לא היה נבדל בשער של ברדה
לא היה נבדל בשער של ברדה
..
https://www.sport5.co.il/Sip_Storage/FI ... 472064.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.sport5.co.il/Sip_Storage/FI ... 472064.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: לא היה נבדל בשער של ברדה
ברדה בקטע הזה של האופסיידים הוא שחקן מאוד מאוד מטעה. נבדל נמדד לפני הרגליים וברדה בריצה שלו דוהר עם כל הגוף קדימה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אין נבדל וגם אם כן זהגבולי מאוד...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
יש נבדל.
אין נבדל , ומזה משנה בכלל וואלה אם אני אתחיל לספור את הטעויות שיפוט שהיו מולנו זה לא יגמר.
לא מבין את ההתעסקות הזו, אם אחריי 560 הילוכים חוזרים ו20 זוויות צילום אף אחד לא קובע חד משמעית אם היה או לא אז איך מצפים מקוון לראות את זה?
מכבי לדעתי עושה לעצמה יותר נזק מתועלת שהיא מתעסקת בזה...
מכבי לדעתי עושה לעצמה יותר נזק מתועלת שהיא מתעסקת בזה...
- המשוגע האדום
מכבי עשתה פאדיחה שפירסמה גם את התמונה של הגול של מיכה שנפסל ורואים בבירור שיש להם נבדל
ואגב לא יודע מה אתם חושבים,לדעתי לא היה פנדל למכבי
זהבי זרק את עצמו כאילו ירו בו
ואגב לא יודע מה אתם חושבים,לדעתי לא היה פנדל למכבי
זהבי זרק את עצמו כאילו ירו בו
ספק נבדל.
אבל בדיוק כמו הספק נבדל בשער של מיכה. דרך אגב, יש גבול לגבי החוק המטומטם הזה על הנבדל, שני שחקנים וחצי בנבדל בזמן הבעיטה, לא משנה מי מגיע לכדור ראשון, הכדור בכל מקרה נמצא בכיוון של כל אחד מהם, מה שמחייב את הקוום להרים דגל כמה שיותר מהר.
אבל בדיוק כמו הספק נבדל בשער של מיכה. דרך אגב, יש גבול לגבי החוק המטומטם הזה על הנבדל, שני שחקנים וחצי בנבדל בזמן הבעיטה, לא משנה מי מגיע לכדור ראשון, הכדור בכל מקרה נמצא בכיוון של כל אחד מהם, מה שמחייב את הקוום להרים דגל כמה שיותר מהר.
- OMERREMO33
לא נבדל בחיים...
וגם אם כן.. תאמינו לי התפללתי להגיע הביתה ולראות שהראשון נבדל,השני עצמי, והשלישי עם היד... לכלבים האלו מגיע טעויות שיפוט לרעה מידי פעם
וגם אם כן.. תאמינו לי התפללתי להגיע הביתה ולראות שהראשון נבדל,השני עצמי, והשלישי עם היד... לכלבים האלו מגיע טעויות שיפוט לרעה מידי פעם
- The red one
לא שווה בכלל שאשכול כזה יהיה כאן בפורום.
היה נבדל, לא היה, כן היה, היה פנדל, לא היה. די מה זה משנה? מה ההתעסקות הזו תעזור? מילא הייתה פה תצוגת שיפוט מחרידה מאין כמוהה היה מקום לדבר לברר לא יודע מה לעשות ..
בינינו זה היה נראה יותר שאג'ידה מכר את המשחק מאשר זיו אדלר ..
היה נבדל, לא היה, כן היה, היה פנדל, לא היה. די מה זה משנה? מה ההתעסקות הזו תעזור? מילא הייתה פה תצוגת שיפוט מחרידה מאין כמוהה היה מקום לדבר לברר לא יודע מה לעשות ..
וואלה?בגלל זה הוא דפק הצלה דקה 95?אדום בלב בנשמהההה כתב:לא שווה בכלל שאשכול כזה יהיה כאן בפורום.
- The red one
תשמע אני לא יודע איך לאכול אותו .. לצד 2 הצלות מדהימות היו לו כמה רגעים ממש מוגזמים שלא מתאימים בכלל לאג'ידה, כולל ההרחקה הטיפשית לרגליים של בן חיים בגול, כולל ההשמטה המפגרת בגול הנבדל. 90% מבעיטות השוער הולכות בכלל החוצה. דברים שאתה בכלל לא מצפה מאג'ידה..CrazyRed7 כתב: וואלה?בגלל זה הוא דפק הצלה דקה 95?
אחד הדברים שהכי מטעים בשיפוט בטלוויזיה לגבי היה נבדל או לא היה נבדל זה העניין שעצירת התמונה ובחינת מיקום השחקנים לא מבטיחה שזה נעשה בדיוק אבל בדיוק ברגע שבוצעה המסירה. הכול פה עניין של מאיות השנייה ומען האמת במצבים גבוליים זה כמעט בלתי אפשרי לפסוק.
אני חושב שבדיוק בשביל זה יש הנחיה בשנים האחרונות שבמקרה שיש ספק אז היתרון הוא להתקפה
לפני הכלל הזה צוות השיפוט כמעט תמיד פסק לטובת ההגנה במצבים גבוליים וזאת לצרכי כסת"ח
בשורה התחתונה - אם עד עכשיו לא יכולים לפסוק שהיה נבדל אז מתחייב היה לפסוק שער (בדיוק כמו לפני שנה במשחק מול מכבי בשער של ברדה מהמסירה של בוזגלו)
אני חושב שבדיוק בשביל זה יש הנחיה בשנים האחרונות שבמקרה שיש ספק אז היתרון הוא להתקפה
לפני הכלל הזה צוות השיפוט כמעט תמיד פסק לטובת ההגנה במצבים גבוליים וזאת לצרכי כסת"ח
בשורה התחתונה - אם עד עכשיו לא יכולים לפסוק שהיה נבדל אז מתחייב היה לפסוק שער (בדיוק כמו לפני שנה במשחק מול מכבי בשער של ברדה מהמסירה של בוזגלו)
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה