ראיון עם אלונה
ראיון עם אלונה
יש הרבה חילוקי דעות כאלו ואחרים פה בפורום , ביציע , ובין אוהדי הפועל באר שבע בפרט כמו : האם אלישע היה צריך להמשיך , איזה מערך צריך לשחק , לתת צ'אנס לשחקני בית , וכו .. אבל יש דבר אחד שיש עליו קונצנזוס וזה אלונה ברקת
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 37,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
מיום ליום אני אוהב את האישה הזאת יותר ויותר , מלכה אמתית.
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 37,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: ראיון עם אלונה
קראתי על הבוקר.גיא חניה כתב:יש הרבה חילוקי דעות כאלו ואחרים פה בפורום , ביציע , ובין אוהדי הפועל באר שבע בפרט כמו : האם אלישע היה צריך להמשיך , איזה מערך צריך לשחק , לתת צ'אנס לשחקני בית , וכו .. אבל יש דבר אחד שיש עליו קונצנזוס וזה אלונה ברקת
אני לוקח בעיקר הראיון את כמה אלונה מחוברת לקבוצה וכדורגל באופן רגשי. זה אמור להקטין את רמת החרדה התמידית (לפחות שלי) לגבי עזיבה אפשרית.
כמו כן אלונה תעשה הרבה בכדי שהקבוצה תמשיך להיות "גדולה" בקנה מידה ישראלי.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
האישה הזאת היא הדבר הכי טוב שקרה פה אפילו יותר מהגביע הארור שלקחנו עם אלי להב ואהבתי שהבן שלה נדנד לה כמו שאני נדנדתי לכם פה על מליקסון חחח
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
צריך להוסיף את יונתן ברקת לפורום...שישב קצת במלפפונים ויזרוק לאמא עצם
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כן חחחחTotti כתב:צריך להוסיף את יונתן ברקת לפורום...שישב קצת במלפפונים ויזרוק לאמא עצם

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בואו נגיד תאמת,
אם אלונה הייתה הולכת לביתר או מכבי או למכבי חיפה, היא לא הייתה מקבל כזאת אהבה מהאוהדים והיא גם יודעת את זה,
אלונה נחשבת המלכה של הקבוצה ובצדק.
מקווה שתשאר פה עוד הרבה שנים, אני אישית מת עליה, וטוב שיש אישה בכדורגל המכוער שלנו
אם אלונה הייתה הולכת לביתר או מכבי או למכבי חיפה, היא לא הייתה מקבל כזאת אהבה מהאוהדים והיא גם יודעת את זה,
אלונה נחשבת המלכה של הקבוצה ובצדק.
מקווה שתשאר פה עוד הרבה שנים, אני אישית מת עליה, וטוב שיש אישה בכדורגל המכוער שלנו
נערך לאחרונה על ידי maor20094 ב 28 אוגוסט 2014, 11:26, נערך פעם 1 בסך הכל.

ומעניין למה הפסיקו לשיר את
" "זה קרה אלוהים זה קרה, אלונה את הפועל קנתה
אחרי 10 שנים, הגיעה הישועה.
הדרום יתעורר לחיים, ווסרמיל יהפוך למבצר
תחזור האימפריה, לא זה לא מאוחר". "
השיר שהכי מסמל את השינוי במועדון
" "זה קרה אלוהים זה קרה, אלונה את הפועל קנתה
אחרי 10 שנים, הגיעה הישועה.
הדרום יתעורר לחיים, ווסרמיל יהפוך למבצר
תחזור האימפריה, לא זה לא מאוחר". "
השיר שהכי מסמל את השינוי במועדון

אולי אתה הבן האובד.....דר אדום בנשמה כתב:האישה הזאת היא הדבר הכי טוב שקרה פה אפילו יותר מהגביע הארור שלקחנו עם אלי להב ואהבתי שהבן שלה נדנד לה כמו שאני נדנדתי לכם פה על מליקסון חחח
הנכס הכי גדול שיש למועדון הזה. צריך לשמור עליה ב50 ידיים.
מדהימה!
מדהימה!
מלכה, אין דרך אחרת לתאר אותה.