או שאתה כל כך גדול עליי...
או שאתה כל כך גדול עליי...
אין לי שום כוונה לשורר כאן שירי פמיניזם ברוח הנצחון אמש, ממש לא. רק לשתף בתחושה הכללית שחוויתי רגע אחרי שברדה גלגל את השני פנימה והוא ברוח השיר.
הבעיה שלנו מנטלית, פסיכולוגית, פסיכואנליטית ותוכלו להמשיך ולהדביק תיאורים מעולמו של פרויד עד מחרתיים.
היא לא טקטיקה, לא 4-4-2,לא מליקסון חלש, ברדה לא כובש, אוגו מופרע, ממש לא.
כל שחקן שלנו עולה לשחק עם משקולות על הרגליים, כבד, כבד מידי.. וכשזה משתחרר זה יפה לעין, שוטף, מהיר, זורם...זה יכול היה להסתיים ב-5:0 בכיף ולא שיחקנו נגד קונוסים.
אולי המושג "אליפות" קצת גדול על החבורה שלנו, אולי מדובר בפחד אמיתי ללכת עד הסוף, לא בכדי אנחנו בועטים בדלי, לא לחינם אנחנו כבויים כל כך...
מבחינת כישרון אנחנו יכולים, מבחינת פוטנציאל כבר היינו צריכים להוביל את הטבלה בפלוס 4 לפחות...זה רק בראש, רק בראש
הבעיה שלנו מנטלית, פסיכולוגית, פסיכואנליטית ותוכלו להמשיך ולהדביק תיאורים מעולמו של פרויד עד מחרתיים.
כל שחקן שלנו עולה לשחק עם משקולות על הרגליים, כבד, כבד מידי.. וכשזה משתחרר זה יפה לעין, שוטף, מהיר, זורם...זה יכול היה להסתיים ב-5:0 בכיף ולא שיחקנו נגד קונוסים.
אולי המושג "אליפות" קצת גדול על החבורה שלנו, אולי מדובר בפחד אמיתי ללכת עד הסוף, לא בכדי אנחנו בועטים בדלי, לא לחינם אנחנו כבויים כל כך...
מבחינת כישרון אנחנו יכולים, מבחינת פוטנציאל כבר היינו צריכים להוביל את הטבלה בפלוס 4 לפחות...זה רק בראש, רק בראש
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
Re: או שאתה כל כך גדול עליי...
עוד בעיה מקצועית שלנוTotti כתב:זה רק בראש, רק בראש

איפה גליינור איפה??
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מעניין אותי למה השחקנים נראים גם יותר טוב בבית מאשר בחוץ, זה גם חלק מזה, משהו במשחקי החוץ בנוסף לתחרות האליפות גורמת לשחקנים להיות כבדים הרבה יותר בחוץ מאשר בבית.
אולי צריך להגיד להם שאין להם מה להפסיד ושישחקו בשביל להנות?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
נו, אז תגיד כבר, למה אתה מחכה?!דר אדום בנשמה כתב:מעניין אותי למה השחקנים נראים גם יותר טוב בבית מאשר בחוץ, זה גם חלק מזה, משהו במשחקי החוץ בנוסף לתחרות האליפות גורמת לשחקנים להיות כבדים הרבה יותר בחוץ מאשר בבית.
יש לך כל כך הרבה סבלנות לשגע אותנו כאן ואין לך חצי שעה להשקיע ולהגיד להם?!
- דר אדום בנשמה
איך אני אגיד? אני מכיר אותם?Totti כתב: נו, אז תגיד כבר, למה אתה מחכה?!
יש לך כל כך הרבה סבלנות לשגע אותנו כאן ואין לך חצי שעה להשקיע ולהגיד להם?!
גם אם אני אגיע לאימונים מישהו יקשיב לי?
אני לא קרוב לאלונה ולא קרוב לאלישע והלוואי והייתי...
קח מגפון ולך לאימון, כמו גדי וילצרסקידר אדום בנשמה כתב: איך אני אגיד? אני מכיר אותם?
גם אם אני אגיע לאימונים מישהו יקשיב לי?
אני לא קרוב לאלונה ולא קרוב לאלישע והלוואי והייתי...
- דר אדום בנשמה
יש לי מגפון אבל זה לא יעזור ואתה יודע את זה...Totti כתב: קח מגפון ולך לאימון, כמו גדי וילצרסקי
גם שאני כותב כאן ומביע את דעתי ואומר שאלונה צריכה להביא מנהל מקצועי זה לא באמת ישפיע אני רק כותב את הדעות שלי זה הכל.
אולי אם הקשר שלך לח"כ יש לך קשר לאלונה בדרך כלשהי?
בקיצור השחקנים צריכים להתחיל להנות מהמשחק, אלישע צריך להיות פחות מקובע ויאללה הפועל...
דברים שמדברים עליהם בפרטי אמורים להישאר בפרטי כמדומני.דר אדום בנשמה כתב: יש לי מגפון אבל זה לא יעזור ואתה יודע את זה...
גם שאני כותב כאן ומביע את דעתי ואומר שאלונה צריכה להביא מנהל מקצועי זה לא באמת ישפיע אני רק כותב את הדעות שלי זה הכל.
אולי אם הקשר שלך לח"כ יש לך קשר לאלונה בדרך כלשהי?
בקיצור השחקנים צריכים להתחיל להנות מהמשחק, אלישע צריך להיות פחות מקובע ויאללה הפועל...
רק לראות את מליקסון משחק מה2-0 ואילך מסביר את הבעיה שלו העונה...
בעיקר ביטחון
בעיקר ביטחון
אלדר כתב:רק לראות את מליקסון משחק מה2-0 ואילך מסביר את הבעיה שלו העונה...
בעיקר ביטחון
לא רק ביטחון, גם שטחים
אחרי הגול הראשון ובמיוחד השני, סכנין יצאו מהבונקר ופתחו שטחים,שם זה הלחם והחמאה של מאור
- ForeverRed
מאור היה טוב במשך כל המשחק, גם במחצית הראשונה.
מן הסתם כשהמומנטום היה שלנו אז זה גם נראה טוב יותר.
מן הסתם כשהמומנטום היה שלנו אז זה גם נראה טוב יותר.
במשחקי הפלייאוף יהיו הרבה שטחים.....ns75 כתב:
לא רק ביטחון, גם שטחים
אחרי הגול הראשון ובמיוחד השני, סכנין יצאו מהבונקר ופתחו שטחים,שם זה הלחם והחמאה של מאור
בכלל במחצית השנייה כשמליקסון עבר לשחק קרוב לשער קרו דברים טובים, הוא עוד יסתום פיות
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא מסכים. גם במשחקים שניצחנו הצגנו ברוב הפעמים יכולת לא משכנעת.Totti כתב:אין לי שום כוונה לשורר כאן שירי פמיניזם ברוח הנצחון אמש, ממש לא. רק לשתף בתחושה הכללית שחוויתי רגע אחרי שברדה גלגל את השני פנימה והוא ברוח השיר.
אם היה לנו מאמן איכותי, היינו מצליחים ליצור את שטף המשחק שאנחנו יוצרים כשאנחנו ביתרון ובביטחון, לאורך 90 דקות וגם במשחקי החוץ.
דברים ששחקנים שלנו עושים על אוטומט כשהם עם ביטחון, הם דברים שלא קורים כשהם בשיווין או בפיגור, וכאן אמור לבוא לידי ביטוי המאמן שדרך שיטת משחק וטביעת האצבע שלו אמור להנחיל לנו דרך וכדורגל שיהיו לא רק כשאנחנו ביתרון והכל זורם אלא גם כשאנחנו מתקשים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אין קשר בכלל למשחקים שניצחנו וליכולת בהם. יש קבוצה אחת כבדה, לחוצה ושבלונית ויש את זו שכובשת ומשחקת הרבה יותר משוחרר ורגוע. אפשר לדקלם מנטרות על "מאמן" מבוקר עד ערב, אבל התעלמות מוחלטת מאחריות השחקנים גובלת בחוסר אובייקטיביות.Sir Alex Ferguson כתב: לא מסכים. גם במשחקים שניצחנו הצגנו ברוב הפעמים יכולת לא משכנעת.
אם היה לנו מאמן איכותי, היינו מצליחים ליצור את שטף המשחק שאנחנו יוצרים כשאנחנו ביתרון ובביטחון, לאורך 90 דקות וגם במשחקי החוץ.
דברים ששחקנים שלנו עושים על אוטומט כשהם עם ביטחון, הם דברים שלא קורים כשהם בשיווין או בפיגור, וכאן אמור לבוא לידי ביטוי המאמן שדרך שיטת משחק וטביעת האצבע שלו אמור להנחיל לנו דרך וכדורגל שיהיו לא רק כשאנחנו ביתרון והכל זורם אלא גם כשאנחנו מתקשים.
עזוב אותך טקטיקה שמקטיקה, שחקנים יצירתיים כמו בוזגלו, מליקסון, ברדה, הובאן, אוגו, צריכים לשחק כדורגל הרבה יותר מהיר,יעיל ויפה לעין גם אם דר יאמן אותם