גיל שגיב כתב:
אז הינה ההסבר - רב"ש נכשל בשתי קבוצות גדולות , מכבי והפועל תל אביב.
יש מצב שהבחור עדיין לא בשל לקבוצות עם קהל גדול.....כנראה שהלחץ הסביבתי גורם לו לתפקד פחות טוב ממה שהוא מסוגל.
קרית שמונה ומכבי פ"ת הן שתי קבוצות בהן הוא הצליח ומצליח, אבל הן בדיוק שתי קבוצות שרק מחזקות את מה שכתבתי....אין להם קהל ואין בהם לחץ להישגיות.
אני לא הייתי מסתכן ולוקח אותו כאופציה ראשונה.
אויש תעשה לי טובה, גיל שגיב אתה חי בשנות ה90 בדיוק כמו אלישע לוי אהוב ליבך וכמו מאירי סיני המאמן כושר הכי טוב בשנות ה90.
תתקדם, שום וגם קשטן פרשו ושניהם גם ככה בערוב ימיהם הוכיחו שהם ואלישע אחד הם, הם לא מתפתחים טקטית והגיל רק מפריע להם ללמוד.
בנוגע לשטות לגביי רב"ש, במכבי היו לי 7 מחזורים, בלבד, אם זה מוכיח משהו אז אפשר להגיד שאלישע נכשל בעונה הראשונה והעונה ובגדול...
בנוגע לעונה שלו עם הפועל תל אביב, אומנם לוקח לו זמן להשפיע על קבוצה אבל שזה קורה והקבוצות שלו מתחברות ובדרך כלל זה קורה תוך חצי שנה, הקבוצות שלו מסוגלות לנצח כל קבוצה תוך כדיי כדורגל אמיתי, כדורגל קבוצתי, לא סתם הפועל תל אביב היו עם ההתקפה הכי פוריה בליגה אחריי מכבי תל אביב, לא סתם הוא היה המאמן היחידי שניצח את סוזה בפלייאוף בזמן שהשאר התקשו מאוד כולל אלישע הדגול...
אז חאלס, אני מעדיף לראות פה את רב"ש או לחלופין את ברק בכר שמעליו מיכאל ניס יחד עם צוות מקצועי רחב, מאשר את קשטן שהצליח להסריח עם בני יהודה את המגרש ואת שום שאיבד אליפות לצעירי מכבי תל אביב ולמאמן ה'גדול' ניר קלינגר!
תתעורר, אנחנו לא בשנות ה90, עוד מעט תרצה ששלמה שרף יחזור לפה ועוד פעם נובס 4-0 שהוא מאמן אותנו, יש לי רעיון בוא נחזיר לפה את אייל לחמן, גאון כדורגל ואפילו הייתי ממנה אותו למנג'ר, אבל מאמן הוא לא, אפילו אלישע טוב ממנו, ואגב הוא זה שבנה את הסגל שלנו בעונת העלייה עם לופא.
אז חאלס גיל, תתקדם עם הקדמה.
הכדורגל לא תקוע מאחור, הוא מתקדם!