בשנה הבאה, נשב על המרפסת...
בשנה הבאה, נשב על המרפסת...
אחרי יום מלא באמוציות ומתח, הגיע הזמן לקחת קצת אוויר והסתכל על הדברים במבט מפוקח.
אני "מחזיק" מעצמי אחת הדמויות היותר שפויות ושקולות כאן בפורום ואתמול ברוח הסערה מעט איבדתי עשתונות.
תחילה, מגיעות לאלונה הברכות על התעוזה, הרצון להשקיע והכוונות המדהימות. בשורה התחתונה, המהלך הזה מצביע על רצינות ומבט צופה עתיד.
ברמה המקצועית, גם מרציאנו וגם טוני הם שניים מהשחקנים שהייתי יותר שמח לראות כאן בעונה הבאה.
הראשון הוא פרוספקט עתידי בעמדת השוער יחשוב להדגיש שפערי הרמות בינו לבין אגידה אינם מצדיקים בזבוז משבצת של זר.
השני, אולי הזר הטוב בליגה בעמדות ההתקפה וכזה שמעצב משחק התקפי הרבה יותר טכני וחושב.
ומעל כולם, גם אלישע הבין אתמול שהוא כנראה לא בתוכניות. בעלת הבית אמרה קבל עם ועדה כי היא לא מרוצה מהתוצאות שהקבוצה השיגה ומהדרך בה היא משחקת.
אז בשנה הבאה נשב על המרפסת...זו תהיה מרפסת חדשה לגמרי, עם רוח של שינוי ובתקווה שהיא תביא איתה גם תארים והישיגים.
והשנה? היא עוד חיה ונושמת ואם מספיק נאמין גם נוכל.
אל תערבבו בין השתיים, עדיין לא לקפל.
אני "מחזיק" מעצמי אחת הדמויות היותר שפויות ושקולות כאן בפורום ואתמול ברוח הסערה מעט איבדתי עשתונות.
תחילה, מגיעות לאלונה הברכות על התעוזה, הרצון להשקיע והכוונות המדהימות. בשורה התחתונה, המהלך הזה מצביע על רצינות ומבט צופה עתיד.
ברמה המקצועית, גם מרציאנו וגם טוני הם שניים מהשחקנים שהייתי יותר שמח לראות כאן בעונה הבאה.
הראשון הוא פרוספקט עתידי בעמדת השוער יחשוב להדגיש שפערי הרמות בינו לבין אגידה אינם מצדיקים בזבוז משבצת של זר.
השני, אולי הזר הטוב בליגה בעמדות ההתקפה וכזה שמעצב משחק התקפי הרבה יותר טכני וחושב.
ומעל כולם, גם אלישע הבין אתמול שהוא כנראה לא בתוכניות. בעלת הבית אמרה קבל עם ועדה כי היא לא מרוצה מהתוצאות שהקבוצה השיגה ומהדרך בה היא משחקת.
אז בשנה הבאה נשב על המרפסת...זו תהיה מרפסת חדשה לגמרי, עם רוח של שינוי ובתקווה שהיא תביא איתה גם תארים והישיגים.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
Re: בשנה הבאה, נשב על המרפסת...
טוטי , שמעתי את הראיון המלא עם אלונה.
נשמעה כהרגלה מאוד מהוססת ולא נמרה שרוצה לצוד.
רוב הראיון התנהל כסוג של לחץ אינטנסיבי של אופירה להוציא מאלונה תשובות יותר ברורות.
לא יודע איפה שמעת , או מאיפה הסקת בין השורות את ההנחה שאלישע לא ימשיך.
אני אשמח מאוד , כפי שאתה ורוב האנשים בפורום יודעים , אם אלישע ייבעט הביתה , אבל אני לא הצלחתי לקרוא את זה בין השורות.
עד הקיץ אלוהים גדול , לפחות שיביאו גביע.
רוב הראיון התנהל כסוג של לחץ אינטנסיבי של אופירה להוציא מאלונה תשובות יותר ברורות.
אני אשמח מאוד , כפי שאתה ורוב האנשים בפורום יודעים , אם אלישע ייבעט הביתה , אבל אני לא הצלחתי לקרוא את זה בין השורות.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
אתמול אלונה אמרה בפירוש שהיא לא מרוצה מקצב צבירת הנקודות ,זה נשמע בבירור, משמע שהמאמן לא מספק את הסחורה.
מה אתה רומז , שאני "איטי"?azb852 כתב:אתמול אלונה אמרה בפירוש שהיא לא מרוצה מקצב צבירת הנקודות ,זה נשמע בבירור, משמע שהמאמן לא מספק את הסחורה.

חס ושלום
- ForeverRed
אם תיקח את הראיון של אלונה אתמול ותשווה לראיונות קודמים שלה אתה תבין לבד את ההבדל.doctorslayer כתב:טוטי , שמעתי את הראיון המלא עם אלונה.
אלישע מתנדנד.
טוטי אני מסכים איתך ב100 אחוז!! אבל הקהל שלנו ברובו בושה!!
פתחת בזמן האחרון את הפייסבוק? את אתרי הספורט? צולבים את ההנהלה, על לא עוול בכפה!!
תתביישו לכם! לא מגיע לכם בעלים כזו. רק אלי זינו אתם מבינים. כדורגל זה ביזנס.
אין יותר סנטימנטים. אתם חושבים שאם לאג'ידה הייתה מגיעה הצעה יותר טובה מאיתנו הוא לא היה עוזב מאהבת ציון? שכחו מזה.
מה שקרה כאן זה שניסו שכל הצדדים יצאו מרוצים, ברגע שזה לא התאפשר אז הטילו וטו על ההעברות.
אסי רודף אחרי נמני ואג'ידה 3 חודשים כבר שהוא יחתום על חוזה חדש. על זה אתם לא מדברים.
איכסה לא יכול כבר עם הצביעות של הקהל המסריח הזה!! 8 מיליון שקל היא רצתה להשקיע, וזה מה שהיא מקבלת.
אג'ידה ופאיו יתגברו תאמינו לי . הם מרוויחים מספיק טוב.
פתחת בזמן האחרון את הפייסבוק? את אתרי הספורט? צולבים את ההנהלה, על לא עוול בכפה!!
אין יותר סנטימנטים. אתם חושבים שאם לאג'ידה הייתה מגיעה הצעה יותר טובה מאיתנו הוא לא היה עוזב מאהבת ציון? שכחו מזה.
מה שקרה כאן זה שניסו שכל הצדדים יצאו מרוצים, ברגע שזה לא התאפשר אז הטילו וטו על ההעברות.
אסי רודף אחרי נמני ואג'ידה 3 חודשים כבר שהוא יחתום על חוזה חדש. על זה אתם לא מדברים.
איכסה לא יכול כבר עם הצביעות של הקהל המסריח הזה!! 8 מיליון שקל היא רצתה להשקיע, וזה מה שהיא מקבלת.
כמה שאתה צודק.נתי כתב:טוטי אני מסכים איתך ב100 אחוז!! אבל הקהל שלנו ברובו בושה!!
מאמין שבשבת החלק האיכותי של הקהל שלנו יחזיר את השפיות לכולנו.
העולם הווירטואלי כבר מזמן הפך לזוהמה ולא חשוב כלפי מי.
רק בצוק איתן שלחו לגזים כל מי שהביע דעה קצת שונה מ"להרוג את כל הערבים והשמאלנים". בסופו של יום הם מיעוט כי השפויים לא יכולים בכלל להתמודד עם הביוב.
נפגש בשבת אצל ג'קי ונשכח את קו הקוקייה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
גם אני שמעתי את הראיון של אלונה אתמול.
וגם אני כמו אחרים כאן הבנתי בין השורות שסביר להניח שאלישע לא ממשיך כאן.
אלונה אמרה במפורש שמבחינתה אנחנו צריכים להיראות יותר טוב , ושהיו משחקים שהיינו צריכים לנצח.
כשאופירה שאלה אם אלישע לא יביא תואר הוא יישאר בב"ש, אלונה השיבה אני לא מתעסקת בעונה הבאה כרגע - רוב הפעמים שהיא נשאלה בעבר היא ענתה תשובות הרבה פחות "מנוכרות" לגביו .
תחושה שלי שסביר מאוד שהוא לא ימשיך .
בקשר למה שהתנהל אתמול - נכון מבאס מאוד , אבל הכוס היא הרבה יותר מלאה מאשר ריקה .
את העובדה שיש בקהל דבילים שבוחרים תמיד להתמקד ברע ובוחרים להסתכל במיקרו ולא במאקרו אתה לא תשנה .
במאקרו , הכיוון חיובי , הבעלים שלנו מוכנה להשקיע סכומי עתק כדי לחזק את הקבוצה . ביחד עם הכניסה למגרש החדש והגדלת המנויים וההכנסות מכך + הצלחה סבירה בזירה האירופית אני צופה גידול יפה בתקציב וחיזוק משמעותי (בעזרת ה' יתברך).
פעם ג'ורדן אמר שהוא השחקן שהחטיא הכי הרבה זריקות קלאץ' בגלל שהוא השחקן שגם זרק הכי הרבה - מי שלא מנסה לא מצליח , ניסינו - הפעם זה לא צלח, עם מליקסון כן עם בוזי והובאן כן וגם עם שלומי כן .
הפעם עם עטר ועם מויאל זה לא הצליח , כל מו"מ וסיבותיו אבל תמיד מגיע שאפו על הניסיון .
אלונה אמרה במפורש שמבחינתה אנחנו צריכים להיראות יותר טוב , ושהיו משחקים שהיינו צריכים לנצח.
כשאופירה שאלה אם אלישע לא יביא תואר הוא יישאר בב"ש, אלונה השיבה אני לא מתעסקת בעונה הבאה כרגע - רוב הפעמים שהיא נשאלה בעבר היא ענתה תשובות הרבה פחות "מנוכרות" לגביו .
בקשר למה שהתנהל אתמול - נכון מבאס מאוד , אבל הכוס היא הרבה יותר מלאה מאשר ריקה .
את העובדה שיש בקהל דבילים שבוחרים תמיד להתמקד ברע ובוחרים להסתכל במיקרו ולא במאקרו אתה לא תשנה .
במאקרו , הכיוון חיובי , הבעלים שלנו מוכנה להשקיע סכומי עתק כדי לחזק את הקבוצה . ביחד עם הכניסה למגרש החדש והגדלת המנויים וההכנסות מכך + הצלחה סבירה בזירה האירופית אני צופה גידול יפה בתקציב וחיזוק משמעותי (בעזרת ה' יתברך).
פעם ג'ורדן אמר שהוא השחקן שהחטיא הכי הרבה זריקות קלאץ' בגלל שהוא השחקן שגם זרק הכי הרבה - מי שלא מנסה לא מצליח , ניסינו - הפעם זה לא צלח, עם מליקסון כן עם בוזי והובאן כן וגם עם שלומי כן .
הפעם עם עטר ועם מויאל זה לא הצליח , כל מו"מ וסיבותיו אבל תמיד מגיע שאפו על הניסיון .
אז אח שלי תחליט, לקפל או לא לקפל?Totti כתב:אחרי יום מלא באמוציות ומתח, הגיע הזמן לקחת קצת אוויר והסתכל על הדברים במבט מפוקח.
כל פעם אני רואה הודאות שלך "לקפל לקפל" ואז מתחיל לקפל, ואז הודעות "כלום לא סגור, עדיין לא לקפל", ואז אני פורק מחדש.
אתה יכול להודיע לי מתי לקפל סופית?
לפי דעתי אלונה באמת טרם החליטה לגבי עונה הבאה, היא אוהבת להחליט קרוב לדד ליינים.pirlo21 כתב:גם אני שמעתי את הראיון של אלונה אתמול.
ככה זה נשים, יותר שקולות, יותר שוקלות, יותר נזהרות.
מצד שני אוכלות ת'ראש, לא זזות, לא מחליטות.
יש בזה יתרונות ויש חסרונות, תלוי את מי שואלים.
רק שהפעם לשם שינוי אני מקווה שהיא תחתוך מהר לפה או לשם כדי להתחיל כמה שיותר מוקדם את ההכנות לעונה הבאה.
תיאורטית, אפשר לקפל.ns75 כתב:
אז אח שלי תחליט, לקפל או לא לקפל?
כל פעם אני רואה הודאות שלך "לקפל לקפל" ואז מתחיל לקפל, ואז הודעות "כלום לא סגור, עדיין לא לקפל", ואז אני פורק מחדש.
אתה יכול להודיע לי מתי לקפל סופית?
היא בונה מתחת לפני השטח את העונה הבאה, בפועל, אנחנו עדיין במירוץ.
אני מודע לסתירות וגם התנצלתי מראש, אבל זה מה שקורה כשהכל מתרחש כל כך מהר ובלי הודעה מוקדמת.
הפנים של אלונה קדימה, העונה הזו מבחינת השקעה הסתיימה.
הפנים של אלישע ושלנו לשבת באשדוד
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אני בטוח שהפעם אלי בעלה של ברקת הוא זה שיותר מנהל את העיניינים
אותי מעניין אם יש מאחורי הקלעים כבר דיבורים על צוות מקצועי.Totti כתב: תיאורטית, אפשר לקפל.
היא בונה מתחת לפני השטח את העונה הבאה, בפועל, אנחנו עדיין במירוץ.
אני מודע לסתירות וגם התנצלתי מראש, אבל זה מה שקורה כשהכל מתרחש כל כך מהר ובלי הודעה מוקדמת.
הפנים של אלונה קדימה, העונה הזו מבחינת השקעה הסתיימה.
הפנים של אלישע ושלנו לשבת באשדוד
אם מדברים על להביא מנהל מקצועי מחו"ל/מהארץ.
זה דבר בריא למועדון.
עונה הבאה לגבי הסגל אני לא דואג - לדעתי אלונה תעמיד סגל חזק מאוד.
השאלה הגדולה היא - מה תעשה בגזרת הצוות המקצועי ?
האם נראה מהפכה שאנחנו כל כך זקוקים לה ?
או שתסתפק בחבילת אלישע ושמעון +מאיר סיני.
השאלה הגדולה היא - מה תעשה בגזרת הצוות המקצועי ?
האם נראה מהפכה שאנחנו כל כך זקוקים לה ?
או שתסתפק בחבילת אלישע ושמעון +מאיר סיני.