גילוי נאות,
הפעם האחרונה שנאלצתי ללכת עם טרנזיטור לכל מקום בבית, הייתה לפני קצת יותר משנתיים.
אותה בני סכנין ביצעה מהפך מהמם ושלחה את הקבוצה הצעירה של אלישע לוי כל הדרך אל בירת הנגב מאוכזבת.
זה היה במחזור השני, כשהראשון נדחה בעקבות ירי אל הדרום.
רדיו מסמל מבחינתי את תקופת השפל של המועדון הזה.
מאז ה-"חלילוביץ ליד כדור הקרן..." ועד השערים הנפלאים של ילד הפלא מדימונה, שלא הספיקו.
הרדיו היה שם ראשון לדווח על ההשפלה הנוראית שספגנו בקרקאדה.
הרדיו ליווה אותנו במגרשים עלומים בליגה הארצית, מנוצחים בכפר קנא, מתבזים מול קרית אתא.
הרדיו היה שם שבתות על גבי שבתות. בדרך כלל, שבתות עצובות.
"פוווווווווו גוווווווווווווול....ויש לנו שער ב...הפועל באר שבע 0 - מכבי דיילת אל כרמל 2"
זה היה הרדיו. פייסיק, דבורין, זוהיר, חנן קריסטל, מוטי חביב(האיש והרביעיות), כל אלה חגגו באולפנים על חשבוננו. תיארו בגרדניוזיות שערים, לרוב שערים שספגנו.
לא לא, לא הפסדנו בגלל הרדיו, משדרים אותנו מדי שבת, גם כשאנחנו מנצחים. אבל משהו בשבת החורפית הזו, ביריבה שמלווה אותנו כבר שנים ומנצחת לא מעט, הריח כמו הפסד עוד בטרם התחילה ההתמודדות.
רדיו חזק, שבת חלשה.
בואו ננצל את הטלוויזיה המשדרת, נצבע את טדי באדום, ניקח 3 נקודות חשובות ונוכיח שזו הייתה מעידה חד פעמית- ממש כמו השידור הביזרי ברדיו.
שבוע טוב וחלאס עם הויכוחים והמרביות, זה מה יש ועם זה ננצח.
מי אוהבת רק רדיו חזק?
מי אוהבת רק רדיו חזק?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
Re: מי אוהבת רק רדיו חזק?
טוטי רשמת יפה!
בשבת גם אני בטדי!
בשבת גם אני בטדי!
- dardasmiley
מעניין מה שאתה מתאר, אצלי בזיכרון זה צרוב הפוך. רדיו זה המתח הזה שמרגע של הצליל עבור לזיהוי שמדובר באצטדיון בו ב"ש משחקת ועד לשדר שמרחיב בדיבורים וליהוגים על השער המרהיב ובסופו של משפט ארוך כמו נצח פולט סופסוך את הכובש ואת הקבוצה המובילה. הרבה מאוד גולים אדומים גיליתי ככה. הזכור לי ביותר, עונת הגביע רבע גמר נגד יפו (אם אני זוכר נכון), נגמר 1-1. פנדלים. מתח מטורף, השוער שלנו לוקח 3 פנדלים. נגמר 3-1 אדום והתחושה הודאית שאני את חצי הגמר הזה לא מפספס ויהי מה....
אמרתי, עונת הגביע היתה האחרונה להתרגש.dardasmiley כתב:מעניין מה שאתה מתאר, אצלי בזיכרון זה צרוב הפוך. רדיו זה המתח הזה שמרגע של הצליל עבור לזיהוי שמדובר באצטדיון בו ב"ש משחקת ועד לשדר שמרחיב בדיבורים וליהוגים על השער המרהיב ובסופו של משפט ארוך כמו נצח פולט סופסוך את הכובש ואת הקבוצה המובילה. הרבה מאוד גולים אדומים גיליתי ככה. הזכור לי ביותר, עונת הגביע רבע גמר נגד יפו (אם אני זוכר נכון), נגמר 1-1. פנדלים. מתח מטורף, השוער שלנו לוקח 3 פנדלים. נגמר 3-1 אדום והתחושה הודאית שאני את חצי הגמר הזה לא מפספס ויהי מה....
אבי פרץ לוקח עוד פנדל של כפר סבא(?) בדרך לשלב הבא.
בעונה שלאחר מכן, הרדיו תיאר את הזוועות בעיקר
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
[quote="Totti"]גילוי נאות,
אותה בני סכנין ביצעה מהפך מהמם ושלחה את הקבוצה הצעירה של אלישע לוי כל הדרך אל בירת הנגב מאוכזבת.
quote]
תיקון קל.
זה היה קלינגר המאמן. הפסדנו 4-3 עם צמד של ראדי. אבי יחיאל, נסאר ואקסברד(פנדל).
עם אלישע הפסדנו בדוחא 3-2 וזה לא היה במחזורי הפתיחה.
quote]
תיקון קל.
זה היה קלינגר המאמן. הפסדנו 4-3 עם צמד של ראדי. אבי יחיאל, נסאר ואקסברד(פנדל).
עם אלישע הפסדנו בדוחא 3-2 וזה לא היה במחזורי הפתיחה.