קישור ...קישור...קישור !
קישור ...קישור...קישור !
כן, שם נעוצה הבעיה העיקרית של הקבוצה.
הקישור האחורי לא קיים ולכן יש לחץ רציף על ההגנה.
הקישור לא יצירתי (בטח בלי מליקסון) ולכן אין מסירות לחלוצים ואין יצירת מצבים מול השער.
העיצה שלי :
1. ללכת גם על הוגו וגם על לאזר.
2. להשאיר את תומר סוויסה שילחם על מקומו בהרכב מול ארביטמן.
3. אם מוותרים על אחד מהזרים בסעיף 1 , אז להשאיר את קובי דג'אני בסגל.
4. להחתים בלם נוסף, אלגרבלי נכון להיום לא יכול להוות מחליף ראוי.
לסיכום :
יש עוד שבועיים לליגה, עם חיזוקים נכונים זו קבוצה אחרת.
2 זרים טובים + מליקסון + ארביטמן זה כמעט חצי קבוצה שלא שיחקה אתמול....
סבלנות !
הקישור האחורי לא קיים ולכן יש לחץ רציף על ההגנה.
הקישור לא יצירתי (בטח בלי מליקסון) ולכן אין מסירות לחלוצים ואין יצירת מצבים מול השער.
העיצה שלי :
1. ללכת גם על הוגו וגם על לאזר.
2. להשאיר את תומר סוויסה שילחם על מקומו בהרכב מול ארביטמן.
3. אם מוותרים על אחד מהזרים בסעיף 1 , אז להשאיר את קובי דג'אני בסגל.
4. להחתים בלם נוסף, אלגרבלי נכון להיום לא יכול להוות מחליף ראוי.
לסיכום :
יש עוד שבועיים לליגה, עם חיזוקים נכונים זו קבוצה אחרת.
2 זרים טובים + מליקסון + ארביטמן זה כמעט חצי קבוצה שלא שיחקה אתמול....
סבלנות !
Re: קישור ...קישור...קישור !
1. לא, יש מספיק עומק בקישור האמצעי וקשר אחורי ברמה אחד מספיק.
2.לא, כי הוא לא נלחם ועושה בעיות מהספסל של אגו שלא טוב בחדר הלבשה, במיוחד כשיש לך כל כך הרבה כוכבים
3.לא כי לא נלחם, וגם כי הוא פשוט לא מתאים, כבר לא אגרסיבי, מאוד נייח, עושה טובה בהגנה למרות היכולות הטכניות הפנטסטיות שלו(אולי יחזור לעצמו)
4.לא, כי אם אלישע מאמין באקלסינג אז אני איתו, ואלגרבלי בלם 4, זה עמדה שהוא ראוי לה בהחלט.
בקיצור, יש קבוצה לליגה, עם שחקן אחד נוסף הסגל שלנו מבחינתי מושלם עד לינואר.
זר לקישור, ואני מסכים איתך שאני מעדיף את הוגו, מליקסון יפצע הרבה זמן אז אנחנו צריכים להתרגל לבעלדיו, וארביטמן חלוד גם ככה אז זה לא שינה כלום.
+1 על המילה האחרונה
2.לא, כי הוא לא נלחם ועושה בעיות מהספסל של אגו שלא טוב בחדר הלבשה, במיוחד כשיש לך כל כך הרבה כוכבים
3.לא כי לא נלחם, וגם כי הוא פשוט לא מתאים, כבר לא אגרסיבי, מאוד נייח, עושה טובה בהגנה למרות היכולות הטכניות הפנטסטיות שלו(אולי יחזור לעצמו)
4.לא, כי אם אלישע מאמין באקלסינג אז אני איתו, ואלגרבלי בלם 4, זה עמדה שהוא ראוי לה בהחלט.
זר לקישור, ואני מסכים איתך שאני מעדיף את הוגו, מליקסון יפצע הרבה זמן אז אנחנו צריכים להתרגל לבעלדיו, וארביטמן חלוד גם ככה אז זה לא שינה כלום.
+1 על המילה האחרונה
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
כמה חיזוק אתם רוצים? השקיעו בקבוצה 50 מיליון שקל וזה מספיק. יש עומק בקישור ובכל מקום על המגרש.
גורדנה בהפועל, היה אחד הקשרים 50-50 הכי טובים בארץ, זה שהוא נראה פה כמו ליגה ג' , זה לא אשמתו.
יש לך מספיק שחקנים בסגל, כדי לסיים בשלישייה הראשונה, ולתת בראש לרוב הקבוצות בליגה, אז די כבר לזיין ת'שכל, הבעיה לא בשחקנים, אלא במי שמכוון אותם. נמאס כבר לראות כל שנייה עוד טופיק על חיזוק כזה או אחר, יש לנו כמה כמה שחקנים מוכשרים בנוער, אבל שוב פעם, שנותנים למיושנים לנהל עסק מודרנני, זה מה שקורה. אי אפשר לאמן ( אלישע) ולנהל (אסי) קבוצה בשווי 50 מיליון שקל, עם גישה של שנת 2005, מישהו צריך להתעורר באיזור הזה, שנה הבאה עוברים לתנאים אחרים לגמרי.
גורדנה בהפועל, היה אחד הקשרים 50-50 הכי טובים בארץ, זה שהוא נראה פה כמו ליגה ג' , זה לא אשמתו.
יש לך מספיק שחקנים בסגל, כדי לסיים בשלישייה הראשונה, ולתת בראש לרוב הקבוצות בליגה, אז די כבר לזיין ת'שכל, הבעיה לא בשחקנים, אלא במי שמכוון אותם. נמאס כבר לראות כל שנייה עוד טופיק על חיזוק כזה או אחר, יש לנו כמה כמה שחקנים מוכשרים בנוער, אבל שוב פעם, שנותנים למיושנים לנהל עסק מודרנני, זה מה שקורה. אי אפשר לאמן ( אלישע) ולנהל (אסי) קבוצה בשווי 50 מיליון שקל, עם גישה של שנת 2005, מישהו צריך להתעורר באיזור הזה, שנה הבאה עוברים לתנאים אחרים לגמרי.
עומק בקישור האחורי ?shovalb9 כתב:1. לא, יש מספיק עומק בקישור האמצעי וקשר אחורי ברמה אחד מספיק.
+1 על המילה האחרונה
מצטער - גל הראל זה ממש לא זה כבר מספר חודשים, גורדנה מחפש את עצמו ודור מלול הולך לאיבוד...
ארביטמן - גם אם הוא חלוד במידת מה, לא היה תחליף אתמול לעבודה שהוא עושה ברחבה, לכוח שלו לנוכחות שלו והטרדת מרכז ההגנה...גם פלט הגיע חלוד ועשה עבודה טובה גם כאשר החמיץ בדיוק כמו ארביטמן שנהנה ממנו הרבה השנה.
אז נכון, אני לא מת על דג'אני וסוויסה אבל כשחקני ספסל בעונה ארוכה וקשה הם בהחלט ראויים , שלא לדבר על מכת הפציעות והספסל הקצר שלנו.
מת לדעת איך אנשים הגיעו למספר של 50 מיליון שח תקציב, סתם לזרוק מספרים?
הסכום הוא לא משנה.גיא חניה כתב:מת לדעת איך אנשים הגיעו למספר של 50 מיליון שח תקציב, סתם לזרוק מספרים?
40 50 מיליון זה לא העניין, שיחקנו מול שתי קבוצות שבקושי עברו בבקרה והן נראו הרבה יותר טובים מאיתנו.
הבעיה היא במחוייבות!! וזה מתחיל מצוות המקצועי ועובר לשחקנים.
קח היום את הפועל ת"א, קבוצה שכולם מסכימים שהסגל שלה הרבה פחות טוב משלנו, התקציב שלה גם עומד באיזור ה20 מיליון.
והנה אני מוכן להתערב איתך גם עכשיו שאין סיכוי שנראה מהם היום בדרבי תצוגת נפל כמו שלנו, אולי הם יפסידו, כי בבוף קיימים פערי איכות גדולים, אבל בטח שתראה שם גליצים ומלחמה, ולא כמו שראינו או לא ראינו אתמול.
צריך מייד להעיר את כולם, מה שקרה אתמול זה אור אדום בוהק.
מבטיח לך שתצוגת נפל כמו אתמול לא תחזור, ,השחקנים קיבלו שטיפה מאלונה,וביקרו את עצמם והבינו שאסור שזה יחזור.אדום זקן כתב: הסכום הוא לא משנה.
40 50 מיליון זה לא העניין, שיחקנו מול שתי קבוצות שבקושי עברו בבקרה והן נראו הרבה יותר טובים מאיתנו.
הבעיה היא במחוייבות!! וזה מתחיל מצוות המקצועי ועובר לשחקנים.
קח היום את הפועל ת"א, קבוצה שכולם מסכימים שהסגל שלה הרבה פחות טוב משלנו, התקציב שלה גם עומד באיזור ה20 מיליון.
והנה אני מוכן להתערב איתך גם עכשיו שאין סיכוי שנראה מהם היום בדרבי תצוגת נפל כמו שלנו, אולי הם יפסידו, כי בבוף קיימים פערי איכות גדולים, אבל בטח שתראה שם גליצים ומלחמה, ולא כמו שראינו או לא ראינו אתמול.
צריך מייד להעיר את כולם, מה שקרה אתמול זה אור אדום בוהק.
מקווה מאוד שאתה צודק.גיא חניה כתב: מבטיח לך שתצוגת נפל כמו אתמול לא תחזור, ,השחקנים קיבלו שטיפה מאלונה,וביקרו את עצמם והבינו שאסור שזה יחזור.
בשבילי למרות שזה נשמע דרמטי קצת זאת הייתה נעיצת סכין בלב איך שהם נראו אתמול.
אני מבטיח לך שהתקציב נושק ל50, ברור שרק חלק ממנו הוא תקציב שחקנים, אבל עדיין תקציב גדול בהשוואה לליגה, שבזכותו חייבים פשוט חייבים לסיים את הליגה ב3 המקומות הראשונים, אבל קשה לי לראות אתזה קורה מהסיבות הידועות.
לפעמים גם סוס צריך לקבל מכה בשביל לחזור למסלול, זה שגילינו את כל הבעיות כבר עכשיו זה כבר טובאדום זקן כתב: מקווה מאוד שאתה צודק.
בשבילי למרות שזה נשמע דרמטי קצת זאת הייתה נעיצת סכין בלב איך שהם נראו אתמול.
לא חושב שאפשר לפטור את ההופעה של אתמול רק במחויבות, נחישות וכו' (שבהחלט לא קיימים).
הבעיה עמוקה יותר. חוסר היכולת להניע כדור, היעדר משחק לחץ, חוסר יכולת להגיע למצבים מול יריבה מסודרת והתקפה שמסתמכת על יכולת אישית בלבד, כל אלה מרכיבים לא חדשים מאז שאלישע הגיע ולמרות שזו העונה השלישית שלו אין בהם שום שיפור.
אז נכון שאתמול זה היה מקרה קיצון, אך הוא הראה באופן בולט את הבעיות שלנו. ואני חושב שהם מוכרות כבר הרבה זמן.
אם הייתי תייר הייתי חושב שחבורת השחקנים הזו הכירה לראשונה בשבוע שעבר. לא מצליחים לחבר שלוש פסים בחצי של היריב, לא מתואמים בתנועה וכשמתייאשים למסור לרוחב ואחורה, אז פשוט בועטים למעלה ומקווים לטוב.
אז בעונה שעברה היה לנו את פלט שהוציא זהב מהכדורים שנבעטו עליו. העונה זה לא יקרה.
הבעיה עמוקה יותר. חוסר היכולת להניע כדור, היעדר משחק לחץ, חוסר יכולת להגיע למצבים מול יריבה מסודרת והתקפה שמסתמכת על יכולת אישית בלבד, כל אלה מרכיבים לא חדשים מאז שאלישע הגיע ולמרות שזו העונה השלישית שלו אין בהם שום שיפור.
אז נכון שאתמול זה היה מקרה קיצון, אך הוא הראה באופן בולט את הבעיות שלנו. ואני חושב שהם מוכרות כבר הרבה זמן.
אם הייתי תייר הייתי חושב שחבורת השחקנים הזו הכירה לראשונה בשבוע שעבר. לא מצליחים לחבר שלוש פסים בחצי של היריב, לא מתואמים בתנועה וכשמתייאשים למסור לרוחב ואחורה, אז פשוט בועטים למעלה ומקווים לטוב.
אז בעונה שעברה היה לנו את פלט שהוציא זהב מהכדורים שנבעטו עליו. העונה זה לא יקרה.
+1000000000000000yossi כתב:לא חושב שאפשר לפטור את ההופעה של אתמול רק במחויבות, נחישות וכו' (שבהחלט לא קיימים).
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
איזה עומק יש בקישור האחורי? גל אראל וגורדנה? זה עומק זה?shovalb9 כתב:1. לא, יש מספיק עומק בקישור האמצעי וקשר אחורי ברמה אחד מספיק.
+1 על המילה האחרונה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- ForeverRed
אל תבטיח מה שאתה לא באמת יודע. התקציב נמוך בהרבה, באזור ה-40 מיליון.zivmay כתב:אני מבטיח לך שהתקציב נושק ל50, ברור שרק חלק ממנו הוא תקציב שחקנים, אבל עדיין תקציב גדול בהשוואה לליגה, שבזכותו חייבים פשוט חייבים לסיים את הליגה ב3 המקומות הראשונים, אבל קשה לי לראות אתזה קורה מהסיבות הידועות.
לגבי החיזוק, במצב אידאלי הייתי אומר שאנחנו צריכים לפחות 3 שחקנים, 2 מהם למרכז הקישור. מאחר וזה לא עומד לקרות צריך לרדת מהנושא
הזה ולהבין את המציאות. אלונה השקיעה טונה של כסף, וכנראה שגם לה יש גבולות. על שתי עמדות אסור להתפשר, קשר אחורי וחלוץ. ואני לא מדבר
על שחקנים שיוחתמו כדי לסגור חורים, אלא על כאלה שישדרגו את הקבוצה. במידת האפשר להחתים גם את אושרי רואש, שייתן גיבוי לבלמים ויכול לשחק
גם כקשר אחורי.
יוסי , אני מחזיר אתכם למשחק מול ספליט וגם למשחק מול פתח תקווה....את שניהם ראיתי.yossi כתב:לא חושב שאפשר לפטור את ההופעה של אתמול רק במחויבות, נחישות וכו' (שבהחלט לא קיימים).
לפחות מבחינה התקפית עם מאור ושלומי נראנו הרבה הרבה הרבה הרבה......יותר טוב !
הגנתית ? היינו סבירים, ולכן מבחינתי יש חשיבות מרובה לחיזוק משמעותי של הקישור ההגנתי.
אז אתמול חסרו לנו אולי רק 2 שחקנים אבל לא סתם שניים,
מאור - כל מילה מיותרת.
ארביטמן - אמנם חלוד אבל עושה עבודה רבה ומגיע להמון מצבים שבקרוב מאוד יתורגמו לשערים (עיין ערך פלט עונה עברה)