אלישע לוי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אלדר

אלישע לוי

שליחה על ידי אלדר »

יש פה קונצנזוס גדול לגבי המאמן
על שהוא מקובע, לא לומד שיטות חדשות וכו׳...

נכון, אלישע כל הזמן משחק 4-4-2
שהוא גם בעצם 4-2-4

כל השנים טענו שאנחנו רוצים כדורגל התקפי והנה קיבלנו
זה לפעמים גובה מחיר שצריך לפתוח את המשחק ולגרום לקבוצות יריבות לצאת קדימה ולתקוף.

רעננה קבוצה טובה, עם שחקן שנותן המון ביטחון לחברים שלו..
תפסנו יום רע וזה קורה.

אנחנו עם 8 נקודות 2 ממקום ראשון. בינתיים אנחנו באיזור שאנחנו רוצים להיות בו.
זה כדורגל ויש משחקים כאלה.. נכון שזה מאכזב אבל לא הכל שחור ומפלס הלחץ הזה לא בריא לקבוצה שרוצה אליפות.

אלישע מאמן מצוין וכמו השחקנים גם הוא היה ביום רע.. קורה

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

Re: אלישע לוי

שליחה על ידי OMERREMO33 »

אז יש עוד שפויים כאן... מזל.

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

התקפי?
חחחחחח
אנחנו בקושי מגיעים למצבים במחשב,המשחק שלנו לא מסודר איזה התקפי בדיוק?
זה שמשחקים 442 או 424 לא אומר שזה התקפי וזה לא אומר שיש שיטת משחק.
מאמן חלש ברמה אחרת.
מול קבוצה כמו רעננה שאתה אומר שאנחנו משחקים התקפי לא בעטנו לשער חוץ מהפנדלים האלה שקיבלנו ואגב גם מול פתח תקווה במושבה במחזור השני לא היינו צריכים לנצח,וגם מול מכבי לא היינו צריכים לנצח,וגם מול ביתר לא היינו אמורים להוציא תיקו,המזל ייגמר באיזשהו שלב רק שתדע וכל הבלוף הזה יתפוצץ לאלישע בפנים

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

RoICah כתב:התקפי?
חחחחחח
מאמן חלש ברמה אחרת.
מול קבוצה כמו רעננה שאתה אומר שאנחנו משחקים התקפי לא בעטנו לשער חוץ מהפנדלים האלה שקיבלנו ואגב גם מול פתח תקווה במושבה במחזור השני לא היינו צריכים לנצח,וגם מול מכבי לא היינו צריכים לנצח,וגם מול ביתר לא היינו אמורים להוציא תיקו,המזל ייגמר באיזשהו שלב רק שתדע וכל הבלוף הזה יתפוצץ לאלישע בפנים
כשטל בן חיים אמר את זה רצית להתפוצץ.. התחלת להסכים איתו?

איזה בלוף? שכחת שחצי סגל פצוע מתחילת העונה בקושי שיחקו יחד, מלחמה, פגרות ארוכות מה נראה לך יש לו מטה קסמים?

המשחק הזה נטו של השחקנים, ברדה היה חלש והשפיע על כולם לרעה אבל אני לא דואג.

כי ברדה מנהיג ומליקסון מנהיג והתברר גם שהובן מנהיג ובמקרה קיצון גם בוזגלו ינהיג.

נגד רעננה הכל התפקשש ואין מה לעשות אתה לא משחק נגד אוויר
יש קבוצה מהצד השני שרוצה גם לנצח ועדיין אין לך את ההרתעה של מכבי ת״א וחיפה שקבוצות יתחננו לתיקו.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

RoICah כתב:התקפי?
חחחחחח
מאמן חלש ברמה אחרת.
אלישע מאמן בעל אופי מאוד התקפי וזה מקרין מאוד מצורת המשחק שלנו

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

הבעיה שלנו היא משחק מבולגן , לא מסודר , ללא משחק לחץ , דבר שהיה נחוץ מאוד במשחק מול רעננה .
אלה דברים שמראים על עבודה של מאמן , תוסיפו לזה את הכושר הגופני הגרוע של השחקנים .

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

הסיפור עם אלישע הוא פשוט טחינת מים שלא תעשה טוב לקבוצה בטווח הקרוב.
אם לא תהיה כאן קטסטרופה,הוא לא יפוטר,אז מספיק עם הבילבולי ביצים האלה, "כן התקפי,לא התקפי,מיושן וכו'".
מצד שני זה חתום וגמור שאם אלישע לא מביא תואר הוא לא ממשיך כאן שנה הבאה,לא כי אני יודע משהו,אני פשוט מנסה לקרוא את אלונה,וגם היא מבינה שקפיצת המדרגה מתחילה בצוות המקצועי.
נכון להיום אנחנו איפוא שצריכים להיות,אז מספיק כבר עם המאניה דיפרסיה הזאת,ברור שהדעות לגבי אלישע חלוקות,כל אחד רואה את הדברים אחרת.
אבל רבאק מספיק עם הזלזול הזה בבן אדם,לא הביאו אותו מליגה ג' להזכירכם.
אז תנו שקט כבר לקבוצה ותנו לה עוד זמן להתחבר ומספיק להתעסק כל היום עם אלישע.
עובדתית הוא המאמן היחיד ב20 שנים האחרונות שממשיך כאן עונה שלישית,ובחייאת דינאק תנו כבוד לבן אדם.

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

אלדר כתב:
כשטל בן חיים אמר את זה רצית להתפוצץ.. התחלת להסכים איתו?

איזה בלוף? שכחת שחצי סגל פצוע מתחילת העונה בקושי שיחקו יחד, מלחמה, פגרות ארוכות מה נראה לך יש לו מטה קסמים?

המשחק הזה נטו של השחקנים, ברדה היה חלש והשפיע על כולם לרעה אבל אני לא דואג.

כי ברדה מנהיג ומליקסון מנהיג והתברר גם שהובן מנהיג ובמקרה קיצון גם בוזגלו ינהיג.

נגד רעננה הכל התפקשש ואין מה לעשות אתה לא משחק נגד אוויר
יש קבוצה מהצד השני שרוצה גם לנצח ועדיין אין לך את ההרתעה של מכבי ת״א וחיפה שקבוצות יתחננו לתיקו.
כל התירוצים האלו היו תקפים בזמן של המשחקים באירופה לא בתקופה הזאת.
ותכלס כן אנ ימתחיל להסכים איתו אנחנו פשוט לא משחקים טוב ראיתי היום תקצירים של כל המשחקים שלנו,תראה כמה מצבים מגיעים נגדנו וכמה מצבים אנחנו מגיעים ובוא נגיד שזה לא לטובתנו אין למאמן הזה באמת שום דרך כבר 3 שנים אז חלאס כבר להגן על הבן אדם!!!

סמל אישי של משתמש
AG123
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי AG123 »

בנוסף תנועה של שחקנים לא הייתה קיימת... מליקסון עם כל יכולת המסירה שלו לא יכול למסור לשחקנים שלא עושים תנועה...

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אדום זקן כתב:הסיפור עם אלישע הוא פשוט טחינת מים שלא תעשה טוב לקבוצה בטווח הקרוב.
אם לא תהיה כאן קטסטרופה,הוא לא יפוטר,אז מספיק עם הבילבולי ביצים האלה, "כן התקפי,לא התקפי,מיושן וכו'".
מצד שני זה חתום וגמור שאם אלישע לא מביא תואר הוא לא ממשיך כאן שנה הבאה,לא כי אני יודע משהו,אני פשוט מנסה לקרוא את אלונה,וגם היא מבינה שקפיצת המדרגה מתחילה בצוות המקצועי.
נכון להיום אנחנו איפוא שצריכים להיות,אז מספיק כבר עם המאניה דיפרסיה הזאת,ברור שהדעות לגבי אלישע חלוקות,כל אחד רואה את הדברים אחרת.
עובדתית הוא המאמן היחיד ב20 שנים האחרונות שממשיך כאן עונה שלישית,ובחייאת דינאק תנו כבוד לבן אדם.
אני מסכים איתך ברמת העיקרון, למרות שאני לא חושב שלאלישע יש לאן לקדם אותנו, אני לא רואה פיטורין, שלא לדבר על התפטרות שלו בזמן הקרוב. ולכן כדאי שנתעסק באיך משפרים במגבלות האפשר.
יש לי רק בעיה אחת עם מה שאתה אומר שזה גם מה שאלישע אומר. הרי כל הרעיון בלהחתים מאמן לעוד עונה הוא עניין ההמשכיות, בדיוק כדי שלא נוכל להשתמש בתירוץ של "תנו לקבוצה להתחבר", בחיאת דינק, הקבוצה הזו למעט שני שחקנים, רצה ביחד מתחילת יולי, כמה עוד להתחבר הם צריכים? כמה עוד להכנס לכושר הם צריכים? לא מדובר פה על קבוצה שהיו לה שלושה חודשי פגרה ושחקנים חזרו עם אובר ווייט של 3 קילו. בקושי, 3 שבועות פגרה. אז לאיזה כושר הם צריכים להכנס בדיוק? מתי הם הספיקו לצאת מהכושר הזה?
וגם העניין של "נראה טוב יותר בעתיד", ראבאק, נניח ואני מאמיי שאתה יכול לגרום להם להראות טוב יותר, למה לא עשית את זה עד עכשיו? למה חיכית? מה? אתה נותן פור.לליגה??????

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

העניין הוא שהקבוצה לא מאומנת מאז שאלישע הגיע, קחו לדוגמא את נסאר שעם גיא לוי סוף כל סוף פרץ ונתן עונה טובה עם 6 שערים ו7 בישולים (עונה טובה יחסית לעונה הגרועה שהיינו בא) לעומת זאת עם אלישע שתי עונות, עונה אחת עם שני שערים ובישול עונה שעברה עם 6 שערים ושני בישולים..
אלישע לא רק שלא קידם אף אחד הוא גם דרדר שחקנים, הוא מקובע מדיי, לא לומד טקטיקות חדשות, הוא מקובע מיושן והכי גרוע זאת העובדה שהוא ממשיך לחשוב שמה שהוא עושה זה נכון.
בעידן שלו במכבי חיפה רמת המאמנים הייתה חלשה ולהפועל תל אביב היה סגל קצר מאוד, בגלל זה הוא זכה באליפויות עם מכבי חיפה, הוא גם היה מאמן טוב ביחס למה שהיה אז בליגה.
היום המאמנים הצעירים עושים לו בית ספר, המאמנים הזרים עושים לו בית ספר וג'ורדי עושה בית ספר לליגה עם היכולות שלו.

אלישע למשל היה יכול להיות מנג'ר נפלא, אבל מאמן צריך הבנה טקטית ברמה גבוהה, יחסי אנוש טובים ולא רק להיות אדיב אלא גם לתת לשחקנים לשחק לפי יכולת מקצועית ולא לפי משהו אישי כזה או אחר.
אלישע יודע איך לבנות קבוצה ויודע אימון הכי פשוט שאפשר אבל חוץ מזה אין לו כלום, והכל בגלל שהוא מקובע.

וזה לא שאנחנו משחקים התקפי אנחנו מול רעננה בקושי הגענו למצבים, הם אלו שהגיעו למרבית המצבים המסוכנים, הם אלו שהיו יכולים וצריכים לנצח...

אני מצפה ממאמן שיידע איך לפרוץ סמי בונקר כמו של רעננה, שיידע איך לשנות מערכים תוך כדיי משחק, שיעשה רוטציות הגיוניות לפי היכולת של השחקנים באימונים ולפי המשחק שמצפה לשחקנים.
בפועל אין את זה...
והתירוץ של הפצועים, לקריית שמונה היו פציעות בכל העונה שעברה וראיתם איפה הם סיימו, עם גביע ומקום שלישי...
מאמן צריך להעמיד את כל הסגל שלו לא משנה מי משחק כמו שצריך ושכל מי שיכנס במקום שחקן כזה או אחר יידע לעשות את העבודה.
העונה ההרכב השני שלנו לא פחות טוב בהרבה מהראשון אבל שההרכב הראשון שתסכימו איתי מדובר בהרכב מעולה עושה עבודה מזעזעת מה בדיוק אתם מצפים מההרכב השני?
הקבוצה הזאת לא מאמונת, חסרת כושר גופני והכי חשוב לפעמים זה נראה שחסר קילריות להרוג משחקים...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

dardasmiley כתב:
אני מסכים איתך ברמת העיקרון, למרות שאני לא חושב שלאלישע יש לאן לקדם אותנו, אני לא רואה פיטורין, שלא לדבר על התפטרות שלו בזמן הקרוב. ולכן כדאי שנתעסק באיך משפרים במגבלות האפשר.
יש לי רק בעיה אחת עם מה שאתה אומר שזה גם מה שאלישע אומר. הרי כל הרעיון בלהחתים מאמן לעוד עונה הוא עניין ההמשכיות, בדיוק כדי שלא נוכל להשתמש בתירוץ של "תנו לקבוצה להתחבר", בחיאת דינק, הקבוצה הזו למעט שני שחקנים, רצה ביחד מתחילת יולי, כמה עוד להתחבר הם צריכים? כמה עוד להכנס לכושר הם צריכים? לא מדובר פה על קבוצה שהיו לה שלושה חודשי פגרה ושחקנים חזרו עם אובר ווייט של 3 קילו. בקושי, 3 שבועות פגרה. אז לאיזה כושר הם צריכים להכנס בדיוק? מתי הם הספיקו לצאת מהכושר הזה?
וגם העניין של "נראה טוב יותר בעתיד", ראבאק, נניח ואני מאמיי שאתה יכול לגרום להם להראות טוב יותר, למה לא עשית את זה עד עכשיו? למה חיכית? מה? אתה נותן פור.לליגה??????
כן, אבל זה קלישאות, מה אתה רוצה שהוא יגיד "נכשלתי, לא הצלחתי" ברור לך שלא.
מצד שני יש קצת נסיבות מקלות,מלחמה, זרים שהגיעו מאוחר, ולכן אני אמדוד אותו במחזור ה10 לפחות.
עד אז כל מה שקורה כאן, זה אנשים שחוזרים 200 פעם על אותם דברים וחוץ ממלבות את האש שום דבר טוב לא יכול לקרות כאן.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

דר אדום בנשמה כתב:העניין הוא שהקבוצה לא מאומנת מאז שאלישע הגיע, קחו לדוגמא את נסאר שעם גיא לוי סוף כל סוף פרץ ונתן עונה טובה עם 6 שערים ו7 בישולים (עונה טובה יחסית לעונה הגרועה שהיינו בא) לעומת זאת עם אלישע שתי עונות, עונה אחת עם שני שערים ובישול עונה שעברה עם 6 שערים ושני בישולים..
אלישע לא רק שלא קידם אף אחד הוא גם דרדר שחקנים, הוא מקובע מדיי, לא לומד טקטיקות חדשות, הוא מקובע מיושן והכי גרוע זאת העובדה שהוא ממשיך לחשוב שמה שהוא עושה זה נכון.
בעידן שלו במכבי חיפה רמת המאמנים הייתה חלשה ולהפועל תל אביב היה סגל קצר מאוד, בגלל זה הוא זכה באליפויות עם מכבי חיפה, הוא גם היה מאמן טוב ביחס למה שהיה אז בליגה.
היום המאמנים הצעירים עושים לו בית ספר, המאמנים הזרים עושים לו בית ספר וג'ורדי עושה בית ספר לליגה עם היכולות שלו.

אלישע למשל היה יכול להיות מנג'ר נפלא, אבל מאמן צריך הבנה טקטית ברמה גבוהה, יחסי אנוש טובים ולא רק להיות אדיב אלא גם לתת לשחקנים לשחק לפי יכולת מקצועית ולא לפי משהו אישי כזה או אחר.
אלישע יודע איך לבנות קבוצה ויודע אימון הכי פשוט שאפשר אבל חוץ מזה אין לו כלום, והכל בגלל שהוא מקובע.

וזה לא שאנחנו משחקים התקפי אנחנו מול רעננה בקושי הגענו למצבים, הם אלו שהגיעו למרבית המצבים המסוכנים, הם אלו שהיו יכולים וצריכים לנצח...

אני מצפה ממאמן שיידע איך לפרוץ סמי בונקר כמו של רעננה, שיידע איך לשנות מערכים תוך כדיי משחק, שיעשה רוטציות הגיוניות לפי היכולת של השחקנים באימונים ולפי המשחק שמצפה לשחקנים.
בפועל אין את זה...
והתירוץ של הפצועים, לקריית שמונה היו פציעות בכל העונה שעברה וראיתם איפה הם סיימו, עם גביע ומקום שלישי...
מאמן צריך להעמיד את כל הסגל שלו לא משנה מי משחק כמו שצריך ושכל מי שיכנס במקום שחקן כזה או אחר יידע לעשות את העבודה.
העונה ההרכב השני שלנו לא פחות טוב בהרבה מהראשון אבל שההרכב הראשון שתסכימו איתי מדובר בהרכב מעולה עושה עבודה מזעזעת מה בדיוק אתם מצפים מההרכב השני?
הקבוצה הזאת לא מאמונת, חסרת כושר גופני והכי חשוב לפעמים זה נראה שחסר קילריות להרוג משחקים...
אתה פשוט בלבלן שכל ברמת על, אתה שובר את השיאים של עצמך בשטויות ובעובדות השיקריות שאתה רושם, אתה מזלזל בבן אדם שכבר 30 שנה בכדורגל ועשה כמה דברים.
והכי גרוע אתה משועמם!!
נערך לאחרונה על ידי אדום זקן ב 20 אוקטובר 2014, 15:23, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

כבר רשמתי בטופיק אחר שצריך לעשות טרייד אוהדים אנחנו נעביר את דר ושלומי ולא נהיה חייבים לקבל בתמורה...

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

אדום זקן כתב:הסיפור עם אלישע הוא פשוט טחינת מים שלא תעשה טוב לקבוצה בטווח הקרוב.
חושב שיש אמת בדברים.
אני כידוע לא מאוהביו של אלישע אך להיות מפוטר כנראה שהוא לא יהיה.
בואו ניתן לקבוצה את הדחיפה עד סוף העונה ולעומת חיפה גם נדע להוקיר תודה על ה3 שנים שלו איתנו בתקווה ששנה הבאה כל הצוות המקצועי יתחלף.

שלח תגובה