לקראת משחק העונה הראשון ב"נבדל"
לקראת משחק העונה הראשון ב"נבדל"
היי,
העלנו פוסט לקראת המשחק הערב עם קטעי וידאו טקטיים
https://nivdal.co.il/?p=29048" onclick="window.open(this.href);return false;
מקווה שתגיבו
העלנו פוסט לקראת המשחק הערב עם קטעי וידאו טקטיים
https://nivdal.co.il/?p=29048" onclick="window.open(this.href);return false;
מקווה שתגיבו
- dardasmiley
Re: לקראת משחק העונה הראשון ב"נבדל"
טור מעולה! קולע בול!
אני קצת מתנגד לעניין של גבאי באגף. הןא הוכיח כבר שלמרות מהירותו הוא לא שחקן אגף אלא חלוץ חוד, וכשהוא משחק באמצע התפוקה ממנו הכי גבוהה גם בגלל היכולת לברוח לאגפים.
בהנחה שגורדנה שוב יתופקד כקשר אגף הייתי מכניס במקומו את נאסר שגם ממושמע הגנתית (יחסית לבוזגלו) וגם תורם התקפית הרבה יותר, או את מלול (ואז לשחק עם בוזי בשמאל) . אם גורדנה יתופקד כקשר שלישי זה אומר שיהיה אגף אחד קצת יותר פרוץ, אבל מצד שני ייתן להובאן ואוגו את מרווח הנשימה לסגור באגפים מבלי לפרוץ את האמצע.
אני קצת מתנגד לעניין של גבאי באגף. הןא הוכיח כבר שלמרות מהירותו הוא לא שחקן אגף אלא חלוץ חוד, וכשהוא משחק באמצע התפוקה ממנו הכי גבוהה גם בגלל היכולת לברוח לאגפים.
בהנחה שגורדנה שוב יתופקד כקשר אגף הייתי מכניס במקומו את נאסר שגם ממושמע הגנתית (יחסית לבוזגלו) וגם תורם התקפית הרבה יותר, או את מלול (ואז לשחק עם בוזי בשמאל) . אם גורדנה יתופקד כקשר שלישי זה אומר שיהיה אגף אחד קצת יותר פרוץ, אבל מצד שני ייתן להובאן ואוגו את מרווח הנשימה לסגור באגפים מבלי לפרוץ את האמצע.
אפשר להעסיק אותך שתהיה צמוד לאלישע?
ניתוח מצויין ברמה גבוהה אני מאוד מקווה שאלישע גם מודע לכל מה שכתבת. זה כל כך שקוף ונכון שצריך להיות עיוור או אלישע לוי בשביל לא לשים לב לכל זה.
כל אוהד רואה את זה גם מוסרמיל שרואים ממרחק רב.
ניתוח מצויין ברמה גבוהה אני מאוד מקווה שאלישע גם מודע לכל מה שכתבת. זה כל כך שקוף ונכון שצריך להיות עיוור או אלישע לוי בשביל לא לשים לב לכל זה.
כל אוהד רואה את זה גם מוסרמיל שרואים ממרחק רב.
מאוד יהיה חסר לי היום סיראג נאסר.
היה יכול מאוד לעזור בעבודה ההגנתית באגף,מה שבוזגלו וגבאי כנראה לא יעשו.
היה יכול מאוד לעזור בעבודה ההגנתית באגף,מה שבוזגלו וגבאי כנראה לא יעשו.
אבל אתה רק עוזר לפאקו! איפה החולשות של מכבי?
הבעיה העיקרית היא שקבוצה כמו שלנו, שמשחקת 4-2-4 עם רביעייה קדמית התקפית, חייבת מגנים ברמה גבוהה, כי יש להם הרבה יותר עבודה מאשר בקבוצה אחרת (בשני צדדי המגרש).
עמדת המגן הימני היא קריטית וחבל שהתפשרנו שם. נקווה שלפחות דוידזאדה יחזור לכושר סביר כמה שיותר מהר.
עמדת המגן הימני היא קריטית וחבל שהתפשרנו שם. נקווה שלפחות דוידזאדה יחזור לכושר סביר כמה שיותר מהר.
אם נתעסק כל היום בלנטרל את מכבי, אנחנו נפסיד את המשחק הזה.
בש צריכה לשחק את מה שאפיין אותה עד עכשיו, שזה משחק מעבר מהיר אל מול ההגנה האיטית של מכבי, והדגש הוא על מהיר.
שב"ש משחקת וחושבת מהר, אין הרבה קבוצות שיכולות לעצור אותה.
אם נתעסק בלהחזיק את הכדור ללא תכלית, נשחק לידיים של מכבי, ואז כל חטיפת כדור, תהיה מתפרצת קטלנית.
לכן צריך לחכות להם בחצי שלנו, ואז ללחוץ אותם חזק, כמובן שהקישור האחורי מאוד חשוב כאן, בבלימת הקישור של מכבי והוצאת הכדור במהירות להתקפת מעבר קטלנית.
אבל שוב, חייבים להיות אגרסיביים, במיוחד בסגירות באגפים, גם טל בן חיים וגם דור מיכה, צריכים להגיע למצב שהם לא יכולים לפרוץ על הצד, שזה הצד החזק שלהם ולגרום להם לשלוח את הכדור שוב ושוב למרכז המגרש, שם יחכו הובאן ואוגו.
במשחק הזה לדעתי זהבי לא ישחק את החלוץ, אלה יותר אחורה לתפקיד הטבעי שלו, ושם יהיה התפקיד של הובאן למנוע ממנו לבצע חדירות פנימה לרחבה.
בש צריכה לשחק את מה שאפיין אותה עד עכשיו, שזה משחק מעבר מהיר אל מול ההגנה האיטית של מכבי, והדגש הוא על מהיר.
שב"ש משחקת וחושבת מהר, אין הרבה קבוצות שיכולות לעצור אותה.
אם נתעסק בלהחזיק את הכדור ללא תכלית, נשחק לידיים של מכבי, ואז כל חטיפת כדור, תהיה מתפרצת קטלנית.
לכן צריך לחכות להם בחצי שלנו, ואז ללחוץ אותם חזק, כמובן שהקישור האחורי מאוד חשוב כאן, בבלימת הקישור של מכבי והוצאת הכדור במהירות להתקפת מעבר קטלנית.
אבל שוב, חייבים להיות אגרסיביים, במיוחד בסגירות באגפים, גם טל בן חיים וגם דור מיכה, צריכים להגיע למצב שהם לא יכולים לפרוץ על הצד, שזה הצד החזק שלהם ולגרום להם לשלוח את הכדור שוב ושוב למרכז המגרש, שם יחכו הובאן ואוגו.
במשחק הזה לדעתי זהבי לא ישחק את החלוץ, אלה יותר אחורה לתפקיד הטבעי שלו, ושם יהיה התפקיד של הובאן למנוע ממנו לבצע חדירות פנימה לרחבה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
זה לא המגנים, זה הקשרים באגף, למשל שנסאר משחק הוא עוזר הגנתית, אבל בוזי לא עוזר וזה יוצר בעיה...
מצד שני בוזי מפנה שטחים לבן ביטון מה שעזר לו לתת הרמה נהדרת לגבאי ולבשל.
אבל אני אישית חושב שבן ביטון זה פרוספק עתידי וחוץ מיובל שפונגין שגם הוא בקושי רואה דקות אף מגן ימני לא כזה טוב יותר מבן ביטון בכמה רמות ואם כבר עדיף להביא מגן שבאמת יהיה איכותי ומכיוון שזר היינו צריכים יותר למרכז המגרש אז בן ביטון הוא הרע במיעוטו ודור מלול גם יכול לשחק בעמדה הזאת...
ד"א על פי וואלה יאלוז אמור לפתוח, אני מקווה מאוד שזה לא יקרה...
אבל אני אישית חושב שבן ביטון זה פרוספק עתידי וחוץ מיובל שפונגין שגם הוא בקושי רואה דקות אף מגן ימני לא כזה טוב יותר מבן ביטון בכמה רמות ואם כבר עדיף להביא מגן שבאמת יהיה איכותי ומכיוון שזר היינו צריכים יותר למרכז המגרש אז בן ביטון הוא הרע במיעוטו ודור מלול גם יכול לשחק בעמדה הזאת...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
למגינים שלנו מחכה היום הרבה עבודה.yedidel כתב:הבעיה העיקרית היא שקבוצה כמו שלנו, שמשחקת 4-2-4 עם רביעייה קדמית התקפית, חייבת מגנים ברמה גבוהה, כי יש להם הרבה יותר עבודה מאשר בקבוצה אחרת (בשני צדדי המגרש).
אם יהיה חיפוי נכון יהיה אפשר לעצור גם את טבח וגם את מיכה.
טבח אחרי חצי שעה שופך לאגר, ולכן הוא מסוכן מאוד בחצי השעה הראשונה, אם יצליחו לעצור אותו, עשו חצי עבודה.
- דר אדום בנשמה
טב"ח מסוכן גם בחצי השעה האחרונה, בעיקרון הוא משחק 60 דקות שזה הממוצע של רוב שחקני הכדורגל בעולם וחייבים לשים עליו דגש רב, זהבי עד כמה שזה ישמע הזוי פחות מטריד אותי מטב"ח.אדום זקן כתב: למגינים שלנו מחכה היום הרבה עבודה.
אם יהיה חיפוי נכון יהיה אפשר לעצור גם את טבח וגם את מיכה.
טבח אחרי חצי שעה שופך לאגר, ולכן הוא מסוכן מאוד בחצי השעה הראשונה, אם יצליחו לעצור אותו, עשו חצי עבודה.
וחוץ מזה לגביי זהבי אני סומך על סוארס שישים עליו עין, אבל במשחק הזה לשים עין על טב"ח זה לא חובה זה דבר שאם לא נעשה אותו הפסד ודאי יהיה לנו.
וגם על האגף השני נצטרך לשים עין ענקית...
לגביי מארן ראדי הייתי שם את הובאן עליו...
איפה ראית אילוז ?? בדקתי וואלה אבל אולי מהיסטריה שאחזה אותי לא מצאתידר אדום בנשמה כתב:זה לא המגנים, זה הקשרים באגף, למשל שנסאר משחק הוא עוזר הגנתית, אבל בוזי לא עוזר וזה יוצר בעיה...
מכבי יכולה להתחיל להתחבק אם הוא עולה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- dardasmiley
אילוז עוד בסחרחורות ממה שעשה לו טב'ח בבלומפילד אשתקד.
אם אלישע לוי עולה איתו הוא לא רק מאמן מקובע הוא גם דביל שלא לומד מטעויות.
אם אלישע לוי עולה איתו הוא לא רק מאמן מקובע הוא גם דביל שלא לומד מטעויות.
- דר אדום בנשמה
הנה הכתבה מוואלה:
https://sports.walla.co.il/?w=//2789051" onclick="window.open(this.href);return false;
https://sports.walla.co.il/?w=//2789051" onclick="window.open(this.href);return false;
זאת טעות ביטון פותח(8 שנים שאילוז טאבו בהרכב אז כבר רושמים אותו אוטומטית). ואחלה ניתוח!
לדעתי אסור לעמוד כמו שעמדנו מול פ"ת , צריך שכל שחקני הקבוצה בהתקפות של מכבי יעמדו מאחורי החצי שלנו , בשביל שנצא מהר למתפרצות , ואסור בתכלית האיסור שאגידה יבעט סתם כדורים למעלה , מלבד איבודי כדור לא יצא לנו מזה כלום.
לדעתי אסור לעמוד כמו שעמדנו מול פ"ת , צריך שכל שחקני הקבוצה בהתקפות של מכבי יעמדו מאחורי החצי שלנו , בשביל שנצא מהר למתפרצות , ואסור בתכלית האיסור שאגידה יבעט סתם כדורים למעלה , מלבד איבודי כדור לא יצא לנו מזה כלום.
נערך לאחרונה על ידי גיא חניה ב 29 ספטמבר 2014, 12:18, נערך פעם 1 בסך הכל.