נקודה למחשבה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
manutd

נקודה למחשבה

שליחה על ידי manutd »

הפוסט הזה לא נועד כדי לחרוץ גורלות אלא רק משהו שצריך לשים לב אליו..
אחרי המשחק אתמול חשבתי על כל השערים שספגנו השנה ויצא משהו מעניין..

אם תסתכלו על המשחקים , יצא שחצי מכמות השערים שלנו היא באשמתו הישירה של אג'ידה (2 אתמול , פ"ת , השער ה2 של מכבי ורעננה)
נכון שזה די מתקזז עם הצלות ענקיות שלו אז זה "נסבל" אבל זו נורה אדומה.

אני מתומכי אג'ידה ואני דווקא חושב שהוא מהשוערים היותר טובים שלנו שנחתו בקבוצה אבל צריך לקחת את הקלטות ולעבוד איתו , בעיקר על החוסר ריכוז.

מה שלדעתי עובד לרעתו , העובדה שהוא זר ושגם מרציאנו ממתין למעבר לקבוצה גדולה.

שבוע טוב ובשורות טובות :דגל:
[glow=red]United Road, take me home

To the place, I belong

To Old Trafford, to see United

Take me home, United road[/glow]תמונה

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

Re: נקודה למחשבה

שליחה על ידי RedHell »

צאו מהסרט מרציאנו ייצא מידיו של ג'קי רק לאירופה, הוא ידרוש עליו לפחות את תקציב משרד הביטחון.

סמל אישי של משתמש
jussi

שליחה על ידי jussi »

אם על דאמרי הציעו 1.8מ אירו
תאמין לי שברגע שגקי הנחש ישמע תסכום הזה המספרים לא יצאו לו מהראש
בכל הכוח ללכת עליו
גם חסון גם גבוה שוער נבחרת ישראלי ולא זר והכי חשוב שיהיה שקט בהגנה
כבר לגשש בינואר כי כבר ראינו שאם אלונה ובעלה ביחד אפשר לעשות כמעט הכל היום בליגה :)

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

ה2 אתמול וה1 נגד רעננה הגיעו אחרי פגרת נבחרת , אג׳ידה נוחת בשישי ומשחק בשבת. עייף ולא מרוכז .
מעבר לזה הוא לא משחזר את היכולת של שנה שעברה וזה בעוכרינו.

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

סלחו לי אבל אני לא אוהב את הבכי הזה על שופטים, זה נכון שהוא דיי אשם בהפסד, זה נכון שהוא הוסיף רק 4 דק' כשמתוכם 3 וחצי בוזבזו על פרשיית הפנדל(ראיתי הקלטה של המשחק) כל מה שתגידו נכון ועדיין, טעויות שיפוט קורות לשני הצדדים, פעם לטובתך ופעם לרעתך.

לא חכמון אשם ב2 שערים ראשונים.
לא חכמון אשם בזה שבמחזור תשיעי עדיין מליקסון לא מסוגל לסיים 90 דק'.
לא חכמון אשם שבמחזור תשיעי אנחנו רחוקים מלהיות קבוצה.
לא חכמון אשם שבמקום לתת צאנס לבלם שיושב על הספסל המאמן מעדיף להוריד לעמדה את הקשר הכי חיוני שלו בקבוצה.
לא חכמון אשם שאוגו איבד קרוב ל70% מהכדורים שהיו אצלו.

עם כל זה אני יכול להמשיך עד אין סוף אני מאמין שהבנת את הנקודה, נכון חכמון אחראי לתוצאת המשחק אך לא להפסד, כי אם היינו משחקים כמו שהיינו צריכים לא היינו מגיעים בכלל למצב שהוא זה שקובע את גורל המשחק.
נערך לאחרונה על ידי RedHell ב 23 נובמבר 2014, 13:32, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

RedHell כתב:סלחו לי אבל אני לא אוהב את הבכי הזה על שופטים, זה נכון שהוא דיי אשם בהפסד, זה נכון שהוא הוסיף רק 4 דק' כשמתוכם 3 וחצי בוזבזו על פרשיית הפנדל(ראיתי הקלטה של המשחק) כל מה שתגידו נכון ועדיין, טעויות שיפוט קורות לשני הצדדים, פעם לטובתך ופעם לרעתך.

לא חכמון אשם שבמקום לתת צאנס לבלם שיושב על הספסל המאמן מעדיף להוריד לעמדה את הקשר הכי חיוני שלו בקבוצה.

עם כל זה אני יכול להמשיך עד אין סוף אף מאמין שהבנת את הנקודה, נכון חכמון אחראי לתוצאת המשחק אך לא להפסד, כי אם היינו משחקים כמו שהיינו צריכים לא היינו מגיעים בכלל למצב שהוא זה שקובע את גורל המשחק.
זה מה שאמרתי. אני רותח על הכלב הזה גם אבל להגיד ששיחקנו טוב והגיע לנו ניצחון ושהפסדנו בגללו זו עצימת עיניים איך שלא תסתכלו על זה

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

RedHell כתב:סלחו לי אבל אני לא אוהב את הבכי הזה על שופטים, זה נכון שהוא דיי אשם בהפסד, זה נכון שהוא הוסיף רק 4 דק' כשמתוכם 3 וחצי בוזבזו על פרשיית הפנדל(ראיתי הקלטה של המשחק) כל מה שתגידו נכון ועדיין, טעויות שיפוט קורות לשני הצדדים, פעם לטובתך ופעם לרעתך.

עם כל זה אני יכול להמשיך עד אין סוף אני מאמין שהבנת את הנקודה, נכון חכמון אחראי לתוצאת המשחק אך לא להפסד, כי אם היינו משחקים כמו שהיינו צריכים לא היינו מגיעים בכלל למצב שהוא זה שקובע את גורל המשחק.
מסכים איתך בגדול, לא היינו צריכים להגיע למצב שאנחנו מפסידים בגלל טעויות שלו, אבל ויש פה אבל גדול, כדורגל זה משחק של מומנטום, ואחרי שכבשנו את השני המומנטום היה שלנו ובגדול, ופה עיקר האשמה שלי על השופט, הוא הרג אותנו לא כי הוא נתן פנדל שלא היה או שהוא לא שרק לטובתנו פנדל במחצית הראשונה, הוא הרג אותנו כי הוא עצר את המשחק לאיזה 6-7 דקות שבהם היינו בהתלהבות שלנו, ובהם תקפנו ואם המשחק לא היה נעצר אני מאמין שהיינו מנצחים והכותרות בעיתונים היו על כמה אנחנו קבוצה עם אופי, הוא הרס את המשחק בזה שהוא הרס מומנטום לקבוצה ברגעים הכי טובים שלה ואז שרק פנדל שלא היה לקבוצה השנייה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

לדעתי צריכים להביא שוער ישראלי עונה הבאה במקום אג'ידה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

blueman כתב:
מסכים איתך בגדול, לא היינו צריכים להגיע למצב שאנחנו מפסידים בגלל טעויות שלו, אבל ויש פה אבל גדול, כדורגל זה משחק של מומנטום, ואחרי שכבשנו את השני המומנטום היה שלנו ובגדול, ופה עיקר האשמה שלי על השופט, הוא הרג אותנו לא כי הוא נתן פנדל שלא היה או שהוא לא שרק לטובתנו פנדל במחצית הראשונה, הוא הרג אותנו כי הוא עצר את המשחק לאיזה 6-7 דקות שבהם היינו בהתלהבות שלנו, ובהם תקפנו ואם המשחק לא היה נעצר אני מאמין שהיינו מנצחים והכותרות בעיתונים היו על כמה אנחנו קבוצה עם אופי, הוא הרס את המשחק בזה שהוא הרס מומנטום לקבוצה ברגעים הכי טובים שלה ואז שרק פנדל שלא היה לקבוצה השנייה
כששוער נפצע חובה לעצור את המשחק לכמה זמן שיזדקק כמדומני. הבעיה היתה שהוא פשוט לא הוסיף את הזמן הזה בסיום
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

Totti כתב: כששוער נפצע חובה לעצור את המשחק לכמה זמן שיזדקק כמדומני. הבעיה היתה שהוא פשוט לא הוסיף את הזמן הזה בסיום
קודם כל הוא לא הוסיף את הזמן הדרוש, ודבר שני אחרי 2 דקות אני ראיתי כבר שמסמנים חילוף, אם ידעו שהוא לא יכול להמשיך אז יאללה חילוף, התמזמזו עם זה שם, ואז חידשו את המשחק ואז הוא עוד פעם נפל
ואם אני זוכר נכון הייתה אחר כך עוד איזה פגיעה באיזה שחקן נראה לי זגורי של איזה 2-3 דקות, ה 10 דקות המבוזבזות האלו די הרגו אותנו, בלי קשר להחלטות הגרועות שלו

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

אג'ידה אחד משלושת השוערים הכי טובים בארץ, אם לא ה

משחק שניים לא טובים וכבר צריך להחליף אותו? כנסו קצת לפרופרציות אנשים, גם לבופון היו משחקים רעים בחיים

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

ns75 כתב:אג'ידה אחד משלושת השוערים הכי טובים בארץ, אם לא ה

משחק שניים לא טובים וכבר צריך להחליף אותו? כנסו קצת לפרופרציות אנשים, גם לבופון היו משחקים רעים בחיים
+1

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

יש לו בעיה לא פשוטה עם בעיטות מרחוק.

סתם בשליפה עולה לי ה4-1 נגד הפועל ת"א בנתניה (שני כדורים לא ממש חזקים מ-30 מטר), שער שספג מול נתניה באותה עונה, הגול של נאווקמה והגול של איקנדה אתמול.
אין שום סיבה לא לזנק ולקחת סיכון שהכדור לא ייצא כמו שחשבת.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

yedidel כתב:יש לו בעיה לא פשוטה עם בעיטות מרחוק.

סתם בשליפה עולה לי ה4-1 נגד הפועל ת"א בנתניה (שני כדורים לא ממש חזקים מ-30 מטר), שער שספג מול נתניה באותה עונה, הגול של נאווקמה והגול של איקנדה אתמול.
אין שום סיבה לא לזנק ולקחת סיכון שהכדור לא ייצא כמו שחשבת.
רוצה שאני אזכיר לך בשליפה כמה גולים מצחיקים מרציאנו קיבל?

אז הוא נתן איזה משחק ורבע טוב בנבחרת, זה אומר שעכשיו צריך להתאבד עליו ולזרוק את אג'ידה?

יש שוער בשער, שוער מצויין וקוראים לו אג'ידה.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

לדעתי מרציאנו לא משהו בכלל. שוער בינוני.

בכלל אין לנו כרגע שוער טוב בארץ. (ישראלי)
בוריס קליימן בכושר לא רע אבל זה לא מספיק.

שלח תגובה