אמר כן המשתמש ״לירן״ באחת התגובות משהו שאנחנו חייבים לסגל. גם אם החלומות הגדולים שלנו לראות כדורגל אחר בוסרמיל, לראות מקצוענות על הספסל ובאימונים ולעשות צעד גדול לקראת ההפיכה האמיתית לקבוצה גדולה נכונים.
אנחנו חייבים לתת למאמן שלנו את כל הגב, התמיכה והקרדיט ולתמוך בו ב-100%, גם אם יש לנו אילו ביקורות כלפיו.
הוא קיבל את המושכות העונה, הוא גם יהיה זה שיסיים אותה כנראה וכולנו מקווים שבהצלחה.
אפשר לבקר, מותר ולפעמים גם צריך. אבל בבקשה מכם, די לשפוך מנטרות מיותרות וריקות מתוכן במחזור 3, כמו ״מאמן כמו סוזה״ ודומיהם. לא ראיתי אתמול מהעוזר של בניטז הרבה יותר מחילוף של מומי זעפרן. אלישע ניצח אותו אתמול, גם טקטית וגם על לוח התוצאות.
זה מה שיש ועם זה ננצח.
המתחיל במלאכה, אומרים לו גמור.
המתחיל במלאכה, אומרים לו גמור.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
Re: המתחיל במלאכה, אומרים לו גמור.
אחי אתה יודע טוב מאוד שאם חס ושלוםם לא עלינו לא ננצח בשני משחקי החוץ הקרובים וה"נוחים", אוהדים ישכחו לגמריי את מה שקרה אתמול , יגיעו עם מטען גדול על אלישע, ואם חס ושלוםם נקלע לפיגור מול חיפה בוסרמיל גם יתחילו קללות ...
כל האשכולות האלה לא יעזרו. אלישע פה כבר עונה שלישית, אין ספק שהקבוצה לא עשתה התקדמות ממשית שקשורה בטביעת אצבע של מאמן, כמעט ואין שינוי שיטת משחק, אין הפתעות, הכל מחושב מראש. אז לאנשים נמאס ובצדק ... והאשכולות פה לא יעזרו .. כמה שנטחן וכמה שלא .. חבל על המאמץ.
כל האשכולות האלה לא יעזרו. אלישע פה כבר עונה שלישית, אין ספק שהקבוצה לא עשתה התקדמות ממשית שקשורה בטביעת אצבע של מאמן, כמעט ואין שינוי שיטת משחק, אין הפתעות, הכל מחושב מראש. אז לאנשים נמאס ובצדק ... והאשכולות פה לא יעזרו .. כמה שנטחן וכמה שלא .. חבל על המאמץ.
הבנתי בהחלט את הביקורת אחרי מפחי הנפש בגביע השוקו.אדום בלב בנשמהההה כתב:אחי אתה יודע טוב מאוד שאם חס ושלוםם לא עלינו לא ננצח בשני משחקי החוץ הקרובים וה"נוחים", אוהדים ישכחו לגמריי את מה שקרה אתמול , יגיעו עם מטען גדול על אלישע, ואם חס ושלוםם נקלע לפיגור מול חיפה בוסרמיל גם יתחילו קללות ...
אבל בלח לי, אחרי שמנצחים בבית את מכבי, אני ממש לא מבין.
למה נפסדים הם של מאמן וניצחונות של שחקנים?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני לא אקלל את אלישע ולא אשרוק לו בוז בניגוד למה שעשיתי שעזורע היה פה, כי אלישע הוא בנאדם קודם כל, הוא בנאדם טוב.
אבל תעשה לי טובה זכותי לחשוב שאפשר וצריך להחליף אותו...
גם אם הוא יפסיד עשרה משחקים או ינצח עשרה משחקים אני אחשוב ככה ואכבד אותו ולא אקלל ולא אשרוק לו בוז...
גם אם הוא יפסיד עשרה משחקים או ינצח עשרה משחקים אני אחשוב ככה ואכבד אותו ולא אקלל ולא אשרוק לו בוז...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
זכותך.דר אדום בנשמה כתב:אני לא אקלל את אלישע ולא אשרוק לו בוז בניגוד למה שעשיתי שעזורע היה פה, כי אלישע הוא בנאדם קודם כל, הוא בנאדם טוב.
אתה מתהפך כמו שניצל.
שלשום היית בצד התומך, גילית שהיותר מגניבים מבקרים אז עברת גם אתה.
- The red one
התוצאה מטעה אותך חבר. הניצחון אתמול לא הושג בגלל המאמן. הניצחון אתמול הושג בגלל ברדה ועם הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה מזל.Totti כתב: הבנתי בהחלט את הביקורת אחרי מפחי הנפש בגביע השוקו.
אבל בלח לי, אחרי שמנצחים בבית את מכבי, אני ממש לא מבין.
למה נפסדים הם של מאמן וניצחונות של שחקנים?
למה אתה לא מבין ביקורות אחרי נצחונות? אתה חושב שאחרי נצחונות צריכים להיות חסינים מביקורת? לא נראינו טוב אתמול, מכבי הייתה עדיפה, כל התקשורת אומרת את זה ובצדק, אז למה לא לבקר? צריך לדעת לבקר גם אחרי ניצחונות, ולדעתי יותר חשוב לבקר אחרי ניצחנוות מאשר אחרי הפסדים.
אין שום ספק שהיה שיגעון, וכיף לא נורמלי, ומשחק שלא אשכח כל החיים ואוטוטו אני כבר אדע בעל פה את הצרחה המשוגעת שעמיחי שפיגלר הביא בגול השלישי של ברדה (איזה כיף שזה לא יורם ארבל!!) אבל צריך לרדת מהר מאוד לקרקע. כולה מחזור 3, אנחנו לא בפער 10 נקודות 3 מחזורים לסוף. הדרך עוד ארוכה, עוד יהיו ניצחונות, יהיו הפסדים, יהיו גם תוצאות תיקו, ואחרי כל משחק צריך להעביר ביקורות עניינת ולגיטמית.
הוא מקובע, חילופים מהבית, בלה בלה בלה, אלישע אתמול עם ניהול משחק מדהים שלדעתי התעלה על פאקו שאם אלישע היה עושה את החילוף שהוא עשה עם גרסיה היו תולים אותו כאן.
התפקוד של בוזגלו, העבודה עם בן ביטון, החילוף של ארבייטמן, ההמתנה עם החילוף של גבאי.. כל אלו היו החלטות נפלאות שבזכותם ניצחנו.
התפקוד של בוזגלו, העבודה עם בן ביטון, החילוף של ארבייטמן, ההמתנה עם החילוף של גבאי.. כל אלו היו החלטות נפלאות שבזכותם ניצחנו.
הרבה מאוד מזל היה, מגיעה גם ביקורת על הצורה שכדורים עפו למעלה אבל הצורה שעלינו למשחק הזה והחילוף של ארבייטמן זה לזכות אלישעאדום בלב בנשמהההה כתב: התוצאה מטעה אותך חבר. הניצחון אתמול לא הושג בגלל המאמן. הניצחון אתמול הושג בגלל ברדה ועם הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה מזל.
למה אתה לא מבין ביקורות אחרי נצחונות? אתה חושב שאחרי נצחונות צריכים להיות חסינים מביקורת? לא נראינו טוב אתמול, מכבי הייתה עדיפה, כל התקשורת אומרת את זה ובצדק, אז למה לא לבקר? צריך לדעת לבקר גם אחרי ניצחונות, ולדעתי יותר חשוב לבקר אחרי ניצחנוות מאשר אחרי הפסדים.
אין שום ספק שהיה שיגעון, וכיף לא נורמלי, ומשחק שלא אשכח כל החיים ואוטוטו אני כבר אדע בעל פה את הצרחה המשוגעת שעמיחי שפיגלר הביא בגול השלישי של ברדה (איזה כיף שזה לא יורם ארבל!!) אבל צריך לרדת מהר מאוד לקרקע. כולה מחזור 3, אנחנו לא בפער 10 נקודות 3 מחזורים לסוף. הדרך עוד ארוכה, עוד יהיו ניצחונות, יהיו הפסדים, יהיו גם תוצאות תיקו, ואחרי כל משחק צריך להעביר ביקורות עניינת ולגיטמית.
ומעל הכל, ההחלטה כמו במשחקים אשתקד נגד הפועל בללומפילד, לתת לקבוצה ״היצירתית״ יותר להכתיב את הקצב.הפועלעולה כתב:הוא מקובע, חילופים מהבית, בלה בלה בלה, אלישע אתמול עם ניהול משחק מדהים שלדעתי התעלה על פאקו שאם אלישע היה עושה את החילוף שהוא עשה עם גרסיה היו תולים אותו כאן.
ולעקוץ.
- The red one
ושוב כל הדברים הגיעו לידי ביטוי (מלבד העבודה עם בן ביטון שבאמת מי שעבד איתו כבודו במקומו מונח) אך ורק כי מכבי לא השכילו להבקיע את השערים שלהם בהתחלה. היו להם הרבה מאוד מצבים, וברור לנו שאם בן בסט היה חד או אג'ידה לא היה מציל כל תכנית המשחק (אם הייתה) של אלישע הייתה הולכת לפח במצב של פיגור 2 שערים ..הפועלעולה כתב:הוא מקובע, חילופים מהבית, בלה בלה בלה, אלישע אתמול עם ניהול משחק מדהים שלדעתי התעלה על פאקו שאם אלישע היה עושה את החילוף שהוא עשה עם גרסיה היו תולים אותו כאן.
זה לא ששיתקנו לגמריי את מכבי. לא ראיתי את הסטיסטיקה המלאה, אבל הבנתי שהיו להם הרבה יותר בעיטות לשער/מסגרת מאיתנו, והפעם אלת המזל הייתה איתנו. נקווה שתמשיך

טוטי, הייתי מסכים איתך לגמריי אם במשחקים שבהם אנחנו פייבוריטים היינו מכתיבים את הקצב ומנצחים. אבל מה זה עוזר אם אתה כובש נגד בית"ר ואז הם משתלטים עלייך, ואתה כמובן הרבה יותר טוב מהם? ואפילו הפועל פ"ת שלטה בקצב המשחק בלא-מעט דקות ..
ואלה בדיוק הדברים שלא אמרנו אחרי העונה שעברה, ואז התחילו לצוף אחרי שרעננה ורמה"ש עם עבודה מינמלית+ לקחו מאיתנו נקודות בלי בעיה ..
אלישע מאמן ישראלי מהטובים שיש ויש לו זכויות ומניות רבות בהפועל ב"ש. מבחינת הקהל הרחב הוא יקבל קרדיט כל עוד הוא ינצח, כמו כל מאמן שהגיע ויגיע לכאן.
מבחינתי אני אמדוד את השנה של אלישע ע"פ היכולת של הקבוצה וגרף השיפור שלה לעומת שנה שעברה ולפני שנתיים ופחות על מיקום כזה או אחר. אם נסיים במקום 3 או 4 ונציג יכולת טובה, שיטה ברורה ודרך אני אהיה מבסוט.
אם לא יקרה השדרוג הזה, בסוף העונה נדבר.
מבחינתי אני אמדוד את השנה של אלישע ע"פ היכולת של הקבוצה וגרף השיפור שלה לעומת שנה שעברה ולפני שנתיים ופחות על מיקום כזה או אחר. אם נסיים במקום 3 או 4 ונציג יכולת טובה, שיטה ברורה ודרך אני אהיה מבסוט.
אם לא יקרה השדרוג הזה, בסוף העונה נדבר.