1. רומריו פירס - בימים האחרונים פורסם כי השחקן הגיע לכאן לאחר שנמצא כי יש לו בעיות רפואיות וכביכול ניסו לדחוף לנו אותו, לראיה שחרורו מהקבוצה הרומנית, עוד נאמר כי אבי נמני ידע זאת.
אז אני יודע משהו אחר, פירס שיחק בעברו במספר קבוצות ועבר בדיקות רפואיות מספר פעמים ותמיד נמצא בריא.
הליקוי הבריאותי שנמצא בבדיקות הרפואיות בסורוקה הינו סוג של מום בלב שעלול ליצור בעיה בזמן מאמץ גופני אולם ההסתברות לכך היא נדירה עד נדירה מאוד.
ניתן לומר כי מום שכזה נמצא בליבם של עשרות אלפי אנשים בעולם וחלקם ספורטאים פעילים וכולם בריאים....
אז מה קרה כאן בעצם ?
כידוע, מאז מקרה מותו הטרגי של צ'ס, בהנחייתה של אלונה על כל שחקן לעבור בדיקות רפואיות מחמירות וכל ליקוי אבל כל ליקוי רפואי ולו הקטן ביותר - השחקן לא יוחתם בקבוצה.
אז גילו ליקוי קל שכזה.....רומריו חזר לרומניה.
מה קרה עכשיו ?
עכשיו יש פרסום עם תוצאות בדיקות המראות על ליקוי רפואי שגרם לקבוצה בליגה מקצוענית לפסול את השחקן, הקבוצה הרומנית חייבת להתייחס לנושא מכיוון שהביטוח הרפואי במקרה שכזה לא תופס.....וכנראה זה מה שגרם לשחרורו של רומריו מקבוצתו.
חובאן - הסיפור במקרה זה הוא כי השחקן נוטה לנהוג באלימות ולהתפרץ וכי שוחרר מהקבוצה בעקבות התפרצות שכזו....גם במקרה זה פורסם כאילו אבי נמני ידע על הבעייתיות הזו....
אז כן, התפרצות הייתה אבל בפרסום לא הרחיבו את הסיבות והן שורשיות ועלולות היו לגרום להתפרצות שכזו להרבה שחקנים אחרים...
נכון, מסתבר שחובאן לא השחקן ההכי רגוע בעולם, אז מה ?
מי באמת חושב ששחקן אלים או כזה שלא יודע לשחק באופן ספורטיבי יוזמן לא אחת לנבחרת רומניה כולל זימון מהשבוע הזה ?
מי באמת מאמין ששחקן בעייתי ישחק בקבוצות צמרת ברומניה לאורך כל שנות הקריירה שלו עד היום ?
הרי אנחנו מכירים שחקנים בעייתיים בישראל....כולם נושרים תוך שתי עונות לליגות הנמוכות ומתאדים אט אט מהתודעה הציבורית...
ודוגמאות יש למכביר.
לסיכום -
לא ראוי ולא הוגן לצייר את אלישע כסוג של טמבל שניתן לדחוף לו כל שחקן או את אבי נמני כסוכן נוכל שמנסה לרמות קבוצות.
אני באמת מאמין שחובאן שחקן ראוי וגם אם לא כוכב גדול אז בטח כזה שישדרג אותנו לאור משחק הקישור ההגנתי הלוקה בחסר שלנו.
מספר תובנות בנוגע לזרים מרומניה, לאור הפרסומים האחרונים.
Re: מספר תובנות בנוגע לזרים מרומניה, לאור הפרסומים האחרונים.
מסכים. מה גם שכל זר שמסכים להגיע לכאן צריך לקבל בפרחים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אל תייפה את המציאות ע"פ מה שנוח לך, כשחקן רב מכות עם המנהל המקצועי שלו כי הוא נזף בהם על הדחה אין לכך שום הסבר או תירוץ.
עם כל הכבוד אני מאמין לאורי קופר הרבה יותר מאשר לך הבנאדם מאז ומתמיד רשם דברים לעיניין.
הוא בין היחידים שאפשר להגיד עליהם כתב/פרשן ספורט בארץ שלנו.
עם כל הכבוד אני מאמין לאורי קופר הרבה יותר מאשר לך הבנאדם מאז ומתמיד רשם דברים לעיניין.
- ForeverRed
מחזיק מאורי קופר, הפעם הוא ללא ספק הגזים.RedHell כתב:אל תייפה את המציאות ע"פ מה שנוח לך, כשחקן רב מכות עם המנהל המקצועי שלו כי הוא נזף בהם על הדחה אין לכך שום הסבר או תירוץ.
ממליץ לך לבדוק באתרים ברומניה מה הסיבה להתפרצות של הובאן. לא מצדיק את המעשה, אבל אפשר להבין מהיכן הוא נובע.
לגבי הבדיקות של רומאריו אנחנו לא יודעים מה נאמר בין נמני לאלונה. ייתכן והיא הייתה מודעת מראש לעניין, ייתכן ונמני לא ידע על
הבעיה בזמנו. הכי קל לצאת מכותרות מפוצצות.
לגביי רומאריו אני לא מתרגש ידוע שמאז מקרה צס מקפידים אצלנו ממש על הבדיקות ולכן זה דבר שייתכן וייקרה.ForeverRed כתב: מחזיק מאורי קופר, הפעם הוא ללא ספק הגזים.
ממליץ לך לבדוק באתרים ברומניה מה הסיבה להתפרצות של הובאן. לא מצדיק את המעשה, אבל אפשר להבין מהיכן הוא נובע.
לגבי הבדיקות של רומאריו אנחנו לא יודעים מה נאמר בין נמני לאלונה. ייתכן והיא הייתה מודעת מראש לעניין, ייתכן ונמני לא ידע על
הבעיה בזמנו. הכי קל לצאת מכותרות מפוצצות.
לגביי הובאן אני אשמח לשמוע מהן הסיבות שלטענתכם הופכים את מה שהוא עשה לגיטימי.
לגיטימי בטוח לא. אבל קח את מקרה דני עמוס-ברקוביץ מהחודש שעבר. אני לא מכיר את עמוס, אבל בטוח שהוא טיפוס לא בעייתי במיוחד. בפרץ של רגשות, הוא הגיע קרוב מאוד לכדי עימות פיזי עם ברקוביץ, שידוע כאדם קשה עם פה גדול.RedHell כתב:
לגביי רומאריו אני לא מתרגש ידוע שמאז מקרה צס מקפידים אצלנו ממש על הבדיקות ולכן זה דבר שייתכן וייקרה.
עכשיו, רק נניח שעמוס שוער ענק ולנו חסר שוער, היית מוותר עליו כי הוא רב עם אייל ברקוביץ?
ממש לא.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מה שהובאן עשה לא לגיטימי אבל אם אלישע זה לא יקרה שוב, אלישע הוא אדם נינוח וזה היתרון שלו בתור מאמן....
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- dardasmiley
אצלנו זה לא יקרה. אין מנהל מקצועי.
חחחחחחחחח ענקdardasmiley כתב:אצלנו זה לא יקרה. אין מנהל מקצועי.
לגבי חובאן (לא הובאן) - הקבוצה חייבת לו כספים כבר מעל שנה.....מסתבר שמוסר התשלומים שם מקביל לתקופה של ההוא מהאולמות אצלנו...RedHell כתב:
לגביי רומאריו אני לא מתרגש ידוע שמאז מקרה צס מקפידים אצלנו ממש על הבדיקות ולכן זה דבר שייתכן וייקרה.
חובאן, כבר כמעט שנה מנסה לקבל את כספו אבל נאלץ לשמוע סיפורים ודחיות שוב ושוב.
אחרי אותו משחק הפסד שבו חובאן הציג יכולת חלשה (נראה שחקן שלא מקבל את הכסף המגיע לו מעל שנה וממשיך לשחק טוב ולתת את כולו כאילו כלום לא קרה...) נגש אליו המנהל המקצועי ואמר לו משהו בסגנון "עם יכולת כזו תחכה עוד שנה לכסף שלך..."
חובאן שגם ככה היה טעון על הנהלת הקבוצה ועוד אחרי הפסד, לא יכל לספוג את הדברים והתפרץ לעברו של המנהל המקצועי.
זה מה שנאמר לי לפחות.
עכשיו שכל אחד מהגולשים יחליט איך הוא היה נוהג במקום חובאן.