אני דווקא הייתי מנסה את הובאן וגורדנה בקישור. גורדנה היה טוב מחצית שניה כששיחק באמצע.
הייתי גם מנסה את מליקסון כקשר התקפי באמצע וזה כדי שבוזגלו לא יעלם. כששניהם משחקים כל אחד באגף אז אחד מהם נעלם תמיד. אם מליקסון יהיה באמצע אולי נראה יותר שיתוף פעולה בינהם.
אני יודע שחפרתי על זה אבל ברדה יכול לשחק גם באגף שמאל. הוא עשה את זה בבלגיה אז הוא יכול לעשות את זה גם כאן.
מבחינתי זה בדיוק המשחק שקוראים לו "מוקש", ולא בגלל שנתניה איזו קבוצה גדולה ממש לא.
זה מבחן אופי גדול מאוד בשבילנו.
אחרי הפסד, יש קצת לחץ באוויר, האנרגיות לא משהו וגול מפנדל דקה 90 שהוריד את הרוח מהמפרשים.
השחקנים כולם! צריכים להתעורר ומהר ולתת הצגה לא פחות, לפני שניכנס לאיזושהו סחרור מיותר.
הנהלה פירסמה שיש סיכום עם הנהלת נתניה שכרטיסים יעלו להם 50 שקלים וכתבו שם שאוהדי נתניה ישבו בשערים 3 ו7. מה לעזאזל ?!
גם על זה שנתניה ישבו בשערים 3 ו7, מה הקטע?
וגן בזה שיש כאן מחיר שונה לאורחים ולמארחים..ממתי זה ככה??ועוד אנחנו משלמים יקר יותר בבית שלנו!! מישהו כאן התחלק על הראש ?
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 23 נובמבר 2014, 20:15, נערך 2 פעמים בסך הכל.
לא הבנתי... קודם כל לגבי 3 7 הם לא ימלאו אפילו רבע שער.. דבר שני האם זה אומר שסוף סוף 9 שלנו?? אם כן מעולה והמחיר מהבחינה ששם יעלה לנו 50 זה מעולה, אבל לשם השיוויון צריך למכור גם לאוהדים שלנו כאן באותו מחיר
אדום בלב בנשמהההה כתב:הנהלה פירסמה שיש סיכום עם הנהלת נתניה שכרטיסים יעלו להם 50 שקלים וכתבו שם שאוהדי נתניה ישבו בשערים 3 ו7. מה לעזאזל ?!
גם על זה שנתניה ישבו בשערים 3 ו7, מה הקטע?
וגן בזה שיש כאן מחיר שונה לאורחים ולמארחים..ממתי זה ככה??ועוד אנחנו משלמים יקר יותר בבית שלנו!! מישהו כאן התחלק על הראש ?