אלונה לכנסת?
אלונה לכנסת?
ב-nrg מפורסם שכחלון רוצה את אלונה אצלו ברשימה ומעריכים שם שאם תהיה פנייה לאלונה היא לא תסרב.
מה זה אומר לגבינו?
מה זה אומר לגבינו?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: אלונה לכנסת?
רשמו שזה המודל שלו
לא מאמין שהיא תרוץ לכנסת
לא מאמין שהיא תרוץ לכנסת
- דר אדום בנשמה
טוב אחריי שקראתי את הכתבה זה אפילו לא משהו שאמרו מקורבים שלה, זה הכל טור של שלום ירושלמי, אין לי מושג מי זה אבל הוא הזוי.
למה לאלונה לרוץ לכנסת?
אם היא הייתה רוצה לשנות משהו היא הייתה רצה לראשות עיריית באר שבע...
https://www.nrg.co.il/online/1/ART2/656 ... =479&loc=4" onclick="window.open(this.href);return false;
למה לאלונה לרוץ לכנסת?
אם היא הייתה רוצה לשנות משהו היא הייתה רצה לראשות עיריית באר שבע...
https://www.nrg.co.il/online/1/ART2/656 ... =479&loc=4" onclick="window.open(this.href);return false;
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
איזה כתבה קשקוש
למה לא?
מאוד מתאים לה אגב.
מאוד מתאים לה אגב.
- dardasmiley
מאוד מתאים לה. בהתחשב בנבחרת שמרכיב כחלון לא אופתע.
מצד שני, אם לוזון באמת ירוץ איתו אני לא מאמין שאלונה תרצה ללכלך את השם הנקי שלה בהקשר של הזוהמה האנושית הזו.
דבר שני, גם אם שניהם יתגברו על האיבה ההדדית שני יומאי כדורגל במפלגה אחת קטנה זה לא נשמע כמו מתכון למנדטים.
בהקשר אלינו אני לא בטוח שזה ישנה משהו כי סביר להניח שהבעלות על הקבוצה תעבור למקורב (בעלה אלי למשל) והיא תמשיך להגיע אחת לשבוע למועדון. כמו שעשה "ראש ממשלת הכדורגל" כשנבחר להרוס את ההתאחדות מבפנים.
מצד שני, אם לוזון באמת ירוץ איתו אני לא מאמין שאלונה תרצה ללכלך את השם הנקי שלה בהקשר של הזוהמה האנושית הזו.
דבר שני, גם אם שניהם יתגברו על האיבה ההדדית שני יומאי כדורגל במפלגה אחת קטנה זה לא נשמע כמו מתכון למנדטים.
בהקשר אלינו אני לא בטוח שזה ישנה משהו כי סביר להניח שהבעלות על הקבוצה תעבור למקורב (בעלה אלי למשל) והיא תמשיך להגיע אחת לשבוע למועדון. כמו שעשה "ראש ממשלת הכדורגל" כשנבחר להרוס את ההתאחדות מבפנים.
אין שום בעיה בניהול הקבוצה מבחינה משפטית.dardasmiley כתב:מאוד מתאים לה. בהתחשב בנבחרת שמרכיב כחלון לא אופתע.
היא לא שכירה,הפועל ב"ש לא מוגדר כעסק,אז ככה שהיא יכולה להמשיך ולנהל.
ברור שמבחינת זמן,היא לא תוכל,ולכן הרבה מאוד מהסמכויות יועברו לאסי,אבל בדברים הגדולים תהיו בטוחים שהיא תהיה מעורבת
- דר אדום בנשמה
אז למה גיאדאמק היה אמור לעזוב את בית"ר במידהו הוא היה זוכה בבחירות לראשות עיריית ירושלים?אדום זקן כתב: אין שום בעיה בניהול הקבוצה מבחינה משפטית.
היא לא שכירה,הפועל ב"ש לא מוגדר כעסק,אז ככה שהיא יכולה להמשיך ולנהל.
ברור שמבחינת זמן,היא לא תוכל,ולכן הרבה מאוד מהסמכויות יועברו לאסי,אבל בדברים הגדולים תהיו בטוחים שהיא תהיה מעורבת
נדמה לי שהפועל באר שבע נחשב דווקא כן לעסק או לחברה ליתר דיוק.
גאידמק לא היה אמור לעזוב את בית"ר.דר אדום בנשמה כתב:אז למה גיאדאמק היה אמור לעזוב את בית"ר במידהו הוא היה זוכה בבחירות לראשות עיריית ירושלים?
נדמה לי שהפועל באר שבע נחשב דווקא כן לעסק או לחברה ליתר דיוק.
ב"ש היא עמותה ללא מטרות רווח,אז ככה שזה לא בדיוק עסק.
וחוץ מזה גם אם היא לא תוכל לנהל,תאמין לי שמאחורי הקלעים היא תסגור הכל.
- דר אדום בנשמה
קודם כל שהיא תכנס למפלגה של כחלון ואז נראה מה קורה, כרגע לדעתי זאת סתם הנפצה של איזה אוהד כדורגל שחושש מאיתנו...אדום זקן כתב: גאידמק לא היה אמור לעזוב את בית"ר.
ב"ש היא עמותה ללא מטרות רווח,אז ככה שזה לא בדיוק עסק.
וחוץ מזה גם אם היא לא תוכל לנהל,תאמין לי שמאחורי הקלעים היא תסגור הכל.
- dardasmiley
לדעתי לחבר כנסת אסור שיהיה עיסוק נוסף לא משנה אם כשכיר או כעצמאי. זה ניגוד אינטרסים.
יש עניין של ניגוד אינטרסים, אבל אני כלל לא בטוח שהקבוצה של אלונה ברקת ולא של משפחת ברקת. במידה והאופציה השנייה נכונה, אלי ברקת הוא בעל הבית במידה וירצה בכך.dardasmiley כתב:לדעתי לחבר כנסת אסור שיהיה עיסוק נוסף לא משנה אם כשכיר או כעצמאי. זה ניגוד אינטרסים.
ראה ערך משפחת לוזון
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לא יקרה
אבל הדיבורים על לוזון ממש מלחיצים. רק שלא יחזור בתור שר הספורט.
צחוק צחוק אבל הוא באמת תרם לכדורגל שלנו עם הקשרים שלו ואם לא ניגוד האינטרסים (שלא ישחקו תפקיד בתור שר ספורט) הוא היה תורם אף יותרbs war כתב:לא יקרה