האם אנחנו בשיא?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

האם אנחנו בשיא?

שליחה על ידי yedidel »

לכל קבוצת כדורגל יש תקופות טובות במהלך העונה ותקופות פחות טובות, והחוכמה זה להגיע לשיא בשלב המכריע של העונה.

אצלנו לאורך כל העונה רואים חלקים יותר טובים ופחות טובים, אבל משחק באמת גדול עוד לא ראינו.

מתחילת העונה אנחנו רואים פוטנציאל פה ופוטנציאל שם ומחכים לרגע שנתחבר, לרגע שכולם ייכנסו לכושר.

אבל מה לעשות, הנה הגענו כבר למחזור ה-19, יותר מחצי עונה עברה, ואין מנוס מלשאול את השאלה הכואבת: יכול להיות שזה באמת השיא שלנו?

זה לא הכי מרשים והכי מעודד בעולם, אבל אי אפשר להתעלם מהאפשרות המאוד ריאלית שפשוט זה שיא היכולת שסגל השחקנים שלנו יכול לספק. שקדוסי כבר לא יתעורר, שזולו הוא שחקן מפוזר ושקידר הוא בלם בינוני.

לא שאני אומר שצריך כבר להסיק מסקנות חותכות - אבל בהחלט יש מה לדאוג. גם לגבי מליקסון - הדריבל שלו אתמול וההחלטה לבעוט במקום למסור לפדידה הם בדיוק ההבדל בין שחקן ענק לפוטנציאל מבוזבז שהביא אותו לאן שהוא היום.

מה שכן, כל משחק אני לא יכול להימנע מההרגשה שאנחנו משחקים בהילוך איטי, ועדיין מצליחים לנצח או להיות קרובים לזה, וזה גורם לי לתהות מה הפוטנציאל של הקבוצה אם כל השחקנים יישרפו את המגרש (כמו כבדה למשל) ולמה זה לא קורה?

סמל אישי של משתמש
ניב

Re: האם אנחנו בשיא?

שליחה על ידי ניב »

אני מאוד דואג.
מליקסון איכשהו הגיע למצב שהוא איבד את הבטחון, אני לא יודע באיזה שלב זה קרה ולא יודע למה, כנראה בגלל הרצון לקחת הכל על עצמו.

לגביי קדוסי, אני איבד את האמונה לגביו באזור המחזור ה15, פשוט מדהים ששחקן שאמור להיות ברמה של ליגת העל (ונכראה שהוא לא כזה) לא יודע איך לגשת ולטפל בכדור, כל כדור שהוא מקבל ישירות הופך לאיבוד כדור של באר שבע, כל בעיטה שהוא בועט כלכך רכה ובפוקוס מגיעה אל השער.

ההגנה נגד הפועל חיפה שיחקה איכשהו בסדר, אבל כמובן, לא ייתכן שיעבור משחק בלי שנספוג הרי.

כבדה אתמול שיחק לפרקים ממש רע, מוסר כדורים לעצמו ולא מגיע להם, מאבד כדורים על הקו, מסירות לא מדויקות ועוד, אחד המשחקים היותר חלשים שלו.

בכלל במחצית הראשונה בעיקר ניכר כי הקבוצה משחק בלי "שכל" הרבה פעולות ממש אידיוטיות שמתאימות באמת לקבוצת אמצע טבלה בליגה לאומית ולא מעבר לזה. מוסרים כדור עומק לשחקן כשאין סיכוי שהוא יגיע אליו, מחפשים את המסובך, במקום את הפשוט, ממש בלי שכל.

אני מאוד מקווה שעוד לא הגענו לשיא, אבל חושש שזה המצב
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

לצערי נראה שזו האמת השיא כבר כאן.אני חושש שמכאן תגיע ירידה תלולה שתוביל אותנו
למאבקים על המקום החמישי.
צר לי ניב. אני לא מסכים שמשחק ההגנה היה סביר אתמול.חוסר ניסיון חוסר הבנה או
בריחה מאחריות גרמה להבקעת השער אתמול.בראש האשמים נדב קידר. המיקום שלו מתחילת המהלך
היה טעות או חוסר הבנת המשחק. שהתוצאה היא הסתרת הכדור מאסי ולבסוף הגול. המצאות השחקנים
כו קרוב לשער הובילה לספיגה.היו לפחות שלוש או ארבע שניות שהשחקנים יכלו לצאת לכוונו של ערן לוי על מנת לגונן
על השער. מישהו שם חשב שההמצאות קרוב לאסי זו התשובה.
אני בכול מקרה חושב שחוסר הבטחון הוא נדבך מאוד קטן ביחס למכלול הבעיות שיש בהגנה.
לדעתי פשוט היכולות שם לא מרשימות וזה בלשון המעטה.

סמל אישי של משתמש
Marin

שליחה על ידי Marin »

לפי דעתי אנחנו לא בשיא עדיין,ובשלב כזה של העונה אנחנו אמורים להיות בשיא.

אני מקווה שעוד כמה מחזורים(כמה מחזורים אני מתכוון ל-3,4 מקסימום 5) אנחנו נגיע לשיא ולא בסוף העונה.

לגבי קדוסי.חייב לספסל אותו ושגיא לוי והצוות המקצועי יערוך איתו שיחות.משום מה נראה לי שהוא מנסה לעשות הרבה יותר ממה שהוא יודע.הוא מנסה לקחת את המשחק לידיים שלו ולעשות דברים שהוא בכלל לא יודע לעשות.אני כאחד שעקב אחריו בסכנין זוכר שאת רוב הגולים שלו הוא עשה בכך שהוא עשה תנועה טובה ושהוא קיבל את הכדור מול השוער ופשוט בעט את הכדור בלי לנסות להעביר אותו.חשוב שהצצות המקצועי ידבר איתו ויסביר לי לעשות את הדברים באופן יותר פשוט,ככה שאולי לקראות סוף העונה הוא יראה לנו על מה אלונה שילמה עליו כל כך הרבה כסף.

שלח תגובה