דור מלול
דור מלול
מישהו יודע למה גם מחר הוא לא צפוי לעלות בהרכב? עדיין לא ברור על מי אלישע בונה כמגן ימני פותח.
- ForeverRed
Re: דור מלול
אני מניח שהרעיון הוא להכניס אותו בהדרגה לעניינים ולהוריד ממנו לחץ. עבר עונה מאוד קשה..
לפי מה שהבנתי הייתה לו מתיחה במחנה האימונים, אולי אלישע לא רוצה לזרוק אותו למים העמוקים על ההתחלה. בכל מקרה, מקווה שיפתח כמגן ימני, לדעתי הוא חתיכת שיחוק של אלישע.
פירוט?ForeverRed כתב:אני מניח שהרעיון הוא להכניס אותו בהדרגה לעניינים ולהוריד ממנו לחץ. עבר עונה מאוד קשה..
הלוואי עליי לעבור עונה קשה ולקבל חוזה כמו שלו
משהו מוזר. במשחק נגד הקרואטים היה לו שיער קצוץ ובתמונות מהמסעדה עם אילוז מוסרמיליה, שוב היה לו פוני.
חחח ממש אכלתי על זה סרט, בשבועיים צמח לו כל כך הרבה שיער?
חחח ממש אכלתי על זה סרט, בשבועיים צמח לו כל כך הרבה שיער?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- ForeverRed
לא כל כך יודע על מה לפרט אבל אנסה.ONmyOWN כתב: פירוט?
הכוונה הייתה שלדעתי אלישע מבין שמדובר בשחקן עם פוטנציאל גבוה שקצת התפספס בשנתיים האחרונות. הוא יודע שיש עליו לחץ ורצון להוכיח ולחזור לעצמו. לכן
הוא משלב אותו בהדרגה ונותן לו להיכנס בצורה יותר חלקה לעניינים. אם תרצה, לצמוח חזרה מלמטה. בעונה שעברה הוא עשה תהליך דומה עם בוזגלו, רק שבמקרה
שלו זה היה דרך ההרכב הראשון. אני מאמין שעד פתיחת העונה מלול יתפוס את מקומו בצד ימין של ההגנה.
אבל מאידך הוא צריך לצבור כושר משחק ולבצע תיאום עם החבר'ה להגנה. הוא לא מקבל דק' משחק.ForeverRed כתב: לא כל כך יודע על מה לפרט אבל אנסה.
הכוונה הייתה שלדעתי אלישע מבין שמדובר בשחקן עם פוטנציאל גבוה שקצת התפספס בשנתיים האחרונות. הוא יודע שיש עליו לחץ ורצון להוכיח ולחזור לעצמו. לכן
הוא משלב אותו בהדרגה ונותן לו להיכנס בצורה יותר חלקה לעניינים. אם תרצה, לצמוח חזרה מלמטה. בעונה שעברה הוא עשה תהליך דומה עם בוזגלו, רק שבמקרה
שלו זה היה דרך ההרכב הראשון. אני מאמין שעד פתיחת העונה מלול יתפוס את מקומו בצד ימין של ההגנה.
אני מקווה שאתה צודק.
אתם ממשיכים לחשוב שהבן אדם מינימום מייקון,ובנתיים אלישע לא סופר אותו ולא,לא בגלל שאין לו כושר
גם שמליקסון הגיע לא היה לו כושר ועדיין פתח ושיחק,גם שבוזגלו הגיע עונה שעברה לא היה לו כוש ושיחק.
הוא פשוט מגן לא משהו וכנראה שאלישע לא מתרגש.
גם שמליקסון הגיע לא היה לו כושר ועדיין פתח ושיחק,גם שבוזגלו הגיע עונה שעברה לא היה לו כוש ושיחק.
הוא פשוט מגן לא משהו וכנראה שאלישע לא מתרגש.
מלבד שני משחקים רשמיים לא היה אף משחק רשמי, כבר קבעתם שדור מלול לא יהיה שחקן הרכב?