מסך הברזל נשבר ונפל- אני הפועל מי אתם בכלל?ו
מסך הברזל נשבר ונפל- אני הפועל מי אתם בכלל?ו
כמה נקודות למחשבה מבחינתנו:
1-ראיתי את המשחק בנייד , ושמעתי לכל אורך המשחק רק את הקהל של מכבי, וסרמל פשוט איצטדיון מגעיל .
2- שירים, השירים של מכבי ועתר הקבוצות הם שירים ארוכים עם תוכן( העיר תל אביב, תמיד קראו לי דפוק, ועוד..) , אצלנו זה ׳ בשיר הזה נקפוץ מצד לצד.. ׳ מילים די מפגרות ולא מתאימות למגרש כדורגל. מאוד מקווה שהיוצר הראשי של הלהיטים שלנו יחזור לחבר שירים שכולם יכירו אותם.
3- הפריסה היית פשוט גאונית, רמה גבוהה ביותר. כל הכבוד! רק צריך קצת יותר שלטי גדר והכל יראה מושלם .
1-ראיתי את המשחק בנייד , ושמעתי לכל אורך המשחק רק את הקהל של מכבי, וסרמל פשוט איצטדיון מגעיל .
2- שירים, השירים של מכבי ועתר הקבוצות הם שירים ארוכים עם תוכן( העיר תל אביב, תמיד קראו לי דפוק, ועוד..) , אצלנו זה ׳ בשיר הזה נקפוץ מצד לצד.. ׳ מילים די מפגרות ולא מתאימות למגרש כדורגל. מאוד מקווה שהיוצר הראשי של הלהיטים שלנו יחזור לחבר שירים שכולם יכירו אותם.
3- הפריסה היית פשוט גאונית, רמה גבוהה ביותר. כל הכבוד! רק צריך קצת יותר שלטי גדר והכל יראה מושלם .
Re: מסך הברזל נשבר ונפל- אני הפועל מי אתם בכלל?ו
פעם ראשונה שאני מסכים עם כל מה שאתה כותב חח
יש לנו שירים על הפנים חוץ מילדות אני זוכר ועוד איזה 2 ובתור אחד שמעודד 90 דקות כל משחק וקורע תגרון הקהל לא משהו בכלל ועצלן,או שזה פשוט האקוסטיקה של האצטדיון או המיקרופונים ששמים ליד השער של האורחים,למרות שאנחנו פשוט עדיין לא ברמת של הקהלי עידוד האלה ועכשיו אני רואה את המשחק בשידור חוזר באמת בקושי שומעים אותנו.
הקטע הוא שאין לנו שירים פשוט חזקים כמו העיר תל אביב או ואמוס חיפלה או שוב חוזר הצבע הצהוב אין לנו את זה
פריסה מדהימה ראיתי את התמונות מדהים מדהים איזה תפאורה רואים שהקאמלס חזרו לשלוט אחרי התפאורות החלשות של האולטרסאוט שהיו..
יש לנו שירים על הפנים חוץ מילדות אני זוכר ועוד איזה 2 ובתור אחד שמעודד 90 דקות כל משחק וקורע תגרון הקהל לא משהו בכלל ועצלן,או שזה פשוט האקוסטיקה של האצטדיון או המיקרופונים ששמים ליד השער של האורחים,למרות שאנחנו פשוט עדיין לא ברמת של הקהלי עידוד האלה ועכשיו אני רואה את המשחק בשידור חוזר באמת בקושי שומעים אותנו.
הקטע הוא שאין לנו שירים פשוט חזקים כמו העיר תל אביב או ואמוס חיפלה או שוב חוזר הצבע הצהוב אין לנו את זה
פריסה מדהימה ראיתי את התמונות מדהים מדהים איזה תפאורה רואים שהקאמלס חזרו לשלוט אחרי התפאורות החלשות של האולטרסאוט שהיו..
אפרופו אקוסטיקה, ישבתי בטריבונה שליד הגוש (לצערי הרב גם כשהגעתי שעתיים לפני מקום לא נשאר לי באמצע) ואפילו משם קשה לשמוע את מה שהארגון מתחיל לשיר.
מה שכן, מרגע לרגע אני מבין שאנחנו הולכים להיות מפלצת באיצטדיון החדש מבחינת הביתיות
מה שכן, מרגע לרגע אני מבין שאנחנו הולכים להיות מפלצת באיצטדיון החדש מבחינת הביתיות
אבל אנחנו בוכים על אקוסטיקה,אז למה את מכבי שומעים רוב המחשק פשוט בטלוויזיה שאני רואה את השידור עכשיו בערוץ 1? פשוט אין לנו קהל עידוד טוב.dor69 כתב:אפרופו אקוסטיקה, ישבתי בטריבונה שליד הגוש (לצערי הרב גם כשהגעתי שעתיים לפני מקום לא נשאר לי באמצע) ואפילו משם קשה לשמוע את מה שהארגון מתחיל לשיר.
אני יושב בגוש עידוד,חצי מהאנשים בגוש רק מחרטטים בשכל במקום להוציא את הגרון שלהם
מקווה שזה ישתנה באצטדיון החדש
שירים כמו הרופאה שלי אומרת, כבר מילדות אני זוכר, אם נצטרך הפועל ניתן לך את החיים ( שאני לא מבין למה הוא נעלם כי הוא אחד השירים הכי יפים שלנו) - יותר מתאימים למשחקי כדורגל.RoICah כתב:פעם ראשונה שאני מסכים עם כל מה שאתה כותב חח
החבר׳ה מהקאמלס בהחלט רואים שהם חוזרים לעניינים, חסר עדין שלטי גדר חדשים לשער 5.
מאוד מעניין אותי נסגר בסוף עם השלטי פריסה של הקאמלס כמו הגהנום מהדרום ויתר הפריסות שהיו שלהם..
בסך הכל אבל באמת שאפו על הפריסה האדירה הזו , בהחלט משאירים טעם של עוד..
האיצטדיון החדש יכול להיות מבצר אמיתי עם יקחו את זה לשם, ויהיה יציע אוהדים של מעודדים ,שכולם שם בלי חולצה ( כמו שיש עכשיו אצל חיפה בסמי עופר שבהחלט מזכיר את אירופה הקהל שם)
נערך לאחרונה על ידי שלומי12 ב 30 ספטמבר 2014, 00:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
א. זה משפיע תאמין ליRoICah כתב: אבל אנחנו בוכים על אקוסטיקה,אז למה את מכבי שומעים רוב המחשק פשוט בטלוויזיה שאני רואה את השידור עכשיו בערוץ 1? פשוט אין לנו קהל עידוד טוב.
אני יושב בגוש עידוד,חצי מהאנשים בגוש רק מחרטטים בשכל במקום להוציא את הגרון שלהם
מקווה שזה ישתנה באצטדיון החדש
ב. כל ההד שמגיע לעמדת השידור משער 5 נחסם בחלון הצדדי כשההד משער 9 פשוט מגיע מול
ג. קהלי חוץ הם יותר איכותיים מקהלים ביתיים בהרבה מקרים ומקרה וסרמיל הוא האב טיפוס
אבל נכון, יש לנו עוד להשתפר כקהל
ההבדל בין הקהלים זה שבמכבי שרים 100 איש לפחות יחד אז שומעים אותם , אצלנו זה 30-40 איש ובגלל זה שומעים אותם יותר אבל כשמצטרפים יותר אז שומעים טוב יותר.
לגבי זה ששומעים את מכבי בבטלוחזיה יותר זה נראה לי רק בגלל שיש איזה מקרופון קרוב לשער 9 אחרת אין הסבר. אנשים שראו בטלויזיה אמרו חי איך הקהל שלנו לא עודד כמעט אתמול ודווקא היה עידוד מצויין אתמול
לגבי זה ששומעים את מכבי בבטלוחזיה יותר זה נראה לי רק בגלל שיש איזה מקרופון קרוב לשער 9 אחרת אין הסבר. אנשים שראו בטלויזיה אמרו חי איך הקהל שלנו לא עודד כמעט אתמול ודווקא היה עידוד מצויין אתמול
גם שיש לנו איזה שיר שהוא נחשב טוב נגיד את זה ככה כמו כבר מילדות בקושי אנשים מצטרפים,גג 100 ולמשל בשיר כזה שנחשב שיר חזק בקהל זה מקביל נגיד לעיר תל אביב ובמכבי אשכרה כל היציע 3 אלף איש שרו את זה ושמעו את זה ברמה מטורפת אצלנו זה לא ככה ורק את הפועל המכוער הזה כל פעם עושים בשביל שישמעו קצת אותנו.הראל כתב:ההבדל בין הקהלים זה שבמכבי שרים 100 איש לפחות יחד אז שומעים אותם , אצלנו זה 30-40 איש ובגלל זה שומעים אותם יותר אבל כשמצטרפים יותר אז שומעים טוב יותר.
אני מקווה שבאצטדיון החדש מי שבא לראות את המשחק בלי לעודד לא יבוא לשער עידוד.
היציע עידוד באצטדיון החדש הולך להיות מאחורי השער נכון?
גם אני חושב שהיינו חלשים אבל דווקא חבר אוהד מכבי שישב ב9 למעלה אומר שהרגישו אותנו שם
- המשוגע האדום
שתיהיו בעיניינים שאוהדי מכבי חשבו שהקהל שלהם לא היה טוב ובוואלה קיבלנו ציון יותר גבוה משלהם.. הכל תלוי איפה יושבים
קהל הפועל באר שבע: קרנבל בנגב. בדקות המתות של פתיחת המחצית השנייה לא הצליחו להרים את החבר׳ה שלהם, אבל לחגוג ולשמוח הם יודעים טוב מאוד. תפאורה נהדרת בפתיחה. ציון: 9
קהל מכבי תל אביב: הכמות יפה, אבל לצערם, בווסרמיל לא שומעים. בגולים של זהבי ובן חיים שמעו אבל רק קצת. ציון: 8
מתוך וואלה
קהל הפועל באר שבע: קרנבל בנגב. בדקות המתות של פתיחת המחצית השנייה לא הצליחו להרים את החבר׳ה שלהם, אבל לחגוג ולשמוח הם יודעים טוב מאוד. תפאורה נהדרת בפתיחה. ציון: 9
קהל מכבי תל אביב: הכמות יפה, אבל לצערם, בווסרמיל לא שומעים. בגולים של זהבי ובן חיים שמעו אבל רק קצת. ציון: 8
מתוך וואלה
- The red one
חברים, שער 5 מורכב 70% ממנו לא מאוהדים שמתכוונים מראש להגיע לעודד. ואין בזה כל רע כי שער 5, בניגוד לשער הצפוני החדש בסמי עופר, או לאלה בבלומפילד, הרבה שנים כאן ורק לפני 8-9 שנים בערך "נכנסה" (אם אפשר לקרוא לזה ככה) סצינת האולטרס לארץ, ואנשים עוד לא מעכלים ש'רוצים' להפוך את השער הזה ליציע אולטרס.
מספיק היה לראות את ריצת האמוק של האנשים בפתיחת השערים "לתפוס מקום" כאילו מחלקים שם זהב, הרי רובם המוחלט לא מעודד שצריך.
באצטדיון החדש זה יהיה אחרת לגמריי. יציע האולטרס יהיה מאחורי השערים, בידיעה ברורה שדגלים עלולים להסתיר את המשחק, שיהיה 90 דקות עידוד וכו' וכו'. מה גם שזה לא המקום הכי אידיאלי עבור הצופה, ולכן הוא יסנן את כל אותם אנשים מבוגרים שהיו פה הרבה לפני 10 שנים ולא רגילים/יכולים/מעוניינים "לקפוץ ולהשתגע" או הפוזאיסטים שרק רוצים לצלם בשער 5 סלפי .
עד אז אין יותר מדיי מה לדבר על עידוד בוסרמיל, ואם רוצים להרגיש ולראות איך זה יהיה באצטדיון החדש - פשוט להגיע למשחקי חוץ.
מספיק היה לראות את ריצת האמוק של האנשים בפתיחת השערים "לתפוס מקום" כאילו מחלקים שם זהב, הרי רובם המוחלט לא מעודד שצריך.
באצטדיון החדש זה יהיה אחרת לגמריי. יציע האולטרס יהיה מאחורי השערים, בידיעה ברורה שדגלים עלולים להסתיר את המשחק, שיהיה 90 דקות עידוד וכו' וכו'. מה גם שזה לא המקום הכי אידיאלי עבור הצופה, ולכן הוא יסנן את כל אותם אנשים מבוגרים שהיו פה הרבה לפני 10 שנים ולא רגילים/יכולים/מעוניינים "לקפוץ ולהשתגע" או הפוזאיסטים שרק רוצים לצלם בשער 5 סלפי .
עד אז אין יותר מדיי מה לדבר על עידוד בוסרמיל, ואם רוצים להרגיש ולראות איך זה יהיה באצטדיון החדש - פשוט להגיע למשחקי חוץ.
פשוט ככה!אדום בלב בנשמהההה כתב:
בדיוק מה שאני אומר.אדום בלב בנשמהההה כתב:חברים, שער 5 מורכב 70% ממנו לא מאוהדים שמתכוונים מראש להגיע לעודד. ואין בזה כל רע כי שער 5, בניגוד לשער הצפוני החדש בסמי עופר, או לאלה בבלומפילד, הרבה שנים כאן ורק לפני 8-9 שנים בערך "נכנסה" (אם אפשר לקרוא לזה ככה) סצינת האולטרס לארץ, ואנשים עוד לא מעכלים ש'רוצים' להפוך את השער הזה ליציע אולטרס.
כולם באים רק בשביל שטויות לשער 5 ולא בשביל התכלס של מה שהשער הזה אמור להיות וזה יציע עידוד,וחבל לי גם על האנשי אולטראס שלנו כי באמת שהם מהטובים בארץ רק שאין להם כלכך קהל להיתפס עליו.
לפחות שניכנס לאצטדיון החדש ושהיציע עידוד יהיה מאחורי השער זה באמת יסנן את כל המבוגרים שבאים ל5 בשביל לשבת או את אלה שסתם באים ויושבים בצד בגלל שהאיכות צפייה של הקהל בשער הזה היא פחות טובה מהאמצע וככה פשוט ביציע הזה יהיה עידוד נטו.
הדבר הכי טוב שיש לנו זה משחקי חוץ זה המשחקים שאני באמת נהנה מהקהל שבאמת רואים שיש לנו קצת איכות בו.
רק עכשיו אני בכלל נזכר בדביל שניסה להרביץ לאחד החבר'ה עם הדגל. קיבינימאט יש טריבונה אחת בכול האצטדיון עם דגלים, לך תשב בכול אחת אחרת.
שאלתי חבר שיש ב9 ממש מעל לגוש של הפנאטיקס. הוא אומר שהרגישו אותנו משם כל המשחק ושבגולים הם עמדו משותקים והסתכלו עלינו