אדום מהדרום-בושה!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ReDo

אדום מהדרום-בושה!

שליחה על ידי ReDo »

לא מפסיקים להסית נגד אלישע והקבוצה. מתסיסים את הקהל בסטטוסים שליליים כאילו שזה מה שיעזור לנו. הרבה מקהל שלנו (בדגש על הקהל בפייסבוק) גם ככה אלופים בלחפש את השלילי, אין צורך לעזור להם.
יכול להיות שזה לא קשור לפה אבל הסטטוס שהם העלו במחצית המשחק היום, לעומת הסטטוס שהעלו וסרמיליה ממש עצבן אותי והייתי חייב לפרוק.
הם חייבים להתחיל להבין שיש להם אחריות.
בתור עמוד של 10000 עוקבים אני מצפה מהם לחשוב קצת לפני שמעלים דברים. גם אם הם נכונים.

אני מקווה שמישהו משם קורא מפה.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

Re: אדום מהדרום-בושה!

שליחה על ידי הפועלעולה »

עוד דף אוהדים כזה ואבדנו..
הם פשוט גועל נפש, שידעו את מקומם. אישית הורדתי להם את הלייק מאז מה שקרה אחרי המשחק טוטו נגד בית"ר

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

אוהדי הצלחות.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

מה רשמו ? זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
דולב פרץ

שליחה על ידי דולב פרץ »

redo כתב:לא מפסיקים להסית נגד אלישע והקבוצה. מתסיסים את הקהל בסטטוסים שליליים כאילו שזה מה שיעזור לנו. הרבה מקהל שלנו (בדגש על הקהל בפייסבוק) גם ככה אלופים בלחפש את השלילי, אין צורך לעזור להם.
יכול להיות שזה לא קשור לפה אבל הסטטוס שהם העלו במחצית המשחק היום, לעומת הסטטוס שהעלו וסרמיליה ממש עצבן אותי והייתי חייב לפרוק.
הם חייבים להתחיל להבין שיש להם אחריות.
בתור עמוד של 10000 עוקבים אני מצפה מהם לחשוב קצת לפני שמעלים דברים. גם אם הם נכונים.

אני מקווה שמישהו משם קורא מפה.
הייתי אחד מהנהלים בדף עד לפניי מספר שבועות,העברתי את מה שכתבת לצוות שנמצא שם . שיהיה לילה טוב :)

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

צודק ב-100%. דף עלוב.

הוכיחו עצמם כאוהדי הצלחות וטו לא.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

קשה היה לשבת בגוש לא מעודד. קשה בלשון המעטה.
אנחנו אוהדים של הפועל באר שבע, 40 שנה הלכנו במדבר וראינו ביזיון רודף ביזיון.
5 דקות לא כובשים שער ושלחו חצי סגל לאלף עזעזאל.
די כבר עם שריקות הבוז המבישות, עם הביקורות הנוקבות ולעיתים לא עניניות כלפי אלישע.כולם כולל כולם רוצים בהצלחת הקבוצה, תפקידנו לעודד ולתמוך ולא להלחיץ את המערכת.
והגיע הזמן שנעכל, אלישע כאן עד לתום העונה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

מסכים לחלוטין. את הלייק שלי איבדו כבר לפני מספר שבועות אחרי איזה סטטוס מתלהם ומתסיס נגד אלישע. לא משנה מה דעתם או דעתנו, לדף עם כלכך הרבה עוקבים יש השלכות.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

כבר מזמן הורדתי את הלייק, אחרי פוסט החיתולים אם אני לא טועה. חבל שאנשים ממשיכים לעקוב אחרייהם.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

התגובה של אדום מהדרום:

https://www.facebook.com/SouthRedFans?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;

"לאחרונה כפי שרובכם שמתם לב אין לנו כל כך הרבה מחסומים ולפעמים עולים סטטוסים קשים שלא דופקים חשבון לאף אחד.
אנחנו רוצים שתבינו משהו,
כשהיה צריך ללטף, לפרגן ולשבח, אנחנו הראשונים שעמדנו בתור ועשינו את זה על הצד הטוב ביותר.
זה לא סוד שהקבוצה לא משהו ולכן אנו כעמוד שמחשיב את עצמו כעמוד אוהדים שאומר גם את הטוב וגם את הרע , לא יכולים לשבת בשקט ולהמשיך לפרגן גם כשלא צריך.
האוהדים משלמים ממיטב כספם בכדי לרכוש מנויים, כרטיסים, נסיעות וכו'... ורוצים לראות כדורגל ולא חבורה של בחורים עייפים.
חברים יקרים , אנחנו נמשיך להגיד את האמת ורק את האמת, לטוב או לרע! כואב לנו לראות שהקבוצה לא מציגה 30 אחוז מהיכולת שהיא מסוגלת לספק.
נמאס לנו לשמוע מה היה בעבר ואיפה היינו.
מי שלא ישתחרר מעברו לעולם לא יהיה לו עתיד!
אנחנו לא מסיתים נגד הקבוצה או נגד המאמן,
למרות שאת דעתנו על המאמן כלכם יודעים.
מי שמסית לא דואג לעדכן את כל האוהדים על מכירת כרטיסים, הסעות, הודעות חשובות וכד'... כבר כמעט שנתיים.
לעולם לא נעשה בזדון משהו בכדי להזיק למועדון, לשחקנים או למאמן כי הצלחה שלהם היא הצלחה של כולנו!
אבל במדינה דמוקרטית כמו במדינה דמוקרטית, מותר להביע דעה לטוב או לרע.
לכן אנו נמשיך לשרת את מי שלא מסתתר מהאמת (שלפעמים כואבת) ונכבד כל אחד שלא ירצה להיות חלק מהקהילה שנקראת "אדום מהדרום" .
המשך שבוע אדום ויאללה הפועל!!!"

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

בניגוד לתגובות כאן, אני חושב שדף אוהדים צריך להיות גם נשכן ודעתן לפעמים.
כמו שדף אוהדים מפרגן כשצריך, הוא גם צריך לדעת לבקר כשצריך.

כל מי שהיה באצטדיון אתמול (ובטוח גם אלה שראו את המשחק בבית) אמר במחצית שהיכולת שלנו הייתה מבישה.
אנשים לא טיפשים, הם לא צריכים לקרוא את סיכום המחצית של הדף אדום מהדרום כדי לגבש דעה על מחצית כל כך חלשה.

מה שאנשים עושים עם המידע הזה, מסכימים או לא, זה כבר עניין של כל קורא וקורא, אבל הביקורת בהחלט לגיטימית...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

מותר להעביר ביקורת, אבל מה שקורה באדום מהדרום גובל בהסטה.
סימנו שם את אלישע ומנהלים נגדו קמפיין מבלי לקחת בחשבון את ההשלכות על הקבוצה.

מתבייש בהם!

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

Sir Alex Ferguson כתב:בניגוד לתגובות כאן, אני חושב שדף אוהדים צריך להיות גם נשכן ודעתן לפעמים.
כמו שדף אוהדים מפרגן כשצריך, הוא גם צריך לדעת לבקר כשצריך.

כל מי שהיה באצטדיון אתמול (ובטוח גם אלה שראו את המשחק בבית) אמר במחצית שהיכולת שלנו הייתה מבישה.
אנשים לא טיפשים, הם לא צריכים לקרוא את סיכום המחצית של הדף אדום מהדרום כדי לגבש דעה על מחצית כל כך חלשה.

מה שאנשים עושים עם המידע הזה, מסכימים או לא, זה כבר עניין של כל קורא וקורא, אבל הביקורת בהחלט לגיטימית...
האמת שאני מסכים איתך לגמרי.

אני לא רואה פה שום מחאה על אובר-התגוננות של וסרמיליה והגנה על אלישע בכל מצב - זה בדיוק הצד השני של המטבע מול אדום מהדרום שאתם מציגים פה.
מה לעשות , יש אנשים שאוהדים ואוהבים את הקבוצה מכל הלב ולא לכולם יש סבלנות ולא כולם מסוגלים לשמור בבטן ולהתאכזב בשקט - זה לא הופך אותם לאוהדים הצלחות או אוהדים פחות טובים מאוהדי "הליבה".

מפה ועד הסתה , נראה לי שקצת הגזמתם.
אגב גם אני מדבר על עריפת ראשים במועדון , בטוב וברע , וכמובן שאלישע הראש בתור מבחינתי , ואני בכלל מעולם לא נכנסתי לדף של אדום מהדרום , אז גם אני מסית?
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

doctorslayer כתב:
האמת שאני מסכים איתך לגמרי.

אני לא רואה פה שום מחאה על אובר-התגוננות של וסרמיליה והגנה על אלישע בכל מצב - זה בדיוק הצד השני של המטבע מול אדום מהדרום שאתם מציגים פה.
מה לעשות , יש אנשים שאוהדים ואוהבים את הקבוצה מכל הלב ולא לכולם יש סבלנות ולא כולם מסוגלים לשמור בבטן ולהתאכזב בשקט - זה לא הופך אותם לאוהדים הצלחות או אוהדים פחות טובים מאוהדי "הליבה".

מפה ועד הסתה , נראה לי שקצת הגזמתם.
אגב גם אני מדבר על עריפת ראשים במועדון , בטוב וברע , וכמובן שאלישע הראש בתור מבחינתי , ואני בכלל מעולם לא נכנסתי לדף של אדום מהדרום , אז גם אני מסית?
ההבדל הוא שלך אין דף בפייסבוק עם 10,000 עוקבים (יותר מווסרמיליה אם אני זוכר נכון) ואתה לא מוביל את דעת הקהל בצורה מסויימת. יש להם אחריות גדולה כשהם מנהלים דף כל כך פופולרי.
אתם חושבים שהמפעילים של ווסרמיליה לא מתאכזבים מתצוגות כמו בסמי עופר? מתאכזבים, אבל הם יודעים לשמור על העצבים שלהם בשביל לא להתחיל שריפות שאך ורק פוגעות במועדון, ובגלל זה אני מעריך אותם כל כך.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

doctorslayer כתב:

דוקטור , אתה לא מתיימר להיות "עמוד האוהדים הרישמי של הפועל 'מובלי' באר שבע" ולך אין 10K עוקבים בפייסבוק!

לא מסכים איתם שהביקורת הזו לגיטמיית. הם עוקצים, הם מחפשים, הם לא מחכים לסיום משחקים כדי לתת בפוסטים עצבניים. מה זו הבושה הזו? אז שהם העלו את הפוסט עם החיתולים זה בכלל עבר כל גבול. עליו, אגב, הם התנצלו.

העמוד הזה מתיימר להציג משהו, לתת שירות לאוהדי הפועל באר שבע. להתחיל בקמפיין נגד אלישע לוי ולחכות שיהיה 0-0 במחצית כדי לכתוב "רק שלא יאשימו את הרוח" זה ממש לא מה שאני מחפש מעמוד שקורא לעצמו העמוד הרישמי של אוהדי הפועל באר שבע. והם לא יכולים ככה לבוא ולהכנס באלישע בכל פעם שקשה. הם בדיוק כמו אותם אנשים אתמול שבמחציתה ראשונה (לא הייתי במשחק, אבל כך הבנתי מהתגובות) קיללו את אלישע כי לא כבשנו. רק עם הבדל אחד קטן - הם משפיעי דעה, ואילו האנשים הקטנים ביציע פחות. מקסימום משפיעים על הבנים שלהם.

US ו-וסרמיליה העלו כמה וכמה פעמים פוסטים של "נכון שיהכולת לא משהו" "נכון שהתוצאה לא מזהירה" "אבל בואו נרים את הראש ונעודד". זו אמורה להיות הרוח של האוהדים! לא מה שאדום מהדרום עושים.

שלח תגובה