הפינה הפסימית - מחזור 31.
הפינה הפסימית - מחזור 31.
הרגע הזה שאתה מבין שמכבי הולכים לקחת יותר אליפויות ממך בוסרמיל.
את כל שאר הדברים הרגילים מאמין שאתם כבר תוסיפו...
את כל שאר הדברים הרגילים מאמין שאתם כבר תוסיפו...
Re: הפינה הפסימית - מחזור 31.
דוידזאדה, בנוהל
דוידזאדה - אין כבר מה לומר.
הובאן - חלש, לא מדויק.
ארבייטמן - הוא הורג אותי. יום אחד הוא נראה כמו גולר שמסוגל לתת מעכשיו ועד סוף העונה עוד 10 גולים, ויום אחר אתה בכלל לא תשים לב שהוא על המגרש. אני מאוד מקווה שזה, כמו מליקסון, באשמת הבעיות במשחק ההתקפה שלנו.
גבאי - שוב ממשיך ברצף המשחקים המחרידים. ברדה יצא ואין לנו אף אחד באמצע, אז מה עושה מר. גבאי? בורח לאגפים ומותיר את הבלמים של בית"ר לבד. חבל מאוד, אנחנו צריכים אותו עכשיו בכושר טוב.
ותגידו משהו, אם אנחנו מנצחים את מכבי פ"ת ומכבי מפסידים לחיפה כשגם ק"ש מנצחים מחר ובשבוע הבא, הם עדיין יהיו יכולים לקחת כאן אליפות?
הובאן - חלש, לא מדויק.
ארבייטמן - הוא הורג אותי. יום אחד הוא נראה כמו גולר שמסוגל לתת מעכשיו ועד סוף העונה עוד 10 גולים, ויום אחר אתה בכלל לא תשים לב שהוא על המגרש. אני מאוד מקווה שזה, כמו מליקסון, באשמת הבעיות במשחק ההתקפה שלנו.
גבאי - שוב ממשיך ברצף המשחקים המחרידים. ברדה יצא ואין לנו אף אחד באמצע, אז מה עושה מר. גבאי? בורח לאגפים ומותיר את הבלמים של בית"ר לבד. חבל מאוד, אנחנו צריכים אותו עכשיו בכושר טוב.
ותגידו משהו, אם אנחנו מנצחים את מכבי פ"ת ומכבי מפסידים לחיפה כשגם ק"ש מנצחים מחר ובשבוע הבא, הם עדיין יהיו יכולים לקחת כאן אליפות?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אלישע: החילוף של ברדה אומנם עזר לנו אבל אני מעדיף להפסיד מאשר לאבד את ברדה בגלל פציעה כמו שאיבדנו את דוידזאדה שנראה כמו הצל של עצמו, את גבאי שלפניי הפציעה הכפולה היה יותר טוב ואת ארבייטמן.
אלישע פשוט הורס יפה יפה את השחקנים שלו....
דוידזאדה: איפה הדוידזאדה ששיחק מול רוסיה ואיפה הדוידזאדה של היום, תחזור לעצמך כבר!
הובאן: אני מתחיל לחשוש שאם אלישע ומאירי סיני נשארים עוד עונה שהובאן כבר לא מתאים לנו כי כנראה שברומניה כושר גופני ברמה הרבה יותר גבוהה אחרת אין לי איך להסביר למה הובאן נראה כמו צל של הובאן מתחילת העונה....
אלישע פשוט הורס יפה יפה את השחקנים שלו....
דוידזאדה: איפה הדוידזאדה ששיחק מול רוסיה ואיפה הדוידזאדה של היום, תחזור לעצמך כבר!
הובאן: אני מתחיל לחשוש שאם אלישע ומאירי סיני נשארים עוד עונה שהובאן כבר לא מתאים לנו כי כנראה שברומניה כושר גופני ברמה הרבה יותר גבוהה אחרת אין לי איך להסביר למה הובאן נראה כמו צל של הובאן מתחילת העונה....
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם הם מפסידים לחיפה ואנחנו מנצחים את פתח תקווה הם צריכים ניצחון בשביל אליפות כל תוצאה אחרת והם יחגגו בבלומפילד...הפועלעולה כתב:דוידזאדה - אין כבר מה לומר.
הובאן - חלש, לא מדויק.
אבל אני לא רואה אותנו מנצחים את פתח תקווה :/
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מה עוד צריך לקרות כדי שננסה את מלול בשמאל?
מרכז שדה והגנה בתצוגה חלשה מאוד, שלומי היה חייב לצאת לפני נאסר.
כמות קהל קטנה מאוד.
מרכז שדה והגנה בתצוגה חלשה מאוד, שלומי היה חייב לצאת לפני נאסר.
כמות קהל קטנה מאוד.
*הקרנות. איך יכול להיות שלפחות 5 קרנות הולכות לקליימן?
*אלישע. נסאר יוצא במשחק כזה? תתבייש! ואחר כך אל תתפלא שהוא לא ייתן לך כלום כשתצטרך
*אלישע. נסאר יוצא במשחק כזה? תתבייש! ואחר כך אל תתפלא שהוא לא ייתן לך כלום כשתצטרך
!!!!!!!!dor69 כתב:*הקרנות. איך יכול להיות שלפחות 5 קרנות הולכות לקליימן?
או שירצה לעזוב.
היה היחיד שניסה לעשות משהו בחצי הראשון ובהחלט הרויח את מקומו במגרש ביושר.
דוידזאדה- אין מגן שמאלי לעונה הבאה
ארבייטמן- אין חלוץ
הובאן- מקווה מאוד שזה שחיקה של עונה ולא יותר מזה
אג׳ידה- כי אולי לא יהיה פה שנה הבאה, זה הכי פסימי מבחינתי.
אין הוקוס פוקוס בכדורגל וההצגה( חצי גמר) תראה כמו החזרה הגנרלית( מחצית ראשונה היום)
ארבייטמן- אין חלוץ
הובאן- מקווה מאוד שזה שחיקה של עונה ולא יותר מזה
אג׳ידה- כי אולי לא יהיה פה שנה הבאה, זה הכי פסימי מבחינתי.
אין הוקוס פוקוס בכדורגל וההצגה( חצי גמר) תראה כמו החזרה הגנרלית( מחצית ראשונה היום)
מצטער, אבל נאסר תקע את המשחק ורק ניסה להבקיע. כשיצא הכול נראה טוב יותר.dor69 כתב:*הקרנות. איך יכול להיות שלפחות 5 קרנות הולכות לקליימן?
[quote="סניור"][quote="dor69"]*הקרנות. איך יכול להיות שלפחות 5 קרנות הולכות לקליימן?
*אלישע. נסאר יוצא במשחק כזה? תתבייש! ואחר כך אל תתפלא שהוא לא ייתן לך כלום כשתצטרך[/quote]
מצטער, אבל נאסר תקע את המשחק ורק ניסה להבקיע. כשיצא הכול נראה טוב יותר.[/quote]
לא מסכים, היה בין הבודדים שניסה ובא לקבל כדור, בטח כשבוזגלו ברח מלקחת אחריות.
אין שום סרט שדובב גבאי עדיף על נאסר בהרכב/במגרש.
*אלישע. נסאר יוצא במשחק כזה? תתבייש! ואחר כך אל תתפלא שהוא לא ייתן לך כלום כשתצטרך[/quote]
מצטער, אבל נאסר תקע את המשחק ורק ניסה להבקיע. כשיצא הכול נראה טוב יותר.[/quote]
לא מסכים, היה בין הבודדים שניסה ובא לקבל כדור, בטח כשבוזגלו ברח מלקחת אחריות.
אין שום סרט שדובב גבאי עדיף על נאסר בהרכב/במגרש.
דובב גבאי לא החליף אותו, הוא החליף את גורדנה שהיה אנמי.
אבל כדי להכניס את מליקסון היה חייב לוותר על נאסר או בוזגלו, כי אפשר היה לוותר על האמצע לגמרי ולהוציא את אוגו או הובאן. ובבחירה בין נאסר לבוזגלו, אני בוחר בוזגלו.
אבל כדי להכניס את מליקסון היה חייב לוותר על נאסר או בוזגלו, כי אפשר היה לוותר על האמצע לגמרי ולהוציא את אוגו או הובאן. ובבחירה בין נאסר לבוזגלו, אני בוחר בוזגלו.
ההוצאה של נאסר היתה יותר הזויה מהכניסה של ברדה.סניור כתב:דובב גבאי לא החליף אותו, הוא החליף את גורדנה שהיה אנמי.
היחיד שממש נלחם אתמול במגרש ולא ויתר על שום כדור.
היה עדיף להוציא את אוגו ולשחק עם נאסר בעמדה שלו. היה יכול לבוא מאחורה עם האגרסיביות שלו אתמול.
אני רק מקווה שאלישע עשה את החילוף מתוך רצון שלא יתעייף לפני חצי הגמר. בכל זאת, אין לו הרבה דקות ושני משחקים בשבוע זה יותר מדי כשאתה רוב הזמן על הספסל.
קבוצה חסרת משמעת, כל שחקן בועט ברגע שהוא צריך למסור, ומוסר ברגע שהוא צריך לבעוט.
שום דבר מתוכנן, שחקנים עומדים בצורה הגרועה ביותר שניתן לתאר, העמידה הגרועה הזו פשוט עושה חיים קלים לכל קבוצה. כלכך קל לגרום לנו לאבד כדור שזה מדהים.
וכנראה שנמשיך לראות את ההכדורגל הטיפשי הזה גם שנה הבאה.
שום דבר מתוכנן, שחקנים עומדים בצורה הגרועה ביותר שניתן לתאר, העמידה הגרועה הזו פשוט עושה חיים קלים לכל קבוצה. כלכך קל לגרום לנו לאבד כדור שזה מדהים.
וכנראה שנמשיך לראות את ההכדורגל הטיפשי הזה גם שנה הבאה.