סיכום המחזור בוואללה- נקודות טובות למחשבה
סיכום המחזור בוואללה- נקודות טובות למחשבה
ממליץ בחום לכולם לקרוא את סיכום המחזור בוואללה (חמי אוזן, https://sports.walla.co.il/item/2794539" onclick="window.open(this.href);return false; ) בו החלק השני מתייחס אלינו.
לקחתי שני משפטים מתוכו שמסבירים למה כולנו צריכים להיות סבלניים, לראות את התהלך, להבין איפה אנחנו עומדים ובעיקר להימנע מהמניה - דיפרסיה הקיצונית שאוחזת בקהל שלנו.
הכול טוב, אנחנו על המסלול הנכון, העתיד ורוד וכולנו עוד נחגוג. רק תנו לזה זמן, הבנה, הרבה סובלנות ותמיכה רחבה. זה בידיים שלנו.
שימו לב למשפט האחרון, זו המהות של הדברים מבחינת הקהל.
"הפועל באר שבע תהפוך למועדון שנאבק באמת על אליפות רק בתהליך ארוך יותר. מליקסון הוא חלק מהתהליך הזה, הוא לא הסוף שלו... עוד כמה שנים של השקעה כזו ובאר שבע באמת תהיה מועמדת לאליפות, ולא דרך עונה אחת בצמרת. במידה רבה, האתגר היותר גדול שמצפה לבאר שבע הוא לא להתמודד על האליפות, אלא להגיב בבגרות של מועדון מתפתח כשזה כנראה לא יקרה."
לקחתי שני משפטים מתוכו שמסבירים למה כולנו צריכים להיות סבלניים, לראות את התהלך, להבין איפה אנחנו עומדים ובעיקר להימנע מהמניה - דיפרסיה הקיצונית שאוחזת בקהל שלנו.
הכול טוב, אנחנו על המסלול הנכון, העתיד ורוד וכולנו עוד נחגוג. רק תנו לזה זמן, הבנה, הרבה סובלנות ותמיכה רחבה. זה בידיים שלנו.
שימו לב למשפט האחרון, זו המהות של הדברים מבחינת הקהל.
"הפועל באר שבע תהפוך למועדון שנאבק באמת על אליפות רק בתהליך ארוך יותר. מליקסון הוא חלק מהתהליך הזה, הוא לא הסוף שלו... עוד כמה שנים של השקעה כזו ובאר שבע באמת תהיה מועמדת לאליפות, ולא דרך עונה אחת בצמרת. במידה רבה, האתגר היותר גדול שמצפה לבאר שבע הוא לא להתמודד על האליפות, אלא להגיב בבגרות של מועדון מתפתח כשזה כנראה לא יקרה."
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: סיכום המחזור בוואללה- נקודות טובות למחשבה
אני לא מסכים, הבעיה שלנו היא לא חוסר הסבלנות אלא העובדה שצוות האימון שלנו לא עובר שום שיפור, תראה את קריית שמונה, למה הם הצליחו? בזכות צוות אימון טוב ובזכות בעלים שמבין עניין.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אני גם מסכים עם דבריו של אוזן, אך יותר עם תחילת הדברים מאשר סופם.
רכש, רכש ועוד רכש לא יפתרו בעיות, ולפחות לי נדמה שזו מחשבה שהשתרשה כאן לא מעט תחת אלישע.
מספיק לראות איך משחק אימון משנה ומזרז את תכניות הרכש.
התקדמות מקצועית כמעט ולא רואים כאן. הבעיות שאפיינו את הקבוצה של אלישע מהעונה הראשונה תקפים גם להיום למרות שהסגל איכותי פי כמה וכמה.
חייבים לשפר את הצוות המקצועי. ולא, לא חייבים לפטר את אלישע בשביל זה.
בואו נתחיל מלהביא עוזר מאמן רציני שלא מחלטר בו זמנית גם כמאמן הנוער לדוגמא.
רכש, רכש ועוד רכש לא יפתרו בעיות, ולפחות לי נדמה שזו מחשבה שהשתרשה כאן לא מעט תחת אלישע.
מספיק לראות איך משחק אימון משנה ומזרז את תכניות הרכש.
התקדמות מקצועית כמעט ולא רואים כאן. הבעיות שאפיינו את הקבוצה של אלישע מהעונה הראשונה תקפים גם להיום למרות שהסגל איכותי פי כמה וכמה.
חייבים לשפר את הצוות המקצועי. ולא, לא חייבים לפטר את אלישע בשביל זה.
בואו נתחיל מלהביא עוזר מאמן רציני שלא מחלטר בו זמנית גם כמאמן הנוער לדוגמא.
נהפוך לקבוצה גדולה כאשר נבין שצריך לשחק מהר ולהניע כדור מהר ולא שיש פאול חצי שעה עד שמתחילים לשחק נהפוך לקבוצה גדולה כאשר הקבוצה היריבה תהיה ב10 שחקנים ולא תעבור את האמצע ,זה שי !

חפרת את התחת. תפסיק לכתוב פה ותעבור לגזירה והדבקהדר אדום בנשמה כתב:אני לא מסכים, הבעיה שלנו היא לא חוסר הסבלנות אלא העובדה שצוות האימון שלנו לא עובר שום שיפור, תראה את קריית שמונה, למה הם הצליחו? בזכות צוות אימון טוב ובזכות בעלים שמבין עניין.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
שטויות במיץ, קריית שמונה זו בועה ועובדה היא ששום דבר שיוצא משם לא מצליחדר אדום בנשמה כתב:אני לא מסכים, הבעיה שלנו היא לא חוסר הסבלנות אלא העובדה שצוות האימון שלנו לא עובר שום שיפור, תראה את קריית שמונה, למה הם הצליחו? בזכות צוות אימון טוב ובזכות בעלים שמבין עניין.
- dardasmiley
הדברים האלו הם תוצאה של אימון לא של קבוצה גדולה. גם רעננה משחקת מהר.זה שי ! כתב:נהפוך לקבוצה גדולה כאשר נבין שצריך לשחק מהר ולהניע כדור מהר ולא שיש פאול חצי שעה עד שמתחילים לשחק נהפוך לקבוצה גדולה כאשר הקבוצה היריבה תהיה ב10 שחקנים ולא תעבור את האמצע ,זה שי !
נהפוך לקבוצה גדולה כשנגיע כל פעם גם בטוחים בניצחון שלנו וגם נוכיח כל פעם מחדש שהוא מגיע לנו. במילים אחרות, כשתשתנה המנטליות
אתה ברצינות אומר שקריית שמונה זו בועה? חחחdor69 כתב: שטויות במיץ, קריית שמונה זו בועה ועובדה היא ששום דבר שיוצא משם לא מצליח
קבוצה שלקחה אליפות,לקחה גביע,ואנחנו אוהדי באר שבע שרובנו לא זכינו לראות תואר חוץ מגביע השוקו וגם הוא בלאומית אומרים שהיא בועה?
ועזוב את זה ששנה אחרי שנה היא בצמרת..
איי איי חח יהיה טוב
מה הקשר בכלל??? בועה זה אומר שאין שם השפעה סביבתית של קהל ושחקנים גם לא מבלים יוצר מדי כי אין איפה. שם מתרכזים בכדורגל בלי לחצים. איך אתה מסביר את העובדה שחוץ מטיבי(שגם הוא יצא ישירות לעידן המקצוענות של ג׳ורדי) שום דבר שיצא משם לא הצליח במקומות אחרים?RoICah כתב: אתה ברצינות אומר שקריית שמונה זו בועה? חחח
קבוצה שלקחה אליפות,לקחה גביע,ואנחנו אוהדי באר שבע שרובנו לא זכינו לראות תואר חוץ מגביע השוקו וגם הוא בלאומית אומרים שהיא בועה?
ועזוב את זה ששנה אחרי שנה היא בצמרת..
איי איי חח יהיה טוב
אני יכול לסכם זאת ולומר שהקהל התבגר, הקבוצה כקבוצה מתבגרת והרבה בזכות ברדה והעונה שעברה ועוד עונה או שתים בצמרת כנראה שבאמת נוכל ללכת עד הסוף.
אממה? בלי שדרוג הצוות המקצועי(וכמו שנאמר לאו דווקא לפטר את אלישע) כנראה שלא נראה את זה.
בהבאת אנשי מקצוע רציניים שישדרגו אותנו ואת אלישע, נגיע להשגיות גבוהה יותר.
אממה? בלי שדרוג הצוות המקצועי(וכמו שנאמר לאו דווקא לפטר את אלישע) כנראה שלא נראה את זה.
- The red one
אני לא יודע אם לקרוא לזה אי-התבגרות של הקהל או אי-השתכללות של אלישע.ONmyOWN כתב:אני יכול לסכם זאת ולומר שהקהל התבגר, הקבוצה כקבוצה מתבגרת והרבה בזכות ברדה והעונה שעברה ועוד עונה או שתים בצמרת כנראה שבאמת נוכל ללכת עד הסוף.
כי אני (וכולנו בתכל'ס) יודעים שאם חס וחלילה אנחנו לא מנצחים לפחות 2 משחקים בשבוע הקרוב יתחיל בלאגן נגד אלישע. כבר עכשיו זה נשמע ביציעים, אומנם לא בצורה גורפת, ומופיע כאן בפורומים בצורה יותר בולטת, והרי זה היה על 'אש קטנה' גם כל העונה שעברה ועם חוסר ההצלחה מאז סוף העונה זה התחיל לעטוף את כולם.
העונה הסבלנות תהיה הרבה יותר קצרה. ועם איך שהעונה התחילה (חוסר יציבות וחוסר חיבור משווע), למרות המיקום הגבוה והמטעה, זה לא סימן טוב להמשך.
מה שחמי אוזן לא מבין זה שרעננה היא קללה, ניצחנו אותה אולי פעם אחת בהיסטוריה ובשאר המשחקים הפסדנו או שסיימנו בתיקו, גם אם היינו משחקים טוב ומקבלים 5 פנדלים היינו מסיימים איכשהו בתיקו איתם, פשוט קבוצה מקוללת הרעננה הזאת.
בכל מקרה, אלישע לוי היה חייב להוציא את ברדה הפצוע בדקה ה-5 אבל הוא לא עשה זאת, ולכן כל המחצית הראשונה בעצם שיחקנו עם 10 שחקנים, מחצית שנייה כבר נראינו יותר טוב. אלישע לוי במקום לקדם אותנו הוא מחליש אותנו.
בכל מקרה, אלישע לוי היה חייב להוציא את ברדה הפצוע בדקה ה-5 אבל הוא לא עשה זאת, ולכן כל המחצית הראשונה בעצם שיחקנו עם 10 שחקנים, מחצית שנייה כבר נראינו יותר טוב. אלישע לוי במקום לקדם אותנו הוא מחליש אותנו.
אתה יודע מתי תדע שהפכנו להיות קבוצה גדולה??dor69 כתב:נהפוך לקבוצה גדולה כשנגיע כל פעם גם בטוחים בניצחון שלנו וגם נוכיח כל פעם מחדש שהוא מגיע לנו. במילים אחרות, כשתשתנה המנטליות
שלמשחק נגד מכבי חיפה במכירה מוקדמת נמכור 3000 כרטיסים ביום ולא נלקא את עצמנו על תיקו מול רעננה.
זה חלק מזה אחיאדום זקן כתב: אתה יודע מתי תדע שהפכנו להיות קבוצה גדולה??
שלמשחק נגד מכבי חיפה במכירה מוקדמת נמכור 3000 כרטיסים ביום ולא נלקא את עצמנו על תיקו מול רעננה.