אלישע!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

אלישע!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

קיץ שלם היה לך להביא שחקני אמצע טובים שישדרגו אותנו ובפועל הבאת את רועי גורדנה שהיה הכי גרוע בהפועל תל אביב ובטח שלא יותר טוב מלוטם וכמובן שעכשיו אתה מחפש רק שחקן קישור אמצעי אחד! נא להביא את תמיר כהן ולאזר לפניי שיהיה מאוחר מדיי וחלוץ כמו פלט!!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

Re: אלישע!

שליחה על ידי הפועלעולה »

אני מתערב איתך שאף פעם לא ראית בכלל את גורדנה בהפועל ת"א.

אבל כמובן, לוטם זינו נולד בסורוקה אז הוא הרבה יותר טוב.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

אמרתי שלוטם טוב יותר? אמרתי שגורדנה לא טוב ממנו ותתפלא ראיתי את הפועל תל אביב ושי אבוטבול הרשים אותי פי כמה וכמה מרועי גורדנה הבינוני מינוס...

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה

שליחה על ידי הפועלעולה »

דר אדום בנשמה כתב:אמרתי שלוטם טוב יותר? אמרתי שגורדנה לא טוב ממנו ותתפלא ראיתי את הפועל תל אביב ושי אבוטבול הרשים אותי פי כמה וכמה מרועי גורדנה הבינוני מינוס...
גורדנה היה השחקן הכי טוב על המגרש בשני המשחקים נגד ספליט. תן לו מישהו שהוא לא גל אראל ונדבר.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

הפועלעולה כתב: גורדנה היה השחקן הכי טוב על המגרש בשני המשחקים נגד ספליט. תן לו מישהו שהוא לא גל אראל ונדבר.
הכי טוב? מליקסון היה הכי טוב וחוץ מחצי ראשון מול ספליט גורדנה נראה רע.. גם ז'ינו נתן משחק מעולה בניצחון 3-2 אשתקד על מכבי ת"א וב4-0 על סכנין אז?

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

ללכת בכל הכוח על עוז רע-לי.
תמונה

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה

שליחה על ידי הפועלעולה »

maor20094 כתב:ללכת בכל הכוח על עוז רע-לי.
לא שווה את המחיר.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

דר עובדה שגורדונה מופיע כאיש המשחק בנושא הסטטיסטיקות.

כולה משחק אימון, כולנו נדע עכשיו שאנחנו ממש לא בנויים ל4.3.3 ולא נתקדם עם זה. ארביטמן יחזור משחק הבא ודובב יתאפס על עצמו אולי אז נראה שינוי,אחרי 5 משחקים אני אתחיל על הביקורת הבונה, כדאי שגם אתה...
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

shovalb9 כתב:דר עובדה שגורדונה מופיע כאיש המשחק בנושא הסטטיסטיקות.

כולה משחק אימון, כולנו נדע עכשיו שאנחנו ממש לא בנויים ל4.3.3 ולא נתקדם עם זה. ארביטמן יחזור משחק הבא ודובב יתאפס על עצמו אולי אז נראה שינוי,אחרי 5 משחקים אני אתחיל על הביקורת הבונה, כדאי שגם אתה...
זה היה המשחק הרישמי החמישי חבר ..

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

רק אני חושב שלא צריך להביא אף שחקן?
הסגל שלנו מספיק עמוק והושקעו פה כמעט 50 מיליון שקל. הבעיה היא לא בסגל, אלא במי שמכווין אותו.
לדוגמא, גורדנה- כולנו זוכרים איך הוא היה משחק בהפועל, לטעמי הוא היה אחד מ50 -50 הכי טובים שהיו בארץ אז, וזה היה לא מזמן. אז איך זה הגיוני שפה הוא משחק כמו שחקן ליגה ג'? אפילו אני אכניס את ברדה גם כן לדוגמא.
הכל תלוי בכמות האימונים, בסוג האימונים ובכימיה הקבוצתית, בגורמים האלה אנחנו פשוט כושלים.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

zivmay כתב:רק אני חושב שלא צריך להביא אף שחקן?
הסגל שלנו מספיק עמוק והושקעו פה כמעט 50 מיליון שקל. הבעיה היא לא בסגל, אלא במי שמכווין אותו.
לדוגמא, גורדנה- כולנו זוכרים איך הוא היה משחק בהפועל, לטעמי הוא היה אחד מ50 -50 הכי טובים שהיו בארץ אז, וזה היה לא מזמן. אז איך זה הגיוני שפה הוא משחק כמו שחקן ליגה ג'? אפילו אני אכניס את ברדה גם כן לדוגמא.
הכל תלוי בכמות האימונים, בסוג האימונים ובכימיה הקבוצתית, בגורמים האלה אנחנו פשוט כושלים.
אני מסכים איתך שיש ביקורת על אלישע, וצריך לכתוב אותה, אבל הניסיון שלך להפוך את הסגל למושלם ורק חסר מאמן שיקח את הסגל ויעמיד אותו בצורה טובה הוא מנותק מהמציאות.
אראל וגורדנה הם בינונים במקרה הטוב, בטח לא שני שחקנים שיכולים להחזיק קישור של קבוצה עם השאיפות שלנו.
אילוז, מלול ובן ביטון לא מספיק טובים לפתוח בעמדת המגן הימני.
ארבייטמן כרגע לא מרשים וכשגבאי האנמי הוא מי שמחליף אותו כשהוא לא טוב/פצוע אז גם בהתקפה יש לנו בעיה.

סגל מושלם היה אם היה לנו עוד שני קשרי אמצע (אחד אחורי ואחד קידמי) ועוד חלוץ.
אז נכון שגם מהסגל הנוכחי צריך להוציא יותר, אבל החיסרון של שחקן אמצע אתמול זעק לשמיים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

משה למרות חילוקי הדעות ביננו לגביי אלישע (שאני מתחיל להפנים את זה שאולי אני טועה לגביו) אני מסכים איתך לגביי הנושא שאנחנו חייבים שני קשרי אמצע איכותיים, זעקתי את זה מתחילת הקיץ ואני אזעק את זה שוב.
ולא, רועי גורדנה הוא לא השחקן שהיה אמור לשדרג את הקישור שלנו, תנו לי במקמו את משה אוחיון (ולא זה שמעליי, עדיף שהוא יתעסק בעריכת דין ;)) ובנוסף קשר אחורי איכותי, ועל תקן נער הפוסטר והקשר הרביעי יהיה את אור חביביאן, אז הייתי יודע שיש לנו סיכוי להתמודד בצמרת והיינו צריכים שחקן אחד בלבד, בפועל מה טוב בדיוק ברועי גורדנה? והבישול המקרי שלו לברדה מול פתח תקווה לא נחשב כי זה היה נסיון לבעיטה...
אני רוצה לראות שחקנים איכותיים ולא בינוניים, אם בהתקפה אפשר אז למה לא בקישור האמצעי?
לכל קבוצת צמרת היה קישור אמצע איכותי, לכל קבוצה, למכבי חיפה של אלישע היה את בירם כיאל ואת ג'ון קולמה שאומנם הם היו אפורים מבחינת הההתקפה אבל הם עשו דברים נהדרים מבחינה הגנתית, במכבי תל אביב יש את מארן ראדי, גל אלברמן ועכשיו גם את אייגיבור, אז אתם רוצים להגיד לי שאראל וגורדנה שווים לחבר'ה הללו?
ואני חושב שאראל הוא טוב אבל משהו ביכולת שלו השתנה לרעה מאז סיום הסיבוב השני...
אנחנו חייבים להביא לפה שני קשרי אמצע ומבחינתי שנשאיר אפילו את תומר סוויסה במקום להביא חלוץ נוסף.

סגל מושלם זה סגל שעל כל עמדה יש שני שחקנים שיכולים לשחק בעמדה הזאת, כלומר קשר אחורי=4 שחקנים, מגן שמאלי=שני שחקנים, מגן ימני=שני שחקנים וכו'.
נכון שבמצב שיווצר ממה שרשמתי יהיה את אור חביביאן, אבל הוא עדיין לא מספיק בשל ואותו למשל הייתי משאיל, את דובב גבאי ואת יוסף אבולאבן הייתי משאיר רק כי זה ייצור יותר תחרות בריאה על העמדה או שהייתי משחרר את דובב...
הנה סגל שהיה מושלם מבחינתי:
אוסטין אג'ידה
רובי לבקוביץ'
רז רחמים

שחקני הגנה:
אופיר דוידזאדה
דודי טוויטו
אביתר אילוז
בן ביטון
דניאל אסקלינג
טומיסלאב פאיוביץ'
וויליאם סוארס
בן אלגרבלי

שחקני קישור:
קשר 50-50 איכותי (משה אוחיון למשל)
קשר אחורי טוב (אוגו הזה נראה לי טוב)
גל אראל
אור חביביאן
מאור בוזגלו
דור מלול
סיראז' נסאר
מאור מליקסון

חלוצים:
תומר סוויסה (או חלוץ זר)
אליניב ברדה
יוסף אבולאבן
שלומי ארבייטמן

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

לדעתי צריך מגן ימני, להשאיל את בן ביטון, להביא קשר אחורי גרזן עם הכנסות כדור, וחלוץ מצוין...

עכשיו התעוררתי מהחלום.
תמונה

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה

שליחה על ידי הפועלעולה »

הייתם מביאים את אלעד גבאי?

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

הפועלעולה כתב:הייתם מביאים את אלעד גבאי?
לא.

שלח תגובה