למרות שעוד חזון למועד,אבל אחרי שמכבי חיפה על שלל כוכביה, וסמל כמו בניון (מקביל לברדה אצלנו) צונחת ומאבד לחלוטין את הביתיות,אנחנו צריכים לחשוב מה עושים כדי שלנו זה לא יקרה.
אני מעלה את הנושא לסדר היום כי ההתרסקות של מכבי והפועל פ״ת ,נתניה ומכבי חיפה בעונה בה חונכים איצטדיון חדש היא לפי עניות דעתי יש בה מעבר לטענות המזל רע /מאמן גרוע/קשיי הסתגלות וכו׳,אלא יותר בכיוון של גודל כר הדשא באיצטדיונים החדשים וחוסר ההתאמה לסגנון המשחק /היחס בין כר הדשא באיצטדיון לכר הדשא במגרשי האימונים (כידוע כר הדשא בחדשים גדול יותר מרוב הישנים).
אני זורק את הנושא הזה באוויר כי בקרוב זה יהיה רלוונטי, ומעניין לדעת מה דעתכם בנושא ואיך לדעתכם אפשר להימנע מאפקט האיצטדיון החדש בעונה הבאה.
אפקט האיצטדיון החדש וגודל המגרש
Re: אפקט האיצטדיון החדש וגודל המגרש
לדעתי צירוף מקרים.
אוי ואבוי אם השחקנים שלנו יחשבו על זה תוך כדי משחק, אז באמת זה ישפיע.
אוי ואבוי אם השחקנים שלנו יחשבו על זה תוך כדי משחק, אז באמת זה ישפיע.
אחד הדברים הראשונים שנעשו בתקופת ג׳ורדי הייתה להתאים את מידות המגרש בקריית שלום לזה בבלומפילד.
די מדהים שזה לא מובן מאליו.
הקבוצות הקטנות שבדר״כ מסתגרות והיו רגילות לשחק בקופסת טונה כמו הקופסא/אורווה, ופתאום עוברות למגרש גדול יותר אכן נפגעו.
חיפה עלובים כבר לא מעט זמן.
די מדהים שזה לא מובן מאליו.
הקבוצות הקטנות שבדר״כ מסתגרות והיו רגילות לשחק בקופסת טונה כמו הקופסא/אורווה, ופתאום עוברות למגרש גדול יותר אכן נפגעו.
חיפה עלובים כבר לא מעט זמן.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
גודל הדשא יכול להיות בכמה גדלים שונים והוא צריך להיבחר על ידי המאמן בתחילת השנה לפי תכנון עתידי שלו לשיטת המשחק. לדוגמא קבוצת תחתית תעשה את המידות המינימליות המותרות לפי החוק כדי לצופף ולהקשות על היריבה ולהקל על ההתקפות המתפרצות (בדומה למה שהיה במגרש ברמת השרון).
קבוצה טכנית ובעלת שחקנים עם מסירה וטכניקה טובה תעדיף מגרש גדול יותר כדי לרווח את הקבוצות היריבות ולמצוא פתרונות לצפיפות.
קבוצה טכנית ובעלת שחקנים עם מסירה וטכניקה טובה תעדיף מגרש גדול יותר כדי לרווח את הקבוצות היריבות ולמצוא פתרונות לצפיפות.
אלישע עדיין משתמש בקסטות בשביל להראות לשחקנים משחקים, אתה מדבר איתי על התאמה לכר הדשא. 

אפקט המגרש החדש החל בטדי שהפועל ירושלים ירדה אם אני לא טועה גם כפר סבא ירדה אחרי מגרש חדש אבל לא בטוח נתניה שתי הפתחתיקוואיות ירדו גם הם ,זה שי !

אנחנו לא צריכים להימנע מאפקט האצטדיון החדש מהסיבה הפשוטה שאצלנו האפקט יהיה הפוך. האצטדיון יביא לנו הרבה מזל ואנחנו נזכה באליפות.
אם עדיין לא קלטתם את זה אז בשנה הבאה אתם תקלטו, הקארמה בעיר באר שבע היא שונה, לכן אין לנו מה לדאוג.
ומקסימום מכבי ב״ש תרד ליגה, לא שהם צריכים קללה כדי לרדת, הם גם ככה גרועים חח
אם עדיין לא קלטתם את זה אז בשנה הבאה אתם תקלטו, הקארמה בעיר באר שבע היא שונה, לכן אין לנו מה לדאוג.
ומקסימום מכבי ב״ש תרד ליגה, לא שהם צריכים קללה כדי לרדת, הם גם ככה גרועים חח
תכף עכו תרדזה שי ! כתב:אפקט המגרש החדש החל בטדי שהפועל ירושלים ירדה אם אני לא טועה גם כפר סבא ירדה אחרי מגרש חדש אבל לא בטוח נתניה שתי הפתחתיקוואיות ירדו גם הם ,זה שי !
ובעזרת השם גם מכבי חיפה תרד אחריה.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
- ForeverRed
די עם השטות הזאת.
כל הקבוצות שנכנסו לאצטדיונים חדשים עשו את זה עם סגלים רעים, או לאחר מהפכות.
אנחנו נגיע עם סגל חזק ויציב ואין סיבה שלא ניתן עונה גדולה.
כל הקבוצות שנכנסו לאצטדיונים חדשים עשו את זה עם סגלים רעים, או לאחר מהפכות.
אנחנו נגיע עם סגל חזק ויציב ואין סיבה שלא ניתן עונה גדולה.