ביטול הטבת המס

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

ביטול הטבת המס

שליחה על ידי אדום זקן »

מה אומרים? בעד? נגד? האמת אני עדיין לא החלטתי, אם זה טוב או לא.

סמל אישי של משתמש
dor69

Re: ביטול הטבת המס

שליחה על ידי dor69 »

אדום זקן כתב:מה אומרים? בעד? נגד? האמת אני עדיין לא החלטתי, אם זה טוב או לא.
הקטע עם הזרים? זה רק לכדורסל אבל ברמת הרעיון זה אסון ומכת מוות לספורט הישראלי

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

dor69 כתב: הקטע עם הזרים? זה רק לכדורסל אבל ברמת הרעיון זה אסון ומכת מוות לספורט הישראלי
ממש לא רק לכדורסל.
זה גורף בכל הענפים,הקטע שבגללו אתה חושב על הכדורסל זה בגלל מכבי ששם רוב הסגל הוא זר והם נאבקים ברמות הגבוהות ביותר.
אבל בגדול, זה משפיע על כולם.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

dor69 כתב: הקטע עם הזרים? זה רק לכדורסל אבל ברמת הרעיון זה אסון ומכת מוות לספורט הישראלי
איך הבנת שזה רק לכדורסל?
לפי מה שאני קראתי דיברו על זרים בספורט. לאו דווקא בכדורסל או כדורגל.

נגד נגד נגד. בטווח המיידי זה אומר שכל זר חתום עולה כמעט כפול למועדון עכשיו (הסכומים שנסגרים עם כדורגלנים לרוב זה בנטו) למועדון עם מסגרת תקציב סגורה זה מכ אנושה. קחו למשל את רעננה/פת או אפילו הפועל תל אביב. מהלך כזה יכול לרסק מועדון מבחינה כלכלית.

בטווח הביניים זה אומר ירידה ברמת הזרים שאפשר להביא לליגה, כי אפשר יהיה לשלם פחות (שוב, בנטו).

בטווח הרחוק זה אומר שכל שחקן ישראלי צ'וקומוקו שלא קרע זוג נעליים יבקש שכר לא הגיוני, כי הוא יודע שיהיה קשה מאוד להביא זר ראוי למשבצת שלו.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

בכותרת היה כתוב: ״להעלות מעמדו של הכדורסלן הישראלי״ אז לא התעניינתי יתר על המידה ולא נכנסתי. אם זה תקף גם לכדורגל זאת מכה קשה משאפשר לתאר. הזרים שלנו מרוויחים בין 200 ל300 אלף דולר נטו כמדומני. העלאת המיסוי תחייב אותנו בעליית תקציב חדה או במקרה הגרוע יותר היפטרות מהזרים מה שאצלנו יהווה עונש מוות (הזרים שלנו מחזיקים את ההגנה והאמצע ובלעדיהן יהיה שישו ושימחו)

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

פשוט בושה אם יבטלו את זה"
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

זה תקף לכל ספורטאי ולא משנה באיזה ענף.
נגד. מכה גדולה מאוד לספורט הישראלי. אם עד עכשיו היה קשה להביא לפה זרים איכותיים, במיוחד בקבוצות הקטנות יותר, אז עכשיו יגיעו לפה זרים שזרים לכדורגל.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

זה אומר שצריך להגדיל ב50 אחוז שכר של שחקן פשוט טירוף מוחלט!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

הכי מצחיק זה שבאוצר אומרים שזה כדי לקדם את הספורט הישראלי.
בתור מדינה שלא שמה שקל בספורט לא ברור לי מה בדיוק זה יקדם.
מילא אם היו מתקנים ראויים, שכר ראוי למאמנים ועדיפות לספורט כענף חינוכי ומרחיק ילדים מהרחוב, אז הייתי יכול להבין.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

מה כל כך בושה וחרפה פה? למה שאני ואתם נעבוד כל החיים כמו חמורים ולא נרוויח אפילו רבע ממה שהם עושים ואנחנו נשלם מיסים כאלה שמכבידים על כולנו. אם כבר בימים כאלה שקופת המדינה דלה וצריך כל שקל רק ראוי היה לעשות את זה, יתרה מזאת לא ראוי היה לא לעשות את זה. זה מתבקש.
אגב הנכבדה התקציבית על קבוצה כמו שלנו למשל תהיה משהו בסדר גודל של 300 400 אלף דולר בשנה. לא יהרוג אותנו, ולא אף קבוצה שמתיימרת להיות מקצוענית
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

nitsande כתב:מה כל כך בושה וחרפה פה? למה שאני ואתם נעבוד כל החיים כמו חמורים ולא נרוויח אפילו רבע ממה שהם עושים ואנחנו נשלם מיסים כאלה שמכבידים על כולנו. אם כבר בימים כאלה שקופת המדינה דלה וצריך כל שקל רק ראוי היה לעשות את זה, יתרה מזאת לא ראוי היה לא לעשות את זה. זה מתבקש.
אגב הנכבדה התקציבית על קבוצה כמו שלנו למשל תהיה משהו בסדר גודל של 300 400 אלף דולר בשנה. לא יהרוג אותנו, ולא אף קבוצה שמתיימרת להיות מקצוענית
לא בושה וחרפה, אבל זה מביך.
אני מבין מה שאתה אומר, אבל בוא נגיד לצורך העניין היו אומרים אוקיי, אנחנו הולכים להשקיע בספורט ומתקנים, והופכים את הספורט בארץ למשימה לאומית כמו למשל בספרד, בוהים מתקנים לילדים ונוער, משקיעים באתלטיקה, טניס, מגרשים, ובגלל זה אנחנו צריכים מימון וחלק מהמימון בא מהמס הזה, אז אני יכול להסכים.
אבל מה בעצם עושים כאן?
לא משקיעים ולא בטיח מחפשים את ה10 15 מיליון האלה כאילו שיעשירו את קופת המדינה ומחלישים את קבוצות הספורט.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

nitsande כתב:מה כל כך בושה וחרפה פה? למה שאני ואתם נעבוד כל החיים כמו חמורים ולא נרוויח אפילו רבע ממה שהם עושים ואנחנו נשלם מיסים כאלה שמכבידים על כולנו. אם כבר בימים כאלה שקופת המדינה דלה וצריך כל שקל רק ראוי היה לעשות את זה, יתרה מזאת לא ראוי היה לא לעשות את זה. זה מתבקש.
יבלום מאוד את התקדמות הספורט בארץ והכדורגל בפרט.

נכון צריך להשקיע בצעירים מקומיים ונכון צריך להשקיע במתקנים, אבל מה לעשות אין לנו גנים של כדורגלני על, והזרים שמצליחים כאן עושים שירות טוב למדינה. הם גם תורמים לרמת הכדורגל, גם מייצגים את המדינה שלנו במדינתם שלהם (הסברה זה דבר סופר חשוב), גם גורמים לבעלי הקבוצות להשקיע כאן יותר (אם מגיע זר טוב->תוצאות טובות->הכנסות וכן הלאה) , גם גורמים לאוהדים אושר . ההגבלים האלה יאטו את קצב הבאת הזרים ויורידו את רמת הכדורגל .. וחבל מאוד .. הרי בעלי הקבוצות מסתדרים עם זה כמו ששזה עכשיו, אז למה להרוס משהו תקין ?

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

תגיד לי אתה איך זה בדיוק יצליח כאשר מי שמצליחים פה זה בעיקר הזרים, קבוצות כמו רעננה וסכנין יכולות להתפרק מזה חוץ מזה העובדה המרה היא שישראל לא משקיעה בספורט בשיט, מי שמשקיעים בספורט זה הטוטו והלוטו שהם בסך הכל עושים כסף מאנשים שמהמרים, בפועל המדינה לא מעבירה שקל לטובת הספורט, העיריות משלמות מכיסן הפרטי על מתקנים וכו', ובנוסף אנשים הזוים בכנסת רוצים לבטל גם את התשלום של 80 המליון שנחתם בהסכם בין ההתאחדות לטוטו, זה נראה לך הגיוני מה שקורה כאן?
חבריי הכנסת רוצים להרוס את הספורט בארץ נקודה סוף...
מילא ה15 מיליון הללו היו הולכים לנזקקים או למיעוטי יכולת או יודעים מה אפילו לשיפור של מתקני הספורט בארץ אבל גם זה לא יקרה, זה יבלע בקופת המדינה ויילך אל הקפטילסטים של יאיר לפיד וחבר מרעיו....
פשוט בושה אם הטבת המס הזאת תרד, לא סתם שמעון מזרחי נלחם ככה, חוץ מזה זה לא יגדיל ב300-400 אלף דולר את התקציב של הקבוצה אלא יותר בכיוון של מיליון דולר, למשל ניקח את השכר של פאיוביץ' שהוא נניח 200 אלף נטו, כרגע אלונה משלמת ברוטו 300 אלף, אם זה יקרה היא תצטרך לשלם לו ברוטו 400 אלף דולר ברוטו, ואם נניח השכר של שחקן כמו הובאן עומד על 300 אלף זה יוצא עלייה של עוד 200 אלף מ400 אלף ברוטו ל600 אלף זה כבר 300, עכשיו תוסיף את הוגו ואג'ידה, זה נראה לך הגיוני כל העניין הזה?
למדינה זה אולי יעלה 15 מיליון שקל, לבעלי הקבוצות זה יעלה הרבה יותר!
אגב זה גם יגרום לכך שהכדורגלן הישראלי יחשוב שהוא עוד יותר טאלנט על והוא יברח יותר מהר לחו"ל, אם היום שחקן שלא קרע זוג נעליים רץ לסיבוב דאווין בחו"ל אז תאר לך מה יקרה כאשר לקבוצות לא יהיו זרים טובים והישראלים יהיו הדבר היותר מבוקש בשוק אבל מכיוון שהישראלים ידרשו יותר עוד פעם הם יברחו לחו"ל מי מהם שיהיה טוב וזה יהרוס עוד יותר את הכדורגל בארץ..

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

דר אדום בנשמה כתב: פשוט בושה אם הטבת המס הזאת תרד, לא סתם שמעון מזרחי נלחם ככה, חוץ מזה זה לא יגדיל ב300-400 אלף דולר את התקציב של הקבוצה אלא יותר בכיוון של מיליון דולר, למשל ניקח את השכר של פאיוביץ' שהוא נניח 200 אלף נטו, כרגע אלונה משלמת ברוטו 300 אלף, אם זה יקרה היא תצטרך לשלם לו ברוטו 400 אלף דולר ברוטו, ואם נניח השכר של שחקן כמו הובאן עומד על 300 אלף זה יוצא עלייה של עוד 200 אלף מ400 אלף ברוטו ל600 אלף זה כבר 300, עכשיו תוסיף את הוגו ואג'ידה, זה נראה לך הגיוני כל העניין הזה?
ותוסיף גם את סוארז...

מה שהכי מרגיז פה זה שמוכרים לנו "טובת הספורט הישראלי", כאשר ברור לכולם שזה הדבר האחרון שעניין מישהו.
היו צריכים לייצר עוד הכנסות, חיפשו חיפשו בסוף התלבשו על הזרים.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

dardasmiley כתב:
ותוסיף גם את סוארז...

מה שהכי מרגיז פה זה שמוכרים לנו "טובת הספורט הישראלי", כאשר ברור לכולם שזה הדבר האחרון שעניין מישהו.
היו צריכים לייצר עוד הכנסות, חיפשו חיפשו בסוף התלבשו על הזרים.
אז זהו שסוארז גם ככה משלמים עליו מס כמו על שחקן ישראלי כי הוא כבר 6 שנים בארץ או יותר...

שלח תגובה