השיעור: רוע טהור. המורה: ערן זהבי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

השיעור: רוע טהור. המורה: ערן זהבי

שליחה על ידי Totti »

עם כל השנאה, אין בכדורגל שלנו מורה טוב יותר ללמד את המקצוע החשוב הזה.

והגיע הזמן שנשנן טוב-טוב את מה שיש לזהבי להגיד, אם אנחנו חולמים לקחת כאן תואר בלתי נשכח.

מחצית ראשונה בקרית שמונה, אני ועוד כ-1000 באר שבעיים נלהבים דוחפים את הקבוצה לאחת התצוגות היותר מרשימות שראיתי ממנה ולא, ממש לא נגד הנמושות של הליגה, מול המוליכה הבלתי מנוצחת.

בסביבות הדקה ה-20 בן ביטון מניף את רגל שמאל החלשה ומשגר טיל שפוגע בבראון ונעצר רק ברשת. וכאן, ממש כאן, ערן חייב להיכנס אל התמונה.

אנחנו משחקים טיקי-טאקה ישראלי מרשים, מזיזים את הכדור מהר. במרכז המגרש גון טורה, לידו אוביידו אייניסטה. והכדורים מטיילים ברחבה, ארבייטמן מקבל בשמאל ומחמיץ בשלומיאליות. בוזגלו מקבל כדור אדיר ממליקסון ומנסה עוד שער וירטואוזי לקלטות הסקאוטינג. ברדה בועט חלש, ברדה לא בועט, ברדה בועט חלש, ברדה לא בועט. וחוזר חלילה.

1:0 למכבי תל אביב בכל מגרש בארץ, ערן זהבי מקבל כדור בשליש המסוכן של המגרש וברוע אינסופי קובר את השער השני שמוציא לך את האוויר. שער מכוער. הכדור פוגע בקוון, בפריצה, ביד של בדש ושמעון קורק ונכנס. אבל נכנס.
שער כל כך מכוער, שגורם לרועי קהת להיזכר בליגה הלאומית ויבנה ולוובה בראון להתגעגע לירון קוריס ורמת גן.

ואנחנו? אוהבים את זה קשה.

הייתי מאוכזב אתמול בדרך הארוכה מאוד הביתה, כאילו נוצחנו. ותיקו זו תוצאה בכלל לא רעה בדיעבד. אבל התחושה הייתה שאפשר לעשות משהו גדול, לתת שם 3 חתיכות במחצית ולהפוך בערב אחד ממועמדת לאליפות, לאלופה שבדרך וכן, הדרך עוד ארוכה.

אליפות לוקחים מול רעננה ועכו אומרת הקלישאה המפורסמת. אבל שבוע אחרי שהאלופה מנוצחת במגרש הזה, לעלות ולפרק לגורמים, זו הצהרת כוונות אדירה.
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 03 דצמבר 2014, 12:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
גדי

Re: השיעור: רוע טהור. המורה: ערן זהבי

שליחה על ידי גדי »

Totti כתב:עם כל השנאה, אין בכדורגל שלנו מורה טוב יותר ללמד את המקצוע החשוב הזה.

והגיע הזמן שנשנן טוב-טוב את מה שיש לזהבי להגיד, אם אנחנו חולמים לקחת כאן תואר בלתי נשכח.

מחצית ראשונה בקרית שמונה, אני ועוד כ-1000 באר שבעיים נלהבים דוחפים את הקבוצה לאחת התצוגות היותר מרשימות שראיתי ממנה ולא, ממש לא נגד הנמושות של הליגה, מול המוליכה הבלתי מנוצחת.

בסביבות הדקה ה-20 בן ביטון מניף את רגל שמאל החלשה ומשגר טיל שפוגע בבראון ונעצר רק ברשת. וכאן, ממש כאן, ערן חייב להיכנס אל התמונה.

אנחנו משחקים טיקי-טאקה ישראלי מרשים, מזיזים את הכדור מהר. במרכז המגרש גון טורה, לידו אוביידו אייניסטה. והכדורים מטיילים ברחבה, ארבייטמן מקבל בשמאל ומחמיץ בשלומיאליות. בוזגלו מקבל כדור אדיר ממליקסון ומנסה עוד שער וירטואוזי לקלטות הסקאוטינג. ברדה בועט חלש, ברדה לא בועט, ברדה בועט חלש, ברדה לא בועט. וחוזר חלילה.

1:0 למכבי תל אביב בכל מגרש בארץ, ערן זהבי מקבל כדור בשליש המסוכן של המגרש וברוע אינסופי קובר את השער השני שמוציא לך את האוויר. שער מכוער. הכדור פוגע בקוון, בפריצה, ביד של בדש ושמעון קורק ונכנס. אבל נכנס.
שער כל כך מכוער, שגורם לרועי קהת להיזכר בליגה הלאומית ויבנה ולוובה בראון להתגעגע לירון קוריס ורמת גן.

הייתי מאוכזב אתמול בדרך הארוכה מאוד הביתה, כאילו נוצחנו. ותיקו זו תוצאה בכלל לא רעה בדיעבד. אבל התחושה הייתה שאפשר לעשות משהו גדול, לתת שם 3 חתיכות במחצית ולהפוך בערב אחד ממועמדת לאליפות, לאלופה שבדרך וכן, הדרך עוד ארוכה.

אליפות לוקחים מול רעננה ועכו אומרת הקלישאה המפורסמת. אבל שבוע אחרי שהאלופה מנוצחת במגרש הזה, לעלות ולפרק לגורמים, זו הצהרת כוונות אדירה.
צודק לגמרי - אם נוריד את היריבות מול מכבי אז זהבי זה השחקן הגדול ביותר פה שאני ראיתי ואני זקן. הוא לא רואה אף אחד בעיניים ותמיד נמצא במקום הנכון. מוריד את הכובע. אני מתפלל שהוא ימשיך ככה ואז הוא לא יישאר פה - אני לא רואה איך לוקחים ממכבי אליפות כל עוד הוא פה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

מסכים איתך לגבי הרוע שאין לנו, ואתמול בדרך הביתה הייתי מאוכזב בדיוק כמוך מהתיקו למרות שזה תוצאה לא רעה בכלל וקריית שמונה באמת אחת הקבוצות הטובות והבייתיות ביותר בליגה. אז למה הירגשתי כאילו הפסדנו, כי אתמול ראיתי מחצית ראשונה של קבוצה אלופה, שחקנים ידעו בדיוק מה התפקיד שלהם, תיאום מושלם, הגנה מעולה, לחץ, הכל פשוט תיפקד כמו מכונה משומנת, והיה חסר רק את הטאץ האחרון לפירוק טוטאלי. אבל יצאתי גם מעודד מהקבוצה שלי, ואם אנחנו נמשיך ביכולת הזאת וברוע הזה שחסר לנו נגד קבוצות קטנות אני בטוח שאנחנו ניקח אליפות

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Totti כתב:עם כל השנאה, אין בכדורגל שלנו מורה טוב יותר ללמד את המקצוע החשוב הזה.

מסכים מאוד וזה גם מה שקרה בבלומפילד מול הפועל ת"א ב35 הדקות הראשונות.
הגענו המון לאזור הרחבה, לפחות 6 התקפות שהכדור הגיע לשחקנים שלנו בתוך הרחבה או על סף הרחבה (גל אראל פעמיים לבד בקצה הרחבה שלח כדורים החוצה, אוגו על סף הרחבה בעט חלש לידי השוער, ברדה עם נגיחה כשהוא לבד לגמרי בתוך הרחבה נגח החוצה, גורדנה אחרי הכשלה של בוזגלו בעט ממצב נוח לשמיים, גורדנה החטיא באחד על אחד מול עמוס ואז ברדה החטיא גם הוא מול ברדה) ולא כבשנו.
תן לזהבי את אחד המצבים האלה, הוא מעלה את מכבי ל1-0, וגורם להפועל ת"א שבמילא הגיעה למשחק מולנו בלחץ לאבד את הראש.

במקום זה, החמצנו את כל המצבים למעלה, הפועל ת"א כבשה גול שלא קשור למשחק מבעיטה מחוץ לרחבה, ומאותו רגע כל המשחק השתנה, כשהפועל ת"א קיבלה ביטחון.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

מסכים עם כל מילה, משקף את דעתי אחד לאחד.
חייבים להתחיל להיות ר-ע-י-ם!!!!
תמונה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

לא רוע אלא תכליתיות...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

צריך פשוט לשמור על קצב גבוהה. איך ערן זהבי שומר על קצב הבקעות כזה? בגלל רוע? אז איפה הרוע היה לפני זה.
שיחקנו מצויין במחצית הראשונה, ואם הייתה לנו יכולת לשמור על קצב( פשוט אין לנו וזה מרגיז). אז היינו נותנים את השני והשלישי במחצית השנייה ולא סופגים. אנחנו עדיין לא יציבים, ופותרים את זה אך ורק עם שיפור הפן הפיזי( שלא יודע אם הוא ייפתר העונה).

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

לצרף את אייל לחמן לצוות המקצועי

שיכניס בשחקנים דם אש ותמרות עשן כמו שרק הוא יודע לעשות

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

כל מי שטוען שיש לנו סגל לא פחות טוב משל מכבי שוכח את זהבי. הוא לא דומה לשום דבר שיש לנו או לכל קבוצה אחרת בארץ

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

bs war כתב:כל מי שטוען שיש לנו סגל לא פחות טוב משל מכבי שוכח את זהבי. הוא לא דומה לשום דבר שיש לנו או לכל קבוצה אחרת בארץ
יש לנו את בוזגלו ומליקסון ואני חושב שההבדל ביננו למכבי זה נטו כושר גופני וחלוץ נוסף ואיכותי לסגל..
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

bs war כתב:כל מי שטוען שיש לנו סגל לא פחות טוב משל מכבי שוכח את זהבי. הוא לא דומה לשום דבר שיש לנו או לכל קבוצה אחרת בארץ
הורג אותי הזהבי הזה

הוא לא הדריבליסט הכי טוב בליגה, אין לו בעיטה פצצה, משחק ראש לא משהו והוא גם לא מהיר במיוחד

ובכל זאת הוא מפלצת

לא מבין את זה

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

אחלה כתיבה ידידי, מסכים עם מילה במילה על מה שנאמר.

במידה והיינו שמים עוד אחד לא רואה איך ק"ש הייתה חוזרת למשחק.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

ns75 כתב:
הורג אותי הזהבי הזה

הוא לא הדריבליסט הכי טוב בליגה, אין לו בעיטה פצצה, משחק ראש לא משהו והוא גם לא מהיר במיוחד

ובכל זאת הוא מפלצת

לא מבין את זה
יש לו שתי תכונות שלא ראיתי אף פעם בשחקן ישראלי בליגה כמו שיש לו : תנועה לעומק , והקילריות שיש לו , זורם לו בעורקים קרח.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ערן זהבי הוא כמו מסי בליגה שלנו. הסיבה? התנועה שלו היא ברמה אירופאית, ובליגה שלנו זה מספיק בשביל לחורר רשתות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

ns75 כתב:
הורג אותי הזהבי הזה

ובכל זאת הוא מפלצת

לא מבין את זה
חוכמת משחק ותנועה ללא כדור שאין גם להרבה שחקנים בליגות אירופאיות בכירות.
ותוסיף לזה מנטליות על סף המושלמת. חייב שקבוצה כלשהי תיקח אותו וכמה שיותר מהר יותר טוב.
בניגוד לאחרים בארץ אין לי שום שנאה אליו, מקווה גם בשבילו שעוד ישחק בליגה בכירה כי הוא באמת ראוי ומסוגל לזה.

בקשר אלינו, הבעיטה של בוזגלו וניסיון המסירה של ארבייטמן בהחלט צרמו.
בוזגלו קיבל כדור מושלם ממליקסון והיה חייב לרוץ לאחד על אחד, אם הוא עובר זה נגמר בפנדל פלוס אדום או סיכוי טוב לשער.

ובכל זאת, במחצית השנייה היינו חייבים להיות טובים יותר. חוץ מהנגיחה של נאסר לא יצרנו כלום.

שלח תגובה