עדיין מחכה לחילוף ראשון

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

עדיין מחכה לחילוף ראשון

שליחה על ידי UncleAD »

אז ככה ,

העדפתי להגיב לנפלאות המאמן שלנו אתמול במשחק , וללא העצבים של אחרי המשחק.
לא באתי להטיף על "אמרתי לכם" או על "כבר מעל שנה אתם שומעים את זה ממני" , זה שאלישע חלש זה משהו מוכר כבר לכל אוהד הפועל ב"ש.

בואו נהיה כנים , כנראה שהקבוצה שלנו לא ברמה של מכבי.
מליקסון כבר עונה שלמה לא פוגע , כמה שלא נחבק ונעודד אותו.
דובב כבר לא מהיר כמו בעבר , וכבר לא כל כך קר רוח - מה שאפיין אותו בעונות הקודמות.
פאיוביץ לא בין הבלמים הטובים בליגה כמו שחלקנו חשבנו.
ועל דוידזאדה עדיף שלא נדבר.

ציפינו מאלישע שיהפוך את הקבוצה הזאת לאטרקטיבית , שב"ש תטרוף ותטריף את הליגה , וכן אם הפועל חיפה מסוגלת , גם אנחנו מסוגלים לנצח את מכבי.
אז עשינו את זה פה בוסרמיל , וניצחנו משחקים גדולים אחרים , אך גם הפסדנו במשחקים הזוים וחלשים להפליא.

אז כן , זה לא קרה , הקבוצה בדיוק נראית כמו בשנה שעברה , אותו פער ואותו הפסד בהפרש 2 שערים בבלומפילד.
ולמרות זאת לצערי אני רואה עוד פרסומים שהעתיד של אלישע עדיין בערפל , משמע שעוד יש סיכוי שהוא בתמונה לעונה הבאה.

עכשיו השאלה היא , האם מה שקרה הוא השתקפות למה שימשיך לקרות בעתיד? האם אנחנו כמועדון מתכוונים להתבסס ולהמשיך לבסס את מעמדנו כסגנית אולטימטיבית בזמן שהמכביזם מכה בנו עוד ועוד?
האם טוב לנו להתרפק על העבר הרע שלנו ולהגיד כל הזמן "תזכור איך נראינו לפני שנתיים , כמעט ירדנו ליגה והיום אנחנו במקום מספיק גבוה כדי לגרד לזהבי את הביצים"
האם אלונה תמשיך עם הפרצופים וההסתגרות בתוך עצמה שהיא יושבת ביציע בלחץ , כמו אחרון האוהדים? או שהיא תרים את הכפפה וכמו בעל בית אמיתי שמשלם כסף והרבה לשחקנים שלו , תדרוש תוצאות ועכשיו , כן כן עכשיו כי העכשיו שאנחנו רוצים זה עכשיו שאנחנו רואים כבר 2 עונות.

לא סגנות , לא גמר גביע ולא כמעט , אנחנו צמאים לתואר.
אנחנו נמלא את טרנר , אנחנו נשב על הראש של כל שחקן של קבוצה אורחת שתבוא לשחק פה ואנחנו ניתן את הגרון ואת מיטב כספנו עבור כרטיסים ומנוים בשביל הקבוצה הזאת.

ואני , האוהד שיושב ביציע בשער 5 כל שבת שנייה , אומר לך אלישע - נמאס לי מבינוניות , ואתה אדוני בינוני!!
אז החילוף אתמול לא הגיע בזמן ממך אלישע , אז אני מאוד מקווה שהוא יגיע בזמן מהבעלים שלנו , שאולי כמו לי , גם לה נמאס לראות את המאמן עייף יותר מהשחקנים שרצו 90 דקות בבלומפילד.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
bs war

Re: עדיין מחכה לחילוף ראשון

שליחה על ידי bs war »

doctorslayer כתב: הקבוצה בדיוק נראית כמו בשנה שעברה , אותו פער ואותו הפסד בהפרש 2 שערים בבלומפילד.
השנאה מעוורת

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

bs war כתב:
השנאה מעוורת
אכן, לא סתם אמרו חכמינו השנאה מקלקלת את השורה.
אפשר להשוות את המשחק הזה למגננה של שנה שעברה * 2?
קצת עירנות של דובב ויותר תכליתיות בחוד והפער ממכבי הוא 2 וכולם מזמרים זמירות אחרות.
אין מה לעשות, אתמול (כמעט) הכל היה עניין של ניצול מצבים. כ"כ הרבה קרנות, כדורים חופשיים, מתפרצות וחטיפות שווים יותר משער אחד.

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

אריאל2 כתב: אכן, לא סתם אמרו חכמינו השנאה מקלקלת את השורה.
קצת עירנות של דובב ויותר תכליתיות בחוד והפער ממכבי הוא 2 וכולם מזמרים זמירות אחרות.
אין מה לעשות, אתמול (כמעט) הכל היה עניין של ניצול מצבים. כ"כ הרבה קרנות, כדורים חופשיים, מתפרצות וחטיפות שווים יותר משער אחד.
אתה בדיוק מוכיח אתה הנקודה שאני מדבר עליה בכל הפוסט הזה.
הכמעט הזה , הקצת יותר עירנות , האם והאולי..
אולי די כבר..?

גם אני ראיתי דק' יפות , אפילו יפות מאוד שלנו אתמול.
אבל תכליתיים לא היינו , ותראה בסטטיסטיקה כמה אנחנו בטענו לשער ולמסגרת , וכמה מכבי.
עם כמעט לא הולכים למכולת , גם נבחרת ישראל נראתה טוב מול בלגיה , אבל בסופו של דבר בלגיה היא זאת שלקחה את הנקודות וזה מה שחשוב בכדורגל.

ולBS WAR מצחיק שמבין כל הפוסט הזה , התמקדת ומצאת בדיוק את המשפט התפל שחיפשת שיחזק את הנקודה שלך.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

אריאל2 כתב: אכן, לא סתם אמרו חכמינו השנאה מקלקלת את השורה.
זה נכון, שיחקנו טוב והיינו שווים ליותר מגול אחד ולפחות לנקודה במשחק, אני אישית מנסה לראות את הצד החיובי וזה שבאמת שיחקנו כמו קבוצה שמנסה להתמודד על התואר, מבחינתי שני דברים אחראיים להפסד של אתמול, וזה ניהול המשחק של אלישע ( אני מדבר על החילופים שלא הגיעו ושהם כבר הגיעו הם היו פשוט שערורייתים) וכושר גופני בדיחה. חבל שזה מה שהכריע, ואין ספק שאם דובב היה כובש או היינו מנצלים את אחד מהמצבים שהיו לנו אולי כנראה שהיינו מדברים אחרת, אבל מה לעשות זה לא קרה והדיבורים הם מוצדקים, ברגע שאתה מגיע לבלומפילד ומשחק טוב ולא נופל ממכבי במשך רוב המשחק יש תחושת החמצה ענקית, במיוחד שזה בדברים קטנים אבל כל כך ייסודיים של קבוצת כדורגל שרוצה להתמודד על התואר.

אני אצטט את אחד הכתבות שקראתי בוואלה ומתאר את ההרגשה הפנימית שלי אחרי המשחק אתמול בפרט והעונה האחרונה בכלל, ואני בטוח שעוד מלא אוהדים שפויים שלנו חושבים ככה:

"אוהד הפועל באר שבע אמיתי, חכם ולא מוסת, צריך לצאת גאה המשחק של הקבוצה שלו מול מכבי תל אביב בבלומפילד. הפועל באר שבע שיחקה כמו קבוצה גדולה, גם מול יריבה הרבה יותר טובה. היא לא פחדה ליזום, היא לא פחדה ללמוד, היא פשוט לא פחדה מכלום. היא באה לנצח את המשחק, אפילו שהיא לא יכלה לעשות זאת.

למה היא לא יכלה? כי באר שבע צריכה מגנים טובים יותר, היא צריכה חלוצים טובים יותר וקשר טוב יותר לצד בוזגלו. בקיץ באר שבע חשבה שחסר לה בעיקר שחקן אחד שיסגור לה את הפערים, פליימייקר איכותי, ולכן היתה מוכנה להשקיע הון במאור מליקסון. היום באר שבע צריכה להבין לא רק שהציפיות ממליקסון לא קשורות לשחקן עצמו, אלא גם שמלאכת השדרוג לא מסתיימת שם.

והמלאכה הזו צריכה גם לכוון למאמן טוב יותר. אלישע לוי עשה בשנתיים האחרונות נסים בבאר שבע, אבל גם לנסים שלו יש גבולות. כשבאר שבע הביאה את אלישע לוי היא חשבה מכבי חיפה. יבוא המאמן שהביא שתי אליפויות למכבי חיפה וייתן גם לנו איזו אליפות. היום הדברים מתבהרים: זה לא שאלישע לוי הביא את האליפויות למכבי חיפה, זו מכבי חיפה שעשתה אותו. בנתה אותו. אלישע לוי לא הביא אליפות לאף קבוצה שלא ידעה איך עושים זאת קודם, דוגמת באר שבע. וכך גם בבאר שבע עצמה.

קבוצה שמגלה לאורך עונה שלמה בינונית טקטית, לא יכולה לנצח בבלומפילד. העובדה שבאר שבע רצתה לנצח היא שלב בריא בתהליך שהמועדון הזה עובר בשנתיים האחרונות. אבל כדי להגיע לשלב הבא, באר שבע צריכה להביא מאמן שילמד אותה לקחת אליפות, ולא כזה שלמד לעשות זאת במכבי חיפה."

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

doctorslayer כתב:
אתה בדיוק מוכיח אתה הנקודה שאני מדבר עליה בכל הפוסט הזה.
הכמעט הזה , הקצת יותר עירנות , האם והאולי..
אולי די כבר..?

ולBS WAR מצחיק שמבין כל הפוסט הזה , התמקדת ומצאת בדיוק את המשפט התפל שחיפשת שיחזק את הנקודה שלך.
אתה מצפה שנהפוך להיות דורסניים תוך שנתיים?
זה לא יקרה עם הסגל הזה, וכנראה לא יקרה גם תוך יותר משנתיים עם אלישע.
זה לא משנה את העובדה שנראינו הרבה יותר טוב בהשוואה למשחקי העבר וזה בלי ביטון והובאן.

איש כחול-אני מצטרף לכל מילה שלך.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

חוסר סבלנות היא דבר מסוכן.
כן, אנחנו בינוניים טקטית בגלל אלישע ומונהגים ע"י מאמן מובל, זה נכון, אך גם צריך לדעת מי היריבה.
אפשר לדרוש עד מחר, למכבי יש יתרון עלינו כמעט בכל פרמטר.
אסור להיות נמהרים, אנחנו בדרך נכונה של התקדמות ותואר יגיע רק אם נמשיך להתמיד ולצמצם פערים לאט לאט.
עונה הבאה נקווה למאמן טוב יותר, שיפור בכל הצוות המקצועי ועוד שחקן רכש או שניים שישדרגו. צעד צעד, זה עוד יגיע.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

yossi כתב:חוסר סבלנות היא דבר מסוכן.
כן, אנחנו בינוניים טקטית בגלל אלישע ומונהגים ע"י מאמן מובל, זה נכון, אך גם צריך לדעת מי היריבה.
אפשר לדרוש עד מחר, למכבי יש יתרון עלינו כמעט בכל פרמטר.
אסור להיות נמהרים, אנחנו בדרך נכונה של התקדמות ותואר יגיע רק אם נמשיך להתמיד ולצמצם פערים לאט לאט.
עונה הבאה נקווה למאמן טוב יותר, שיפור בכל הצוות המקצועי ועוד שחקן רכש או שניים שישדרגו. צעד צעד, זה עוד יגיע.
וראינו איך נראינו מול יריבות כמו מכבי נתניה והפועל חיפה בחוץ ורעננה.
אלישע חלש וצריכים להביא במקומו מישהו שישדרג אותנו!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

blueman כתב: זה נכון, שיחקנו טוב והיינו שווים ליותר מגול אחד ולפחות לנקודה במשחק, אני אישית מנסה לראות את הצד החיובי וזה שבאמת שיחקנו כמו קבוצה שמנסה להתמודד על התואר, מבחינתי שני דברים אחראיים להפסד של אתמול, וזה ניהול המשחק של אלישע ( אני מדבר על החילופים שלא הגיעו ושהם כבר הגיעו הם היו פשוט שערורייתים) וכושר גופני בדיחה. חבל שזה מה שהכריע, ואין ספק שאם דובב היה כובש או היינו מנצלים את אחד מהמצבים שהיו לנו אולי כנראה שהיינו מדברים אחרת, אבל מה לעשות זה לא קרה והדיבורים הם מוצדקים, ברגע שאתה מגיע לבלומפילד ומשחק טוב ולא נופל ממכבי במשך רוב המשחק יש תחושת החמצה ענקית, במיוחד שזה בדברים קטנים אבל כל כך ייסודיים של קבוצת כדורגל שרוצה להתמודד על התואר.

אני אצטט את אחד הכתבות שקראתי בוואלה ומתאר את ההרגשה הפנימית שלי אחרי המשחק אתמול בפרט והעונה האחרונה בכלל, ואני בטוח שעוד מלא אוהדים שפויים שלנו חושבים ככה:

"אוהד הפועל באר שבע אמיתי, חכם ולא מוסת, צריך לצאת גאה המשחק של הקבוצה שלו מול מכבי תל אביב בבלומפילד. הפועל באר שבע שיחקה כמו קבוצה גדולה, גם מול יריבה הרבה יותר טובה. היא לא פחדה ליזום, היא לא פחדה ללמוד, היא פשוט לא פחדה מכלום. היא באה לנצח את המשחק, אפילו שהיא לא יכלה לעשות זאת.

למה היא לא יכלה? כי באר שבע צריכה מגנים טובים יותר, היא צריכה חלוצים טובים יותר וקשר טוב יותר לצד בוזגלו. בקיץ באר שבע חשבה שחסר לה בעיקר שחקן אחד שיסגור לה את הפערים, פליימייקר איכותי, ולכן היתה מוכנה להשקיע הון במאור מליקסון. היום באר שבע צריכה להבין לא רק שהציפיות ממליקסון לא קשורות לשחקן עצמו, אלא גם שמלאכת השדרוג לא מסתיימת שם.

והמלאכה הזו צריכה גם לכוון למאמן טוב יותר. אלישע לוי עשה בשנתיים האחרונות נסים בבאר שבע, אבל גם לנסים שלו יש גבולות. כשבאר שבע הביאה את אלישע לוי היא חשבה מכבי חיפה. יבוא המאמן שהביא שתי אליפויות למכבי חיפה וייתן גם לנו איזו אליפות. היום הדברים מתבהרים: זה לא שאלישע לוי הביא את האליפויות למכבי חיפה, זו מכבי חיפה שעשתה אותו. בנתה אותו. אלישע לוי לא הביא אליפות לאף קבוצה שלא ידעה איך עושים זאת קודם, דוגמת באר שבע. וכך גם בבאר שבע עצמה.

קבוצה שמגלה לאורך עונה שלמה בינונית טקטית, לא יכולה לנצח בבלומפילד. העובדה שבאר שבע רצתה לנצח היא שלב בריא בתהליך שהמועדון הזה עובר בשנתיים האחרונות. אבל כדי להגיע לשלב הבא, באר שבע צריכה להביא מאמן שילמד אותה לקחת אליפות, ולא כזה שלמד לעשות זאת במכבי חיפה."
חותם על כל מילה.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אני מסכים שאנחנו צריכים מאמן שישדרג אותנו.

אבל עדיין לא השתכנעתי שיש בשוק הישראלי אחד כזה.
ולא, אני לא מסכים ש"כל אחד עדיף".

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

החלטות מטופשות של אלישע גרמו לנו להפסד.
סוארס היה צריך לשחק בלם וגורדנה קשר אחורי.
הוא היה צריך להכניס את ארבייטמן הרבה קודם לכן ולהוציא את גבאי שלא תרם מספיק.
והוא לא היה צריך להוציא את מליקסון.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

bs war כתב:אני מסכים שאנחנו צריכים מאמן שישדרג אותנו.

אבל עדיין לא השתכנעתי שיש בשוק הישראלי אחד כזה.
ולא, אני לא מסכים ש"כל אחד עדיף".
אמרתי את זה לא פעם ולא פעמיים פה בפורום, כדי להשתדרג באמת אנחנו צריכים צוות מקצועי רחב וטוב יותר שבאמת ישדרג אותנו. מסכים לחלוטין שלא מאמן כזה או אחר יביא לפה את האליפות אם לא יהיה לו את הצוות והכלים המתאימים, כי כרגע מכבי פשוט 10 דרגות מעל הליגה בכל מה שקשור לצוות מקצועי. לגבי אלישע, אני חושב שאלישע מיצא את עצמו פה גם מבחינה אישית וגם מבחינה שרוב הקהל כבר מאס בו, וזה מתכון לאסון אם הוא ישאר פה עוד עונה, וזה הסיבה היחידה שלפי דעתי הוא לא צריך להמשיך פה, אבל אין ספק שהשינוי האמיתי יגיע ברגע שאלונה תבין שבשביל אליפות צריך לפתוח את הארנק עוד קצת ולהביא לפה צוות מקצועי שיעשה את השינוי.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

blueman כתב: זה נכון, שיחקנו טוב והיינו שווים ליותר מגול אחד ולפחות לנקודה במשחק, אני אישית מנסה לראות את הצד החיובי וזה שבאמת שיחקנו כמו קבוצה שמנסה להתמודד על התואר, מבחינתי שני דברים אחראיים להפסד של אתמול, וזה ניהול המשחק של אלישע ( אני מדבר על החילופים שלא הגיעו ושהם כבר הגיעו הם היו פשוט שערורייתים) וכושר גופני בדיחה. חבל שזה מה שהכריע, ואין ספק שאם דובב היה כובש או היינו מנצלים את אחד מהמצבים שהיו לנו אולי כנראה שהיינו מדברים אחרת, אבל מה לעשות זה לא קרה והדיבורים הם מוצדקים, ברגע שאתה מגיע לבלומפילד ומשחק טוב ולא נופל ממכבי במשך רוב המשחק יש תחושת החמצה ענקית, במיוחד שזה בדברים קטנים אבל כל כך ייסודיים של קבוצת כדורגל שרוצה להתמודד על התואר.

כתבה מצויינת! הקטע על אלישע הוא בדיוק התיאור וגם בדיוק הפשרה בין התומכים לבין המקטרגים

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

יש אצלנו בקהל כל כך הרבה לוזרים שזה מדהים.
מסתכלים על התקציב של מכבי ומרימים דגל לבן כאילו אנחנו מתמודדים העונה עם ברצלונה וריאל מדריד בלי להסתכל על היכולת של מכבי בפועל לאורך כל העונה.

גם אתמול וגם לאורך כל העונה מכבי ת"א היא קבוצה בינונית, לא מבריקה, לא דורסנית, לא כוחנית, רכה הגנתית וקבוצה שמאבדת לא מעט נקודות גם מול קבוצות מהחלק התחתון של הטבלה.

גם אתמול וגם לאורך כל העונה הייתה לנו הזדמנות לזכות באליפות. הייתה לנו הזדמנות לנצל את השובע שיש במכבי אחרי שתי אליפויות ואת הסגל האיכותי שנבנה כאן כדי לקחת אליפות.

אלישע לוי, שלא הצליח להוביל אותנו אפילו פעם אחת לחזרה מפיגור השנה, שנפל מנטלית וטקטית בכל משחק חוץ השנה, שבינואר החליש אותנו במקום לחזק אותנו, גרם לכך שבסוף העונה נסתכל על העונה הזאת בתחושת פספוס אדירה.

לא, העונה הזאת היא לא כישלון, כי אנחנו עדין נסיים כסגנית האלופה ועדין נשחק בגמר הגביע. אבל מדובר בעונה שנבכה עליה שנים רבות, עונה שהיא פספוס גדול, עונה שבמקום לעשות בה קפיצת מדרגה, נשארנו בדיוק באותו מקום של שנה שעברה, וזה למרות חיזוק של הסגל.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

delta7 כתב:
חותם על כל מילה.
חותם על החתימה של רוני. האמת שמפתיע שכתב תל אביבי מצליח לגעת בכל כך הרבה נקודות נכונות ולא מסתפק באיזה סיפור שקושר את שלום אביטן למצב הנוכחי.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

שלח תגובה