הפינה האופטימית מחזור מחזור 31

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

הפינה האופטימית מחזור מחזור 31

שליחה על ידי yedidel »

1. הלכה התיאוריה של אלישע לא יודע לעשות שינוי במשחק, אלישע עושה חילופים רק בדקה 65

2. מאור מליקסון... חבל שלא עלה יותר כמחליף העונה

3. בן ביטון, ברוך שובך

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

Re: הפינה האופטימית מחזור מחזור 31

שליחה על ידי OMERREMO33 »

מאור מליקסון: "כואב מאוד לשמוע שברדה יחסר לנו. הוא שחקן מצוין, אדם מדהים וחשוב לקבוצה שלנו. אני שמח שהצלחנו להשוות למרות הבאסה מהפציעה. משחק העונה שלנו הוא ביום רביעי. במחצית הראשונה בית"ר שיחקו טוב יותר, במחצית השנייה אנחנו והתיקו משקף. אם אליניב לא היה נפצע, היינו יכולים לנצח עם המומנטום".
מאור האלוהים! מלך אמיתי. עשה את כל השינוי ועדיין עסוק בלפרגן (ולא שלא מגיע לאליה המלך)

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

ברדה, בוזגלו ומליקסון - פעם ראשונה שהשילוב הזה מניב פירות, לא? בכל מקרה, בוזגלו היה טוב, ברדה הכניס פיזיות למשחק ומליקסון היה נהדר מאז שנכנס.
נאסר - היה טוב.
ביטון - ברוך שובך. מקווה לראות את מלול בצד שמאל בקרוב.
אג'ידה - הצלות נהדרות ועוד משחק מעולה.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

אג׳ידה, מליקסון וברדה
אגב אג׳ידה אולי לא מתאים לאופטימי כי הוא לא יהיה פה שנה הבאה....וגם ברדה לא ניהיה צעיר יותר...אז לא ממש אופטימי

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

מליקסון היה חייב לפתוח יותר פעמים השנה מהספסל.

אגידה שנתן משחק מעולה.

נאסר שאין לי מושג למה יצא היה בין היחידים שניסה, בטוח שלדובב גבאי אין מקום על המגרש במקומו.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

זה מיהיה כבר שמות בשגרה בחודש האחרון לאוםטימיות.. אגידה ומליקסון
תמונה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

נסאר: היה מעולה ולדעתי היה צריך להשאר על המגרש.

בן ביטון: כרגיל האגף שלו שקט וסגור כל הכבוד רק תרגיע עם הכרטיסים האדומים.

מליקסון: הזכיר לי למה כל כך רציתי שיחזור, עשה לבדו צחוק מבית"ר.
כבר לפניי כמה חודשים אני אמרתי שעדיף לו לעלות מהספסל ובעונה הבאה אחריי הכנה פיזית טובה הוא יחזור לעצמו גם ל90 דקות.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בוזגלו לא ראש בקיר ונתן למליקסון את הקרנות.
אהבתי.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yossi כתב:בוזגלו לא ראש בקיר ונתן למליקסון את הקרנות.
אהבתי.
יותר משנתן לו, מליקסון פשוט לקח אותן.
נותר רק לשאול איפה הייתה האסרטיביות הזו במשך כל העונה.

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

yedidel כתב:1. הלכה התיאוריה של אלישע לא יודע לעשות שינוי במשחק, אלישע עושה חילופים רק בדקה 65

2. מאור מליקסון... חבל שלא עלה יותר כמחליף העונה

3. בן ביטון, ברוך שובך
מביך שאתה באמת חושב שאלישע עשה שינוי במשחק.
הכניס את סרחיו "דובב גבאי" אגוארו במחצית.
הוציא את נאסר , והרס לברדה את החצי גמר.
מאמן פח

מליקסון הוא זה ששינה את המחצית.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

doctorslayer כתב:
מביך שאתה באמת חושב שאלישע עשה שינוי במשחק.
הכניס את סרחיו "דובב גבאי" אגוארו במחצית.
הוציא את נאסר , והרס לברדה את החצי גמר.
מאמן פח

מליקסון הוא זה ששינה את המחצית.
מביך השנאה שלך לאלישע. מליקסון הכניס את עצמו?

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

yedidel כתב:
מביך השנאה שלך לאלישע. מליקסון הכניס את עצמו?
לצערי הפעם אני נאלץ להסכים עם דוקטור. מה שהיה אתמול פשוט היה שכונה, מהגול אחרי 40 שניות וההלם הראשוני שהיינו בו למשך 20 דקות ראשונות, ועד מחצית שניה שאנחנו שולטים אופטית אולי אבל זה פשוט לא זה, אנחנו אשכרה היינו מסוכנים אחרי שבייתר תקפה ואנחנו יצאנו למתפרצות, וכמובן הפציעה של ברדה שאפילו הוא כבר היה מתוסכל ועצבני וזה ממשיך עם הראיון אחרי המשחק ואפילו ההתנהלות ביום אחרי שהאתרי ספורט מלאים בהאשמות ובניסיון לזרוק את האשמה על הצוות הרפואי, אחרי שזה המקרה השלישי שקורה לנו העונה אחרי הפציעות של דובב וארבייטמן שעלו לא כשירים ב 100 אחוז. אני אתמול הייתי פשוט מתוסכל, ואני באמת מקווה שאלונה ישבה שם וראתה מה שאנחנו ראינו ואני מקווה מאוד שאתמול סופית נפל לה האסימון שצריך להודות לאלישע על 3 שנים של מהפכה שהוא העביר פה אבל הגיע הזמן להתקדם קדימה ולהמשיך את המהפכה הזאת

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

blueman כתב: לצערי הפעם אני נאלץ להסכים עם דוקטור. מה שהיה אתמול פשוט היה שכונה, מהגול אחרי 40 שניות וההלם הראשוני שהיינו בו למשך 20 דקות ראשונות, ועד מחצית שניה שאנחנו שולטים אופטית אולי אבל זה פשוט לא זה, אנחנו אשכרה היינו מסוכנים אחרי שבייתר תקפה ואנחנו יצאנו למתפרצות, וכמובן הפציעה של ברדה שאפילו הוא כבר היה מתוסכל ועצבני וזה ממשיך עם הראיון אחרי המשחק ואפילו ההתנהלות ביום אחרי שהאתרי ספורט מלאים בהאשמות ובניסיון לזרוק את האשמה על הצוות הרפואי, אחרי שזה המקרה השלישי שקורה לנו העונה אחרי הפציעות של דובב וארבייטמן שעלו לא כשירים ב 100 אחוז. אני אתמול הייתי פשוט מתוסכל, ואני באמת מקווה שאלונה ישבה שם וראתה מה שאנחנו ראינו ואני מקווה מאוד שאתמול סופית נפל לה האסימון שצריך להודות לאלישע על 3 שנים של מהפכה שהוא העביר פה אבל הגיע הזמן להתקדם קדימה ולהמשיך את המהפכה הזאת
הרבה דברים נכונים, אבל זה לא היה הנושא. היה שינוי במחצית?

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

yedidel כתב:
החילוף הראשון של אלישע היה נכון אבל היה באותה מידה אפשרות להכניס את מליקסון במקום גורדנה ולא את גבאי, בטח שלא להוציא את נסאר שהיה היחידי ששיחק עד שמליקסון נכנס.
והשיא בחילופים מהבית של אלישע להכניס את ברדה שהוא עדיין לא בכושר.
זה לא פעם ראשונה שזה קורה, מאז שאלישע הגיע הוא הרס את פלצ'וק שהתחיל את עונת 2012-2013 בצורה נהדרת ואחריי זה נעלם והיום הוא באשדוד מקושש דקות, זה קרה לתומר סוויסה שסחב אותנו במשך סיבוב שלם ואלישע נתן לו לשחק פצועה, זה קרה עונה שעברה לאופיר (שאתם יכולים לראות בעצמכם איך הוא נראה העונה), והעונה זה קרה למליקסון (שחוץ מהבלחות במעט משחקים נראה כמו הצל של עצמו), להובאן ששיחק פצוע בחלק לא קטן מהמשחקים (איפה ההובאן של תחילת העונה ואיפה ההובאן של היום שנראה כמו הצל של עצמו), זה קרה לדובב גבאי (ׁזה לא שהוא היה רונאלדו אבל היה לו כדורגל ועכשיו הוא נראה פי 2 יותר גרוע ממה שהוא היה לפניי הפציעות העונה), לארבייטמן (שנראה גרוע גם כן) ואולי גם ברדה...

זה לא בעיה של רופא, זה בעיה של מאמן שחושב ששחקנים יכולים לחזור לשחק מתיי שמתחשק לו.
בעיה נטו של מאמן שחושב שהכושר של הקבוצה מעולה...
אלישע ומאירי סיני, אני מאחל לכם בהצלחה בהמשך הדרך אבל דיי, עופו מפה!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

yedidel כתב:
היה שינוי אבל לא בגלל אלישע, ואני אסביר.
כבר כשידענו על ההרכב כולנו ידענו מה יהיו החילופים (גורדנה ונאסר יורדים בוודאות, מליקסון וגבאי ייכנסו, אם נצטרך ארבייטמן יורד וברדה עולה), מליקסון לא נכנס כי נאסר היה חלש או כי אלישע זיהה איזה נקודת תורפה בהגנה הבייתרית ועשה איזה שינוי, לצורך הדוגמא אני אקח את המשחק שלנו מול מכבי, אפשר להגיד שכולם ידעו שטב"ח ייכנס, אבל פאקו חיכה לרגע הנכון, חיכה לעייפות של מלול, וברגע שטב"ח נכנס התוכנית משחק השתנתה, היה חשיבה מאחורי החילוף ועובדה שלפני שטב"ח כבש הוא הגיע לאיזה 2 מצבים זהים של אחד על אחד מול מלול, בריחה לאמצע ובעיטה, אז פעמים זה לא הלך, פעם שלישית זה נכנס, אתמול לא ראינו איזה תוכנית משחק כזאת, לא היה איזה מחשבה של אני מוציא את נאסר ומכניס את מליקסון כדי לעשות x y z, החילוף היה כי מליקסון בספסל וצריך לעשות חילוף. ועובדה שמליקסון הביא שינוי היא נכונה אבל זה כמו שתגיד שנאסר הביא שינוי במשחק נגד קריית שמונה, נכנס שחקן טרי ועשה כמה פעולות אישיות טובות, לא היה מחשבה בחילוף, לא היה איזה אלמנט מפתיע. ופה בדיוק מה שמרתיח אותי, כי גם במשחק של אתמול כמו במשחקים נגד חיפה ונגד קריית שמונה היינו חייבים לנצח, היינו חייבים להראות עליונות, הייונ חייבים להפתיע, לשלוט ובקיצור לשחק כמו קבוצה שרוצה אליפות ( גם אם בסופו של דבר זה לא היה קורה) אבל בתכלס רוב הפליאוף כששיחקנו נגד קבוצות ברמה שלנו או פחות טובות מאיתנו ניראינו כמו קבוצה שמקסימום מגרדת פליאוף עליון
ודווקא מול קבוצה שטובה מאיתנו שיחקנו טוב במשך 65 דקות עד שהכושר\ניהול משחק הכריע.

שלח תגובה