נשקלת החלפת ביתיות במחזור הפתיחה בליגה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
נשקלת החלפת ביתיות במחזור הפתיחה בליגה.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 34&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
צעד מתבקש.
צעד מתבקש.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- The red one
Re: נשקלת החלפת ביתיות במחזור הפתיחה בליגה.
אני הבנתי שטדי לא כשיר לארח כרגע בגלל ששיפוצים קוסמטיים שהחלו בפגרה עוד לא הסתיימו.
ובנוסף אני לא מאמין שיאשרו לארח משחקים באיזור תל אביב וירושלים שירו אלייהם אתמול ובוודאי ימשיכו לירות בהמשך.
בקיצור - כל עוד אין הסכם הפסקת אש, אין כדורגל בארץ.
ובנוסף אני לא מאמין שיאשרו לארח משחקים באיזור תל אביב וירושלים שירו אלייהם אתמול ובוודאי ימשיכו לירות בהמשך.
בקיצור - כל עוד אין הסכם הפסקת אש, אין כדורגל בארץ.
הטענה שטדי לא כשיר נכונה, אך אם בית"ר היתה מארחת בשבת, היה אישור לארח בו.
ז"א שלא המשטרה או הערייה אסרו על קיום משחקים בו, אלא הנהלת האיצטדיון. זה משהו שבהחלט יהיה ניתן לאשר בהנחה שרק ירצו.
לגבי הטענה השנייה, "אין הסכם- אין כדורגל", אני מציע שנמנע מכל מיני הצהרות וסלוגנים. פיקוד העורף יחד עם המשטרה יקבל החלטה והיא בהחלט יכולה להשתנות מהיום למחר.
הנטייה כמובן, לא לסכן את הקהל.
ז"א שלא המשטרה או הערייה אסרו על קיום משחקים בו, אלא הנהלת האיצטדיון. זה משהו שבהחלט יהיה ניתן לאשר בהנחה שרק ירצו.
לגבי הטענה השנייה, "אין הסכם- אין כדורגל", אני מציע שנמנע מכל מיני הצהרות וסלוגנים. פיקוד העורף יחד עם המשטרה יקבל החלטה והיא בהחלט יכולה להשתנות מהיום למחר.
הנטייה כמובן, לא לסכן את הקהל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מעדיף שידחו את הליגה מאשר שנאבד ביתיות!
יותר מתמיד אני חושב שרבבת אוהדים במחזור פתיחה תרעיל גם את השחקנים ונסיים את המשחק עם 3 נק' שזה חשבו מאוד לפתיחת עונה. לא תיקו ולא נעליים. רק ניצחון.
החלפת ביתיות לטעמי תקטין את הסיכוי לניצחון בשלב זה של העונה ולבטח עם נוסיף את המצב הביטחוני.
כמו שרשמתי בפוסט אחר - לדחות את כל המחזור!
יותר מתמיד אני חושב שרבבת אוהדים במחזור פתיחה תרעיל גם את השחקנים ונסיים את המשחק עם 3 נק' שזה חשבו מאוד לפתיחת עונה. לא תיקו ולא נעליים. רק ניצחון.
החלפת ביתיות לטעמי תקטין את הסיכוי לניצחון בשלב זה של העונה ולבטח עם נוסיף את המצב הביטחוני.

שיקולי הדחייה של המחזור נשקלים פעמים לאור הרצון לשכנע את אופא שאפשר לארח בטדי את בלגיהONmyOWN כתב:מעדיף שידחו את הליגה מאשר שנאבד ביתיות!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אויש נו באמת אז נשחק במקום אחר ולא בארץ מול בלגיה, כאילו זה מה שישנה ששוב נסיים במקום שלישי-רביעי או שלא...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
זה מה שאני ואתה אומרים, אבל בהתאחדות יש גרעון של 17 מיליון שקל שמחפשים לכסות.דר אדום בנשמה כתב:אויש נו באמת אז נשחק במקום אחר ולא בארץ מול בלגיה, כאילו זה מה שישנה ששוב נסיים במקום שלישי-רביעי או שלא...
אובדן ההכנסות מול בלגיה בלבד נאמד בכ-5 מיליון.
אז הם ילחמו על קיום המחזור והמשחק מול בלגיה בשיניים, יש מצב שעיני יצטרף לשיחות בקהיר כדי שיגיעו להסדר (-;
- ForeverRed
נראה לי שאפילו בהתאחדות מבינים שזה כבר לא יקרה.Totti כתב:![]()
שיקולי הדחייה של המחזור נשקלים פעמים לאור הרצון לשכנע את אופא שאפשר לארח בטדי את בלגיה
- דר אדום בנשמה
עיני לא אמור להיות אוהד שלנו? שידחה את המחזור!Totti כתב:
זה מה שאני ואתה אומרים, אבל בהתאחדות יש גרעון של 17 מיליון שקל שמחפשים לכסות.
אובדן ההכנסות מול בלגיה בלבד נאמד בכ-5 מיליון.
אז הם ילחמו על קיום המחזור והמשחק מול בלגיה בשיניים, יש מצב שעיני יצטרף לשיחות בקהיר כדי שיגיעו להסדר (-;
- The red one
עד אתמול בשעות הצהריים זה עוד היה נראה באופק ..ForeverRed כתב: נראה לי שאפילו בהתאחדות מבינים שזה כבר לא יקרה.
זה מה שאני אומר, הכל אינטרס. להתאחדות יש אינטרס לארח את בלגיה בארץ ולא אכפת להם שקבוצות שהשקיעו הון ידפקו.
בלאו הכי לא נעלה לשום מפעל אירופאי/עולמי גם בעשור הבא, לפחות תשמרו על הספורטיביות בליגה הבכירה שלנו.
אם לצורך הדוגמר נחליף ביתיות מול בית"ר, מחזור 2 בכ"מ בחוץ במושבה, מחזור שלישי נגד מקקי בוסרמיל. במידה ועדיין אין הפסקת אש, שוב נעביר ביתיות?
זה לא פיתרון, ברגע שנסכים לזה פעם אחת, יכופפו אותנו בכל מצב כזה בעתיד.
לפתח עמוד שדרה ולומר דחייה של כל המחזור או שלא נופיע למשחק.
בלאו הכי לא נעלה לשום מפעל אירופאי/עולמי גם בעשור הבא, לפחות תשמרו על הספורטיביות בליגה הבכירה שלנו.
אם לצורך הדוגמר נחליף ביתיות מול בית"ר, מחזור 2 בכ"מ בחוץ במושבה, מחזור שלישי נגד מקקי בוסרמיל. במידה ועדיין אין הפסקת אש, שוב נעביר ביתיות?
זה לא פיתרון, ברגע שנסכים לזה פעם אחת, יכופפו אותנו בכל מצב כזה בעתיד.
לפתח עמוד שדרה ולומר דחייה של כל המחזור או שלא נופיע למשחק.
אתמול ירו לירושלים, אם באמת מוחמד דף חוסל אל תצפו לפינה אחת במדינה שלא ירו אליה. לדחות את המחזור
- דר אדום בנשמה
אפשר לחשוב למה בתל אביב מותר לשחק ואצלנו לא הריי הם לא שולחים עלינו כבר המון מטחים אלא רק מעט, ממש מעט ><
לפי איך שזה נראה כרגע כל המחזור יידחה ככה שאתם טוחנים מים