הבעיה האמיתית

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

הבעיה האמיתית

שליחה על ידי yedidel »

מדברים הרבה על רוטציות, שיטה, משחק לא מספיק טוב, חלוצים וכו'.

כל זה נכון וטוב לדון בזה, אבל יש נתון אחד ששם את כל זה בצל.

אנחנו עם מאזן ביתי אדיר. לדעתי בדרך לשבירת שיא מועדון. רוב הבעיות המקצועיות שלנו מופיעות הרבה פחות בוסרמיל.

הפער בין זה למשחקי החוץ הוא אדיר. קחו לדוגמה את עכו, לשם הגענו סיבוב קודם בכושר הרבה יותר טוב ועדיין יצאנו בקושי עם נקודה. תסתכלו למשל על המשחקים מול מכבי חיפה בבית ובחוץ. קחו לדוגמה את ארבייטמן, שכבש 7 מ8 השערים שלו בוסרמיל (עוד אחד פנדל מתנה שקיבל מברדה לבעוט).

זה פער מוזר גם כי לכל הדעות העידוד במשחקי חוץ יותר טוב. גם היחס בקהל הוא לא גדול. בעוד קבוצות כמו התל אביביות וחיפה מביאות פי 4 ו5 למשחקי הבית, אנחנו מביאים פי 1.5-2 בממוצע.

זה בעיקר מעצבן כי שנה שעברה היינו קבוצת חוץ מעולה. השנה אנחנו מסוגלים להפסיד בחוץ לקבוצות כמו הפועל ת"א ומכבי חיפה.

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

Re: הבעיה האמיתית

שליחה על ידי UncleAD »

כן , ברור שזאת הבעיה האמיתית.. :מיצמוץ:
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

לא מצליח להבין למה אנחנו לא משיגים נקודות בחוץ. אולי זה צירוף.מקרים? באמת דלא מצליח להבין.
חייבים לפתור את הבעיה הזאת.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

שנה שעברה היינו פחות טובים בבית, ואז אמרו שזה לחץ של הקהל ועניינים..
סתם שטויות לדעתי צירוף מקרים.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

עזוב... סתם צירוף מקרים.

ואפרופו שיאים במאזן ביתי - עונת 98/99 בארצית, סיימנו ללא הפסד ביתי. 10 נצחונות ו-5 תיקו
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

תקשיבו, ראיתי את המשחק בטלוויזיה, ובמחצית הראשונה צילמו לכמה רגעים את אלונה ואלי ברקת. בדיוק באותם רגעים אלי ממש היה עצבני ונראה שהוא צעק שם עם תנועות ידיים, כאילו מנסה להסביר איך כן צריך לשחק.

ובאמת שאני מבין אותו, גם אני שאומנם אני מאוד אוהב את הקבוצה, אך לא זה שמביא את הכסף מוצא את עצמי לאחרונה צועק באמצע משחקים, למרות שאני בדרך כלל די רגוע.

חבל מאוד שבדקה חמישית ועשירית השחקנים שלנו במקום להשתגע על המגרש ולנסות להבקיע שער ראשון מתמזמזים עם הכדור כאילו הם מובילים מינימום 2-0.

יש יותר מדי משחקים העונה שהפסדנו שהרגישו לי הפסד של מאמן. בשנה שעברה היו לנו כמה פוקסים שהצלחנו להפוך תוצאות, אך השנה זה לא קרה לנו. התחושה היא שיש לנו סגל שחקנים מצויין, אך הצוות המקצועי אינו מצליח לממש את הפוטנציאל שלהם. אני מדמה את השחקנים שלנו לנתח קצבים משובח, שני בליגה רק למכבי ת״א, שהשף, הסו שף, והטבחים שלנו אינם יודעים מה לעשות עם נתח משובח שכזה, זה נראה שהם מהמרים ולפעמים זה מצליח ולפעמים לא, אך לעולם לא מצליחים להפוך את הנתח המשובח לבאמת טעים (חוץ מהמחצית הראשונה בק״ש)

אלי ואלונה רואים את מה שאנחנו רואים, הם לא מרוצים מהצורה שהקבוצה משחקת. אני פשוט שמח שניצחנו את שני המשחקים האחרונים שהיו חשובים מאוד, ההרגשה היא של תחושת הקלה, מגיע לכולנו קצת לנוח אחרי 7 ימים מאוד מפרכים, התקווה היא ששנה הבאה יושלם החלק החסר בפאזל של הקבוצה, החלק שכולנו יודעים מהו, שחלקנו אף צועקים להביא אותו מבחוץ, וסוף סוף נרוץ ראש בראש, עין בעין ביחד עם מכבי ת״א בפסגה ללא שום נחיתות.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

ככה זה שהכל מקרי.
שנה שעברה היינו טובים בחוץ והעונה אנחנו יותר טובים בבית.אין איזו סיבה נסתרת, לטעמי זה סימפטום של קבוצה לא יציבה שתלויה 100 אחוז בסגל השחקנים.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

zivmay כתב:ככה זה שהכל מקרי.
שנה שעברה היינו טובים בחוץ והעונה אנחנו יותר טובים בבית.אין איזו סיבה נסתרת, לטעמי זה סימפטום של קבוצה לא יציבה שתלויה 100 אחוז בסגל השחקנים.
זיו - תפתח נושא חדש ותכתוב שם את כל העוולות של אלישע.
מאוד צורם לי שהוא אשם בכל דבר שעובד פחות טוב בקבוצה.
אני רק מציין שכמות השערים השנה שבאים ממהלכים קבוצתיים היא גדולה מאוד בוודאי יחסית לשנה שעברה.
רק אתמול הכול היה מהלכים קבוצתיים. גם יום רביעי.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

גדי כתב:
זיו - תפתח נושא חדש ותכתוב שם את כל העוולות של אלישע.
מאוד צורם לי שהוא אשם בכל דבר שעובד פחות טוב בקבוצה.
אני רק מציין שכמות השערים השנה שבאים ממהלכים קבוצתיים היא גדולה מאוד בוודאי יחסית לשנה שעברה.
רק אתמול הכול היה מהלכים קבוצתיים. גם יום רביעי.
גם כל השרתים של פייסבוק וגוגל ביחד לא יספיקו לו.
מבחינתו, אלישע אשם גם בהתנתקות ורצח רבין.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

אז מי לדעתכם אחראי לזיגזגים האלו? שנה שעברה הבקענו רק בנייחים, העונה יותר במהלכים על הדשא, שנה שעברה היינו מעולים במשחקי החוץ, העונה אנחנו פתאום שומרים על הבית. לי זה נראה כמו מומנטומים שמתחברים להם.
עם תקציב כמו שלנו, יציבות זו לא בקשה גסה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

נשאלת השאלה מה השתנה מהעונה שעברה.

הצוות המקצועי הוא אותו הצוות. סגל השחקנים גם הוא לא עבר שינויים קיצוניים, ואלו שהגיעו שדרגו אותו.
אני חושב שמודבר במקריות ובחוסר מזל, מרכיב ממנו היה לנו לא מעט בעונה שעברה.

ההחמצה של אבו לאבן בעכו, החמצות הפנדלים נגד רעננה וחיפה. רק מהמצבים האלו היינו צריכים להרוויח
עוד 7 נקודות. בעונה שעברה זה היה נכנס. בעונה הנוכחית לא.

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

אתם יותר מדי מזיינים בשכל.
אנחנו משחקים גרוע נקודה ואל תתלהבו מהניצחון הזה על קבוצה מפורקת כמו עכו
שגם בחצי הראשון בקושי עשינו משהו.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

zahipan כתב:תקשיבו, ראיתי את המשחק בטלוויזיה, ובמחצית הראשונה צילמו לכמה רגעים את אלונה ואלי ברקת. בדיוק באותם רגעים אלי ממש היה עצבני ונראה שהוא צעק שם עם תנועות ידיים, כאילו מנסה להסביר איך כן צריך לשחק.

ובאמת שאני מבין אותו, גם אני שאומנם אני מאוד אוהב את הקבוצה, אך לא זה שמביא את הכסף מוצא את עצמי לאחרונה צועק באמצע משחקים, למרות שאני בדרך כלל די רגוע.

חבל מאוד שבדקה חמישית ועשירית השחקנים שלנו במקום להשתגע על המגרש ולנסות להבקיע שער ראשון מתמזמזים עם הכדור כאילו הם מובילים מינימום 2-0.

יש יותר מדי משחקים העונה שהפסדנו שהרגישו לי הפסד של מאמן. בשנה שעברה היו לנו כמה פוקסים שהצלחנו להפוך תוצאות, אך השנה זה לא קרה לנו. התחושה היא שיש לנו סגל שחקנים מצויין, אך הצוות המקצועי אינו מצליח לממש את הפוטנציאל שלהם. אני מדמה את השחקנים שלנו לנתח קצבים משובח, שני בליגה רק למכבי ת״א, שהשף, הסו שף, והטבחים שלנו אינם יודעים מה לעשות עם נתח משובח שכזה, זה נראה שהם מהמרים ולפעמים זה מצליח ולפעמים לא, אך לעולם לא מצליחים להפוך את הנתח המשובח לבאמת טעים (חוץ מהמחצית הראשונה בק״ש)

אלי ואלונה רואים את מה שאנחנו רואים, הם לא מרוצים מהצורה שהקבוצה משחקת. אני פשוט שמח שניצחנו את שני המשחקים האחרונים שהיו חשובים מאוד, ההרגשה היא של תחושת הקלה, מגיע לכולנו קצת לנוח אחרי 7 ימים מאוד מפרכים, התקווה היא ששנה הבאה יושלם החלק החסר בפאזל של הקבוצה, החלק שכולנו יודעים מהו, שחלקנו אף צועקים להביא אותו מבחוץ, וסוף סוף נרוץ ראש בראש, עין בעין ביחד עם מכבי ת״א בפסגה ללא שום נחיתות.
:יאללה הפועל:

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

מקפיץ.
איכשהו כל הנסים והנפלאות קורים לנו רק בחוץ העונה.

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

yedidel כתב:מקפיץ.
איכשהו כל הנסים והנפלאות קורים לנו רק בחוץ העונה.
בוסרמיל אין לשופטים אומץ להרוס לנו משחקים.

שלח תגובה