אני לא מבין, דור מלול העונה שיחק משחק אחד כקשר באמצע והיה רמה מעל הקבוצה, לנה לא לנסות אותו במקום גל הראל? הוא שחקן שקורא את המשחק בכמה רמות מעליו, ואני בכלל לא מדבר על הטכניקה האישית והמסירה. מה ביקשנו, טיפה גיוון, יצירתיות ומחשבה שונה?
zivmay כתב:אני לא מבין, דור מלול העונה שיחק משחק אחד כקשר באמצע והיה רמה מעל הקבוצה, לנה לא לנסות אותו במקום גל הראל? הוא שחקן שקורא את המשחק בכמה רמות מעליו, ואני בכלל לא מדבר על הטכניקה האישית והמסירה. מה ביקשנו, טיפה גיוון, יצירתיות ומחשבה שונה?
אני מחשיב את עצמי כאחד מהתומכים היותר גדולים של דור בפורום הזה, אבל עדיין הוא לא צריך לפתוח כאן. אראל יותר אחורי ממנו וגורדנה ואוגו צריכים איזון הגנתי איתם. לפחות אני מעודד מזה שככל הנראה היום הוא יכנס כמחליף במקומו של גורדנה בשלב מסויים.
מדהים כמה אנחנו עלובים. פשוט כלום ושום דבר מבחינה קבוצתית, וכרגיל בזכות היריב החלש עוד יש לנו סיכוי לעשות משהו.
ביזיון של אג׳ידה, אין לי מושג מה אוגו עושה על המגרש.
הובאן לאמצע בדחיפות, אולי גם מלול.
ההגנה שלהם לא מפסיקה להעיף כדורים מלחץ קטן, למה רק ברדה לוחץ??
משחק נוראי. מה יהיה עם אג'ידה והצילומים שלו ממש חואן פאבלו 2 גודל לנו פה.. לא מתאים למישהו עם אינסטיקטים של חתול כמוהו לחטוף גולים טיפשיים כאלה.
אין קישור. לא הייתי מתנגד לחילופים של אסקלינג בגל אראל כדי שהובאן יהיה קשר (הוא לא כל כך טוב עד עכשיו כבלם) ונאסר/אבו לבן במקום אוגו. ההתקפה לא קיימת, עדיף לשים עמוד במקום ברדה בהתקפה, לא שיש לי טענות לברדה כי הוא פשוט לא צריך לשחק ככה.
בוזגלו כמו תמיד לא חוזר טוב אחרי פגרה. מליקסון בסדר גמור ונתן כמה כדורים מצויינים. נקווה שיתעוררו במחצית השנייה כי זה לא נראה טוב בכלל.