באר שבע - הפועל חיפה, 19:30, שבת.
באר שבע - הפועל חיפה, 19:30, שבת.
הפועל חיפה מגיעה אחרי ניצחון 1-0 על רעננה. בדיוק כמו נתניה שהגיעה לכאן אחרי 1-0 על אותה רעננה.
אנחנו חייבים לקחת שלוש נקודות !
אנחנו חייבים לקחת שלוש נקודות !
Re: באר שבע - הפועל חיפה, 19:30, שבת.
גם נשמח לאותה תוצאה כמו נגד נתניה
מאמין שיהיה טוב, בית מלא נגד קבוצה די חלשה.
נקווה שמליקסון וארבייטמן יהיו בריאים.
נקווה שמליקסון וארבייטמן יהיו בריאים.
- The red one
איך אתה מת על לפתוח את האשכולות האלה 

הגיע הזמן שהחל מהמחזור הבא נשחק עם אותו הרכב כשכולם מסוגלים לסיים 90 דקות מבלי לשפוך לאגר בדקה 60-70.
מי שצריך מנוחה שיקבל אותה השבת (מליקסון, ברדה, פאיוביץ׳ שעם מתיחה קלה). עוד שבוע וחצי שיעלה בהרכב כשהוא 100%.
מלול צריך לעלות לפני נאסר מהספסל.
מי שצריך מנוחה שיקבל אותה השבת (מליקסון, ברדה, פאיוביץ׳ שעם מתיחה קלה). עוד שבוע וחצי שיעלה בהרכב כשהוא 100%.
מלול צריך לעלות לפני נאסר מהספסל.
אמת.אדום בלב בנשמהההה כתב:איך אתה מת על לפתוח את האשכולות האלה

לא מקבל את טענות ה"מוקש". הפועל חיפה היא מוקש להפועל פתח תקווה, ליריבתה העירונית, לאשדוד ולדומותיהן. אצלנו בבית, מול אצטדיון מלא זו קבוצה שצריך לנצח. כול תוצאה אחרת תהיה מאכזבת.
אנחנו צריכים לחשוב בגדול.
אנחנו צריכים לחשוב בגדול.
שום מוקש! 3 נקודות במשחק הזה זה מאסט ואני מצפה מהשחקנים לשחק כמו במחצית הראשונה היום.
אני לא אחד שמזלזל או מקל ראש ביריבות , אבל כשראיתי את הפועל חיפה השבוע אמרתי לעצמי שאין מצב שהיא לא מקבלת 2-3 חתיכות מאיתנו .
הם פשוט קבוצה חלשה !!לא קונה את המושג מוקש מול קבוצה כזו בבית, צריכים להתחיל להיות ׳רעים׳.
אם אני לא טועה, יש עכשיו ארבעה משחקים שעל הנייר אנחנו צריכים לנצח את כולם, אם עוברים אותם בשלום אפשר להגיע למשחק העונה האמיתי מול מכבי בבלומפילד!
הם פשוט קבוצה חלשה !!לא קונה את המושג מוקש מול קבוצה כזו בבית, צריכים להתחיל להיות ׳רעים׳.
אם אני לא טועה, יש עכשיו ארבעה משחקים שעל הנייר אנחנו צריכים לנצח את כולם, אם עוברים אותם בשלום אפשר להגיע למשחק העונה האמיתי מול מכבי בבלומפילד!
נערך לאחרונה על ידי שי האדום ב 03 דצמבר 2014, 09:21, נערך פעם 1 בסך הכל.

אחרי אתמול המוקש היחיד של הפועל ב"ש הוא הפועל ב"ש עצמה.
אין טעם לדבר על סגנון ושיטה,יש לנו את האיכויות בטח אל מול הקבוצות שמדורגות 4 ומטה ששם כולם פחות או יותר שווים.
מהיום הכל זה בראש,לבוא סופר מוכנים ומוכוונים משימה.
מה שאותי יותר מעניין זה מי הפצוע התורן של היום?
אין טעם לדבר על סגנון ושיטה,יש לנו את האיכויות בטח אל מול הקבוצות שמדורגות 4 ומטה ששם כולם פחות או יותר שווים.
מהיום הכל זה בראש,לבוא סופר מוכנים ומוכוונים משימה.
מה שאותי יותר מעניין זה מי הפצוע התורן של היום?
אנחנו צריכים לעבוד חזק כדי להמשיך על הקו של המחצית הראשונה והמשחק מול נתניה כי אם כן, ובשילוב מלוא הפוטנציאל שלנו, אף אחד לא יוכל לנו
(פציעות)ברדה+שלומי בספק גדול למשחק
מתסכל על סף השערורייה.זה בדיוק מה שידפוק אותנו בדרך לתואר.
- The red one
לא הייתי קורא למשחקי חוץ בדוחא ובטח לא בטדי משחקים קלים ..שי האדום כתב:
על הנייר בהחלט יש לנו 2 משחקי בית נגד קבוצות תחתית, אבל היי, גם עונה שעברה משחק הבית נגד רמה"ש ורעננה היה נגד קבוצות תחתית ואנחנו זוכרים מה היו התוצאות ..
העונה הקבוצה שונה בתכלית אתה לא יכול להשוות לשני ה0-0 ההםאדום בלב בנשמהההה כתב: לא הייתי קורא למשחקי חוץ בדוחא ובטח לא בטדי משחקים קלים ..
על הנייר בהחלט יש לנו 2 משחקי בית נגד קבוצות תחתית, אבל היי, גם עונה שעברה משחק הבית נגד רמה"ש ורעננה היה נגד קבוצות תחתית ואנחנו זוכרים מה היו התוצאות ..