צמרת

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אלדר

צמרת

שליחה על ידי אלדר »

קודם כל היתה אווירה מטורפת אתמול במושבה והיה תענוג!!

דבר שני חבר'ה זה נראה קצת לא רציני...
משחק ראשון אחרי חודש מחצית ראשונה טובה
הנעת כדור דריבלים והחטאות על מלמיטרים!
קיבלנו אדום, המשחק התאזן ונפתח, פ"ת רצו יותר ולחצו על הגז וספגנו גול מפנדל.

חלק מהקהל אתמול פשוט קם והלך הבית וחלק התעסקו בלגמור את גל אראל

לעולם לא נהיה קבוצת צמרת רצינית אם נמשיך לפרק כל שחקן שלנו על טעות וחצי
זה כדורגל ולפעמים טועים ומזל שזה גביע הטוטו לתקן!!
אי אפשר לגמור שחקן על כל גליץ' כי אז שהוא יצטרך באמת לעשות את הגליץ' הוא יפחד!!

אני נהנתי אתמול מהאווירה מהתנועה ומהיצירתיות זה פשוט היה תענוג!!

רק קשר אחורי וחלוץ חסרים לפאזל.. יהיה טוב תרגעו.. יאללה הפועל

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

Re: צמרת

שליחה על ידי גיא חניה »

המאניה דיפרסיה והעריפת ראשים חייבת להיפסק. פ

סמל אישי של משתמש
משתמש חדש

שליחה על ידי משתמש חדש »

הקהל הולך הביתה כשהמשחק גמור ולא בא לו להיתקע בפקקים שביציאה מהמושבה.
חוץ מזה האווירה הייתה מעולה,החבר'ה שמעודדים באמת 10 ! ולגל הראל באמת לא מגיע יחס כזה הבחור באמת נותן מעצמו למען הקבוצה וטעויות הן חלק מהמשחק.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

זה הקהל של ב"ש,זה בDNA שלו ואף אחד לא ישנה את זה.
אנשים באים בתלונות על החילופים,אבל ראבק צריך לחלק כוחות,את מי מעניין גביע הטוטו??? הוא נועד לניסויים.
אבל אני לא מעוניין להתייחס לאילו אלה דווקא לגוש המעודד שהולך וגדל מעונה לעונה ועושה כל כך טוב על הלב.
רק ככה נרחיק את כל המקללים,למרות שתמיד יהיו כאילו בכל קבוצה.
ולגבי אראל,אני לא מצדיק את הקללות,אבל שיתחיל לשחק כדורגל במקום לבכות ולהתבכיין,הוא לא בלהקת מחול,הוא כדורגלן לטוב ולרע,ומי שלא יודע לחיותעם קללות אז שלא ישחק כדורגל.
לעידכונים ועמידה בלחץ שיפנה לטווטאחה.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

אדום זקן כתב:זה הקהל של ב"ש,זה בDNA שלו ואף אחד לא ישנה את זה.
אנשים באים בתלונות על החילופים,אבל ראבק צריך לחלק כוחות,את מי מעניין גביע הטוטו??? הוא נועד לניסויים.
אבל אני לא מעוניין להתייחס לאילו אלה דווקא לגוש המעודד שהולך וגדל מעונה לעונה ועושה כל כך טוב על הלב.
רק ככה נרחיק את כל המקללים,למרות שתמיד יהיו כאילו בכל קבוצה.
ולגבי אראל,אני לא מצדיק את הקללות,אבל שיתחיל לשחק כדורגל במקום לבכות ולהתבכיין,הוא לא בלהקת מחול,הוא כדורגלן לטוב ולרע,ומי שלא יודע לחיותעם קללות אז שלא ישחק כדורגל.
לעידכונים ועמידה בלחץ שיפנה לטווטאחה.
אני לא ראיתי את אראל מרביץ לאוהדים עם משענת של רכב, ואני לא ראיתי את אראל מפקיר את חבריו לקבל מכות משונאי ישראל.
לא מגיע לו היחס הזה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

גיא חניה כתב: אני לא ראיתי את אראל מרביץ לאוהדים עם משענת של רכב, ואני לא ראיתי את אראל מפקיר את חבריו לקבל מכות משונאי ישראל.
לא מגיע לו היחס הזה
אני בטח שלא מצדיק אלימות מכל סוג שהוא.
אפשר להגיד הרבה דברים על הקהל שלנו,אבל הוא קהל שמבין כדורגל.
גל אראל צריך פשוט..... לשחק כדורגל,וזה נראה כאילו זה גדול עליו.
עכשיו הוא יכול לקחת את זה לשתי כיוונים,
האחד- לשקוע במרה של עצמו ולהיות גרוע יותר.
השני- זה להתחיל להבין שהוא לא בהפועל חיפה וכאן על כל טעות אתה משלם בריבית,ואם לא מהמאמן שלך אז מהקהל,ואם הוא יבין את זה מספר הטעויות שלו יהיה מינימלי.
גל אראל ואם תסתכל מה רשמתי עליו בעבר בעיניי יכול להיות שחקן מצויין,עובר עליו משהו רע בכמה חודשים האחרונים והוא צריך להתחיל לקחת את עצמו בידיים אם הוא חושב מתישהו לצאת לאירופה.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אדום זקן כתב: אני בטח שלא מצדיק אלימות מכל סוג שהוא.
אפשר להגיד הרבה דברים על הקהל שלנו,אבל הוא קהל שמבין כדורגל.
גל אראל צריך פשוט..... לשחק כדורגל,וזה נראה כאילו זה גדול עליו.
עכשיו הוא יכול לקחת את זה לשתי כיוונים,
האחד- לשקוע במרה של עצמו ולהיות גרוע יותר.
השני- זה להתחיל להבין שהוא לא בהפועל חיפה וכאן על כל טעות אתה משלם בריבית,ואם לא מהמאמן שלך אז מהקהל,ואם הוא יבין את זה מספר הטעויות שלו יהיה מינימלי.
גל אראל ואם תסתכל מה רשמתי עליו בעבר בעיניי יכול להיות שחקן מצויין,עובר עליו משהו רע בכמה חודשים האחרונים והוא צריך להתחיל לקחת את עצמו בידיים אם הוא חושב מתישהו לצאת לאירופה.
אז זה לא צריך להיות ככה!
איך שחקן יכול להפיק מעצמו את המיטב אם הוא מפחד רק לא לטעות?

תחשוב שמליקסון מכדרר ולא הולך לו והוא יאבד כדורים אז הוא צריך לחשוב איך לא לאבד את הכדור או להמשיך לנסות?

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אלדר כתב:
אז זה לא צריך להיות ככה!
איך שחקן יכול להפיק מעצמו את המיטב אם הוא מפחד רק לא לטעות?

תחשוב שמליקסון מכדרר ולא הולך לו והוא יאבד כדורים אז הוא צריך לחשוב איך לא לאבד את הכדור או להמשיך לנסות?
אז זהו,שהוא לא מליקסון שאמור לעשות דריבלים וחדוות המשחק חשובה מאוד להצלחה שלו.
התפקיד שלו זה לשבור את התקפות היריב,ולא צריך בשביל זה חדוות משחק,אלה יותר עצבים.
שוב,לא מצדיק שום אלימות ואני חושב שאתם מכירים מצויין את הדעות שלי,אבל הוא חייב להתעורר,הטעויות שלו הם יותר ממביכות.
אנחנו מכוונים לצמרת הגבוהה,תחשוב מה יקרה שהוא יפגוש את מכבי חיפה ומכבי ת"א אם נגד החלוצים הילדים שלפ"ת הוא לא מסתדר.

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

האווירה בהחלט הייתה מעולה, כמה התרגשתי לחזור!
הפריע לי מאוד שגם בדקות הטובות שמעתי קללות, אנשים ששולחים את ארבייטמן הביתה, שאופיר לא מגן וכו'. בא לי להגיד להם שזה לא טוב לבריאות..
מעבר לזה מפריע לי כלכך שבכלי מכתיב האווירה החשוב ביותר (הפייסבוק) יושבים להם חבורה של מלכלכים, שאגב- לפי שעות התגובות בכלל לא נמצאים במשחק שאפילו לא שודר במלואו ומרשים לעצמם לפזר רעל בכול פוסט שקשור לקבוצה או למשחק. הרעל הזה מחלחל עמוק לאווירה ביציע, לאווירה הכללית ויוצר רק רע.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אדום זקן כתב: אז זהו,שהוא לא מליקסון שאמור לעשות דריבלים וחדוות המשחק חשובה מאוד להצלחה שלו.
התפקיד שלו זה לשבור את התקפות היריב,ולא צריך בשביל זה חדוות משחק,אלה יותר עצבים.
שוב,לא מצדיק שום אלימות ואני חושב שאתם מכירים מצויין את הדעות שלי,אבל הוא חייב להתעורר,הטעויות שלו הם יותר ממביכות.
אנחנו מכוונים לצמרת הגבוהה,תחשוב מה יקרה שהוא יפגוש את מכבי חיפה ומכבי ת"א אם נגד החלוצים הילדים שלפ"ת הוא לא מסתדר.
זה בדיוק הנקודה!
התפקיד שלו זה לשבור התקפות ולפעמים עושים פאולים ופנדלים
מה הביג דיל? זה חלק מכדורגל
נכון זה היה טיפשי לעשות גליץ אבל אבל אם היו מפטרים אותך על כל טעות בעבודה אז רובנו הינו מובטלים רוב ימי חיינו.

גל אראל שחקן טוב והוא בהחלט ברמה! הוא מחזיק אמצע לבד.. יש לנו אוהדים שלא יודעים להבדיל בין פקקים לסטופקס והם מרשים לעצמם לקלל על איבוד כדור או גליץ

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

אלדר כתב:
זה בדיוק הנקודה!
התפקיד שלו זה לשבור התקפות ולפעמים עושים פאולים ופנדלים
מה הביג דיל? זה חלק מכדורגל
נכון זה היה טיפשי לעשות גליץ אבל אבל אם היו מפטרים אותך על כל טעות בעבודה אז רובנו הינו מובטלים רוב ימי חיינו.

גל אראל שחקן טוב והוא בהחלט ברמה! הוא מחזיק אמצע לבד.. יש לנו אוהדים שלא יודעים להבדיל בין פקקים לסטופקס והם מרשים לעצמם לקלל על איבוד כדור או גליץ
הבעיה שכל אוהד פח שבמקרה הטוב קנה כרטיס או במקרה הרע קיבל חינם אחרי קנייה בגרנד מרשים לעצמם לבקר, ולקלל.

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

קיבינימט המשחק אתמול לא שודר במלואו!
איך כול אלו שיושבים בבית מרשים לעצמם לקלל?!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

שים שנייה את הקללות בצד, לצערי זה חלק מהמשחק, וגם אין לך מה להתפלא יותר מדיי, הוא סומן על ידי האוהדים כבר ממזמן.
האמת הייתי במשחק ובאמת שלא שמעתי לעברו קללות.
בכל אופן ובמעבר חד, נכון שטעויות הם חלק ממשחק, אבל צריך גם לדעת ללמוד מהטעויות האילו ולא לחזור עליהם פעם אחר פעם.
וכן אם הייתי מקבל 150 אלף דולר לשנה והייתי חוזר על אותם טעויות היו מפטרים אותי.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

גל אראל לא טוב מספיק לקבוצה שמתיימרת לרוץ חזק בצמרת, וכל שכן להתמודד על האליפות.
יש דרך להעביר ביקורת גם אם אתה אוהד - ואף אחד מאיתנו לא צדיק ופה ושם יכולה להיפלט בלהט הרגע קללה - אבל מפה ועד ללכת על הראש במכוון של שחקן של הקבוצה שלך זה נבזי וזה מוציא שם רע לרוב הגדול של האוהדים שהרעידו את המושבה \ ראש הזהב אתמול.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

גל אראל שחקן טוב, גל אראל שחקן שנותן את הנשמה במגרש.
הוא לא תמיד הכי חכם, בטח לא מאוד טכני, אבל הוא משאיר את הלב על המגרש בכל הזדמנות.
הלוואי וכל הקבוצה שלנו היתה מחויבת כמו גל, אני מעדיף אותו עם כל המגרעות על המגרש מאשר אוסף
ניצבים כמו נאסר, דובב, סויסה ודגאני...
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

שלח תגובה