כושר גופני

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

כושר גופני

שליחה על ידי Guevara »

אני רוצה לדעת האם מאמן הכושר של הקבוצה הולך לישון בלי דאגות כשהוא רואה את החימום של הקבוצה שלנו לעומת החימום של מכבי תל אביב.
פשוט מביך היה לראות אותנו עולים רבע שעה לפני ומתמסרים אחד עם השני כאילו משחקים אחד באמצע בהפסקת בית ספר. כל לוחם בצבא וכל אחד שהייתה לו נגיעה ולו הקטנה ביותר לחינוך גופני מבין כמה החימום קריטי לכניסה טובה למשחק, שמירה על הגידים והרצועות ומונע פציעות.
שלא נדבר על החימום של המחליפים במחצית, התביישתי.
אתמול הרוח ניצחה, כדי לעלות לליגה של הגדולים באמת צריכים גם מקצוענות.
נערך לאחרונה על ידי Guevara ב 30 ספטמבר 2014, 16:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: כושר גופני

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

מסכים לחלוטין, מאמן כושר שהוא בעצם מורה לחינוך גופני זה לא מה שאנחנו צריכים, אולי הוא יכול להשאר פה בנוסף, אבל חייבים להביא מאמן כושר שידע לתת גם איזון בכושר אבל גם שייתן להם כושר עד הסוף, שנעלה מול מכבי עם כושר לא פחות טוב משלהם...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

E26

שליחה על ידי E26 »

זה היה מצחיק. הם עולים לחימום כמו איזה יחידית קומנדו. 4-5 אנשי מקצוע מסביבם. אצלנו רק שמעון ביטון ופרו' הכושר שלנו בחימום חובבני.
לא יודע למה לא עושים עם זה כלום כבר כמה שנים.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

קבוצה עם כושר גופני לקוי, לא שמה 2 גולים למכבי 5 דקות לסוף, ורבע שעה אחרונה שולטת במשחק.
סתם חומר למחשבה..

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אני חושב שחייב לשפר את נושא הכושר בקבוצה

אבל להגיד את האמת היה קצב מטורף והשחקנים רצו 90 דקות בלי מנוחה

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

דווקא הכושר של הקבוצה בסדר גמור, אולי האימונים צריכים להיות רציניים, אבל מבחינת כושר והחזקת מעמד על המגרש יש שיפור עצום מתחילת השנה שזה באמת היה מביש

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

אדום זקן כתב:קבוצה עם כושר גופני לקוי, לא שמה 2 גולים למכבי 5 דקות לסוף, ורבע שעה אחרונה שולטת במשחק.
סתם חומר למחשבה..
כש70 דק ראשונות חצי מגרש להשכרה, גם אנחנו יכולים לתת פוש בסוף, שלא נזכיר את המזל שלנו / חוסר מזל של מכבי.
אני אומר, בוא נסתמך פחות על מזל ביום נתון ויותר על אינטרוולים.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Guevara כתב: כש70 דק ראשונות חצי מגרש להשכרה, גם אנחנו יכולים לתת פוש בסוף, שלא נזכיר את המזל שלנו / חוסר מזל של מכבי.
אני אומר, בוא נסתמך פחות על מזל ביום נתון ויותר על אינטרוולים.
צר לי לעדכן אותך, אבל בהגנה אתה מוציא הרבה יותר אנרגיה.

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

צריך להקים ועדה בשיתוף הנהלת הקבוצה והאוהדים שבה אנו האוהדים נעלה הצעות ורעיונות יצירתיים בפני ההנהלה כדי להפנות את תשומת לבם בנושאים מסויימים, וכדי להצית בהם את הדמיון. כמו שאומרים:
דברים שרואים מכאן לא רואים משם.

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

אדום זקן כתב: צר לי לעדכן אותך, אבל בהגנה אתה מוציא הרבה יותר אנרגיה.
צודק
חלק גדול מהפילוסופיה של טיקי-טאקה והנעת כדור ללא הפסקה כמו ארסנח וברצלונה הוא מה שנקרא death by football כאשר הרעיון מאחורי זה הוא שכאשר שחקני היריבה ירוצו אחרי הכדור כל המשחק הם יתעייפו הרבה הרבה יותר מהקבוצה שהניעה את הכדור וכך בדק' הסיום יוכלו לעקוץ אותם.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

כדי לבטל קבוצה שמניעה כדור טוב , צריך כושר גופני מצויין. אבל לא ביטלנו את מכבי ת"א ולא נעליים, לאנשים קשה להבין שהמזל שיחק תפקיד גדול במשחק הזה, והוא לא פונקציה לכלום. ובכל זאת השחקנים הוציאו את הנשמה שלהם, וראו שהם באמת נתנו הכל.
אבל כדי להניע את הכדור בצורה מהירה ומסודרת, עם תנועה 24\7 וללחוץ על הכדור אחרי כל איבוד שולי, גם עם הוא ברחבת שוער היריב, צריך כושר גופני הרבה יותר ממצויין.
אין טעם בהנעת כדור בשטח היריב, אם אתה לא חוזר במהירות לעמדות, או לחילופין לא לוחץ כדי להחזיר אותו.
בפן הזה, אנחנו לא קרובים לכלום.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

zivmay כתב:כדי לבטל קבוצה שמניעה כדור טוב , צריך כושר גופני מצויין. אבל לא ביטלנו את מכבי ת"א ולא נעליים, לאנשים קשה להבין שהמזל שיחק תפקיד גדול במשחק הזה, והוא לא פונקציה לכלום. ובכל זאת השחקנים הוציאו את הנשמה שלהם, וראו שהם באמת נתנו הכל.
אבל כדי להניע את הכדור בצורה מהירה ומסודרת, עם תנועה 24\7 וללחוץ על הכדור אחרי כל איבוד שולי, גם עם הוא ברחבת שוער היריב, צריך כושר גופני הרבה יותר ממצויין.
אין טעם בהנעת כדור בשטח היריב, אם אתה לא חוזר במהירות לעמדות, או לחילופין לא לוחץ כדי להחזיר אותו.
בפן הזה, אנחנו לא קרובים לכלום.
תשווה מצבים מסוכנים בבקשה ותגיע לתוצאה. לא שהיינו גדולים כן?

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

לדעתי זיו צודק, ייתכן ואנחנו בכושר טוב ביחס לכושר הכללי בליגה אבל הכושר הגופני של מכבי תל אביב הוא רמה או שתיים מעל הליגה ולשם אנחנו צריכים לשאוף...
אנחנו צריכים להביא עונה הבאה שני מאמני כושר איכותיים מחו"ל כולל כל המיכשור שהם ידרשו על מנת לקדם את הכושר הגופני של הקבוצה, בנוסף גם מאירי סיני יכול להשאר ולהיות בנוער או משהו כזה.
כושר גופני זה א'-ב' בשביל להשתפר באמת ולעלות רמה, אחריי שעלינו רמה בכל הקשור לבניית הסגל ולמסביב כמו האירובי שיש לקבוצה והפסיכולוגית הגיע הזמן לעלות עוד רמה...
ברגע שנעשה את העלייה הזאת בנוסף לשיפור של המועדון בפאן השיוויקי ושל מחלקת הנוער, השמיים באמת יהיו הגבול מבחינתנו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

הייתי ממהר להסכים איתכם בכל הזדמנות ואני גם יכול לקבל את ההתלהבות מהחימום של מכבי.

אבל אם יש משחק שבו הכושר הגופני לא השפיע בכלל על התוצאה, זה המשחק הזה, אז אני באמת לא מבין את נחיצות הדיון.

מלבד גורדנה עם הריאות של מעשן 2 קופסאות מלבורו אדום ביום, יתר השחקנים עמדו על הרגליים בצורה טובה מאוד, לא פחות טובה מאלה של מכבי.

אתם יכולים להמשיך לאונן על הצוות האירופאי של הצהובים עד שבוע הבא ולבוז לשלנו, בחלק מהזמן יש גם בסיס די טוב לתלונות שלכם, הפעם לא.

האהבה והנשמה שיחקו וניצחו ואם הן לא יופיעו למשחק, לא ננצח גם את אור יהודה.

כך שכושר גופני זה לפעמים לא רק בריאות, אלא הרבה בראש ובלב.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

שלח תגובה