אלי ברקת לאלונה: מה את צריכה את זה?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אלדר

אלי ברקת לאלונה: מה את צריכה את זה?

שליחה על ידי אלדר »

אוהדים רבים פנו לאלונה בצעקות לפטר את אלישע, כאשר קיללו וגידפו את המאמן תוך צרחות על אלונה ברקת.. כל זה היה ליד בעלה אלי שאמר לה בתגובה למה את צריכה את זה?
אלונה יצאה מבוישת מתחומי האצטדיון.

סמל אישי של משתמש
The red one

Re: אלי ברקת לאלונה: מה את צריכה את זה?

שליחה על ידי The red one »

נשמע לי הזוי לגמריי. אלונה יודעת טוב מאוד איפה היא נמצאת ואיך הקבוצה נראית וגם אלי ברקת מכיר ויודע היטב.

אלי ברקת לא אחד שיגיד לאלונה מול האוהדים בשביל מה את צריכה את זה.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

ומאיפה המידע?

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

לא יודע איפה שמעת על זה, עברנו ליד אלונה שהיא יצאה ולא היו שום צעקות.

סמל אישי של משתמש
azb852

שליחה על ידי azb852 »

אני מקווה שאלונה לא עיוורת ורואה בדיוק מה שקורה על כר הדשא. פשוט בושה

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה

שליחה על ידי הפועלעולה »

עיוורת היא לא, בטוח שיופקו לקחים בסוף העונה. גם היא לא צריכה לפטר את אלישע או משהו, החוזה שלו פשוט נגמר.

סמל אישי של משתמש
azb852

שליחה על ידי azb852 »

מה שאותי מלחיץ זה יום רבעי.
אנחנו במשבר, לא רואהאיך הקבוצה מתרוממת מהמצב הזה. איך זה יכול להיות אה?למאמן יש את הכלים להצלחה,כל מאמן אחר בליגה היה מתפלל לרכב כמו שיש לאלישע
חבל.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה

שליחה על ידי הפועלעולה »

האמת היא שאחרי הפסדים תמיד מחברים 2-3 ניצחונות, מאבדים נקודות וכך הלאה..
אם גם הגביע ילך, יהיה באמת בלאגן.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

כל איזה טמבל חקלול,שיושב ליד אלונה בשביל לשמוע מה היא אומרת במקום להתרכז במשחק,מבלבל במוח כל פעם מחדש ונהיה פרשן לעינייני אלונה.
הוא הוא התכוון ל..
"יאללה בואי,מה הבאת אותי לראות את הכדורגל המשעמם הזה,בואי,נלך הביתה לפני הפקקים,נכין מרק,ונחליט את מי אנחנו מביאים עונה הבאה".
אולי זה???

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

אולי "זה" הכוונה לאלישע?
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

אלונה מקבלת פה אהבה שאף בעלים לא מקבל בקבוצה אחרת, והיא יודעת את זה,
מספיק עם האיומים האלה, אם היא חושבת שזה לא מתאים לה אנחנו לא מחזיקים בכוח, די עם ה"תחזיקו אותי",
שחר מקבל קללות כל יום ועדיין פה, אלונה לא קיבלה קללה אחת כל השנים האלה, רק שירים ואהבה,

ולגבי זה שפתח את הנושא, תתעסק בעידוד פעם הבאה במקום לפתוח נושאים ולנסות לגרום ל"לחץ" בקהל.
תמונה

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

אני מנסה להבין, אבל פשוט לא מצליח, למה אוהדים מקללים את השחקנים ואת המאמן שלהם? כאילו אם הם יקללו אותם הם יתחילו לשחק טוב?

צריך לחשוב על זה ככה:
הבעלים של הקבוצה הוא האבא, המאמן של הקבוצה הוא האמא, השחקנים הם הילדים, והקהל הם הסבא והסבתא.

פעם ראיתם סבא וסבתא שמקללים את הנכדים שלהם כי הם לא הצליחו במשהו? השחקנים על המגרש הם הנכדים שלנו, אנחנו צריכים לעודד אותם ולא לקלל.

נכון, אנחנו תמיד נחשוד באמא של הקבוצה שהיא לא מגדלת כראוי את הנכדים שלנו, אבל במקום לקלל אותה פשוט צריך לרמוז לאבא של הקבוצה שיתגרש ממנה ויביא אמא חדשה שתגדל טוב יותר את הנכדים.

אנחנו האוהדים פשוט צופים שלא קובעים שום דבר, בדיוק כמו סבא וסבתא. התפקיד שלנו הוא לרמוז לבעלים אם משהו אינו מתנהל כשורה, לעודד מנטלית את השחקנים, ולא להפריע למאמן. אם במקום לעודד את השחקנים אנחנו נקלל אותם אנחנו נפגע בביטחון שלהם והמצב יתדרדר אפילו יותר. אם נפריע למאמן הוא ילחץ ויעשה שטויות שיפגעו בכולנו, אנחנו באותה הסירה, כולנו רוצים להצליח.
אם צריך להיפרד ממישהו נעשה את זה יפה בסוף העונה, אנחנו לא חיות שפועלות מתוך אינסטינקטים. וזה לא מגיע לבעלים של הקבוצה שמשקיעה מהכסף הפרטי שלה, גם היא רואה את מה שאנחנו רואים, והיא מתוסכלת אפילו יותר מכך.

אהה וכמובן לא לשכוח שאנחנו עדיין במקום השלישי! לא יודע מה איתכם אני לא ציפיתי לקחת אליפות השנה, מקום שלישי (אפילו בלי גביע) זה הישג מצויין. המטרה הראשונה שלנו צריכה להיות הצלחה באירופה, כי שם נמצא הכסף הגדול, ואם אנחנו ועוד קבוצות ישראליות נצליח באירופה יש סיכוי שבעוד כמה שנים יהיו 2 קבוצות ישראליות שיתמודדו על עליה לליגת האלופות, ואז יהיה לנו סיכוי כפול לשחק במפעל הזה - שהצלחה שם יכולה לבסס כלכלית קבוצה בצורה שלא תאמן. (ראו מקרה קפריסין).

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

לכל המתלוננים.. ואלו שמנסים לחנך את תרבות העידוד שלי, אני עודדתי את הקבוצה בימים שהיו 150 אנשים ביציע בליגה השניה אז בואו נכבד אחד את השני.. פשוט אלו העובדות! גם אם זה סוג של ״רכילות״

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

zahipan כתב:אני מנסה להבין, אבל פשוט לא מצליח, למה אוהדים מקללים את השחקנים ואת המאמן שלהם? כאילו אם הם יקללו אותם הם יתחילו לשחק טוב?

צריך לחשוב על זה ככה:
הבעלים של הקבוצה הוא האבא, המאמן של הקבוצה הוא האמא, השחקנים הם הילדים, והקהל הם הסבא והסבתא.

פעם ראיתם סבא וסבתא שמקללים את הנכדים שלהם כי הם לא הצליחו במשהו? השחקנים על המגרש הם הנכדים שלנו, אנחנו צריכים לעודד אותם ולא לקלל.

נכון, אנחנו תמיד נחשוד באמא של הקבוצה שהיא לא מגדלת כראוי את הנכדים שלנו, אבל במקום לקלל אותה פשוט צריך לרמוז לאבא של הקבוצה שיתגרש ממנה ויביא אמא חדשה שתגדל טוב יותר את הנכדים.

אנחנו האוהדים פשוט צופים שלא קובעים שום דבר, בדיוק כמו סבא וסבתא. התפקיד שלנו הוא לרמוז לבעלים אם משהו אינו מתנהל כשורה, לעודד מנטלית את השחקנים, ולא להפריע למאמן. אם במקום לעודד את השחקנים אנחנו נקלל אותם אנחנו נפגע בביטחון שלהם והמצב יתדרדר אפילו יותר. אם נפריע למאמן הוא ילחץ ויעשה שטויות שיפגעו בכולנו, אנחנו באותה הסירה, כולנו רוצים להצליח.
אם צריך להיפרד ממישהו נעשה את זה יפה בסוף העונה, אנחנו לא חיות שפועלות מתוך אינסטינקטים. וזה לא מגיע לבעלים של הקבוצה שמשקיעה מהכסף הפרטי שלה, גם היא רואה את מה שאנחנו רואים, והיא מתוסכלת אפילו יותר מכך.

אהה וכמובן לא לשכוח שאנחנו עדיין במקום השלישי! לא יודע מה איתכם אני לא ציפיתי לקחת אליפות השנה, מקום שלישי (אפילו בלי גביע) זה הישג מצויין. המטרה הראשונה שלנו צריכה להיות הצלחה באירופה, כי שם נמצא הכסף הגדול, ואם אנחנו ועוד קבוצות ישראליות נצליח באירופה יש סיכוי שבעוד כמה שנים יהיו 2 קבוצות ישראליות שיתמודדו על עליה לליגת האלופות, ואז יהיה לנו סיכוי כפול לשחק במפעל הזה - שהצלחה שם יכולה לבסס כלכלית קבוצה בצורה שלא תאמן. (ראו מקרה קפריסין).
אוי ואבוי על הדוגמא
נערך לאחרונה על ידי UncleAD ב 25 ינואר 2015, 13:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

zahipan כתב:אני מנסה להבין, אבל פשוט לא מצליח, למה אוהדים מקללים את השחקנים ואת המאמן שלהם? כאילו אם הם יקללו אותם הם יתחילו לשחק טוב?

צריך לחשוב על זה ככה:

יפה אמרת!

שלח תגובה