סיכום משחק

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

סיכום משחק

שליחה על ידי אדום זקן »

לבקוביץ- יש שוער ואפילו טוב.
לואי- אני מתאהב בבחור,כמה שקט,כמה רוגע,איזה תיאום יש לו עם סוארס יחסית לזמן שהוא נמצא פשוט מדהים.
נותן נקודה למחשבה לגבי עמדת הזר בעונה הבאה.
אוגו- הבחור לא בא לי טוב במשחקים האחרונים,לפעמים נאטה כאילו הוא מטייל במגרש.
ברדה- האגף עושה לו טוב,אבל הוא חייב כבר להבקיע ולהוריד את הקוף הזה מהגב שלו.
גורדנה- מצויין ובכושר קטלני (מישהו אמר 60 דקות?).
שלומי- מתחיל להיות המכונה כמו שרצינו.
מליקסון- היום הרווחנו אותו,ברגע שהוא נתן את העקב לגורדנה,זה היה הרגע שאמרתי,זהו,חזר.
בכלל הייתי רוצה לראות הרכב מקדימה עם בוזגלו,גורדנה,מליקסון ושלומי.
היום קיבל אלישע את כל החלק ההתקפי שלו בחזרה,בריא ובכושר,עכשיו האופציות ההתקפיות שלו הם מטורפות,בוא נראה מה הוא יעשה עם זה.

סמל אישי של משתמש
zahipan

Re: סיכום משחק

שליחה על ידי zahipan »

שלומי כל המשחק מטייל בנבדל, שיקח אוויר וירוץ כמה שניות במקום.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

ברדה רק באגף.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אהבתי את ההרכב של אלישע היום. 3 קשרים באמצע כשגורדנה קדמי וברדה באגף.
מקווה שימשיך ככה גם בשבת.

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

CrazyRed7 כתב:אהבתי את ההרכב של אלישע היום. 3 קשרים באמצע כשגורדנה קדמי וברדה באגף.
מקווה שימשיך ככה גם בשבת.
נראה לי אלישע קורא פה בפורום.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

לאלישע כאב ראש חיובי מאוד לשבת, כשגם מליקסון נראה מעולה במשחקים האחרונים ובמיוחד היום, נאסר בכושר מעולה, גורדנה נפלא, וברדה באגף רשם משחק טוב

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

אין מאושר ממני בשביל מליקסון ועדיין אם אני אלישע אני אומר לו מאור לאט לאט קח את הזמן אין צורך לרוץ לשום מקום.
נאסר ראוי מאוד לפתוח וזה אחלה הזדמנות לתת למאור את הזמן שלו.

מילה על הקהל, התביישתי.
למעט הגוש, קהל מדושן עונג שאם לא מובילים 3-0 עד דקה 30 מקללים את כל העולם ואישתו, קהל שכשאלישע עולה למגרש שורק בוז, כאילו באמת אני שואל מה אתם מצפים שייקרה? פתאום אלישע יהפוך לפפ? פתאום בגלל השריקות שמעון ביטון יהיה מוריניו?

תעשו טובה שבו בבית אל תגיעו, תנו לנו לעודד, להינות ולדחוף את הקבוצה, גם כשהיא נראית חרא.

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

קהל מזדיין לא פחות! אלה ששורקים בוז הם אוהדי הצלחות מגעילים, עדיף שישארו בבית ויתנו לאוהדים האמיתיים להגיע למשחקים.

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

RedHell כתב:אין מאושר ממני בשביל מליקסון ועדיין אם אני אלישע אני אומר לו מאור לאט לאט קח את הזמן אין צורך לרוץ לשום מקום.

מילה על הקהל, התביישתי.
למעט הגוש, קהל מדושן עונג שאם לא מובילים 3-0 עד דקה 30 מקללים את כל העולם ואישתו, קהל שכשאלישע עולה למגרש שורק בוז, כאילו באמת אני שואל מה אתם מצפים שייקרה? פתאום אלישע יהפוך לפפ? פתאום בגלל השריקות שמעון ביטון יהיה מוריניו?

תעשו טובה שבו בבית אל תגיעו, תנו לנו לעודד, להינות ולדחוף את הקבוצה, גם כשהיא נראית חרא.
+1

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

מחצית ראשונה עשו טובה אופיר ואביתר שעברו תחצי ,מחצית שנייה המשחק יותר זרם כנראה נגמר ליבנה האוויר ,טוב שיש שחקנים כמו נאסר מאור וגבאי שיכולים לעלות ולתרום ,זה שי!
תמונה

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

זה שי ! כתב:מחצית ראשונה עשו טובה אופיר ואביתר שעברו תחצי ,מחצית שנייה המשחק יותר זרם כנראה נגמר ליבנה האוויר ,טוב שיש שחקנים כמו נאסר מאור וגבאי שיכולים לעלות ולתרום ,זה שי!
גם זה וגם במחצית הראשונה היה פשוט בלתי אפשרי להגביה כדור ( בגלל הרוח)... אבל אולי הרוח היא מה שיהפוך את ההגבהות של אופיר ואילוז לטובות :)

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

RedHell כתב:אין מאושר ממני בשביל מליקסון ועדיין אם אני אלישע אני אומר לו מאור לאט לאט קח את הזמן אין צורך לרוץ לשום מקום.

מילה על הקהל, התביישתי.

+ כמה שרק תרצה!
התחלחתי מה"תתפטר" בירידה להפסקה. בושה!!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

יש משהו מתעתע בפרוייקט 2 המשחקים בגביע שגורם לאווירה נינוחה ונינשולנטית על כר הדשא וביציעים.
הידיעה שאפשר לתקן ועל אחת כמה וכמה בבית, השאירה הערב אפשרות למבוכה מצידנו וחגיגות בלתי פוסקות של יבנה והתקשורת עד תחילת החודש הבא.

לשמחתי, התעלנו ברגעי האמת וסיימנו את המשחק בצורה חלקה עם 3:0 קל, בלי פצועים או מורחקים ועודה רושם שגם בלי עייפות מיותרת..
רוב המשחק התנהל בהילוך מאוד איטי ובקלילות.

וזה מסכם בערך הכל. 1:1 או חלילה הפסד מינימאלי הערב בנס ציונה ואפשר בהחלט להסתבך מול יריבה נחותה בהבה מאיתנו. אז עשינו את העבודה ועל כן מגיעות הברכות לאלישע ולשחקנים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
Mordechai
Title: באר שבע בטוב וברע

שליחה על ידי Mordechai »

בנוסף הגועל נפש התעמת גם עם אביה ,

פשוט גועל נפש של קהל !!! (לא כולם)

https://sports.walla.co.il/item/2828503" onclick="window.open(this.href);return false;
תמונה

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

צריך לעשות משהו נגד זה. כשיהיו אנשים שיקללו את אביה שהארגון + אנשים שפויים מסביב ישירו לו את השיר שחקן, או נניח בשבת אם יהיה 0-0 נגד הפועל במחצית והקהל יתן את הבוז המוכר שלו, ששער 5 יעודד ואני מאמין שגם אנשים משער 2/3/6 יצטרפו.. אסור לתת לאותם אנשים את הטון ביציע.

שלח תגובה