הפינה הפסימית מחזור 26
- The red one
הפינה הפסימית מחזור 26
כן, רבאק, הייתי חייב לפתוח, כי אני פשוט זועם על ג'ון אוגו! רבאק היה לך משחק כל כך טוב מה אתה עושה פרצופים שאתה יורד לספסל?? במה תהיה שימושי מדקה 65 שגם ככה אתה עם צהוב רביעי ולא מספיק נחסר את הובאן בבלומפילד נצטרך להיות חסרים גם אותך?? בושה וחרפה באמת. היה צריך להגיד תודה שלא קיבל את הצהוב לפני כן.
ואם כבר אז ...
הקהל כהרגלו רדום. עוד 5 משחקים לסטופר..ואולי עוד 5 משחקים לקהל הרדום הזה..
כל המחצית הראשונה הייתה טיפה מבאסת. כמו כל העונה הזו, פשוט מבאס שעם סגל כזה ושחקנים כלאה ובבית, אנחנו לא מצליחים הלביא לידי ביטוי (משמע - בעיטות למסגרת/שערים) את היתרון שלנו.
ואם כבר אז ...
הקהל כהרגלו רדום. עוד 5 משחקים לסטופר..ואולי עוד 5 משחקים לקהל הרדום הזה..
כל המחצית הראשונה הייתה טיפה מבאסת. כמו כל העונה הזו, פשוט מבאס שעם סגל כזה ושחקנים כלאה ובבית, אנחנו לא מצליחים הלביא לידי ביטוי (משמע - בעיטות למסגרת/שערים) את היתרון שלנו.
Re: הפינה הפסימית מחזור 26
ואללה לא מבין על מה מדברים, כנראה פספסתי את הסיפור עם אוגו.
קהל ברמה מאוד נמוכה.
קהל ברמה מאוד נמוכה.
אוגו בסה״כ הוכיח למה הרוב קיווה שמהרגע שהשער השני נכנס שהוא יצא בחוץ.
האנוכיות של גבאי, חוסר היציאה של בוזגלו מהתקופה הזו שלו. היה צריך להישאר במגרש יותר.
האנוכיות של גבאי, חוסר היציאה של בוזגלו מהתקופה הזו שלו. היה צריך להישאר במגרש יותר.
מדהרים כאן הרבה על רעב של שחקנים,או חוסר רעב.
צר לי,אבל הקהל שלנו מתנהג כאילו הוא אחרי 10 אליפויות רצופות.
דווקא במשחק הזה היה צריך את הקהל בשיאו.
כל כך חבל..
כל כך חבל..
אמת ויציב.אדום זקן כתב:מדהרים כאן הרבה על רעב של שחקנים,או חוסר רעב.
כל כך חבל..
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
זה לא בגלל הרעב חביבי. זה בגלל החומר האנושי/וסרמיל/אי-תרבות-הספורט שיש לנו כאן. בעוד 2-3 עונות נבחן אם זה באמת רק בגלל המתקן כמו שהרבה טוענים ..אדום זקן כתב:מדהרים כאן הרבה על רעב של שחקנים,או חוסר רעב.
כל כך חבל..
אוגו צריך לקבל בראש קצת ולהרגע קצת , גם אותו מותר להחליף גם אם אין לו 4 צהובים לא מתנהגים ככה.
מחצית ראשונה זוועתית
מחצית ראשונה זוועתית
צודק, אני מקווה שבאיצטדיון החדש זה ייראה אחרתאדום זקן כתב:מדהרים כאן הרבה על רעב של שחקנים,או חוסר רעב.
כל כך חבל..
- simply-red
דובב גבאי , די כבר עם האנוכיות הזו ולא בפעם הראשונה.
מאור בוזגלו בקטנה, אי אפשר להחמיץ ממצבים כאלה ובעיקר
כשאנחנו נכנסים למני טיים.. הזכיר לי את ההחמצה הנוראית
בחצי גמר נגד ק״ש.
מתי נזכה לראות העונה את שני המאורים מככבים יחדיו???
מאור בוזגלו בקטנה, אי אפשר להחמיץ ממצבים כאלה ובעיקר
כשאנחנו נכנסים למני טיים.. הזכיר לי את ההחמצה הנוראית
בחצי גמר נגד ק״ש.
מתי נזכה לראות העונה את שני המאורים מככבים יחדיו???
- dardasmiley
אני חושב שאתם מנפחים יותר מדי את הסיפור עם אוגו. בהתחלה כשרצו להחליף אותו הובאן היה בחוץ על הרצפה, הוא ביקש ובצדק שיחכו רגע עם החילוף כדי לררות מה איתו. חזר הובאן אוגו יצא. יצא עצבני, זה נכון, אבל הוא היה במשחק ממש טוב ומבחינתו בדק. התעצבן קצת, נרגע, הסבירו לו למה יצא וחזר לשבת בספסל כמו גדול.
לא צריך לחפש איפה שאין.
ולפינה הפסימית:
דובב גבאי עם אנוכיות מרגיזה, שבמצב תוצאה אחר כנראה היה זוכה לקללות מהיציע.
הובאן לא היה מספיק טוב היום.
לא צריך לחפש איפה שאין.
ולפינה הפסימית:
דובב גבאי עם אנוכיות מרגיזה, שבמצב תוצאה אחר כנראה היה זוכה לקללות מהיציע.
הובאן לא היה מספיק טוב היום.
- ForeverRed
אוגו - נאמר כבר הכל.
דובב - חלש מאוד.
אופיר - חלק אולי לא יסכימו. אני ראיתי יותר מידיי חורים מהצד שלו.
החילוף של בוזגלו - כן כן. למרות שכלום לא מתחבר לו, דווקא כשהקבוצה נמצאת במומנטום וטסה קדימה, אלו הדקות להחזיר אותו לעניינים. חבל.
דובב - חלש מאוד.
אופיר - חלק אולי לא יסכימו. אני ראיתי יותר מידיי חורים מהצד שלו.
החילוף של בוזגלו - כן כן. למרות שכלום לא מתחבר לו, דווקא כשהקבוצה נמצאת במומנטום וטסה קדימה, אלו הדקות להחזיר אותו לעניינים. חבל.
אוגו מתחמם מהר ונרגע מהר.הראל כתב:אוגו צריך לקבל בראש קצת ולהרגע קצת , גם אותו מותר להחליף גם אם אין לו 4 צהובים לא מתנהגים ככה.
מחצית ראשונה זוועתית
אני בטוח שהוא מבין שהחילוף של אלישע היה נכון.
+1ForeverRed כתב: החילוף של בוזגלו - כן כן. למרות שכלום לא מתחבר לו, דווקא כשהקבוצה נמצאת במומנטום וטסה קדימה, אלו הדקות להחזיר אותו לעניינים. חבל.
בדיוק כשהיתה לי הרגשה שהינה בוזגלו נכנס למשחק הוא הוחלף.
חבל, יש לי הרגשה שהיה יכול לחזור היום לעניינים.
יציע העיתונות- חבל שהם לא ראו את מליקסון הערב אחרת הם לא היו קוטלים אותו כפי שעשו.
דובב גבאי - אישית אני לא יכול לסבול את השחקן הזה , לא אהבתי לא אוהב ולא אוהב ולא משנה מהו יעשה לא יצליח לגרום לי לשנות את החשיבה שלי עליו , כל כך אנוכי , מייצג את הבינוניות והאפרוריות של ב"ש הישנה.
מקווה מאוד שלא יאריכו לו את החוזה בקיץ , ויסלחו לי כל תומכיו ומעריציו.
ג'ון אוגו - ולא לא מדבר מקצועית , חייב להגיע לו מנות יותר גדולות של חמצן כשהוא עצבני , צריך לקבל שטיפה רצינית על ההתנהגות המבישה שלו , אתה מוחלף בגלל שיש לך 4 צהובים ויש לנו עוד שבועיים משחק אחד החשובים בעונה , אלישע מחליף אותך בשביל לשמור עלייך , מה אתה עושה הצגות כאילו כבשת רביעיה ובישלת עוד צמד?
אופיר דודזאדה של המחצית הראשונה - אופיר של המחצית הראשונה הצליח להוציא אותי מהכלים , המון איבודים , המון חורים , במחצית השנייה השתפר נקווה שימשיך במגמת שיפור ולא יחזור לשחק כמו במשחקים האחרונים שלו.
הובאן - עם כמה שאני אוהב את הובאן , ואני מאוד אוהב אותו , צהוב של חוסר אחריות וטיפשות , רואים שמבחינה פיזית הוא שחוק המנוחת נבחרת תעשה לו טוב ונקבל אותו ביג טיים למאני טיים.
מקווה מאוד שלא יאריכו לו את החוזה בקיץ , ויסלחו לי כל תומכיו ומעריציו.
ג'ון אוגו - ולא לא מדבר מקצועית , חייב להגיע לו מנות יותר גדולות של חמצן כשהוא עצבני , צריך לקבל שטיפה רצינית על ההתנהגות המבישה שלו , אתה מוחלף בגלל שיש לך 4 צהובים ויש לנו עוד שבועיים משחק אחד החשובים בעונה , אלישע מחליף אותך בשביל לשמור עלייך , מה אתה עושה הצגות כאילו כבשת רביעיה ובישלת עוד צמד?
אופיר דודזאדה של המחצית הראשונה - אופיר של המחצית הראשונה הצליח להוציא אותי מהכלים , המון איבודים , המון חורים , במחצית השנייה השתפר נקווה שימשיך במגמת שיפור ולא יחזור לשחק כמו במשחקים האחרונים שלו.
הובאן - עם כמה שאני אוהב את הובאן , ואני מאוד אוהב אותו , צהוב של חוסר אחריות וטיפשות , רואים שמבחינה פיזית הוא שחוק המנוחת נבחרת תעשה לו טוב ונקבל אותו ביג טיים למאני טיים.