ביכולת הנוכחית סיוט 2003 יחזור שוב

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
באר שבעי באדום
Title: באר ש7עי

ביכולת הנוכחית סיוט 2003 יחזור שוב

שליחה על ידי באר שבעי באדום »

היכולת של הקבוצה לא מרשימה בכלל, משחק ההגנה התחלש, דוידזאדה בטעיות של ילד בן 12 שמשחק לראשונה בבוגרים, האמצע לא חזק, הובאן לא אותו הובאן של הסיבוב הראשון...

והכי חשוב , קצב המשחק של הקבוצה לא מספיק ברמה גבוהה, שמקנים מתעייפים אחרי 60 דק׳ , פציעות שחוזרות על עצמם ...

בקצב הנוכחי אני רואה את מכבי חוגגת עלינו בסמי עופר , שזה יהיה הדבר הכי כואב שאני יקבל לפחות , לראות אותם חוגגים עלינו דאבל.

אני מאוד מקווה שהמשחק נגד עפולה כן ישפר משהו ויתן ביטחון לכמה וכמה שחקנים, ואני עדין חושב שהקבוצה של העונה שעברה היית הרבה יותר טובה ומוכשרת מהקבוצה הנוכחית.

רק תביאו את הגביע, לא רוצה יותר מזה!
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

תמונה
[/align]

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

Re: ביכולת הנוכחית סיוט 2003 יחזור שוב

שליחה על ידי הפועלעולה »

ואני עדין חושב שהקבוצה של העונה שעברה היית הרבה יותר טובה ומוכשרת מהקבוצה הנוכחית.
ממש ממש לא..

אם מכבי יזכו גם בגביע זה יהיה טראבל.
ואני לא יודע, כשהכל מתנקז למשחק אחד, אז השחקנים יתנו אקסטרות מאיפה שאין להם. אלישע כבר הראה שהוא יודע לעמוד לא רע נגד מכבי וכל עוד זה לא בבלומפילד אז הסיכויים פחות או יותר שווים. מכבי קבוצה טובה מאוד אבל הם ממש לא מפלצת שאי אפשר לנצח.

סמל אישי של משתמש
באר שבעי באדום
Title: באר ש7עי

שליחה על ידי באר שבעי באדום »

הפועלעולה כתב:ואני עדין חושב שהקבוצה של העונה שעברה היית הרבה יותר טובה ומוכשרת מהקבוצה הנוכחית.
ממש ממש לא..

אם מכבי יזכו גם בגביע זה יהיה טראבל.
ואני לא יודע, כשהכל מתנקז למשחק אחד, אז השחקנים יתנו אקסטרות מאיפה שאין להם. אלישע כבר הראה שהוא יודע לעמוד לא רע נגד מכבי וכל עוד זה לא בבלומפילד אז הסיכויים פחות או יותר שווים. מכבי קבוצה טובה מאוד אבל הם ממש לא מפלצת שאי אפשר לנצח.

הקבוצה בעונה שעברה היית מרתקת , גולים בדקות האחרונות, גבאי בשיאו ( לא אשכח את הדרמה מול בני יהודה בבלומפילד) , ומובן פלט שהוסיף אפקט בהתקפה . השנה הקבוצה די פרווה, אין משחק קבוצתי, החלוצים כבדים מידי, לא אותו דבר .
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

תמונה
[/align]

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

באר שבעי באדום כתב:היכולת של הקבוצה לא מרשימה בכלל, משחק ההגנה התחלש, דוידזאדה בטעיות של ילד בן 12 שמשחק לראשונה בבוגרים, האמצע לא חזק, הובאן לא אותו הובאן של הסיבוב הראשון...

והכי חשוב , קצב המשחק של הקבוצה לא מספיק ברמה גבוהה, שמקנים מתעייפים אחרי 60 דק׳ , פציעות שחוזרות על עצמם ...

בקצב הנוכחי אני רואה את מכבי חוגגת עלינו בסמי עופר , שזה יהיה הדבר הכי כואב שאני יקבל לפחות , לראות אותם חוגגים עלינו דאבל.

אני מאוד מקווה שהמשחק נגד עפולה כן ישפר משהו ויתן ביטחון לכמה וכמה שחקנים, ואני עדין חושב שהקבוצה של העונה שעברה היית הרבה יותר טובה ומוכשרת מהקבוצה הנוכחית.

רק תביאו את הגביע, לא רוצה יותר מזה!
מה זה יכולת נוכחית?
אנחנו מציגים כדורגל בכלל לא רע בפליאוף, מול הקבוצות הטובות בליגה.
גם אתמול שיחקנו 65 דקות טובות מאוד.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

Totti כתב: מה זה יכולת נוכחית?
אנחנו מציגים כדורגל בכלל לא רע בפליאוף, מול הקבוצות הטובות בליגה.
גם אתמול שיחקנו 65 דקות טובות מאוד.
לא מסכים, חוץ מהמשחק נגד מכבי שבאמת שיחקנו טוב במשך 65 דקות לא הגענו לפלייאוף, אומנם אנחנו נראים טוב יותר משנה שעברה אבל שנה שעברה הגענו מרוסקים אז זה לא אינדיקציה. גם במשחק נגד חיפה וגם נגד קריית שמונה נתנו גול ונעלמו ונגד בייתר כמו שרשמתי בפוסט אחר, מחצית שנייה אולי שלטנו אבל לא היינו מסוכנים, הפעמים היחידות שניראה מסוכנים היה כשבייתר תקפו ואנחנו יצאנו למתפרצות, לא בגלל משחק מסודר, לא עם תוכנית משחק מסודרת, בלי לנצל את החסרונות בהגנה החסרה של בייתר.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אני פוחד בכלל מהפסד מביך בדקה 90 לעפולה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

חח יהיה מגניב אם מכבי יקחו אליפות בוסרמיל
ואז ינצחו אותנו גם בגמר גביע

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

yakar כתב:חח יהיה מגניב אם מכבי יקחו אליפות בוסרמיל
ואז ינצחו אותנו גם בגמר גביע
מגניב?!
אני עשוי לתלות את עצמי מהגג של סמי עופר!

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

אני באמת לא מבין על מה כל ההתלהמות והתלונות?
זה לא אתם שאמרתם עד לפני חודש שזה מה יש? שצריך להתמודד עם אלישע , ושאם אין מאמנים בחוץ אין מה לצאת להרפתקאות?
זה לא אתם שאמרתם שמכבי גדולה על הליגה כולל על ב"ש ואין מה לעשות?
זה לא אתם שעומדים מאחורי אלונה עם האנטי כדורגל הזה ואומרים "תן לי רק אליפות גם אם לא יהיה בכלל כדורגל" כמו קופים?

תאכלו את מה שבישלתם.

רוצים קבוצת כדורגל , רק צוות מקצועי חדש לגמרי , שום באר שבעי , שום קומבינטור , שום מקורב ושום פוליטיקאי.
רוצה קבוצה שלא תביא תארים ,שתראה כדורגל כמה שנים התארים יגיעו לבד , רוצה שחקני נוער אמיתיים ולא כאלה שאני יכול למצוא בגולטיים מאה ילדים יותר כשרוניים מהם.
לא כאלה שחותמים כי הם הבן של.. או כאלה שלא מסוגלים לשבת דקה אחת אחרי כולם באימון ולהתאמן על הגבהות , למרות שרוב התפקיד שלהם זה להגבייה אז מה הם בכלל עושים?
אלונה עמוק בתוך זה , לצערי היא לא רואה מה שילד בן 5 שהתחיל אתמול לאהוד את הקבוצה רואה.
ולראייה , תוך שבוע מהיום מודיעים על החתמתו של אלישע לעונה הבאה , ובמקרה כזה מי יתן ולא נעבור את ה3000 מנוים עונה הבאה - הלוואי ואתבדה.
בושה ותעודת עניות לליגה שקבוצה כמו שלנו במקום השני

אני אצטט את טל בן חיים "בלוף תמיד מתגלה בסוף".
40 מיליון שקל תקציב , וכל קבוצה עם חצי תקציב באה לעשות עלינו סיבוב , רעננה ,הפועל ת"א , הפועל חיפה , עכו , ק"ש ואני עוד יכול להמשיך לספור איפה איבדנו נקודות ונראינו כמו הצל של עצמנו.
עכשיו תגידו שלחיפה יש 80 מיליון והם מקום 5 , זה בטח ינקה לכם את המצפון.
נערך לאחרונה על ידי UncleAD ב 27 אפריל 2015, 09:56, נערך 2 פעמים בסך הכל.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

doctorslayer כתב:אני באמת לא מבין על מה כל ההתלהמות והתלונות?
זה לא אתם שאמרתם עד לפני חודש שזה מה יש? שצריך להתמודד עם אלישע , ושאם אין מאמנים בחוץ אין מה לצאת להרפתקאות?
זה לא אתם שעומדים מאחורי אלונה עם האנטי כדורגל הזה ואומרים "תן לי רק אליפות גם אם לא יהיה בכלל כדורגל" כמו קופים?

תאכלו את מה שבישלתם.

רוצים קבוצת כדורגל , רק צוות מקצועי חדש לגמרי , שום באר שבעי , שום קומבינטור , שום מקורב ושום פוליטיקאי.
רוצה קבוצה שלא תביא תארים ,שתראה כדורגל כמה שנים התארים יגיעו לבד , רוצה שחקני נוער אמיתיים ולא כאלה שאני יכול למצוא בגולטיים מאה ילדים יותר כשרוניים מהם.
אלונה עמוק בתוך זה , לצערי היא לא רואה מה שילד בן 5 שהתחיל אתמול לאהוד את הקבוצה רואה.
ולראייה , תוך שבוע מהיום מודיעים על החתמתו של אלישע לעונה הבאה , ובמקרה כזה מי יתן ולא נעבור את ה3000 מנוים עונה הבאה.

40 מיליון שקל תקציב , וכל קבוצה עם חצי תקציב באה לעשות עלינו סיבוב , רעננה ,הפועל ת"א , הפועל חיפה , עכו , ק"ש ואני עוד יכול להמשיך לספור איפה איבדנו נקודות ונראינו כמו הצל של עצמנו.
כל מילה ומילה.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

סניור כתב:
מגניב?!
אני עשוי לתלות את עצמי מהגג של סמי עופר!
סתם מציין תרחיש שיכול לקרות בסבירות גבוהה

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

doctorslayer כתב:
ולראייה , תוך שבוע מהיום מודיעים על החתמתו של אלישע לעונה הבאה , ובמקרה כזה מי יתן ולא נעבור את ה3000 מנוים עונה הבאה - הלוואי ואתבדה.
חייב להתעכב איתך רגע על המשפט הזה, בהתחלה אתה רושם מי ייתן- משמע אתה מייחל לזה מצד שני בסוף אתה רושם הלוואי ואתבדה אז אולי תחליט?

ואם אתה באמת מקווה ל-3000 אז אני מאוד מקווה שאלישע יחתום לעוד עונה רק כדי שאתה וכמוך לא תיהיו ביציע, אין לנו צורך בכם חבורה של חצופים כפויי טובה שוכחים את כל הטוב שיש בזכות אלונה.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

doctorslayer כתב:אני באמת לא מבין על מה כל ההתלהמות והתלונות?

תאכלו את מה שבישלתם.

לא כאלה שחותמים כי הם הבן של.. או כאלה שלא מסוגלים לשבת דקה אחת אחרי כולם באימון ולהתאמן על הגבהות , למרות שרוב התפקיד שלהם זה להגבייה אז מה הם בכלל עושים?

אני אצטט את טל בן חיים "בלוף תמיד מתגלה בסוף".
מבלי לפגוע, אתה סגור על זה שאתה אוהד של הפועל באר שבע?
כל מילה שלך נוטפת ארס ושינאה פוסט אחרי פוסט.
מה זה ײתוכלו את מה שבישלתםײ? למה אנחנו קובעים? אני אוהד. לא יודע מה אתה.
לא רוצה שאלישע ימשיך אבל זה לא תפקידי להחליט. תרשום ארבעה מנויים שנה הבאה למשפחה שלי גם אם שמעון ביטון יהיה מאמן.
מוכן ללכת איתך לברדה ולשאול אותו מי פה האוהד של באר שבע ומי אוהד של עצמו?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

RedHell כתב:
חייב להתעכב איתך רגע על המשפט הזה, בהתחלה אתה רושם מי ייתן- משמע אתה מייחל לזה מצד שני בסוף אתה רושם הלוואי ואתבדה אז אולי תחליט?

ואם אתה באמת מקווה ל-3000 אז אני מאוד מקווה שאלישע יחתום לעוד עונה רק כדי שאתה וכמוך לא תיהיו ביציע, אין לנו צורך בכם חבורה של חצופים כפויי טובה שוכחים את כל הטוב שיש בזכות אלונה.
תלמד קצת הבנת הנקרא אז אולי תבין ,
במקרה ויודיעו על החתמתו של אלישע - מי יתן ולא נעבור את ה3000 מנוים.
הלוואי ואתבדה זה לגבי החתמתו של אלישע.

ואין בעיה , אין צורך "בנו" , תשב ביציע עם כל הטוב שקיבלנו ,הכדורגל האטרקטיבי והנוטף כשרון , האצטדיון הרעוע , וכמובן שהתארים שלא מפסיקים להגיע.
יאללה לך תישן על האף , נראה לי אתה מאוהב באלונה יותר מאשר אוהד קבוצת כדורגל , כי שאיפות אין לך באמת מהקבוצה שלך
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

גדי כתב:
מבלי לפגוע, אתה סגור על זה שאתה אוהד של הפועל באר שבע?
כל מילה שלך נוטפת ארס ושינאה פוסט אחרי פוסט.
מה זה ײתוכלו את מה שבישלתםײ? למה אנחנו קובעים? אני אוהד. לא יודע מה אתה.
לא רוצה שאלישע ימשיך אבל זה לא תפקידי להחליט. תרשום ארבעה מנויים שנה הבאה למשפחה שלי גם אם שמעון ביטון יהיה מאמן.
מוכן ללכת איתך לברדה ולשאול אותו מי פה האוהד של באר שבע ומי אוהד של עצמו?
ו - 4 אצלי - ביחד כבר כ - 3 פרומיל...

שלח תגובה