העובדה שאנחנו משחקים שבוע אחרי שבוע מול אותה יריבה בטח שאנחנו פייבוריטיים היא לא הכי בריאה.
אני לו הייתי אלישע לא עולה בהרכב החזק שלי.
יש הרבה משמעות פסיכולוגית בעניין, אני מקווה שהוא לא יתפתה.
ואני גם זוכר את עונת קלינגר, שבה ניצחנו את ביתר 3:0 בבית והפסדנו בליגה מחזור ראשון לאותה בית"ר.
צריך לשמור על הקלפים והשחקנים לליגה, שם הרבה יותר חשוב.
אדום זקן כתב:העובדה שאנחנו משחקים שבוע אחרי שבוע מול אותה יריבה בטח שאנחנו פייבוריטיים היא לא הכי בריאה.
אני לו הייתי אלישע לא עולה בהרכב החזק שלי.
יש הרבה משמעות פסיכולוגית בעניין, אני מקווה שהוא לא יתפתה.
ואני גם זוכר את עונת קלינגר, שבה ניצחנו את ביתר 3:0 בבית והפסדנו בליגה מחזור ראשון לאותה בית"ר.
צריך לשמור על הקלפים והשחקנים לליגה, שם הרבה יותר חשוב.
זה לא בדיוק שבוע אחרי שבוע, פעם הבאה שנפגוש אותם תהיה רק בעוד שבועיים וחצי. סוף סוף וסרמיל, התגעגעתי לאיכסטדיון שלנו
הליגה עוד שבועיים. אין מה לשמור על רגליים של שחקנים שכשירם לגמרי (על שלומי הייתי מוותר, או לפחות לא נותן לו לפתוח).
ראינו מול ק"ש שלא עלינו בהרכב החזק ובסוף אכלנו אותה בשני המפגשים.
ההרגשה שלי היא שאוהדים שלנו עושים מזה יותר ממה שזה ולכן לא פעם זה באמת משפיע. סוג של נבואה שמגשימה את עצמה.
אני גם רוצה להאמין שיקיימו לפחות מחזור אחד נוסף של גביע הטוטו בין לבין.
המשוגע האדום כתב:למה הליגה עוד שבועיים ולא שבוע הבא?
מתחיל קמפיין מוק' יורו 2016. אומנם לנבחרת אין משחק (המשחק מול בלגיה נדחה בעזרתו האדיבה של אבי לוזון הקומבינטור מס' 1 באופ"א) אבל יש לנבחרת הצעירה משחק ולכן יהיה קשה לקיים מ חזור ליגה בשבוע הזה, למרות שזה עוד אפשרי.
אדום בלב בנשמהההה כתב:
מתחיל קמפיין מוק' יורו 2016. אומנם לנבחרת אין משחק (המשחק מול בלגיה נדחה בעזרתו האדיבה של אבי לוזון הקומבינטור מס' 1 באופ"א) אבל יש לנבחרת הצעירה משחק ולכן יהיה קשה לקיים מ חזור ליגה בשבוע הזה, למרות שזה עוד אפשרי.
שלומי ארבייטמן(ינוח ) ומאור מליקסון לא יהיו בסגל .
על פי וואן אלישע ישחק עם שלושה באמצע (אראל, גורדנה, ומלול) ,וברדה ישחק בחוד סוף סוף! החלטה חכמה לדעתי יחי ה4-3-3
נערך לאחרונה על ידי גיא חניה ב 29 אוגוסט 2014, 12:00, נערך פעם 1 בסך הכל.