ההצבה של מליקסון בקבוצה מצליחה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

ההצבה של מליקסון בקבוצה מצליחה

שליחה על ידי shovalb9 »

אנחנו משחקים כידוע 4-3-3
אגידה
דוידזאדה סוארז פאיו ביטון
חובאן
גורדנה-אוגו
גבאי-----ברדה------בוזגלו

איפה מליקסון יכנס? כי בנתיים ה2 שחקנים שהוא אמור להחליף יחסית נותנים מספרים ותקופה פורה (גבאי 2 שערים ובישול ב3 משחקים, גורדנה שער ובישול ב3 משחקים)
ואם רוצים לשנות שיטה להזכירכם שברדה כחלוץ חוד יחיד כשקשרים מהאגפים ומהאמצע מצטרפים אליו בקו 2 הוא מאוד פורה ומלבד השערים והנוכחות ברחבה סוחט הרבה עבירות אחרי משחק עם הגב לשער מהטופ בליגה(ביחד עם פריצה ואידריסו) ו3 שערים ב3 משחקים, אז אלישע- מה עושים?
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: ההצבה של מליקסון בקבוצה מצליחה

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

זה כאב ראש שאלישע יצטרך לפתור, אבל לדעתי האישית מליקסון צריך לשחק במקום גורדנה.
ההרכב צריך להיות 4-4-2:
אג'ידה
דוידזאדה, סוארס, פאיוביץ', בן ביטון
מליקסון, הובאן, אוגו, בוזי
ברדה וגבאי/ארבייטמן

אגב אני במקום אלישע הייתי מתחיל גם לעשות רוטציות ולשחק מול מכבי חיפה למשל עם גורדנה ולא עם מליקסון, מול קבוצות תחתית לשחק עם מליקסון יהיה יתרון עבורנו וגם מול בית"ר בסיבוב הבא.
ארבייטמן יכול להיות גם טוב מול קבוצות תחתית, גבאי וגורדנה מול קבוצות יותר חזקות עד כמה שזה ישמע מוזר.
לראשונה יש לאלישע סגל שהוא חייב לעשות איתו רוטציות חכמות אחרת שוב נמצא את עצמינו עם שחקנים ממורמרים, ואל תשכחו את מלול שגם יכול וצריך לשחק, בקיצור אני מרחם על אלישע והכאב ראש שיהיה לו שנסאר, ארבייטמן (שיהיה כשיר לחלוטין ל90 דקות) ומליקסון יחזרו מהפציעות...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

מה השאלה פה בכלל? מליקסון צריך לשחק בלי קשר למי היריבה. הוא רמה מעל הליגה. גורדנה ירד לספסל למרות המספרים היחסיים שלו. וגבאי יצטרך להתחרות ראש בראש עם שלומי. כשברור שבכשירות מלאה לשלומי יש עדיפות. ראיה לכך, זה הבלאגן שהוא עשה להגנה של מכבי ברבע שששיחק. בלאגן שאיפשר לברדה לכבוש שניים.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

dardasmiley כתב:מה השאלה פה בכלל? מליקסון צריך לשחק בלי קשר למי היריבה. הוא רמה מעל הליגה. גורדנה ירד לספסל למרות המספרים היחסיים שלו. וגבאי יצטרך להתחרות ראש בראש עם שלומי. כשברור שבכשירות מלאה לשלומי יש עדיפות. ראיה לכך, זה הבלאגן שהוא עשה להגנה של מכבי ברבע שששיחק. בלאגן שאיפשר לברדה לכבוש שניים.
נו באמת התלוננת על אלישע שלא עושה רוטציות ועכשיו אתה רוצה שהוא לא יעשה?
רוטציה זה דבר טוב וחשוב וככה אפשר לשמור על שחקנים דרוכים ומוכנים לכל התמודדות.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

דר אדום בנשמה כתב:זה כאב ראש שאלישע יצטרך לפתור, אבל לדעתי האישית מליקסון צריך לשחק במקום גורדנה.
ההרכב צריך להיות 4-4-2:
אג'ידה
דוידזאדה, סוארס, פאיוביץ', בן ביטון
מליקסון, הובאן, אוגו, בוזי
ברדה וגבאי/ארבייטמן

אגב אני במקום אלישע הייתי מתחיל גם לעשות רוטציות ולשחק מול מכבי חיפה למשל עם גורדנה ולא עם מליקסון, מול קבוצות תחתית לשחק עם מליקסון יהיה יתרון עבורנו וגם מול בית"ר בסיבוב הבא.
ארבייטמן יכול להיות גם טוב מול קבוצות תחתית, גבאי וגורדנה מול קבוצות יותר חזקות עד כמה שזה ישמע מוזר.
לראשונה יש לאלישע סגל שהוא חייב לעשות איתו רוטציות חכמות אחרת שוב נמצא את עצמינו עם שחקנים ממורמרים, ואל תשכחו את מלול שגם יכול וצריך לשחק, בקיצור אני מרחם על אלישע והכאב ראש שיהיה לו שנסאר, ארבייטמן (שיהיה כשיר לחלוטין ל90 דקות) ומליקסון יחזרו מהפציעות...
רק על זה שאמרת שצריך לפתוח עם גורדנה במקום עם מליקסון מול חיפה אתה צריך לקבל הרחקה לשבוע חחח, מליקסון זה באנקר כמו זהבי במכבי , השחקן הכי חשוב בקבוצה יחד עם ברדה.

סמל אישי של משתמש
amichai
Title: ליברפול באנגליה ב״ש בישרא

שליחה על ידי amichai »

אתה אמיתי?! אתה מעדיף את גורדנה על פני מליקסון?!?!? מה שתית? ;)

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

כשכולם בכושר ההרכב בוחר את עצמו בקל,
-------אוגו-הובאן
מליקסון-----------בוזי
-----ארביטמן-ברדה

לא מבין מה ההתלהבות מגורדנה הבן אדם עצלן ולראיה הפוסט שלי בפינה הפסימית למי שלא ראה מוזמן לראות שהוא האשם בגול הראשון שחטפנו מול מכבי

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

אני לא מעדיף את גורדנה על מליקסון אני פשוט חושב שכל משחק צריך לעשות רוטציה מסוימת אחרת שוב פעם נמצא את עצמינו עם שחקנים ממורמרים על הספסל..
ומכיוון שאת בוזי לא נוציא ואת ברדה לא נוציא אז גם את מליקסון לא נוציא אז שוב פעם שחקנים יהיו ממורמרים?
צריך לעשות רוטציה הגיונית שתתאים למשחקים מסוימים...
חוץ מזה מליקסון שיכנס בדקה 60 וישנה את המשחק עדיף מגורדנה או מלול שיכנסו ויעשו שינוי גם מפה אני חושב שצריך ללכת על עניין כזה.
לפעמים שחקנים מחליפים (כמו ארבייטמן מול מכבי) משנים את המשחק הרבה יותר ממי שפותח.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

רוטציה צריך, לא בכל מחיר, לא כדי להגיד עשינו רוטציה ולא בסגנון פאולו סוזה.
כשאתה עושה רוטציה אתה מחליף שחקן ברמה מסויימת בשחקן באותה רמה. אתה לא מחליף מליקסון בגורדנה.
רוטציות אתה עושה כשיש שחקן בכושר פחות טוב או כשיש שחקן שבאימונים מתעלה על עצמו ברמה חריגה. יש שחקנים כמו דובב גבאי שצריכים להרגיש את החרב על הצוואר כדי להתחיל לשחק ויש שחקנים כמו בוזגלו שכדי לקבל מהם את התפוקות הגבוהות אתה נותן להם ביטחון (עד רמה מסויימת) בהרכב.
אי אפשר להצהיר מראש שנגד חיפה נשחק עם x, אתה הופך את המשחק לכל כך צפוי וקל,בעבורם שמה שנשאר להם זה רק לשלוח לך זר פרחים.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

-------אוגו-הובאן
מליקסון---ברדה---בוזגלו
-------ארבייטמן

זה הבאנקר בהרכב. ההרכב הכי טוב שלנו ואיתו צריך לרוץ למעט פציעות/כושר רע של שחקן כזה או אחר.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

דודז׳--סוארז--פאיו--ביטון
-------אוגו--הובאן----
מליקסון--ברדה--בוזגלו
----------גבאי---------

ולשלב את ארביטמן מהספסל בדיוק כמו שהיה בחיפה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ברדה הרבה יותר פורה כקשר התקפי/חלוץ שני מאשר בחוד, בין השאר בגלל שחלוצים כמו שלומי מורידים לו כדורים ומפנים לו שטחים

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

כתבו עכשיו שגורדנה מרשים באימונים וימשיך בהרכב לרעננה אז במקום מי מליקסון ישחק? נשמע מוזר
ולא אוהב את גורדנה,שחקן בסדר לא יותר

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

RoICah כתב:כתבו עכשיו שגורדנה מרשים באימונים וימשיך בהרכב לרעננה אז במקום מי מליקסון ישחק? נשמע מוזר
ולא אוהב את גורדנה,שחקן בסדר לא יותר
חלאס עם הלחץ מקסימום מליקסון יפתח על הספסל וישתלב בהמשך, זה אפילו עדיף לו מבחינה בריאותית ולנו מבחינה מקצועית. שייתנו לו ולכולם להרגיש שהוא הרוויח את המקום ב-11 ושכולם יראו שרק מי שטוב עולה. (בינינו? חצי שעה והוא עושה את זה)

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

dor69 כתב: חלאס עם הלחץ מקסימום מליקסון יפתח על הספסל וישתלב בהמשך, זה אפילו עדיף לו מבחינה בריאותית ולנו מבחינה מקצועית. שייתנו לו ולכולם להרגיש שהוא הרוויח את המקום ב-11 ושכולם יראו שרק מי שטוב עולה. (בינינו? חצי שעה והוא עושה את זה)
מה אתה רוצה איזה לחץ מי אמר משהו לחוץ
מה עדיף לו בריאותית? גם למכבי אם היו רוצים הוא היה יכול להיות כשיר,המשחק מול רעננה עוד 3 שבועות והוא מזמן יהיה כשיר.
אז איפה בדיוק עדיף לו בריאותית?
הוא עדיף על גורדנה ב4 רמות אז תפסיק לחרטט בשכל.

שלח תגובה