פרופרציות
פרופרציות
הכנה לקויה, מלחמה (למי היה פה ראש לכדורגל ב50 ימים?)
זה מה שנראה כל העונה מקבוצות יריבות.. לחץ אגרסיביות ויעשו הכל להוציא את השחקנים שלנו מהמשחק..
היום ניצחנו את עצמנו יותר מאשר ביתר ניצחה אותנו
באנו שאננים (קבוצה וקהל) חשבנו שאנחנו טובים מכולם בהליכה וקיבלנו סטירה שצריך לעבןד קשה כדי לנצל את הכישרון שיש בקבוצה ואף אחד לא יחלק לנו מתנות
שיהיה שבוע טוב ואופטימי...
זה מה שנראה כל העונה מקבוצות יריבות.. לחץ אגרסיביות ויעשו הכל להוציא את השחקנים שלנו מהמשחק..
היום ניצחנו את עצמנו יותר מאשר ביתר ניצחה אותנו
באנו שאננים (קבוצה וקהל) חשבנו שאנחנו טובים מכולם בהליכה וקיבלנו סטירה שצריך לעבןד קשה כדי לנצל את הכישרון שיש בקבוצה ואף אחד לא יחלק לנו מתנות
שיהיה שבוע טוב ואופטימי...
Re: פרופרציות
משחק לחץ, הנעת כדור ומשחק התקפה מסודר שלא נסמך על יכולת אישית בלבד והברקות של רגע.
מהיום הראשון של אלישע הדברים הללו כמעט ולא קיימים בקבוצה ולא רואים שום שיפור.
אתה חושב שהעונה זה ישתנה?
אני לא אופטימי. עונה שעברה יותר מדי דברים התחברו, לא יקרה גם העונה.
פלט שהחזיק אותנו לחלוטין בסיבוב השני לא כאן. ארבייטמן לא השחקן שיבנה משחק התקפה שלם מכדורים שנבעטים עליו.
נשארנו בעיקר עם החופשיות של בוזגלו והיכולת האישית של מליקסון.
משהו לא טוב עובר גם על ההגנה.
אם זה אג'ידה שחזר לעשות שטויות והביטחון יורד בהתאם, החור בצד ימין, דודזאדה שיש לו עוד הרבה חלודה להוריד, וגם מרכז ההגנה נראה כבד, אדיש וחדיר יותר מבעונה שעברה.
זה מתחיל גם באראל שנראה אבוד לחלוטין וגורדנה שלא ממש תורם הגנתית.
נכון, צריך לקחת דברים בפרופורציות אך יש המון נקודות מדאיגות שלחלקם הפתרון לא נראה באופק (לפחות לא לי).
פלט שהחזיק אותנו לחלוטין בסיבוב השני לא כאן. ארבייטמן לא השחקן שיבנה משחק התקפה שלם מכדורים שנבעטים עליו.
אם זה אג'ידה שחזר לעשות שטויות והביטחון יורד בהתאם, החור בצד ימין, דודזאדה שיש לו עוד הרבה חלודה להוריד, וגם מרכז ההגנה נראה כבד, אדיש וחדיר יותר מבעונה שעברה.
נכון, צריך לקחת דברים בפרופורציות אך יש המון נקודות מדאיגות שלחלקם הפתרון לא נראה באופק (לפחות לא לי).
דוד זאדה באמת יש עליו הרבה חלודה , אבל הוא יוריד אותה ,לסוארז ופאיוביץ' אין לי תלונות באמת בלעדיהם זה היה נגמר בתוצאה יותר מביכה מ3-0 , ביטון חייב לפתוח מגן בשתי דרגות טוב מאילוז ויותר מוכשר.yossi כתב:משחק לחץ, הנעת כדור ומשחק התקפה מסודר שלא נסמך על יכולת אישית בלבד והברקות של רגע.
אבל הדבר הכי מפחיד אותי זה אגידה , מאז פרשת המכירה שלו בניגריה הוא לא משחק כמו שנה שעברה (הפנדל מול ספליט , הטעויות שעשה מול ספליט במשחק בקפריסין שבמזל לא עלו לנו בגול , היום יציאה לכדור קרן שמחליט לצאת אבל לא לגעת בכדור , מריח לא טוב בכלל כאילו הוא שכח מזה להיות שוער לפרקים מסוימים) , מקווה בשבילו שיקבל שטיפה רצינית מאלישע בלי אגידה.
במשחק השני מול ספליט נראנו טוב , מול פ"ת סביר , מול אשדוד סביר - , והיום שערורייה.
אין אחד שראויי למילה טובה מלבד דור מלול שבאמת רואים שלבחור יש כדורגל , בתור קשר הוא יהיה נהדר בתור מגן לא.
בוזגלו עדיין לא נכנס לכושר , גורדנה אלישע החליט שהוא ישחק קשר אחורי במקום שישחק 50-50 ויעלה למעלה , יוסף אבו לאבן שלא נגע בכדור מחצית שלמה , נאסר שנכנס פצוע(פצוע מהחימום באשדוד , אתם תראו שהוא יעדר לפחות שבועיים) , אילוז שעשה חורים כמו מסננת , ברדה ניסה אבל אף אחד לא עזר לו , אראל חסר ביטחון שזה מפחיד שהכדור אצלו ( ואני מהאלו שחושבים שדווקא יש לו כדורגל) , אלגרבלי לא שחקן כדורגל לא בלם ולא קשר אחורי , אין לו מקום בסגל אחד השחקנים הכי חלשים שאני ראיתי.
אבל בכל זאת , אני מאמין שיגיע כבר הקשר אוגו/להאזר(מקווה שאלונה תבין שעדיף לשלם ללאזר 20 אלף יורו יותר , אבל לקבל קשר איכותי שישפר את הקבוצה ב10 דרגות) , שמליקסון יחזור , שארבייטמן יכנס לכושר , שבוזגלו יחזור לעצמו , אנחנו נראה קבוצה טובה מאוד. מול בית"ר ירושלים במחזור הראשון בעוד כשבועיים וחצי אנחנו נותנים הצגה , תזכרו את התגובה הזאת.
ועוד דבר קטן זה שאלישע הודה שעשה טעויות והרבה היום זה כבר אומר דרשני , בדרך כלל הוא נותן תירוצים היום לא. מקווה בשביל השחקנים והצוות המקצועי שהיום קיבלו "כאפה" שתעיר אותם טוב טוב , כי עד עכשיו זה נראה כאילו הם עדיין בפגרה.
שיהיה שבוע טוב
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
צריך להביא את לאזר ואת אוגו יחדיו ולהשאיר את סוויסה או לחלופין להביא את תמיר כהן ואוגו וחלוץ זר כי חייבים שני קשרי אמצע ולא אחד, ומסכים איתך לגביי בן ביטון...!גיא חניה כתב: דוד זאדה באמת יש עליו הרבה חלודה , אבל הוא יוריד אותה ,לסוארז ופאיוביץ' אין לי תלונות באמת בלעדיהם זה היה נגמר בתוצאה יותר מביכה מ3-0 , ביטון חייב לפתוח מגן בשתי דרגות טוב מאילוז ויותר מוכשר.
אבל הדבר הכי מפחיד אותי זה אגידה , מאז פרשת המכירה שלו בניגריה הוא לא משחק כמו שנה שעברה (הפנדל מול ספליט , הטעויות שעשה מול ספליט במשחק בקפריסין שבמזל לא עלו לנו בגול , היום יציאה לכדור קרן שמחליט לצאת אבל לא לגעת בכדור , מריח לא טוב בכלל כאילו הוא שכח מזה להיות שוער לפרקים מסוימים) , מקווה בשבילו שיקבל שטיפה רצינית מאלישע בלי אגידה.
במשחק השני מול ספליט נראנו טוב , מול פ"ת סביר , מול אשדוד סביר - , והיום שערורייה.
אין אחד שראויי למילה טובה מלבד דור מלול שבאמת רואים שלבחור יש כדורגל , בתור קשר הוא יהיה נהדר בתור מגן לא.
בוזגלו עדיין לא נכנס לכושר , גורדנה אלישע החליט שהוא ישחק קשר אחורי במקום שישחק 50-50 ויעלה למעלה , יוסף אבו לאבן שלא נגע בכדור מחצית שלמה , נאסר שנכנס פצוע(פצוע מהחימום באשדוד , אתם תראו שהוא יעדר לפחות שבועיים) , אילוז שעשה חורים כמו מסננת , ברדה ניסה אבל אף אחד לא עזר לו , אראל חסר ביטחון שזה מפחיד שהכדור אצלו ( ואני מהאלו שחושבים שדווקא יש לו כדורגל) , אלגרבלי לא שחקן כדורגל לא בלם ולא קשר אחורי , אין לו מקום בסגל אחד השחקנים הכי חלשים שאני ראיתי.
אבל בכל זאת , אני מאמין שיגיע כבר הקשר אוגו/להאזר(מקווה שאלונה תבין שעדיף לשלם ללאזר 20 אלף יורו יותר , אבל לקבל קשר איכותי שישפר את הקבוצה ב10 דרגות) , שמליקסון יחזור , שארבייטמן יכנס לכושר , שבוזגלו יחזור לעצמו , אנחנו נראה קבוצה טובה מאוד. מול בית"ר ירושלים במחזור הראשון בעוד כשבועיים וחצי אנחנו נותנים הצגה , תזכרו את התגובה הזאת.
ועוד דבר קטן זה שאלישע הודה שעשה טעויות והרבה היום זה כבר אומר דרשני , בדרך כלל הוא נותן תירוצים היום לא. מקווה בשביל השחקנים והצוות המקצועי שהיום קיבלו "כאפה" שתעיר אותם טוב טוב , כי עד עכשיו זה נראה כאילו הם עדיין בפגרה.
שיהיה שבוע טוב
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אני לא הייתי מתנגד לראות את תמיר כהן פה בנוסף ללזאר/אוגו , אבל לצערי זה לא יקרה , אני אולי אפילו משאיר את דג'אני במידה וקובי לא מוצא קבוצה(גם ככה משלמים לו משכורת , לפחות שננצל את זה מעט).דר אדום בנשמה כתב:צריך להביא את לאזר ואת אוגו יחדיו ולהשאיר את סוויסה או לחלופין להביא את תמיר כהן ואוגו וחלוץ זר כי חייבים שני קשרי אמצע ולא אחד, ומסכים איתך לגביי בן ביטון...!
חלוץ אני מאוד מקווה שיגיע (וואלה חבל לא בדקו לגבי חמדי סליחי מעכו , אחד החלוצים הטובים בליגה בטופ 5 לדעתי כוכב כדורגל).
אתםלא מבינים שמעבר לשחקן כזה או אחר הבעיה היא הרבה יותר עמוקה? השחקנים לא יודעים בכלל איפה לעמוד ואיך להתמסר ביניהם!!!
דור מלול יופי של שחקן. אני לא אופתע אם הוא יהיה הבחירה הראשונה של אלישע לפני גורדנה.
קיבלנו סטירה מצלצלת שמגיעה בדיוק בטיימינג הנכון, שבועיים לפני פתיחת העונה. יש מספיק זמן לליטושים אחרונים ושיפורים, להחתמות שיסגרו את הסגל ואולי גם לכמה ימי גיבוש בשפיים.
בליגה בעוד שבועיים זה יראה אחרת לגמרי, חותם על תוצאה כמעט הפוכה
קיבלנו סטירה מצלצלת שמגיעה בדיוק בטיימינג הנכון, שבועיים לפני פתיחת העונה. יש מספיק זמן לליטושים אחרונים ושיפורים, להחתמות שיסגרו את הסגל ואולי גם לכמה ימי גיבוש בשפיים.
בליגה בעוד שבועיים זה יראה אחרת לגמרי, חותם על תוצאה כמעט הפוכה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מילה על אבו לבן - דווקא אני ראיתי שחקן שרץ הכי הרבה על המגרש , זריז , קל רגליים ,המון תנועה בלי כדור , לוחץ את ההגנה ( בדכ לבד)
מקווה מאוד שיקבל יותר צ'אנסים .
כמעט ולא קיבל כדורים כי הקישור היה בתצוגת נפל .

אין פה עניין של פרופורציות,יש עניין של זלזול, שובע, חוסר חשק וחוסר רצון, בושה וחרפה אחת גדולה.
והנה עבר לו יום ועדיין לא נרגעתי, כאחד שבדר"כ מגן על הקבוצה,מה שהיה אתמול זו יריקה בפרצופם של האוהדים ואלונה.
לא יכול להיות שחבורת שחקנים שמקבלים כל כך הרבה כסף ותנאים מהטובים בארץ נראים כך.
זה רק מחזק את מה שאני אומר כאן כל הזמן שהכדורגלן הישראלי, מפונק, שבע, נפוח מעצמו, שחצן וחסר כושר גופני.
המשחק של אתמול החזיר אותי שנתיים שלוש אחורה, וכדאי מאוד שהשחקנים והצוות המקצועי יתעוררו ומהר.
והנה עבר לו יום ועדיין לא נרגעתי, כאחד שבדר"כ מגן על הקבוצה,מה שהיה אתמול זו יריקה בפרצופם של האוהדים ואלונה.
לא יכול להיות שחבורת שחקנים שמקבלים כל כך הרבה כסף ותנאים מהטובים בארץ נראים כך.
זה רק מחזק את מה שאני אומר כאן כל הזמן שהכדורגלן הישראלי, מפונק, שבע, נפוח מעצמו, שחצן וחסר כושר גופני.
המשחק של אתמול החזיר אותי שנתיים שלוש אחורה, וכדאי מאוד שהשחקנים והצוות המקצועי יתעוררו ומהר.
לא מתאים להיות חלוץ לצערי, רק בגלל הגובהMordechai כתב:מילה על אבו לבן - דווקא אני ראיתי שחקן שרץ הכי הרבה על המגרש , זריז , קל רגליים ,המון תנועה בלי כדור , לוחץ את ההגנה ( בדכ לבד)
די נאטלה, באג'יו, דל פיירו, (ויש עוד הרבה) לא בדיוק היו מגדלי אייפל וחוררו רשתות גם עם הראש, מבחינתי אבו לאבן הוכיח אשתקד שהוא בהחלט יכול להיות חלוץ לגיטימי בליגת העל, וראוי לקבל הזדמנויות, הוא לא אשם שהקישור שלנו פשוט לא קיים.dor69 כתב: לא מתאים להיות חלוץ לצערי, רק בגלל הגובה
השאלה היא איך הוא משחק כחלוץ ואיך אתה משחק כקבוצה. יוסף הוא עדיין לא מגדולי הדור אנחנו מסכימים על זה וכשאתה משחק איתו בחוד, על אחת כמה וכמה שהוא חבד ובמיוחד בצורת המשחק שלנו, לא רק שהוא לא יבקיע אלא הוא לא ייגע בכדור בכלל.דניב כתב: די נאטלה, באג'יו, דל פיירו, (ויש עוד הרבה) לא בדיוק היו מגדלי אייפל וחוררו רשתות גם עם הראש, מבחינתי אבו לאבן הוכיח אשתקד שהוא בהחלט יכול להיות חלוץ לגיטימי בליגת העל, וראוי לקבל הזדמנויות, הוא לא אשם שהקישור שלנו פשוט לא קיים.
שחקן כמו אבולאבן אפקטיבי בעיקר במשחק מהיר על הקרקע
חוץ מלרוץ הבן אדם לא נגע בכדור.דניב כתב: די נאטלה, באג'יו, דל פיירו, (ויש עוד הרבה) לא בדיוק היו מגדלי אייפל וחוררו רשתות גם עם הראש, מבחינתי אבו לאבן הוכיח אשתקד שהוא בהחלט יכול להיות חלוץ לגיטימי בליגת העל, וראוי לקבל הזדמנויות, הוא לא אשם שהקישור שלנו פשוט לא קיים.
אם הוא היה שחקן בית של עכו הייתם אומרים שהוא גרוע,דיי לבלף כל פעם ראבק
כל השמות שהבאת, היה להם משחק ראש וטכניקת הבקעה מדהימה, למרות הגובה... אותו דבר יכולת לקחת את יורנטה, שהטכניקה והכדרור שלו מזעזעת אבל הוא יודע לתת שערים,דניב כתב: די נאטלה, באג'יו, דל פיירו, (ויש עוד הרבה) לא בדיוק היו מגדלי אייפל וחוררו רשתות גם עם הראש, מבחינתי אבו לאבן הוכיח אשתקד שהוא בהחלט יכול להיות חלוץ לגיטימי בליגת העל, וראוי לקבל הזדמנויות, הוא לא אשם שהקישור שלנו פשוט לא קיים.
לצערי חוץ מנגיחות ושערים בראש ואולי בפנדלים, הוא לא יודע לתת את הגולים.

אתם יותר מדי מזלזלים בילד ולא בצדק.
אם יש איזשהו כישרון שבא מהנוער זה הוא.
ואני מבטיח לכם שאם יתנו צאנס הוא גם יוכיח את זה.
שכחתי ששכטר הוא סוג של אולסי פרי.
יש לילד את כל הנתונים להצליח, למה מה חשבתם שלבד הוא יכול היה להציל את המולדת?? בזמן שמסביבו חבורה של אימפוטנטים??? גם החלוץ הטוב ביותר בעולם לא יכול לעשות כלום.
בוא נגיד שהייתי מעדיף אותו על פני גבאי שממשחק למשחק רק מביא תעצבים.
אם יש איזשהו כישרון שבא מהנוער זה הוא.
ואני מבטיח לכם שאם יתנו צאנס הוא גם יוכיח את זה.
שכחתי ששכטר הוא סוג של אולסי פרי.
יש לילד את כל הנתונים להצליח, למה מה חשבתם שלבד הוא יכול היה להציל את המולדת?? בזמן שמסביבו חבורה של אימפוטנטים??? גם החלוץ הטוב ביותר בעולם לא יכול לעשות כלום.
בוא נגיד שהייתי מעדיף אותו על פני גבאי שממשחק למשחק רק מביא תעצבים.