מצבים נייחים- נחלת עבר
מצבים נייחים- נחלת עבר
בלי לשים לב הפכנו מהקבוצה הכי מסוכנת בארץ ממצבים נייחים,
לקבוצה לא מאורגנת ומאיימת בכלל.
אם נוציא את כמות הפנדלים האדירה שקיבלנו ושער אחד(שזכור לי) מכדור קרן(סוארס),
יתר השערים שלנו מובקעים ממשחק שדה.
אז נכון שאנחנו מעדיפים לראות שערים ממהלכי כדורגל, אבל איבדנו את אחד הנשקים הכי טובים שלנו ואין סיבה שמהלכי כדורגל יבואו על חשבון מצבים נייחים. הרי קרנות ובעיטות חופשיות נשרקות לזכותנו.
אפשר להעריך שקבוצות למדו אותנו, שהבועט הכי טוב שלנו מזייף קצת ועוד, אבל בשורה התחתונה יש כמה ענינים שקורים במקביל והם בעיקר תוצאה של חוסר עבודה באימונים
לקבוצה לא מאורגנת ומאיימת בכלל.
אם נוציא את כמות הפנדלים האדירה שקיבלנו ושער אחד(שזכור לי) מכדור קרן(סוארס),
יתר השערים שלנו מובקעים ממשחק שדה.
אז נכון שאנחנו מעדיפים לראות שערים ממהלכי כדורגל, אבל איבדנו את אחד הנשקים הכי טובים שלנו ואין סיבה שמהלכי כדורגל יבואו על חשבון מצבים נייחים. הרי קרנות ובעיטות חופשיות נשרקות לזכותנו.
אפשר להעריך שקבוצות למדו אותנו, שהבועט הכי טוב שלנו מזייף קצת ועוד, אבל בשורה התחתונה יש כמה ענינים שקורים במקביל והם בעיקר תוצאה של חוסר עבודה באימונים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
Re: מצבים נייחים- נחלת עבר
תמיד משהו יבוא על חשבון משהו אחר, כי מבחינת יכולת אנחנו לא יציבים, וכנראה לא יכולים בכלל לשמור על יציבות. לטעמי, אם נצליח לשבור את הנורמה הזאת, ולפצח את הנוסחא על מנת להיות יציבים בכל האספקטים, נוכל להיות קטלניים בכל העמדות. ובמיוחד מול הגדולות.
קבוצה לא מאורגנת ולא מאומנת היינו תמיד.
מבחינת המצבים הנייחים, וכפי שציינת, קבוצות למדו אותנו ונערכות בהתאם.
מעבר לכך, בעונה הקודמת בכל מצב נייח 2 שחקנים שמרו על פלט ולרוב היה שחקן
פנוי שיכול לחמוק ולהבקיע, השנה זה לא קורה. מה שכן, גם הבעיטות הישירות וגם
ההגבהות של בוזגלו קצת ירדו ברמתן לעומת שנה קודמת, אבל הוא מביא הרבה דברים
אחרים.
מבחינת המצבים הנייחים, וכפי שציינת, קבוצות למדו אותנו ונערכות בהתאם.
מעבר לכך, בעונה הקודמת בכל מצב נייח 2 שחקנים שמרו על פלט ולרוב היה שחקן
פנוי שיכול לחמוק ולהבקיע, השנה זה לא קורה. מה שכן, גם הבעיטות הישירות וגם
ההגבהות של בוזגלו קצת ירדו ברמתן לעומת שנה קודמת, אבל הוא מביא הרבה דברים
אחרים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ההעדפה שלי זה לראות שערי שדה ולא ממצבים נייחים... אבל חבל שהפסקנו לכבוש גם ממצבים נייחים כי אם היינו כובשים ממצבים נייחים זה היה מעלה את כמות הכיבושים שלנו...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- ForeverRed
פתחת את הפוסט הזה לפני המשחק וכאילו ראית את הנולד. כל כך הרבה הגבהות שלא עוברות קו ראשון, או לא עוצרות
אפילו בקו אחרון. לא זכור לי אפילו מצב נייח אחד שפגש ראש או רגל של שחקן שלנו הערב. חבל.
אפילו בקו אחרון. לא זכור לי אפילו מצב נייח אחד שפגש ראש או רגל של שחקן שלנו הערב. חבל.
אחרי שנה שעברה זה היה צפוי שילמדו ויתכוננו אלינו הרבה הרבה יותר למצבים הייחים.
פה צריכה להיות עבודה של מאמן על תרגול מצבים חדשים על תרגילים שיעשו השחקנים בתוך הרחבה , חסימןת לשחקנים כדי שיהיה מישהו פנוי לכבוש
פה צריכה להיות עבודה של מאמן על תרגול מצבים חדשים על תרגילים שיעשו השחקנים בתוך הרחבה , חסימןת לשחקנים כדי שיהיה מישהו פנוי לכבוש
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
חייב לשאול, אם אחת מהנגיחות של ברדה שהלכו החוצה כשהוא במיקום מצוין היו נכנסות (הראשונה מקרן של בוזגלו והשנייה מבעיטה חופשית של בוזגלו) עדין היינו מדברים על המצבים הנייחים?
גם אם אנחנו פחות טובים משנה שעברה (בכל זאת, איבדנו את פלט שהיה גורם משמעותי), ההרמות של בוזגלו עדין נפלאות, ואנחנו עדין נכבוש הרבה שערים העונה במצבים נייחים.
הרבה יותר מפריע לי שהגולים שלנו הם תוצאות של הברקות אישיות נטו ולא של משחק מתוכנן/קבוצה מאומנת.
גם אם אנחנו פחות טובים משנה שעברה (בכל זאת, איבדנו את פלט שהיה גורם משמעותי), ההרמות של בוזגלו עדין נפלאות, ואנחנו עדין נכבוש הרבה שערים העונה במצבים נייחים.
הרבה יותר מפריע לי שהגולים שלנו הם תוצאות של הברקות אישיות נטו ולא של משחק מתוכנן/קבוצה מאומנת.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
כן, עדיין. כי אין שום שיטה, מכדור חוץ פשוט ועד כדור קרן. פעם ראינו תרגילים וחילופי מקומות, היום סתם הגבהה, רוב הזמן לא איכותיתSir Alex Ferguson כתב:חייב לשאול, אם אחת מהנגיחות של ברדה שהלכו החוצה כשהוא במיקום מצוין היו נכנסות (הראשונה מקרן של בוזגלו והשנייה מבעיטה חופשית של בוזגלו) עדין היינו מדברים על המצבים הנייחים?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
למה שנה שעברה היו תרגילים במצבים הנייחים? הסתמכת על הגובה והפיזיות של פלט ועל איכות ההגבהות של בוזגלו (שגם אם ירדה, עדין קיימת).Totti כתב: כן, עדיין. כי אין שום שיטה, מכדור חוץ פשוט ועד כדור קרן. פעם ראינו תרגילים וחילופי מקומות, היום סתם הגבהה, רוב הזמן לא איכותית
והנה תוך כדי שאני עונה לך אני זוכר עוד קרן שבוזגלו הרים אתמול ושהגיע לנאסר שלבד מ5 מטר שלח את הכדור לשמיים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
עזוב משה , שנה שעברה גם כדור חופשי בסביבות 40-50 מטר מהשער היה בשבילנו חצי מצב לגול וכמו שאמרת זה בעיקר בגלל פלט , אבל השנה ירדנו באחוזים בצורה מאוד רצינית כי למדו אותנו ואנחנו לא עושים כלום עם זה
הראל כתב:עזוב משה , שנה שעברה גם כדור חופשי בסביבות 40-50 מטר מהשער היה בשבילנו חצי מצב לגול וכמו שאמרת זה בעיקר בגלל פלט , אבל השנה ירדנו באחוזים בצורה מאוד רצינית כי למדו אותנו ואנחנו לא עושים כלום עם זה
אתה נותן יותר מדי קרדיט למאמנים בליגה הזאת, אף אחד לא למד שום דבר
שנה שעברה היה הרבה מזל, השנה פחות
בסוף הסטטיסטיקה מתיישרת
מדהים איך שאנחנו לא מסוגלים להישתדרג.
שנה שעברה אין שערי שדה אבל אחלה כדורים נייחים, השנה הפוך.
השנה קיבלנו את הובאן וגורדנה שמייצבים את הקישור, אבל אג׳ידה ופיוביץ מעופפים.
שנה שעברה אין שערי שדה אבל אחלה כדורים נייחים, השנה הפוך.
השנה קיבלנו את הובאן וגורדנה שמייצבים את הקישור, אבל אג׳ידה ופיוביץ מעופפים.