המחזור הבא- שבת ה22.11 נגד הפועל ת"א
המחזור הבא- שבת ה22.11 נגד הפועל ת"א
אומנם זה לא אותו משחק אימתני שהיה בעבר,
אך בעוד קצת פחות משבועיים נתארח בבלומפילד אצל האדומים מתל אביב.
גם אתמול הם ניצחו ביכולת מאוד לא משכנעת ואחרי כל הרעש והצלצולים נמצאים במקום הרביעי עם 13 נקודות. יותר מבית"ר המוכשרת, המחוייבות והמדהימה של קורצקי.
עוד לא ברור מה יחליט בית הדין, אבל על השחקנים הבולטים שלה אפשר לתהות כבר עכשיו:
גילי ורמוט- מעל כולם, אחד הטובים בליגה כשהוא בכושר.
סשה- מהבודדים שנשארו מהעונה שעברה
שובל גוזלן- נמוך אבל מנתר כמו פנתר, יהיה חלוץ ליגה מוביל בעתיד.
ישראל זגורי- עשה אץ הפריצה הגדולה שלו במספר הופעות גדולות נגדנו, במדי הפועל רמת גן.
דני עמוס- יום עסל יום בסל. כשהוא בעסל, הפועל בדרך כלל מנצחת.
המחזור הזה הוא צומת מאוד חשובה בסיבוב הראשון ואולי גם להמשך הדרך, בעיקר בשל המפגש בין שתי המובילות.
אך בעוד קצת פחות משבועיים נתארח בבלומפילד אצל האדומים מתל אביב.
גם אתמול הם ניצחו ביכולת מאוד לא משכנעת ואחרי כל הרעש והצלצולים נמצאים במקום הרביעי עם 13 נקודות. יותר מבית"ר המוכשרת, המחוייבות והמדהימה של קורצקי.
עוד לא ברור מה יחליט בית הדין, אבל על השחקנים הבולטים שלה אפשר לתהות כבר עכשיו:
גילי ורמוט- מעל כולם, אחד הטובים בליגה כשהוא בכושר.
סשה- מהבודדים שנשארו מהעונה שעברה
שובל גוזלן- נמוך אבל מנתר כמו פנתר, יהיה חלוץ ליגה מוביל בעתיד.
ישראל זגורי- עשה אץ הפריצה הגדולה שלו במספר הופעות גדולות נגדנו, במדי הפועל רמת גן.
דני עמוס- יום עסל יום בסל. כשהוא בעסל, הפועל בדרך כלל מנצחת.
המחזור הזה הוא צומת מאוד חשובה בסיבוב הראשון ואולי גם להמשך הדרך, בעיקר בשל המפגש בין שתי המובילות.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: המחזור הבא- שבת ה22.11 נגד הפועל ת"א
יכול להתרחש מצב מאוד הזוי שבו הפועל תל אביב זוכה בניצחון טכני בדרבי ולמעשה תהיה עם 16 נקודות ואם הם ינצחו אותנו הם יעקפו אותנו בטבלה.
אני אפילו לא רוצה לחשוב על זה אבל אם זה יקרה זה יהיה קרוב לוודאי סוג של בושה מצידנו, לכן חייבים לנצח אותם...
אני אפילו לא רוצה לחשוב על זה אבל אם זה יקרה זה יהיה קרוב לוודאי סוג של בושה מצידנו, לכן חייבים לנצח אותם...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אני ארגיע אותך. בוא נגיד שאחרי הדיון בבית הדין הערב, הם "לא ניצחו" אתמול את רעננה.דר אדום בנשמה כתב:יכול להתרחש מצב מאוד הזוי שבו הפועל תל אביב זוכה בניצחון טכני בדרבי ולמעשה תהיה עם 16 נקודות ואם הם ינצחו אותנו הם יעקפו אותנו בטבלה.
- דר אדום בנשמה
אז זהו שאני לא רגוע...Totti כתב: אני ארגיע אותך. בוא נגיד שאחרי הדיון בבית הדין הערב, הם "לא ניצחו" אתמול את רעננה.
אני בעד הפסד טכני למכבי ובעד הורדת נקודות אבל לדעתי לא יורידו נקודות וכן יתנו הפסד טכני למכבי או לחלופין תיקו 0 ללא נקודות...
בוא לא נהפוך כל דיון לאירועי הדרבי. זה ממילא יהפוך לכזה בהמשך היום.דר אדום בנשמה כתב:אז זהו שאני לא רגוע...
אני בעד הפסד טכני למכבי ובעד הורדת נקודות אבל לדעתי לא יורידו נקודות וכן יתנו הפסד טכני למכבי או לחלופין תיקו 0 ללא נקודות...
- The red one
סביר להניח שהמשחק לא יתקיים בבלומפילד. מישהו זוכר מה מספר הקילומטרים המינמלי מחוץ לעיר במקרה של רדיוס? 30? 60?
- דר אדום בנשמה
לגביי המשחק:Totti כתב: בוא לא נהפוך כל דיון לאירועי הדרבי. זה ממילא יהפוך לכזה בהמשך היום.
לדעתי האישית חייבים את גורדנה בהרכב, משחק הלחץ שלו ייתן לנו את הנקודות מול הפועל שכל פעם משחק הלחץ מצליח לשבור אותם, מול קריית שמונה הם הפסידו בגלל משחק לחץ, מול בית"ר כנ"ל, כל פעם שקבוצה באה לשחק מולם נסוג הם ניצחו או סיימו בתיקו.
חייבים ללחוץ אותם ולאנוס ואתם מההתחלה ועד הסוף, אסור לתת להם את האפשרות להיות חופשיים מדיי אחרת נפסיד 1-0 או משהו בסגנון.
וחייבים לחזור להשתפר בהגבהות ואם צריך לתת גם למליקסון מדיי פעם, הם גרועים בנושא הזה.
והכי חשוב לקוות שדני עמוס ייפול על יום רע...
נכון ללו״ז הנוכחי, גם המושבה וגם נתניה תפוסים בשבת.
אם הם יקבלו רדיוס, סיכוי טוב שיעבירו את המשחק ליום ראשון.
אם הם יקבלו רדיוס, סיכוי טוב שיעבירו את המשחק ליום ראשון.
- דר אדום בנשמה
לדעתי לא יעבירו את המשחק ליום ראשון, שישחקו בטדי או משהו כזה (הוא לא תפוס הריי?)...
- The red one
לא תפוס בשבת הקרובה.דר אדום בנשמה כתב:לדעתי לא יעבירו את המשחק ליום ראשון, שישחקו בטדי או משהו כזה (הוא לא תפוס הריי?)...
נראה מה יהיה אין מה לעלות ספוקלציות. יכול להוית שיחליטו על סגירת 4-5 בלבד לכמה וכמה משחקים. נחכה עד הערב ונהיה חכמים יותר

- המשוגע האדום
המשחק לא יהיה בבלומפילד תיהיו בטוחים
דבר שני לא רואה מצב שהפועל מקבלת הפסד טכני.אם תיהיה הורדת נקודות זה לשתי הקבוצות ולא אחת
ולנושא:חייבין לנצח שמה.לתת את הכל כדי לחזור עם שלוש נקודות.
ניצחון שלנו יפעיל לחץ גם על מכבי וגם על ק"ש ואחת מהם בטוח תאבד נקודות שיעזרו לנו
דבר שני לא רואה מצב שהפועל מקבלת הפסד טכני.אם תיהיה הורדת נקודות זה לשתי הקבוצות ולא אחת
ניצחון שלנו יפעיל לחץ גם על מכבי וגם על ק"ש ואחת מהם בטוח תאבד נקודות שיעזרו לנו
גם מבלי שמפעיל עליהן לחץ אחת מהן תאבד נקודות (-;המשוגע האדום כתב:המשחק לא יהיה בבלומפילד תיהיו בטוחים
מבאס רצח שהמשחק כנראה לא יהיה בבלומפילד, בניתי על זה.
בכל מקרה, הם קבוצה נורא חלשה. הם מוציאים נקודות ממשחקים שהם צריכים להוציא בשיניים. ראיתי את כמעט כל המשחקים שלהם והביטוי אין בהם כלום אף פעם לא היה יותר רלוונטי. זה משחק שצריך לנצח, בעיקר כי אני בטוח שהם לא יעשו בונקר וינסו לשחק פתוח.
בכל מקרה, הם קבוצה נורא חלשה. הם מוציאים נקודות ממשחקים שהם צריכים להוציא בשיניים. ראיתי את כמעט כל המשחקים שלהם והביטוי אין בהם כלום אף פעם לא היה יותר רלוונטי. זה משחק שצריך לנצח, בעיקר כי אני בטוח שהם לא יעשו בונקר וינסו לשחק פתוח.
על הנייר אנחנו אמורים לתת להם 2-3 חתיכות , בפועל , אני קונה גם 1-0 לנו משער עצמי שפגע בשופט ולא עבר את הקו אפילו העיקר שאושר.הפועלעולה כתב:מבאס רצח שהמשחק כנראה לא יהיה בבלומפילד, בניתי על זה.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
מקווה שזה יהיה בנתניה או במושבה
בבלומפילד אנחנו מקבלים גג 1800 כרטיסים
בבלומפילד אנחנו מקבלים גג 1800 כרטיסים