האם נכונות השמועות ?
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
האם נכונות השמועות ?
שאותה תפאורה שעבדו עליה קשה לא נכנסה ונשארה בחוץ באוטובוסים ואוהדי מכבי הצליחו להגיע לאותה תפאורה ופשוט הרסו הכל??
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
Re: האם נכונות השמועות ?
כן, תראה את הפייסבוק של אולטרה סאות'
יודע שהייתה תפאורה מדהימה ולא הכניסו בכלל השוטרים, מה קרה אחרי זה אין לי מושג.

- The red one
החלק הראשון נכון ..
השני? לא שמעתי. אבל זה מוקדם מדיי .. אנשים בטח יתחילו לדבר על זה (אם קרה גם אוהדי מכבי ת"א יתלהבו מזה) בקרוב ..
השני? לא שמעתי. אבל זה מוקדם מדיי .. אנשים בטח יתחילו לדבר על זה (אם קרה גם אוהדי מכבי ת"א יתלהבו מזה) בקרוב ..
לא שמועה זה מה שקרה.
כבר מעל שבועיים הארגון בדיונים עם משטרת ת"א, היה אישור למשהו ספציפי ובעקבות זה נעשה משהו שאושר ומדהים.
בכניסה ביקשו לפתוח את כל השלט בדקו הכל ואז אמרו אתם לא מכניסים כלום, לא חכות, לא דגלים לא כלום.
ACAB
כבר מעל שבועיים הארגון בדיונים עם משטרת ת"א, היה אישור למשהו ספציפי ובעקבות זה נעשה משהו שאושר ומדהים.
בכניסה ביקשו לפתוח את כל השלט בדקו הכל ואז אמרו אתם לא מכניסים כלום, לא חכות, לא דגלים לא כלום.
ACAB
- באר שבעי באדום
מחכה ליום שמכבי יבואו לאיצטדיון החדש עם תפאורה ענקית ואז יקבלו ברקס בכניסה.RedHell כתב:לא שמועה זה מה שקרה.
ACAB
זה לא פעם ראשונה שיש בעיות עם המשטרה , גם נגד מכבי חיפה ובית״ר זה נגמר ככה,
לא רוצים שוטרים ביציע

[/align]

[/align]
- The red one
כן העניין הוא שבמקרה הזה, כמו שרדהל כתב, ACAB, המשטרה פועלת בצורה (יחסית) אחידה נגד כל ארגוני האוהדים. גם החבר'ה של מכבי והפועל ת"א סובלים מזה ..באר שבעי באדום כתב:
מחכה ליום שמכבי יבואו לאיצטדיון החדש עם תפאורה ענקית ואז יקבלו ברקס בכניסה.
זה לא פעם ראשונה שיש בעיות עם המשטרה , גם נגד מכבי חיפה ובית״ר זה נגמר ככה,
לא רוצים שוטרים ביציע
ואחרי תקרית האבוקות שלנו במשחק בבלומפילד סיבוב שני אפילו המשטרה של ב"ש עשתה לארגון בעיות ..
- באר שבעי באדום
צריך לשמור את מה שנשאר מהתפאורה לחצי גמר הגביע, חבל לבזבז אותו על משחק ליגה מגעיל בוסרמיל,
שאפו לארגון האוהדים
שאפו לארגון האוהדים

[/align]

[/align]
מכבי הדליקו בדרבי אבוקות מתחת לשלט פריסה, אנחנו לא עשינו את זה.אדום בלב בנשמהההה כתב: כן העניין הוא שבמקרה הזה, כמו שרדהל כתב, ACAB, המשטרה פועלת בצורה (יחסית) אחידה נגד כל ארגוני האוהדים. גם החבר'ה של מכבי והפועל ת"א סובלים מזה ..
ואחרי תקרית האבוקות שלנו במשחק בבלומפילד סיבוב שני אפילו המשטרה של ב"ש עשתה לארגון בעיות ..
עד עכשיו גם למכבי היה אסור, לא יכול להיות שתקבעו איתנו משהו אחד ובסוף בדקה ה90 אחריי כ"כ הרבה השקעה וכסף תגידו לנו לא נכנס, אפילו לא דגלים!
אל תתבלבל, זה הוראה ממכבי.
- באר שבעי באדום
החלק הראשון נכון..אחרי שדיברנו שבועיים עם המשטרה והצלחנו לקבל אישור(מוגבל ביותר) היום בדקה ה90 הם החליטו שלא להכניס כי לא בזין שלהם
לגבי החלק השני זה שקר גס..כל התפאורה פה איתנו באוטובוס
לגבי החלק השני זה שקר גס..כל התפאורה פה איתנו באוטובוס
שבוע הבן שלי מתעסק עם זה כשהמכונית שלי מופקעת לטובת הארגון. בסוף כלום לא נכנס. זה כבר לא עניין מקומי. כמה ראש קטן של כל מי שמתעסק בכדורגל ?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- המשוגע האדום
מישהו יכול להגיד איזהה תפאורה הכינו?..
אני חושב שישמרו את זה למשחק בוסרמיל נגד מכבי/לגמר אם יהיה נגדם.
לכל המעורבים בדבר, האם מנכל המועדון הכריזמטי עודכן בדבר ? ניסה לעזור לנכס הגדול של הקבוצה הזו ? אם כן מצפה ליחס דומה בוסרמיל/טרנר. הגיע הזמן לפחות להראות לאוהדים שאנחנו גוף אחד.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.