מילה לאוהדים וגם פניה לאלישע.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

מילה לאוהדים וגם פניה לאלישע.

שליחה על ידי גיל שגיב »

ראשית לאוהדים, לכל מי שלקח חלק בעידוד ה-מ-ד-ה-י-ם !!! שהיה אתמול בעיקר בדקות הפתיחה....
יש להבין, זו פעם שניה שאני רואה אתכם מכיוון יציע היריבה...מול מכבי ישבתי בשער 2 ואתמול ישבתי ביציע הכסף....העוצמות, האיכות, סדרי הגודל...מבחינתי לפחות אירגון האוהדים לקח אליפות - שאפו ! (אתם מצדיקים כל שקל שאני תורם בכניסה לכל משחק בוסרמיל)...

ועכשיו לאלישע, שלא לומר 'אוי אלישע', קראתי את התגובה שלך בנוגע לרצון של גבאי לבעוט את הפנדל ואיך שזה פגע בביטחון של בוזי....אז נכון, בזה אני מסכים איתך, אבל לצערי בזה גם מסתכמת ההסכמה שבנינו.

1. מאמן שהיה עד לויכוחים בקבוצה בנוגע לבעיטות פנדל בעבר (סויסה) וראה את הפניה המיותרת של בן בסט לזהבי....אמור להבין שדבר שכזה עלול לפגוע בקבוצה ופשוט לאסור דיבור כזה בזמן בעיטת פנדל ! כן, לאסור ! לקבוע מי הבועט ולהבהיר לשחקנים שפניה לבועט בזמן אמת היא בגדר עבירת משמעת. האם עשית זאת אלישע ? אם כן, זמן את גבאי לוועדת משמעת וגבה ממנו תשלום.

2. הניצחון נגד בית"ר ירושלים 3-0 עם עשרה שחקנים גרם לדעתי נזק מתגלגל....ואני אסביר, עד המשחק מול בית"ר הנענו כדור....יזמנו....שיחקנו....לחצנו. במשחק הזה מאז ההרחקה באדום, הסתגרנו ויצאנו למתפרצות וראה איזה פלא, בעשרה שחקנים כבשנו עוד 2 שערים במיבצר של בית"ר. אלישע ראה כי טוב, וכנראה הסיק שזו הדרך.....כלומר, מעכשיו השיטה תהיה מסתגרים ויוצאים למתפרצות כי הרי עם הכלים שלנו בהתקפה בטוח נבקיע אחד ואולי שתיים ואילו בשיטה הזו לא יבקיעו נגדינו.... ככה שיחקנו מול מכבי בבלומפילד וכך שיחקנו למרבה הפלא אפילו בבית נגד פ"ת....מצטער אלישע, אבל קבוצה שרוצה לקחת אליפות לא מסתגרת ומשחקת על מתפרצות, זו שיטה של קבוצה קטנה, אנחנו אמורים לשחק אחרת אלא אם כן אתה לא מאמין ביכולות של השחקנים שלך וזה כבר סיפור אחר....

3. ככל הנראה הליגה נגמרה לנו מבחינת מאבק האליפות, נותר המאבק על אירופה והגביע.
הגביע אלישע....הגביע, זו המטרה מעכשיו, תן את כל היכולת המקצועית הקיימת בך והבא לנו את הגביע, אתה מסוגל. בהצלחה.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

Re: מילה לאוהדים וגם פניה לאלישע.

שליחה על ידי maor20094 »

הקהל היה אתמול מעולה בפתיחה, אחרי זה היה עידוד מזעזע,
גם אנחנו צריכים לעשות בדק בית.
תמונה

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

מסכים הכל - כמעט.
הוא לא מסוגל להביא גביע , מצטער לנפץ את הבועה.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

גיל שגיב כתב:ראשית לאוהדים, לכל מי שלקח חלק בעידוד ה-מ-ד-ה-י-ם !!! שהיה אתמול בעיקר בדקות הפתיחה....
יש להבין, זו פעם שניה שאני רואה אתכם מכיוון יציע היריבה...מול מכבי ישבתי בשער 2 ואתמול ישבתי ביציע הכסף....העוצמות, האיכות, סדרי הגודל...מבחינתי לפחות אירגון האוהדים לקח אליפות - שאפו ! (אתם מצדיקים כל שקל שאני תורם בכניסה לכל משחק בוסרמיל)...

ועכשיו לאלישע, שלא לומר 'אוי אלישע', קראתי את התגובה שלך בנוגע לרצון של גבאי לבעוט את הפנדל ואיך שזה פגע בביטחון של בוזי....אז נכון, בזה אני מסכים איתך, אבל לצערי בזה גם מסתכמת ההסכמה שבנינו.

1. מאמן שהיה עד לויכוחים בקבוצה בנוגע לבעיטות פנדל בעבר (סויסה) וראה את הפניה המיותרת של בן בסט לזהבי....אמור להבין שדבר שכזה עלול לפגוע בקבוצה ופשוט לאסור דיבור כזה בזמן בעיטת פנדל ! כן, לאסור ! לקבוע מי הבועט ולהבהיר לשחקנים שפניה לבועט בזמן אמת היא בגדר עבירת משמעת. האם עשית זאת אלישע ? אם כן, זמן את גבאי לוועדת משמעת וגבה ממנו תשלום.

2. הניצחון נגד בית"ר ירושלים 3-0 עם עשרה שחקנים גרם לדעתי נזק מתגלגל....ואני אסביר, עד המשחק מול בית"ר הנענו כדור....יזמנו....שיחקנו....לחצנו. במשחק הזה מאז ההרחקה באדום, הסתגרנו ויצאנו למתפרצות וראה איזה פלא, בעשרה שחקנים כבשנו עוד 2 שערים במיבצר של בית"ר. אלישע ראה כי טוב, וכנראה הסיק שזו הדרך.....כלומר, מעכשיו השיטה תהיה מסתגרים ויוצאים למתפרצות כי הרי עם הכלים שלנו בהתקפה בטוח נבקיע אחד ואולי שתיים ואילו בשיטה הזו לא יבקיעו נגדינו.... ככה שיחקנו מול מכבי בבלומפילד וכך שיחקנו למרבה הפלא אפילו בבית נגד פ"ת....מצטער אלישע, אבל קבוצה שרוצה לקחת אליפות לא מסתגרת ומשחקת על מתפרצות, זו שיטה של קבוצה קטנה, אנחנו אמורים לשחק אחרת אלא אם כן אתה לא מאמין ביכולות של השחקנים שלך וזה כבר סיפור אחר....

3. ככל הנראה הליגה נגמרה לנו מבחינת מאבק האליפות, נותר המאבק על אירופה והגביע.
הגביע אלישע....הגביע, זו המטרה מעכשיו, תן את כל היכולת המקצועית הקיימת בך והבא לנו את הגביע, אתה מסוגל. בהצלחה.
האליפות נגמרה ביום שהפסדנו נקודות מול רעננה,עכו,סכנין והפועל ת"א החלשה להחריד.
הפסד בסמי עופר מול מכבי חיפה על אף שהיא בעונה גרועה הוא מתקבל על הדעת כי לחיפה בניגוד להפועל ת"א יש פוטנציאל, פשוט הכל הולך להם הפוך העונה.
אתמול היה פשוט מביך לראות את הקבוצה.

סמל אישי של משתמש
UncleAD

שליחה על ידי UncleAD »

מילא להפסיד להפועל ת"א , קיבלנו מהם 3.. יש פה מישהו אחד בפורום שזה נראה לו הגיוני?

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

מקבלים 3 מהפועל תל אביב, קבוצה ללא יכולת כיבוש.
מפסידים לחיפה, הגרועה מזה שנים וגם ללא יכולת כיבוש.
מפסיגים לרעננה בבית אחרי שהיא לא כבשה במשך 9 משחקים.
וכמעט מובסים בסכנין.
ובין לבין כמה משחקי קסקס . מה שבטוח, עמידה הגנתית אין, למרות שאנחנו משחקים נסוג(זה לא מאמן דבע?), וכל זה ממרומי המקום השלישי.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

zivmay כתב:מקבלים 3 מהפועל תל אביב, קבוצה ללא יכולת כיבוש.
מפסידים לחיפה, הגרועה מזה שנים וגם ללא יכולת כיבוש.
מפסיגים לרעננה בבית אחרי שהיא לא כבשה במשך 9 משחקים.
וכמעט מובסים בסכנין.
ובין לבין כמה משחקי קסקס . מה שבטוח, עמידה הגנתית אין, למרות שאנחנו משחקים נסוג(זה לא מאמן דבע?), וכל זה ממרומי המקום השלישי.
רק להזכירך בזמן שכולם התשפכו על היכולת מול הפועל חיפה ומול נתניה הייתי בין היחידים שזיהו את בעיית ההגנה הקבוצתית וכולם ירדו על למה פתחתי פינה פסימית למשחק שהבסנו בו את הפועל חיפה ושלא לדבר על נתניה...
כל הקבוצות ללא יוצא מן הכלל אולי חוץ ממחצית שניה מול הפועל פתח תקווה בבית, מחצית ראשונה מול קריית שמונה ומחצית שנייה מול בית"ר, כל הקבוצות ללא יוצאת מן הכלל הגיעו בקלות יתרה לגולים מולנו ולא 5 מצבים אלא לפחות 16 מצבים.
זה נתון של קבוצה עם משחק הגנה בעייתי.
אלמלא אג'ידה ומשחק ההגנה היחסית טוב של בן ביטון וסוארס היינו בטח עם 25 ספיגות...
וההוכחה החותכת שיש בעיה ניתנה בפוסט של אתר נבדל שרשמו שם שמהגיעו נגדנו לאיזה 40 בעיטות לשער יותר ממכבי תל אביב יותר מקירית שמונה ויותר מבית"ר ירושלים.
איפה המשחק ההגנתי?
נכון שאלישע שיפר את ההגנה אבל נראה שהמשחק ההגנתי של הקבוצה נורא ואיום וכל קבוצה עם קצת אומץ יכולה לכבוש נגדנו...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

חזרנו להיות הקבוצה שמוציאה קבוצות ממשברים. עם סגל הרבה יותר טוב מדנה שעברה אנחנו נראים יותר רע.
תמונה

סמל אישי של משתמש
sasa

שליחה על ידי sasa »

מה אתם מתפלאים..כאילו לפני המשחק הזה האליפות הייתה בכיס..
באר שבע לא בנויה לאליפות נקודה.
זו גישה של מועדון..אין לבאר שבע גישה של מועדון שרץ לאליפות.
גם השחקנים ובעיקר המאמן לא בנויים לזה.
מקום 3 זה הישג ונקווה שיהיה טוב ונסיים שם בסוף העונה.
לגבי אליפות..זה צבירת ניסיון..
נמתי בסבלנות

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אחרי המשחק אוהדי חיפה דיברו איתי ואמרו נתתם תצוגה עידוד גדולה ,מתי המגרש החדש שלכם מוכן שאלו אותי,אמרתי להם שנה הבאה16 אלף מקומות ,16 אלף שאלו בהפתעה זהו? לקהל כמו שלכם צריך 20 25 אלף מקומות אתם תמלאו אותו תמיד ! כל כך כייף לשמוע דברים כאלה ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

עידוד מדהים? עידוד גרוע חוץ מ2 דקות ראשונות.
חרא של קהל יודעים לשבת ולשתוק במקום לדחוף את הקבוצה

סמל אישי של משתמש
UncleAD

שליחה על ידי UncleAD »

זה שי ! כתב:אחרי המשחק אוהדי חיפה דיברו איתי ואמרו נתתם תצוגה עידוד גדולה ,מתי המגרש החדש שלכם מוכן שאלו אותי,אמרתי להם שנה הבאה16 אלף מקומות ,16 אלף שאלו בהפתעה זהו? לקהל כמו שלכם צריך 20 25 אלף מקומות אתם תמלאו אותו תמיד ! כל כך כייף לשמוע דברים כאלה ,זה שי !
האמת שגם אני שמעתי את זה מכמה אוהדי חיפה.
היו גם כאלה שבאו ואמרו לנו - האמת שהתבאסנו שהפסדתם כי עשינו למכבי ת"א את העבודה , אבל היינו צריכים את הנקודות יותר מכם.
המנטליות החיפאית היא באמת אחלה מנטליות , שימו לב שגם בקריאת שמות השחקנים שלנו הם נתנו כבוד , לא בוז וגם הכרוז לא תיקתק את קריאת השמות.

צריך ללמוד מהם דבר או שניים, כל הליגה.

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

doctorslayer כתב:
האמת שגם אני שמעתי את זה מכמה אוהדי חיפה.
היו גם כאלה שבאו ואמרו לנו - האמת שהתבאסנו שהפסדתם כי עשינו למכבי ת"א את העבודה , אבל היינו צריכים את הנקודות יותר מכם.
המנטליות החיפאית היא באמת אחלה מנטליות , שימו לב שגם בקריאת שמות השחקנים שלנו הם נתנו כבוד , לא בוז וגם הכרוז לא תיקתק את קריאת השמות.

צריך ללמוד מהם דבר או שניים, כל הליגה.
מה אתם מזיינים בשכל? זה כדורגל כל קבוצה יש יריבות תפסיקו לזיין בשכל אתם רוצים אולי גם ללקק להם את התחת?
איף איזה פורום של חופרים.
נתנו כבוד עלק,אתם הזויים.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

sasa כתב:מה אתם מתפלאים..כאילו לפני המשחק הזה האליפות הייתה בכיס..
באר שבע לא בנויה לאליפות נקודה.
זו גישה של מועדון..אין לבאר שבע גישה של מועדון שרץ לאליפות.
גם השחקנים ובעיקר המאמן לא בנויים לזה.
מקום 3 זה הישג ונקווה שיהיה טוב ונסיים שם בסוף העונה.
לגבי אליפות..זה צבירת ניסיון..
נמתי בסבלנות
מסכים.. לכולנו יש את הרצון אבל המועדון והאוהדים לא מכירים את הדרך לאליפות... ניהול משברים נכון והתמודדות עם הצלחה לאורך זמן... זה משהו שצריך לנסות ולנסות עונה אחרי עונה עד שזה קורה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אם כבר אוהדי חיפה, אז אתמול שמעתי לא מעט מהם מאשימים את אלישע בכישלון של באר שבע לאחר המשחק.

שלח תגובה