דג'אני שוחרר
דג'אני שוחרר
19:06: קובי דג'אני שוחרר מהפועל באר שבע. דגא'ני אמר בתגובה: "רגע לפני סגירת חלון ההעברות, הגענו לסיכום. אני שחקן חופשי ובעוד כמה ימים אהיה בקבוצה אחרת".
מקור: וואלה
וואלה! ספורט ,עדכונים חיים: חלון ההעברות הישראלי נסגר
https://sports.walla.co.il/?w=/157/2787367" onclick="window.open(this.href);return false;
מקור: וואלה
וואלה! ספורט ,עדכונים חיים: חלון ההעברות הישראלי נסגר
https://sports.walla.co.il/?w=/157/2787367" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: דג'אני שוחרר
המועדון התנהג איתו יפה, שיהיה לו בהצלחה
בהצלחה לו בהמשך.
לא התאים למטרות שהצבנו לעצמנו.
מאחל לו בהצלחה, עושה רושם של בחור חיובי בסה"כ.
מאחל לו בהצלחה, עושה רושם של בחור חיובי בסה"כ.
לא הבנתי את הקטע, למה לשחרר אם אפשר למכור ולעשות עליו כסף?
כי עד הרגע האחרון אף אחד לא הסכים אפילו לשלם לו את השכר.שלומי12 כתב:לא הבנתי את הקטע, למה לשחרר אם אפשר למכור ולעשות עליו כסף?
- dardasmiley
כל הכבוד. התנהגות נכונה של המועדון. אין משהו מביש יותר בכדורגל הישראלי מקבוצות "המנודים" שהתחילו לצוץ פה.
שחקן שהמועדון לא בונה עליו, שיגיעו איתו להסכם מכובד וישיררו. זה לא שוק עבדים ואי אפשר להחזיק שחקן כ"דווקא".
שחקן שהמועדון לא בונה עליו, שיגיעו איתו להסכם מכובד וישיררו. זה לא שוק עבדים ואי אפשר להחזיק שחקן כ"דווקא".
בהצלחה
דווקא דג'אני רוב המשחקים ששיחק היה טוב, אגרסיבי,ניהל את האמצע.. כנראה בגלל דליפות פה שהיו לו וסיכסוכים פנימים עם אלישע סללו את דרכו.dardasmiley כתב:כל הכבוד. התנהגות נכונה של המועדון. אין משהו מביש יותר בכדורגל הישראלי מקבוצות "המנודים" שהתחילו לצוץ פה.
שיהיה לו בהצלחה, בסך הכל באמת שחקן איכותי מאוד..
המועדון עשה לדג׳אני תרגיל יפה וגם יצא מזה טוב (ומורווח). בהצלחה לקובי בהמשך.
לתת את התחת ברחבה זה מאוד רחוק מאגרסיבי. או שאתה רוצה להגדיר לי מחדש מה זה אגרסיבי בשבילך?שלומי12 כתב:
דווקא דג'אני רוב המשחקים ששיחק היה טוב, אגרסיבי,ניהל את האמצע.. כנראה בגלל דליפות פה שהיו לו וסיכסוכים פנימים עם אלישע סללו את דרכו.
- dardasmiley
לא דיברתי על דגאני כשחקן. זה לא רלוונטי. ברגע שהמאמן/מועדון החליט שהוא לא נדרש בעונה הקרובה אין מה להחזיק אותו.שלומי12 כתב:
דווקא דג'אני רוב המשחקים ששיחק היה טוב, אגרסיבי,ניהל את האמצע.. כנראה בגלל דליפות פה שהיו לו וסיכסוכים פנימים עם אלישע סללו את דרכו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לדעתי יכלנו לעשות טרייד יותר נורמלי עם אשדוד לגביו עופר ורטה אלינו ודג'אני אליהם אבל אין לבכות על חלב שנשפך וחוץ מזה שהיינו צריכים להשאיר את בן גרבלי לדעתי האישית ולהביא את אלירן עטר יש לנו אחלה סגל גם בלי עופר ורטה ומכאן אפשר לקוות לטוב.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
עכשיו נראה את מי האוהדים יכתירו כמלך החדש של הקבוצה
שחקן שלא תרם לא ירד לגליץ ולא העיז לזוז מטר ממה שהוא צריך וניצל את החוזה שלו לעשות שרירים על הקבוצה
שיהיה בהצלחה
שחקן שלא תרם לא ירד לגליץ ולא העיז לזוז מטר ממה שהוא צריך וניצל את החוזה שלו לעשות שרירים על הקבוצה
שיהיה בהצלחה
אבל דר מתי תבין שיש צד שני לעסקאות האלו והוא לא פראייר (בטח לא ג׳קי). מי היה נותן את אחד המגנים הטובים בארץ (ומגנים נורמליים זה מצרך נדיר פה) תמורת שחקן כל כך חד גווני שלא שיחק עונה שלמה כמעט ויבקש קרוב לוודאי סכומים לא פרופורציונליים?דר אדום בנשמה כתב:לדעתי יכלנו לעשות טרייד יותר נורמלי עם אשדוד לגביו עופר ורטה אלינו ודג'אני אליהם אבל אין לבכות על חלב שנשפך וחוץ מזה שהיינו צריכים להשאיר את בן גרבלי לדעתי האישית ולהביא את אלירן עטר יש לנו אחלה סגל גם בלי עופר ורטה ומכאן אפשר לקוות לטוב.