לא מאמין שאני עושה את זה לעצמי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
eitam

לא מאמין שאני עושה את זה לעצמי

שליחה על ידי eitam »

רואה את השידור החוזר בטלויזיה. כלום ושום דבר!!!
איך אפשר לקחת כל כך הרבה כישרון ולהעלים אותו? איך עם מליקסון, בוזגלו, נאסר וגורדנה אנחנו מעיפים כדורים קדימה? על זה עובדים באימונים? שחקנים מקבלים כדור ואין למי למסור. אף אחד לא מתפנה למסירה. שחקנים מדדים מדקה 70
לא יכול לראות את זה יותר!!! מצידי להחזיק בכדור 10% מהזמן אבל לא להעיף סתם כדורים קדימה. כל המשחק בהליכה, בלי התלהבות, בלי רצון להכריע (כשיכולנו)
דיי עייפתי מהעונה הזו. שתגמר כבר!
ולגבי הגביע- צאו מהסרט. עם איך שאנחנו נראים אנחנו עוברים את עפולה בתנאי שהם מקבלים אדום בדקה 30 ואנחנו מקבלים פנדל שלא היה

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

Re: לא מאמין שאני עושה את זה לעצמי

שליחה על ידי Guevara »

ככה זה שמקבלים גב בלתי מוגבל מבעלת הבית, מה רע לאלישע ? ניצח מספיק משחקים מיכולת אישית, יכול להמשיך לגנוב דעת מאנשי תקשורת שבקושי ראו אותנו משחקים, אין צורך באמת לעבוד קשה, לנתח משחקים , לתת בראש כשצריך, לחשוב על הפתעה טקטית או אפילו להכניס לשחקנים האלה קצת מוטיבציה. כל הכבוד לאלונה על השקט שהיא משרה והתנאים המצויינים. אבל כמו כל בעל עסק שרוצה להתייעל היא צריכה לדעת לחתוך כשצריך. או לכל הפחות להציב אולטימטום לשחקנים ולמאמן. לא יכול להיות ש 5 אלף אוהדים יודעים מה הם הולכים לקבל מהשחקנים מול מכבי חיפה וקריית שמונה ועולם כמנהגו נוהג. 0 מחויבות.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

eitam כתב:רואה את השידור החוזר בטלויזיה. כלום ושום דבר!!!
איך אפשר לקחת כל כך הרבה כישרון ולהעלים אותו? איך עם מליקסון, בוזגלו, נאסר וגורדנה אנחנו מעיפים כדורים קדימה? על זה עובדים באימונים? שחקנים מקבלים כדור ואין למי למסור. אף אחד לא מתפנה למסירה. שחקנים מדדים מדקה 70
לא יכול לראות את זה יותר!!! מצידי להחזיק בכדור 10% מהזמן אבל לא להעיף סתם כדורים קדימה. כל המשחק בהליכה, בלי התלהבות, בלי רצון להכריע (כשיכולנו)
דיי עייפתי מהעונה הזו. שתגמר כבר!
ולגבי הגביע- צאו מהסרט. עם איך שאנחנו נראים אנחנו עוברים את עפולה בתנאי שהם מקבלים אדום בדקה 30 ואנחנו מקבלים פנדל שלא היה
מזוכיסט.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

באמת שכבר נמאס לי לכתוב על אלישע, כואב לי הלב לראות את הקבוצה כבר :\
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

דר אדום בנשמה כתב:באמת שכבר נמאס לי לכתוב על אלישע, כואב לי הלב לראות את הקבוצה כבר :\
אז תפסיק.
כולנו חושבים אותו דבר, כולנו מסכימים, אז די, בואו נפסיק לחפור בעניין, נמתן ציפיות ממנו (שינוי גדול הרי לא יחול), נתאפק עוד כמה משחקים וסלמאת, כל טוב.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

delta7 כתב: אז תפסיק.
כולנו חושבים אותו דבר, כולנו מסכימים, אז די, בואו נפסיק לחפור בעניין, נמתן ציפיות ממנו (שינוי גדול הרי לא יחול), נתאפק עוד כמה משחקים וסלמאת, כל טוב.
זו בדיוק הבעיה. בשניה שאנחנו ממתנים ומורידים את הפוקוס ממנו עולים אותם ניגונים "אלישע מועמד מוביל לעונה הבאה", "אלונה תציע לאלישע חוזה" וכו'...
לדעתי, אסור לנו להנמיך את הלהבה, להיפך להמשיך לפמפם את החולשות והחסרונות שלו בכל הזדמנות ומעל כל במה. די לשמוע את הראיונות שלו אתמול כדי להבין שהאיש חי בהזיה ובטוח שהוא מוריניו שמאמן את הפועל נהריה.
השארות של אלישע בעונה הבאה, אומרת כישלון טוטאלי על המגרש (חיפה וביתר לא יהיו חלשות כמו השנה), מיעוט מנויים באצטדיון החדש וקללות מיציע ליציע במחזור 2. מכיוון שאף אחד מאיתנו לא רוצה לעמוד בסיטואציה הזו עדיף שנמשיך לשמור את חולשותיו וניתוקו של האיש בתודעה עד לקבלת ההחלטה.

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

הוא אשכרה אמר שלא נפלנו מהם בשום פרמטר??
תשמעו, או הוא לא ממשיך או שמחלקים לכולם את מה שהבחור לוקח!!!! אלישע אני באמת מכבד אותך ורוצה להמשיך לכבד אותך אבל תכבד גם אותנו! מה זה הזלזול הזה???

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

delta7 כתב: אז תפסיק.
אוי ואבוי , אנחנו משחקים עונה שלמה , יותר מ-9 חודשים כדי להגיד בסוף העונה בוא נתאפק ונחכה לעונה הבאה ?
חברה תתעוררו על עצמכם , לא בטוח שיהיו עוד עונות כמו השנתיים האלה בשנים הקרובות .
מכבי חיפה תחזור לעצמה , הפועל ת"א גם , בית"ר בדרך הנכונה לשם , וק"ש כבר קבוע שם .

אוהב את אלונה, אבל חושב שהיא יותר מידי נחמדה עם אלישע , לא בושה להעיף מאמן גם עכשיו , ברוב המקרים מאמן חדש נותן פיק לקבוצה רק מההתלהבות והרענון .
במצב כזה רוב שחקני הסגל יילחמו כדי להראות שהם שווים בכדי להשאר כאן בעונה הבאה . יש לנו גביע , ככל הנראה נהיה בגמר ( ואני לא מזלזל בעפולה) , עם אלישע לא ניקח שום תואר יותר , זהו הוא מיצה , הוא לא מסוגל , הוא מאבד את הראש במשחקים גדולים , אין לו את זה ! לא סתם בעונה הרגילה אנחנו בסדר , ואיך שמגיע המאני טיים כמו הפליאוף אנחנו נופלים עונה שניה ברציפות .
נגיע לגביע שוב יקלקל לנו הכל עם חילופים וטעויות של מאמן טירון . אל תתפלאו אם נאבד את המקום ה-2 כבר בשבוע הבא , השחקנים כבויים ואין מי שירים אותם למעלה .

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

ran כתב:
אוי ואבוי , אנחנו משחקים עונה שלמה , יותר מ-9 חודשים כדי להגיד בסוף העונה בוא נתאפק ונחכה לעונה הבאה ?
חברה תתעוררו על עצמכם , לא בטוח שיהיו עוד עונות כמו השנתיים האלה בשנים הקרובות .
מכבי חיפה תחזור לעצמה , הפועל ת"א גם , בית"ר בדרך הנכונה לשם , וק"ש כבר קבוע שם .

אוהב את אלונה, אבל חושב שהיא יותר מידי נחמדה עם אלישע , לא בושה להעיף מאמן גם עכשיו , ברוב המקרים מאמן חדש נותן פיק לקבוצה רק מההתלהבות והרענון .
במצב כזה רוב שחקני הסגל יילחמו כדי להראות שהם שווים בכדי להשאר כאן בעונה הבאה . יש לנו גביע , ככל הנראה נהיה בגמר ( ואני לא מזלזל בעפולה) , עם אלישע לא ניקח שום תואר יותר , זהו הוא מיצה , הוא לא מסוגל , הוא מאבד את הראש במשחקים גדולים , אין לו את זה ! לא סתם בעונה הרגילה אנחנו בסדר , ואיך שמגיע המאני טיים כמו הפליאוף אנחנו נופלים עונה שניה ברציפות .
נגיע לגביע שוב יקלקל לנו הכל עם חילופים וטעויות של מאמן טירון . אל תתפלאו אם נאבד את המקום ה-2 כבר בשבוע הבא , השחקנים כבויים ואין מי שירים אותם למעלה .
חשבת למה מכבי חיפה מתרסקת כל שנה?

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

yedidel כתב:
חשבת למה מכבי חיפה מתרסקת כל שנה?
די כבר אתם כולכם חיים על המנטרה הזאת שחיפה מתרסקת ואנחנו יציבים.
אם לא תיקח סיכונים לא תתקדם בחיים אף פעם.

עם אלישע תוכל להבטיח כל שנה פליאוף עליון אולי , אבל בחיים לא תראה תואר.
הבן אדם לוזר עם גישה של בונקר עם מתפרצות גם אם יאמן את ברצלונה.

יאללה עכשיו תזכיר לי שהוא הביא אליפויות עם מכבי חיפה , שגם אם הכלבה שלי הייתה מאמנת אותם בתקופה ההיא הם היו לוקחים אליפות.
לך תדע אולי עם מאמן אחר הם היו לוקחים טרבל (מי אמר שזה שהוא הביא אליפות זו הצלחה שם).
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

על מה אתה מדבר? ב-2008/2009 עד 2010/2011 בערך הליגה הייתה בשיא שלה אולי אי פעם מבחינת כישרון וקבוצות כדורגל.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

doctorslayer כתב:
די כבר אתם כולכם חיים על המנטרה הזאת שחיפה מתרסקת ואנחנו יציבים.
אם לא תיקח סיכונים לא תתקדם בחיים אף פעם.

עם אלישע תוכל להבטיח כל שנה פליאוף עליון אולי , אבל בחיים לא תראה תואר.
הבן אדם לוזר עם גישה של בונקר עם מתפרצות גם אם יאמן את ברצלונה.

יאללה עכשיו תזכיר לי שהוא הביא אליפויות עם מכבי חיפה , שגם אם הכלבה שלי הייתה מאמנת אותם בתקופה ההיא הם היו לוקחים אליפות.
לך תדע אולי עם מאמן אחר הם היו לוקחים טרבל (מי אמר שזה שהוא הביא אליפות זו הצלחה שם).
הבעיה שלך זאת הקיצוניות הזאת.
אף אחד לא בא ואמר שאלישע הוא המאמן הכי טוב בישראל. אתה לעומת זאת מנסה להציג כאילו הוא המאמן הכי גרוע בישראל.

גם אוהדי חיפה חשבו שאפשר לקחת אליפות בלי מאמן (מעניין מה הם חושבים עכשיו), גם הפרשנים הדגולים שלנו חושבים שבמכבי לא צריך מאמן (למרות שכל המאמנים הישראלים נכשלו שם עם תקציבי ענק).

אז ככה - יש המון מה לשפר וברור שהפוטנציאל שלנו לא מוצה.
אבל אי אפשר להיות שנתיים רצוף בשלישייה הראשונה, בפער גדול משאר הליגה, ב"מזל" או "בזכות יכולת אישית". תפסיק לצייר את זה כאילו למאמן אין שום אחריות להצלחה.

יש אולי מאמן ישראלי כלשהו שהיה מוציאים יותר, יש הרבה הרבה הרבה יותר מאמנים שהיו מוציאים פחות. כולל רב"ש שהוכיח את זה שנה שעברה בהפועל ת"א.

כן, אני גם חושב שאלישע הגיע לאיזה תקרת זכוכית מסוימת (הוא יכול לשבור אותה, אבל לא עושה סימנים שהוא מתכוון) והוא לא צריך להמשיך. אבל אני חושב שזה אתגר גדול מאוד להביא מישהו שייקח אותנו צעד קדימה.
תלמד לכבד אנשים שנתנו לך הרבה רגעים מאושרים גם אתה בטוח שאתה מוריניו והוא שייע פייגנבויים.

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

מסכים איתך ידידאל ועל כן יש לי כבוד כלפיו ולא אשרוק לו בוז או אקלל - זה בטוח. יחד עם זאת אי אפשר לעבור לסדר היום על יכולת כזאת של הקבוצה ועל אימרות כאלו בסוף המשחק מפי המאמן שלה. המאמן זקוק לניעור, יחד אם כל הקבוצה, ולא מהקהל אלא מהבעלים

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

yedidel כתב:
הבעיה שלך זאת הקיצוניות הזאת.
אף אחד לא בא ואמר שאלישע הוא המאמן הכי טוב בישראל. אתה לעומת זאת מנסה להציג כאילו הוא המאמן הכי גרוע בישראל.

גם אוהדי חיפה חשבו שאפשר לקחת אליפות בלי מאמן (מעניין מה הם חושבים עכשיו), גם הפרשנים הדגולים שלנו חושבים שבמכבי לא צריך מאמן (למרות שכל המאמנים הישראלים נכשלו שם עם תקציבי ענק).

אז ככה - יש המון מה לשפר וברור שהפוטנציאל שלנו לא מוצה.
אבל אי אפשר להיות שנתיים רצוף בשלישייה הראשונה, בפער גדול משאר הליגה, ב"מזל" או "בזכות יכולת אישית". תפסיק לצייר את זה כאילו למאמן אין שום אחריות להצלחה.

יש אולי מאמן ישראלי כלשהו שהיה מוציאים יותר, יש הרבה הרבה הרבה יותר מאמנים שהיו מוציאים פחות. כולל רב"ש שהוכיח את זה שנה שעברה בהפועל ת"א.

כן, אני גם חושב שאלישע הגיע לאיזה תקרת זכוכית מסוימת (הוא יכול לשבור אותה, אבל לא עושה סימנים שהוא מתכוון) והוא לא צריך להמשיך. אבל אני חושב שזה אתגר גדול מאוד להביא מישהו שייקח אותנו צעד קדימה.
תלמד לכבד אנשים שנתנו לך הרבה רגעים מאושרים גם אתה בטוח שאתה מוריניו והוא שייע פייגנבויים.
הוא לא מסוגל לשבור שום תקרת זכוכית..
מאמן שנותן ל11 שחקנים לשחק 40-50 משחקים בשנה , ומצד שני קובר את המחליפים שלו אלא אם כן אחד מה11 קיבל אדום או נפצע - הוא לא מאמן מבחינתי.
ולא אמרתי שהוא המאמן הכי גרוע בישראל , אמרתי שהוא לא מאמן , זה שונה לגמרי.
"אין שום בעיה של כושר , זאת בעיה מנטלית"
ומה קשור שאני חושב שאני מוריניו? אמרתי שאני מציע למנות אותי כמאמן במקומו? לא הבנתי
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

אנצ'לוטי אז לא מאמן בשבילך?

שלח תגובה