פלט

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
באר שבעי באדום
Title: באר ש7עי

פלט

שליחה על ידי באר שבעי באדום »

בזמן האחרון מדברים הרבה על להביא חלוץ זר בעונה הבאה, ועלו שמות כמו נווקאמה וקיואנדה,

אני חושב שזה הזמן להביא לעונה הבאה את מי ששיחק כאן, מי שמחובר לעיר, לשחקנים, ומכיר את המנטליות..
בקיץ האחרון הוא היה בדרך לביתר, ולפי דעתי זה בדיוק החלוץ שאנו זקוקים, והשילוב שלו עם בוזגלו בעונה שעברה הוכיח את זה, ואני בטוח שזה יוסיף לסגנון משחק שלנו והשילוב שלו עם מליקסון ישחרר את מאור ויוציא ממנו את הכישרון שיש לו,

חלוץ רחבה פיזי, משחק ראש, פותח שטח .. זה רק הבחור הזה.
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

תמונה
[/align]

סמל אישי של משתמש
באר שבעי באדום
Title: באר ש7עי

Re: פלט

שליחה על ידי באר שבעי באדום »

בנוסף עם איצטדיון חדש בעונה הבאה זה יוסיף איתו אפקט של אווירה אירופאית
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

תמונה
[/align]

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

רק במידה ומביאים במקום אגידה שוער ישראלי ובמקום פאיו בלם ישראלי כי אני מעדיף להביא את וואקמה במידה ונחתיפ את דין מורי ואת מרציאנו פלט ווואקמה מתאימים לנו ואיתם תהיה לנו ההתקפה הכי טובה בליגה במידה והסגל הנוכחי נשאר אותו דבר פחות יותר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

מדהים איך ה"אגו והכבוד" שלכם סלקטיביים. כשמדובר על ישראלי שלא בא לכאן כדוגמת עטר או ריקן כי דון שחר הציע לו משהו יותר (יותר כסף, יותר מעמד, יותר יוקרה) אתם תמחקו אותו ותייחלו שישבור את הרגל בכל הזדמנות. אבל כששחקן זר בורח לנו חודש לפני הליגה בצורה חד צדדית תוך שהוא מנצל בצורה מבישה סעיף בחוזה שהבטיח כבר שלא ישתמש בו, זה לא נורא. על זה אפשר לסלוח. זה לא פוגע בכבוד של המועדון. פתאום הוא מחובר לעיר ולמועדון. ראינו כמה החיבור הזה עזר לנו להשאיר אותו.

לא נעים לי להגיד את זה והתאפקתי די הרבה אבל אני רואה שהשם שלו עולה כל שני וחמישי אז הרגשתי חייב. שילך כפרה על הולנד, ושישב שם בספסל עד לרגע הפרישה שלו. "מי שלא רוצה להיות כאן, וולקאם!"

הפועל ב"ש מועדון גדול שלא צריך להתחנן כמו אישה מוכה לשחקן שזרק אותנו.

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

אני מעדיף את נוואקמה+חלוץ ישראלי.
אם אג׳ידה לא ממשיך אפשר להביא את קאיודה.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

dardasmiley כתב:מדהים איך ה"אגו והכבוד" שלכם סלקטיביים. כשמדובר על ישראלי שלא בא לכאן כדוגמת עטר או ריקן כי דון שחר הציע לו משהו יותר (יותר כסף, יותר מעמד, יותר יוקרה) אתם תמחקו אותו ותייחלו שישבור את הרגל בכל הזדמנות. אבל כששחקן זר בורח לנו חודש לפני הליגה בצורה חד צדדית תוך שהוא מנצל בצורה מבישה סעיף בחוזה שהבטיח כבר שלא ישתמש בו, זה לא נורא. על זה אפשר לסלוח. זה לא פוגע בכבוד של המועדון. פתאום הוא מחובר לעיר ולמועדון. ראינו כמה החיבור הזה עזר לנו להשאיר אותו.

לא נעים לי להגיד את זה והתאפקתי די הרבה אבל אני רואה שהשם שלו עולה כל שני וחמישי אז הרגשתי חייב. שילך כפרה על הולנד, ושישב שם בספסל עד לרגע הפרישה שלו. "מי שלא רוצה להיות כאן, וולקאם!"

!!!!!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

dardasmiley כתב:מדהים איך ה"אגו והכבוד" שלכם סלקטיביים. כשמדובר על ישראלי שלא בא לכאן כדוגמת עטר או ריקן כי דון שחר הציע לו משהו יותר (יותר כסף, יותר מעמד, יותר יוקרה) אתם תמחקו אותו ותייחלו שישבור את הרגל בכל הזדמנות. אבל כששחקן זר בורח לנו חודש לפני הליגה בצורה חד צדדית תוך שהוא מנצל בצורה מבישה סעיף בחוזה שהבטיח כבר שלא ישתמש בו, זה לא נורא. על זה אפשר לסלוח. זה לא פוגע בכבוד של המועדון. פתאום הוא מחובר לעיר ולמועדון. ראינו כמה החיבור הזה עזר לנו להשאיר אותו.

לא יזיק גם להתייחס לנסיבות.. אתה שחקן זר במדינה זרה ופתאום אתה צריך להתמודד עם טילים על הראש. איך אתה היית נוהג?

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

dor69 כתב: לא יזיק גם להתייחס לנסיבות.. אתה שחקן זר במדינה זרה ופתאום אתה צריך להתמודד עם טילים על הראש. איך אתה היית נוהג?
לא חושב שזאת הסיבה.
אם היה מקבל עוד כסף היה נשאר.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

די עם פלט, בחייאת אבוק
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

לא נגד פלט, אבל קצת סטטיסטיקה (מקווה שמדויק):

ליגה בלגית: 2 שערים ב-18 הופעות (905 דקות משחק).

ליגה הולנדית: שער 1 ב-7 הופעות (504 דקות משחק).

אני בטוח שהוא מצטער על ההחלטות הטיפשיות שלו.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אגידה השוער הכי טוב בארץ ולא יעזור איך יסובבו את זה ,באמת שהרבה זמן לא היה לנו זרים טובים ופתאום יש חמש כאלה ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
שימי

שליחה על ידי שימי »

בלם ישראלי ברמה גבוהה במקום פאיוביץ
שיר צדק הכי טוב אם מכבי לא יחטפו אותו

שוער
צריך לבדוק את עלויות השארת אג'ידה
עד איזה גיל יכול להישאר איתנו
והאם ניתן למכור אותו בעתיד

אם הוא הולך
גם הרוש וגם מרציאנו הם אופציות טובות

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

הרוש?! אפילו לא בצחוק! עוד דני עמוס עם יחצ"נים טובים.

את אג'ידה כנראה שכבר אי אפשר יהיה למכור, אבל חוזה לכמה שנים יחזיק אותו איתנו כבר עד סוף הקריירה. לדעתי.

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

חחח הרוש :-) בדיחה טובה.
מה עם רובי לבקוביץ׳? אולי עדיף לתת לו צ׳אנס?

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

רק אג׳ידה רק אג׳ידה

שלח תגובה