אוגו וארבייטמן
אוגו וארבייטמן
עד עכשיו שניהם מאכזבים, הוגו מרבה לאבד כדורים, לא מדויק, לא מורגש באמצע..
לפי דעתי נגד חיפה צריך לשחק עם הראל והובאן בקישור האחורי זה הרבה יותר מורגש , והאמצע ככה הרבה יותר אגרסיבי ומורגש.
לגבי ארבייטמן, נראה חלוד,איטי מאוד( היה הכנסת כדור מעולה של בוזגלו שהשאיר אותו ב 1-1) , עד עכשיו ללא ספק שניהם מאוד מאכזבים.
לפי דעתי נגד חיפה צריך לשחק עם הראל והובאן בקישור האחורי זה הרבה יותר מורגש , והאמצע ככה הרבה יותר אגרסיבי ומורגש.
לגבי ארבייטמן, נראה חלוד,איטי מאוד( היה הכנסת כדור מעולה של בוזגלו שהשאיר אותו ב 1-1) , עד עכשיו ללא ספק שניהם מאוד מאכזבים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: הוגו וארבייטמן
מסכים לגמריי אם כי לא הייתי פוסל על הסף את אוגו, אבל במידה והוא ימשיך ביכולת הזאת יש מקום לחשוב על שינוי ולהביא קשר אחר במקומו בינואר או חלוץ ובנוסף לזה קשר אחורי.
בכל מקרה זה עוד מוקדם לדעת ואני הייתי נותן לו עוד זמן, אבל מול מכבי חיפה אראל לדעתי יותר יתאים מאוגו, אראל+הובאן בתקווה שפאיוביץ' יחזור עד אז...
בכל מקרה זה עוד מוקדם לדעת ואני הייתי נותן לו עוד זמן, אבל מול מכבי חיפה אראל לדעתי יותר יתאים מאוגו, אראל+הובאן בתקווה שפאיוביץ' יחזור עד אז...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הוגו לא מדויק וזו הבעיה היחידה שלו. הגנתית הוא מצוין ואגרסיבי אבל הוא חייב להיות יותר מדויק.
+1111111111Totti כתב:די כבר שלומי די, נמאסת.
ותגיד שלומי , לא נמאס לך לרשום הוגו? השם שלו זה אוגו , הוגו=הוגו המשחק מחשב/הוגו בוס , אוגו=ג'ון אוגו.
גיא חניה כתב: +1111111111
ותגיד שלומי , לא נמאס לך לרשום הוגו? השם שלו זה אוגו , הוגו=הוגו המשחק מחשב/הוגו בוס , אוגו=ג'ון אוגו.
הוגו משחק מחשב יותר מתאים לו
*אוגו
*אראל
טופיק מיותר.
*אראל
טופיק מיותר.
מה הבעיה באיך שהוגו שיחק היום? חוץ מכמה איבודי כדור ומסירה-שתיים לא מדויקות, היה בסדר גמור ושיפור ענק מהזוועתון נגד רעננה.
ארבייטמן לא נוגע בכדור כי לא משחקים עליו, פשוט לא מוסרים לו. הוא לא מסוג השחקנים שיגיע לחצי בשביל לבקש כדור, הוא חלוץ 9 חיית רחבה שישאר ב-16 וכשיגיע לו הכדור הוא ידע לנצל את ההזדמנות. היה אפשר לראות שהוא טיפה חלוד כשבוזגלו שם אותו לבד אבל אני מאמין ומקווה שהגול היום ישחרר לו את הלחץ והעצבים.
ארבייטמן לא נוגע בכדור כי לא משחקים עליו, פשוט לא מוסרים לו. הוא לא מסוג השחקנים שיגיע לחצי בשביל לבקש כדור, הוא חלוץ 9 חיית רחבה שישאר ב-16 וכשיגיע לו הכדור הוא ידע לנצל את ההזדמנות. היה אפשר לראות שהוא טיפה חלוד כשבוזגלו שם אותו לבד אבל אני מאמין ומקווה שהגול היום ישחרר לו את הלחץ והעצבים.
הוא צודק מה אתם רוצים הפעם ממנו? אוגו לא תורם לנו שום דבר שחקן בינוני ומטה..
ארביטמן יביא לנו גולים עוד לדעתי
ארביטמן יביא לנו גולים עוד לדעתי
אני אומר ששלושתכם אותו בנאדם.
אוגו לא מרשים בלשון המעטה, צריך לתת לו עדיין זמן אבל להסביר לו שמצבו קשה.
ארביטמן הבקיע היום בבכורה בהרכב, אז מה אתה מ*** את השכל? תנו לקבוצה זמן, ותהנו קצת כשאנחנו מחלקים בקלות רביעיות ושלישיות, התקפה מעולה יש לנו.
ארביטמן הבקיע היום בבכורה בהרכב, אז מה אתה מ*** את השכל? תנו לקבוצה זמן, ותהנו קצת כשאנחנו מחלקים בקלות רביעיות ושלישיות, התקפה מעולה יש לנו.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
מה שמפריע לי באוגו, זה באמת שאין לו כדורגל שמתאים לקבוצת צמרת.
עכשיו לפני שאתם קופצים, אני אסביר ואומר שכדורגלן רואים שהוא כדורגלן, גם אם אין לו כושר ל90 דקות, באוגו חוץ מכוח וגם זה הולך ונעלם אין כלום.
לא חילוצי כדור, לא תנועה לקבלת כדור ולא פתיחת משחק מה שמצופה משחקן בתפקידו.
הלוואי שאני טועה, באמת הלוואי, אבל ככל שעובר הזמן זה לא זה, בטח מול קבוצות שאתה אמור לשלוט בכדור ובמשחק.
עכשיו לפני שאתם קופצים, אני אסביר ואומר שכדורגלן רואים שהוא כדורגלן, גם אם אין לו כושר ל90 דקות, באוגו חוץ מכוח וגם זה הולך ונעלם אין כלום.
לא חילוצי כדור, לא תנועה לקבלת כדור ולא פתיחת משחק מה שמצופה משחקן בתפקידו.
הלוואי שאני טועה, באמת הלוואי, אבל ככל שעובר הזמן זה לא זה, בטח מול קבוצות שאתה אמור לשלוט בכדור ובמשחק.
- dardasmiley
דביל, גם את פלט שלחת הביתה אחרי שני משחקים. שחקן זר, בארץ אחרת ובלי שפה. סבלנות!!!
בדר"כ אין חילוקי דעות ביננו, אבל במקרה של פלט, ראית שיש לו כדורגל, הנוכחות , הכוח, הפיזיות, זה היה רק עניין של זמן.dardasmiley כתב:דביל, גם את פלט שלחת הביתה אחרי שני משחקים. שחקן זר, בארץ אחרת ובלי שפה. סבלנות!!!
זה שהוא שלח אותו הביתה, זה לא חדש, היום הוא מרייר עליו.
אבל בניגוד לפלט, משהו מפריע לי באוגו, ושוב הלוואי שאני טועה, ואתה הספקת להכיר אותי כאחד שלא שופט מהר, לא שחקנים ולא מאמנים.
- dardasmiley
לא יודע להגיד לגבי היום, לא ראיתי את המשחק, אבל עד עכשיו, אוגו כן עושה עליי רושם של בחור שמבין כדורגל, אני לא בטוח שאלישע דורש ממנו את מה שצריך, לדעתי אלישע חושב שהוא הביא הובאן2, שחקן הגנתי ופיזי, אני חושב שאוגו יכול לתרום יותר אם ישחק טיפה קדימה יותר ויתופקד כקשר התקפי יותר.
בכל מקרה אני מציע שניתן לו זמן ונשפוט לפחות במחזור 10 (כמו שאתה תמיד אומר), כי לטעמי זה הרבה יותר עניין של חיבור לקבוצה ולשחקנים מאשר מחסור בכדורגל.
ועדיין חורה לי שיש פה כמה דבילים שחותכים או ממליכים זרים על סמך משחק שניים. שבוע הבא הוא יכבוש מ30,מטר ואז מה? פותח הטופיק יפתח נושא חדש "אוגו-הזר הטוב ביותר שהגיע למזרח התיכון"!
בכל מקרה אני מציע שניתן לו זמן ונשפוט לפחות במחזור 10 (כמו שאתה תמיד אומר), כי לטעמי זה הרבה יותר עניין של חיבור לקבוצה ולשחקנים מאשר מחסור בכדורגל.
ועדיין חורה לי שיש פה כמה דבילים שחותכים או ממליכים זרים על סמך משחק שניים. שבוע הבא הוא יכבוש מ30,מטר ואז מה? פותח הטופיק יפתח נושא חדש "אוגו-הזר הטוב ביותר שהגיע למזרח התיכון"!