גביע או ליגה. נושא מתריס.
גביע או ליגה. נושא מתריס.
האם אתם מוכנים "לקנות" הפסד בגביע להכח מכבי רמת-עמידר רמת-גן, תמורת שני נצחונות ליגה על הפועל רמת-גן גבעתיים בבית, ומכבי אחי נצרת בחוץ?
אני מבין שהנושא יכול לעצבן מספר אנשים, ולהקים תשובות כגון: מה הלוזריות הזו, או למה הדברים קשורים. ואף להצטייר כנושא איך נאמר בעדינות, שלא ממריא לגבהי איכות.
ובכל זאת, כאשר אני מציב רק שתי אופציות: הדחה מהגביע ושני נצחונות רצופים בליגה, אל מול מעבר שלב בגביע ואי-ניצחון בשני מפגשי הליגה הקרובים, מה תשובתכם?
תשובתי: קונה בשתי כליות, שתי רגליים, שתי עיניים, שתי אזניים, שתי ריאות, שתי ידיים, מוח, לב, כבד, פה ואף אחד, הפסד בגביע המלווה בשני נצחונות ליגה רצופים הנותנים לנו מרווח נשימה אדיר מהמקום השישי לפני הסיבוב השלישי.
אני מבין שהנושא יכול לעצבן מספר אנשים, ולהקים תשובות כגון: מה הלוזריות הזו, או למה הדברים קשורים. ואף להצטייר כנושא איך נאמר בעדינות, שלא ממריא לגבהי איכות.
ובכל זאת, כאשר אני מציב רק שתי אופציות: הדחה מהגביע ושני נצחונות רצופים בליגה, אל מול מעבר שלב בגביע ואי-ניצחון בשני מפגשי הליגה הקרובים, מה תשובתכם?
תשובתי: קונה בשתי כליות, שתי רגליים, שתי עיניים, שתי אזניים, שתי ריאות, שתי ידיים, מוח, לב, כבד, פה ואף אחד, הפסד בגביע המלווה בשני נצחונות ליגה רצופים הנותנים לנו מרווח נשימה אדיר מהמקום השישי לפני הסיבוב השלישי.
Re: גביע או ליגה. נושא מתריס.
אתה לא משאיר פה הרבה ברירות , אתה יודע....
כמה שאנחנו אוהבים את גביע המדינה ורוצים לשחזר את ההישג ההוא של 97 ולשכתב את הביזיון ההוא של 2003 - עדיין הליגה יותר חשובה לנו בהרבה.
אתה בטח מכיר את הביטוי הנדוש "הליגה היא הלחם והחמאה ואילו הגביע זה הקצפת והדובדבן...".
כמובן שאף אחד לא פוסל אפשרות ללכת על שני הדברים- גם אם זה מצריך לפי דעתי, לעלות מול הכח ר"ג בהרכב "משני" (שמתי אותו במרכאות משום שיש שחקנים שהיום הם על הספסל אבל היו זה לא מכבר שחקני הרכב ראשון...).
כמה שאנחנו אוהבים את גביע המדינה ורוצים לשחזר את ההישג ההוא של 97 ולשכתב את הביזיון ההוא של 2003 - עדיין הליגה יותר חשובה לנו בהרבה.
אתה בטח מכיר את הביטוי הנדוש "הליגה היא הלחם והחמאה ואילו הגביע זה הקצפת והדובדבן...".
כמובן שאף אחד לא פוסל אפשרות ללכת על שני הדברים- גם אם זה מצריך לפי דעתי, לעלות מול הכח ר"ג בהרכב "משני" (שמתי אותו במרכאות משום שיש שחקנים שהיום הם על הספסל אבל היו זה לא מכבר שחקני הרכב ראשון...).
הפועל אני כבר משתגע
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אם אלה האופציות?
קונה גם קונה!
קונה הפסד בגביע גם תמורת 3נק' ולא 6...
אבל בכל מקרה- לא חושבים בצורה כזאת.
באים לנצח ה-כ-ל!
קונה גם קונה!
קונה הפסד בגביע גם תמורת 3נק' ולא 6...
אבל בכל מקרה- לא חושבים בצורה כזאת.
באים לנצח ה-כ-ל!

אליק, ידידי הצעיר, אנחנו בני דור הביניים, "שועלי קרבות" בכל מה שקשור לאכזבות, לכן האופציות תבוסתניות משהו.
- אדומה דרומית
מי מבטיח לך שנצח בליגה אם תפסיד בגביע?
מצד שני ראינו כמה נזק עשה גביע הטוטו למשחקי הליגה.
מצד שלישי - למה לא גם וגם? מי אמר שאם תמשיך בגביע תפסיד בליגה? הפועל באר שבע צריכה לדעת להתמודד עם משחקים בכל המסגרות. יש מספיק שחקנים לרוטציה ולעניות דעתי אין סיבה ליפול בכוונה בגביע מול רמת גן.
לדעתי במשחק הליגה הקרוב צריך לתת למליקסון לנוח על הספסל ולהכניס אותו רק אם הקבוצה נקלעת לברוך. הבן אדם בסוף יקרוס וייעדר כמו סימיוני עכשיו, הוא כולו רבע עוף.

מצד שני ראינו כמה נזק עשה גביע הטוטו למשחקי הליגה.
מצד שלישי - למה לא גם וגם? מי אמר שאם תמשיך בגביע תפסיד בליגה? הפועל באר שבע צריכה לדעת להתמודד עם משחקים בכל המסגרות. יש מספיק שחקנים לרוטציה ולעניות דעתי אין סיבה ליפול בכוונה בגביע מול רמת גן.
לדעתי במשחק הליגה הקרוב צריך לתת למליקסון לנוח על הספסל ולהכניס אותו רק אם הקבוצה נקלעת לברוך. הבן אדם בסוף יקרוס וייעדר כמו סימיוני עכשיו, הוא כולו רבע עוף.

הוא לא אמר את זה. הוא בסה"כ שאל מה אנחנו, האוהדים, מעדיפים? הפסד להכח ר"ג בגביע ו-2 נצחונות ליגה או ניצחון בגביע ומי יודע מה יהיה בליגה. הוא כמובן לא הבטיח נצחונות ליגה במקרה של הפסד בגביע.אדומה דרומית כתב:מי מבטיח לך שנצח בליגה אם תפסיד בגביע?
ו... נראה לי שאני כמוהו - קונה ברמ"ח איברי ובשס"ה גידיי נצחונות ליגה על אחי נצרת והפועל ר"ג

נ.ב
אליק,
נכון - זו גישה די תבוסתנית וברור שצריך לבוא במטרה לנצח כל משחק בכל מסגרת אבל לאור השבועות האחרונים, גם אני וגם אתה יודעים יפה מאוד שזה תסריט לא הגיוני לנצח את כל שלושת המשחקים הן בגלל העומס על הקבוצה והן בגלל הלוזריות שלה (מחק את המיותר).
- אדומה דרומית
די כבר עם הלוזריות הזו! די לשימוש במילה המפגרת הזו!
אתם שוכחים שהשחקנים והמועדון משוטטים כאן בפורום וקוראים את מה שנכתב כאן? איך הם אמורים להרגיש ולהתמודד על הדשא עם כל הגישה הזו של האוהדים בשבוע האחרון?
מספיק, יהיה בסדר, אבל רק עם גישה נכונה. עם הגישה הזו אנחנו עוד נישאר כאן עוד שנה.
השחקנים כל הזמן חוזרים ואומרים כמה שהם זקוקים לתמיכת הקהל וכמה שזה עוזר להם ודוחף אותם קדימה וזה מה שאתם נותנים? זו הדחיפה? בואו נמשיך לקלל את שחקני היריב כדי לדרבן אותם להבקיע נגדנו, הרבה יותר חכם.
אתם שוכחים שהשחקנים והמועדון משוטטים כאן בפורום וקוראים את מה שנכתב כאן? איך הם אמורים להרגיש ולהתמודד על הדשא עם כל הגישה הזו של האוהדים בשבוע האחרון?
מספיק, יהיה בסדר, אבל רק עם גישה נכונה. עם הגישה הזו אנחנו עוד נישאר כאן עוד שנה.
השחקנים כל הזמן חוזרים ואומרים כמה שהם זקוקים לתמיכת הקהל וכמה שזה עוזר להם ודוחף אותם קדימה וזה מה שאתם נותנים? זו הדחיפה? בואו נמשיך לקלל את שחקני היריב כדי לדרבן אותם להבקיע נגדנו, הרבה יותר חכם.
עם מדברים על לוזריות רק מה שהעלת פה מראה שגם הקהל של הפועל ב"ש לוזר !!!
צריך לשאוף לנצח בכל מגרש גם בבאנאבו
עצם המחשבה על דבר כזה זה כבר לא בסדר
זה שי !
צריך לשאוף לנצח בכל מגרש גם בבאנאבו
עצם המחשבה על דבר כזה זה כבר לא בסדר
זה שי !

- אימפריה באדום
- Title: crazyred
קנה? ומוכר! מה קרה אפשר גם וגם לא יקרה כלום !!
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
אתה יכול להוסיף את תלתליי השחורים(קצת מאפירים אומנם) וקונה איתך בשותפות הפסד בגביע ולקיחת שש הנקודותארז3333 כתב:האם אתם מוכנים "לקנות" הפסד בגביע להכח מכבי רמת-עמידר רמת-גן, תמורת שני נצחונות ליגה על הפועל רמת-גן גבעתיים בבית, ומכבי אחי נצרת בחוץ?
ארז יקירי.ואתה מבין עד כמה תלתליי חשובים לי.
דרך אגב הקללה לא מניחה לי .בדקה ה37 במשחק ההוא אמרתי לחבריי שאני מוכן לרדת ליגה על מנת שהמשחק
יסתיים בתוצאה של 1-0 לזכותנו.נבואה שהגשימה את עצמה וקצת אם לומר במילים עדינות נסחפה לאללה.
- אדומה דרומית
מישל איכזבת אותי
- ליאור עזרא
- Title: CrazyRed
אני חייב להסכים עם עדי.
הגישה הזאת תבוסתנית ורעה למורל של הקבוצה והאוהדים.
עצם המחשבה על "לתת" להכח נצחון בגביע כדי להשאיר מרווח נשימה לליגה זה טיפשי, כי זה לא שאין בקבוצה שחקנים.
יש שחקנים שיכולים לעלות בוינטר בשבת וכמו שעדי אמרה במקרה וצריך מליקסון יעלה מהספסל. הוא חייב לנוח. יש כ"כ הרבה שחקנים שאפשר ורצוי לתת להם את הדקות משחק האלה, שרק ינתן להם הצ'אנס הזה של לפתוח במשחק ולהראות מה הם שווים ולריב על מקום בהרכב, תחרותיות זה דבר שיועיל ולא יפגע. במקום להגיד הפסד בגביע מול שתי נצחונות בליגה - עדיף לבוא ולהגיד מנוחה למליקסון, כבדה, קדוסי בגביע (כי הם גם ככה עייפים מכל המולת המשחקים האחרונה) ולעלות צעירים שיוכיחו את עצמם.
הגישה הזאת תבוסתנית ורעה למורל של הקבוצה והאוהדים.
עצם המחשבה על "לתת" להכח נצחון בגביע כדי להשאיר מרווח נשימה לליגה זה טיפשי, כי זה לא שאין בקבוצה שחקנים.
יש שחקנים שיכולים לעלות בוינטר בשבת וכמו שעדי אמרה במקרה וצריך מליקסון יעלה מהספסל. הוא חייב לנוח. יש כ"כ הרבה שחקנים שאפשר ורצוי לתת להם את הדקות משחק האלה, שרק ינתן להם הצ'אנס הזה של לפתוח במשחק ולהראות מה הם שווים ולריב על מקום בהרכב, תחרותיות זה דבר שיועיל ולא יפגע. במקום להגיד הפסד בגביע מול שתי נצחונות בליגה - עדיף לבוא ולהגיד מנוחה למליקסון, כבדה, קדוסי בגביע (כי הם גם ככה עייפים מכל המולת המשחקים האחרונה) ולעלות צעירים שיוכיחו את עצמם.
רוצים אצטדיון חדש!
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
שאני מוכן להפרד מהתלתלים?אדומה דרומית כתב:מישל איכזבת אותי

מישל, אם עדי ניפרדה משלה - אין שום סיבה שאתה לא.הסניגור האדום כתב: שאני מוכן להפרד מהתלתלים?
הפועל אני כבר משתגע
- אדומה דרומית
הלו הלו
1. אני לא נפרדתי מהתלתלים שלי, זה היה ליומיים, הם כבר חזרו לעצמם.
2. הוא יודע טוב מאוד למה התכוונתי וזה ממש לא לתלתלים.
3. אם באר שבע לוקחת גם גביע המדינה וגם עולה מאחד המקומות 1-3 אני עושה קרחת ומפסיקה לעשן. את זה אני קונה!
אין לי בעיה להבטיח גם את מה שרוסו הבטיח בהפועל חיפה, רק שיעשו את זה כבר!
1. אני לא נפרדתי מהתלתלים שלי, זה היה ליומיים, הם כבר חזרו לעצמם.
2. הוא יודע טוב מאוד למה התכוונתי וזה ממש לא לתלתלים.
3. אם באר שבע לוקחת גם גביע המדינה וגם עולה מאחד המקומות 1-3 אני עושה קרחת ומפסיקה לעשן. את זה אני קונה!
אין לי בעיה להבטיח גם את מה שרוסו הבטיח בהפועל חיפה, רק שיעשו את זה כבר!