מבט מפוקח על הטבלה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
red ultras

מבט מפוקח על הטבלה

שליחה על ידי red ultras »

תמונה

מבט מפוקח על הטבלה מראה שבסטטיסטיקת ה"פורמה" אנחנו נמצאים במקום השני בליגה אחרי בית"ר ירושלים.
11 נקודות מתוך 18, זה לא אני המצאתי את זה - זה אתר הספורט מספר 1 בעולם.

אז אולי אנחנו לא בכושר כזה גרוע?
כשמסתכלים על הנתונים היבשים אנחנו דווקא בעמדת זינוק טובה לעומת 2 הקבוצות מעלינו שנמצאות במגמת ירידה.
כמו שאתם יכולים לראות בטבלה, ב6 המשחקים האחרונים קיזזנו את הפער ממכבי תל אביב ב-3 נקודות, ומקריית שמונה ב-6 נקודות.
ולמי שלא מצליח לראות :

1. בית"ר ירושלים - 13 מתוך 18
2. הפועל באר שבע - 11 מתוך 18
3. מכבי חיפה - 11 מתוך 18
4. הפועל רעננה - 10 מתוך 18
5. בני סכנין - 10 מתוך 18
6. מכבי פתח תקווה - 10 מתוך 18
7. מכבי תל אביב - 8 מתוך 18
8.הפועל תל אביב - 7 מתוך 18
9.מכבי נתניה - 6 מתוך 18
10. הפועל פתח תקווה - 6 מתוך 18
11. הפועל עכו - 6 מתוך 18
12. עירוני קריית שמונה - 5 מתוך 18
13. הפועל חיפה - 4 מתוך 18
14. מועדון ספורט אשדוד - 3 מתוך 18

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

Re: מבט מפוקח על הטבלה

שליחה על ידי הפועלעולה »

אבל אחי 11 מ-18 בזמן זה זה ממש לא טוב, מה גם תראה באיזה משחקים שטותיים הפסדנו את הנקודות.
זה ששאר הליגה פראיירית וקצב צבירת הנקודות כאן מביך לא עושה את זה יותר טוב.

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

כשרוצים תמיד אפשר למצוא את חצי הכוס המלאה.
רק תדאגו לדבר ככה בשבת אחרי תיקו ולא בשני כשמכבי מפסידה.

סמל אישי של משתמש
red ultras

הפועלעולה כתב:אבל אחי 11 מ-18 בזמן זה זה ממש לא טוב, מה גם תראה באיזה משחקים שטותיים הפסדנו את הנקודות.
זה ששאר הליגה פראיירית וקצב צבירת הנקודות כאן מביך לא עושה את זה יותר טוב.
11 מתוך 18 זה 61 אחוזי הצלחה.
מה שמעניין עוד יותר זה ש46 הנקודות שאספנו מתוך 75 הנקודות שהיו בקופה גם הם 61 אחוזי הצלחה.
הנתון הזה מראה שאנחנו למעשה הקבוצה הכי יציבה בליגה, זה שזה מגיע בהתפלגות קיצונית מאוד בין משחקי הבית למשחקי החוץ
גורם לזה לא להראות כך, אבל זו האמת.

לשם השוואה מכבי צברה 51 נקודות מתוך 75 שהם 68 אחוזי הצלחה.
ה8 נקודות שהם אספו מתוך 18 האפשריות האחרונות שוות ל44 אחוזי הצלחה שהם ירידה של 24 אחוזים.

קריית שמונה עם 62 אחוזי הצלחה בליגה
ו5 הנקודות שהם צברו מתוך 18 האפשריות האחרונות שוות ל27 אחוזים שהם ירידה של 35 אחוזים.

אז בעוד הקבוצות שנאבקות מולנו צונחות ב20-30 אחוז אנחנו נשארים יציבים לטוב ולרע

סמל אישי של משתמש
red ultras

avivgolan כתב:כשרוצים תמיד אפשר למצוא את חצי הכוס המלאה.
רק תדאגו לדבר ככה בשבת אחרי תיקו ולא בשני כשמכבי מפסידה.
אביב אני מזמין אותך להכנס לאשכול שפתחתי אתמול, לפני ההפסד של מכבי ואחרי התיקו שלנו.
ויש לך מזל שאני אוהב אותך מכיתה א' ברעות (אלא אם כן יש עוד אביב גולן) :mrgreen:

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

מבט מפוקח?
מכבי וק"ש במשבר, כנראה שק"ש ימשיכו לגמגם גם בפלייאוף, אבל מכבי ייצאו מהמשבר הזה ואז כל הדיבורים שלך על מבט מפוקח על הטבלה יהיו דיבורים של שיכור ולא מיין.
מבט מפוקח על הטבלה אומר שכשמכבי לא היו במשבר הם הצליחו לנצח את הקבוצות מתחתן ולא הצליחו להשיג את מלוא הנקודות רק מולנו מול הקרייה ומול בית"ר, אלמלא דרבי האלימות הם היו מאיתנו 9 נקודות פער ומק"ש 8, ואז לא היית מדבר בכלל על אליפות
הסיבה היחידה שאני לא מתייחס ל4 נקודות הללו זה שהשופטים גנבו לנו 8 נקודות ואז היינו נקודה ממכבי תל אביב במקרה שלהם לא היו מורידים נקודות והם היו משחקים את הדרבי ובמקרה שלנו השופטים לא היו טועים טעויות...
אז כן אנחנו כביכול נקודה ממכבי אבל בפועל היכולת שלנו שווה לקבוצת תחתית, לא ייתכן שאנחנו בכלל נהיה תלוים בשופטים ולא בעצמינו, לא ייתכן שהקבוצה הזאת נראית אומללה כל כך מתחילת העונה, ששחקנים כמו הובאן ובוזגלו נראים עייפים ובלעדיי היכולת שלהם מתחילת העונה אנחנו נראים כמו קבוצת תחתית.
אז כן אנחנו שומרים על יציבות אבל איזו יציבות? ניצחון, תיקו, ניצחון, הפסד, ניצון, תיקו, ניצחון, הפסד, יציבות מאוד מרשימה לקבוצה שמתיימרת לזכות באליפות מה אני אגיד....
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
red ultras

לא הבנתי מה אתה רוצה דר?
כנראה שגם עם נתונים יבשים אתה מתווכח.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב:מבט מפוקח?
מכבי וק"ש במשבר, כנראה שק"ש ימשיכו לגמגם גם בפלייאוף, אבל מכבי ייצאו מהמשבר הזה ואז כל הדיבורים שלך על מבט מפוקח על הטבלה יהיו דיבורים של שיכור ולא מיין.
מבט מפוקח על הטבלה אומר שכשמכבי לא היו במשבר הם הצליחו לנצח את הקבוצות מתחתן ולא הצליחו להשיג את מלוא הנקודות רק מולנו מול הקרייה ומול בית"ר, אלמלא דרבי האלימות הם היו מאיתנו 9 נקודות פער ומק"ש 8, ואז לא היית מדבר בכלל על אליפות
הסיבה היחידה שאני לא מתייחס ל4 נקודות הללו זה שהשופטים גנבו לנו 8 נקודות ואז היינו נקודה ממכבי תל אביב במקרה שלהם לא היו מורידים נקודות והם היו משחקים את הדרבי ובמקרה שלנו השופטים לא היו טועים טעויות...
אז כן אנחנו כביכול נקודה ממכבי אבל בפועל היכולת שלנו שווה לקבוצת תחתית, לא ייתכן שאנחנו בכלל נהיה תלוים בשופטים ולא בעצמינו, לא ייתכן שהקבוצה הזאת נראית אומללה כל כך מתחילת העונה, ששחקנים כמו הובאן ובוזגלו נראים עייפים ובלעדיי היכולת שלהם מתחילת העונה אנחנו נראים כמו קבוצת תחתית.
אז כן אנחנו שומרים על יציבות אבל איזו יציבות? ניצחון, תיקו, ניצחון, הפסד, ניצון, תיקו, ניצחון, הפסד, יציבות מאוד מרשימה לקבוצה שמתיימרת לזכות באליפות מה אני אגיד....
אתה זורק ססמאות בשקל ועשרים.
אף אחד לא אמר שאנחנו מעולים ורצים לאליפות, הציגו נתונים יבשים שמעידים שאנחנו לא גרועים ביחס ל...

עוד לא לקחת לך מנדרינות ויצאת לטיול?!
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

גילוי נאות - אופטימי חסר היגיון.

מבט מפוקח - שום דבר חוץ מהמשחק הקרוב. בלי ספקולציות בלי חישובים. בלי דיספרסיה ובלי מאניה. רק סכנין רק סכנין רק סכנין רק סכנין רק סכנין רק סכנין רק סכנין רק סכנין רק סכנין רק סכנין רק סכנין רק סכנין רק סכנין רק סכנין רק סכנין רק סכנין סכנין רק סכנין רק סכנין רק סכנין רק סכנין רק סכנין רק סכנין רק סכנין רק סכנין רק סכנין רק סכנין סכנין רק סכנין רק סכנין רק סכנין
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

גדי כתב:גילוי נאות - אופטימי חסר היגיון.

מבט מפוקח - שום דבר חוץ מהמשחק הקרוב. בלי ספקולציות בלי חישובים. בלי דיספרסיה ובלי מאניה. רק סכנין רק סכנין רק סכנין רק סכנין רק סכנין רק סכנין רק סכנין רק סכנין רק סכנין רק סכנין רק סכנין רק סכנין רק סכנין רק סכנין רק סכנין רק סכנין סכנין רק סכנין רק סכנין רק סכנין רק סכנין רק סכנין רק סכנין רק סכנין רק סכנין רק סכנין רק סכנין סכנין רק סכנין רק סכנין רק סכנין
אין עלייך גדי

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

Totti כתב: אין עלייך גדי
שמור לי מקום ביום ראשון - אני מגיע ישר מנתב"ג למשחק.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

גדי כתב:
שמור לי מקום ביום ראשון - אני מגיע ישר מנתב"ג למשחק.
אני בספק, לא נערכתי בהתאם ויש לי פגישה מתוכננת בירושלים בסביבות 19:00...מקווה למצוא פתרון

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Totti כתב: אתה זורק ססמאות בשקל ועשרים.
אף אחד לא אמר שאנחנו מעולים ורצים לאליפות, הציגו נתונים יבשים שמעידים שאנחנו לא גרועים ביחס ל...

עוד לא לקחת לך מנדרינות ויצאת לטיול?!
הבדיחה הזאת הצחיקה בפעם הראשונה (מה גם שהיא לא מקורית לא יפה לקחת מחכם חנוכה ומגבריאל ועזריאל בדיחות חמודי) ועכשיו לגביי הנושא, מבט מפוקח על הטבלה מלמד שאנחנו שומרים על יציבות ושמכבי וק"ש במשבר, זה בפועל לא אומר כלום!
אבל כותב הנושא בא להגיד שזה אומר שאנחנו כן יכולים לזכות באליפות וכן בתאוריה וגם במעשי זה אפשרי אבל מבחינת יכולת זה לא, אבל אני לא אתווכח איתך הריי אתה גאון הדור...
אני בסך הכל מנסה להוריד אנשים לקרקע אחרת עוד פעם נצפה ונסבול, ואתה אותו אחד שקיפל את העונה לא אני.
אז תחליט העונה מקופלת (עד הפירור האחרון) או שלא?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב: הבדיחה הזאת הצחיקה בפעם הראשונה (מה גם שהיא לא מקורית לא יפה לקחת מחכם חנוכה ומגבריאל ועזריאל בדיחות חמודי) ועכשיו לגביי הנושא, מבט מפוקח על הטבלה מלמד שאנחנו שומרים על יציבות ושמכבי וק"ש במשבר, זה בפועל לא אומר כלום!
אבל כותב הנושא בא להגיד שזה אומר שאנחנו כן יכולים לזכות באליפות וכן בתאוריה וגם במעשי זה אפשרי אבל מבחינת יכולת זה לא, אבל אני לא אתווכח איתך הריי אתה גאון הדור...
אני בסך הכל מנסה להוריד אנשים לקרקע אחרת עוד פעם נצפה ונסבול, ואתה אותו אחד שקיפל את העונה לא אני.
אז תחליט העונה מקופלת (עד הפירור האחרון) או שלא?
ברגע שהתבהר לי שלא הבנת את מטרת הטופיק, מחקתי הודעה ארוכה שתכננתי לכתוב לך.
תעבור מהתחלה על כל ההודעות ותבדוק האם מישהו כאן טען "שאנחנו כן יכולים לזכות באליפות".
בסהכ הציגו טבלה " מפוקחת ".

תשתה מים קרים אם לא מנדרינות, העיקר משהו שירגיע אותך סוף סוף.

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

red ultras כתב:
אביב אני מזמין אותך להכנס לאשכול שפתחתי אתמול, לפני ההפסד של מכבי ואחרי התיקו שלנו.
ויש לך מזל שאני אוהב אותך מכיתה א' ברעות (אלא אם כן יש עוד אביב גולן) :mrgreen:
חחחחח מי זה???

שלח תגובה