ביכולת הנוכחית סיוט 2003 יחזור שוב
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
ביכולת הנוכחית סיוט 2003 יחזור שוב
היכולת של הקבוצה לא מרשימה בכלל, משחק ההגנה התחלש, דוידזאדה בטעיות של ילד בן 12 שמשחק לראשונה בבוגרים, האמצע לא חזק, הובאן לא אותו הובאן של הסיבוב הראשון...
והכי חשוב , קצב המשחק של הקבוצה לא מספיק ברמה גבוהה, שמקנים מתעייפים אחרי 60 דק׳ , פציעות שחוזרות על עצמם ...
בקצב הנוכחי אני רואה את מכבי חוגגת עלינו בסמי עופר , שזה יהיה הדבר הכי כואב שאני יקבל לפחות , לראות אותם חוגגים עלינו דאבל.
אני מאוד מקווה שהמשחק נגד עפולה כן ישפר משהו ויתן ביטחון לכמה וכמה שחקנים, ואני עדין חושב שהקבוצה של העונה שעברה היית הרבה יותר טובה ומוכשרת מהקבוצה הנוכחית.
רק תביאו את הגביע, לא רוצה יותר מזה!
והכי חשוב , קצב המשחק של הקבוצה לא מספיק ברמה גבוהה, שמקנים מתעייפים אחרי 60 דק׳ , פציעות שחוזרות על עצמם ...
בקצב הנוכחי אני רואה את מכבי חוגגת עלינו בסמי עופר , שזה יהיה הדבר הכי כואב שאני יקבל לפחות , לראות אותם חוגגים עלינו דאבל.
אני מאוד מקווה שהמשחק נגד עפולה כן ישפר משהו ויתן ביטחון לכמה וכמה שחקנים, ואני עדין חושב שהקבוצה של העונה שעברה היית הרבה יותר טובה ומוכשרת מהקבוצה הנוכחית.
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
Re: ביכולת הנוכחית סיוט 2003 יחזור שוב
ואני עדין חושב שהקבוצה של העונה שעברה היית הרבה יותר טובה ומוכשרת מהקבוצה הנוכחית.
ממש ממש לא..
אם מכבי יזכו גם בגביע זה יהיה טראבל.
ואני לא יודע, כשהכל מתנקז למשחק אחד, אז השחקנים יתנו אקסטרות מאיפה שאין להם. אלישע כבר הראה שהוא יודע לעמוד לא רע נגד מכבי וכל עוד זה לא בבלומפילד אז הסיכויים פחות או יותר שווים. מכבי קבוצה טובה מאוד אבל הם ממש לא מפלצת שאי אפשר לנצח.
ממש ממש לא..
ואני לא יודע, כשהכל מתנקז למשחק אחד, אז השחקנים יתנו אקסטרות מאיפה שאין להם. אלישע כבר הראה שהוא יודע לעמוד לא רע נגד מכבי וכל עוד זה לא בבלומפילד אז הסיכויים פחות או יותר שווים. מכבי קבוצה טובה מאוד אבל הם ממש לא מפלצת שאי אפשר לנצח.
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
הפועלעולה כתב:ואני עדין חושב שהקבוצה של העונה שעברה היית הרבה יותר טובה ומוכשרת מהקבוצה הנוכחית.
ממש ממש לא..
הקבוצה בעונה שעברה היית מרתקת , גולים בדקות האחרונות, גבאי בשיאו ( לא אשכח את הדרמה מול בני יהודה בבלומפילד) , ומובן פלט שהוסיף אפקט בהתקפה . השנה הקבוצה די פרווה, אין משחק קבוצתי, החלוצים כבדים מידי, לא אותו דבר .
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
מה זה יכולת נוכחית?באר שבעי באדום כתב:היכולת של הקבוצה לא מרשימה בכלל, משחק ההגנה התחלש, דוידזאדה בטעיות של ילד בן 12 שמשחק לראשונה בבוגרים, האמצע לא חזק, הובאן לא אותו הובאן של הסיבוב הראשון...
אנחנו מציגים כדורגל בכלל לא רע בפליאוף, מול הקבוצות הטובות בליגה.
גם אתמול שיחקנו 65 דקות טובות מאוד.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לא מסכים, חוץ מהמשחק נגד מכבי שבאמת שיחקנו טוב במשך 65 דקות לא הגענו לפלייאוף, אומנם אנחנו נראים טוב יותר משנה שעברה אבל שנה שעברה הגענו מרוסקים אז זה לא אינדיקציה. גם במשחק נגד חיפה וגם נגד קריית שמונה נתנו גול ונעלמו ונגד בייתר כמו שרשמתי בפוסט אחר, מחצית שנייה אולי שלטנו אבל לא היינו מסוכנים, הפעמים היחידות שניראה מסוכנים היה כשבייתר תקפו ואנחנו יצאנו למתפרצות, לא בגלל משחק מסודר, לא עם תוכנית משחק מסודרת, בלי לנצל את החסרונות בהגנה החסרה של בייתר.Totti כתב: מה זה יכולת נוכחית?
אנחנו מציגים כדורגל בכלל לא רע בפליאוף, מול הקבוצות הטובות בליגה.
גם אתמול שיחקנו 65 דקות טובות מאוד.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני פוחד בכלל מהפסד מביך בדקה 90 לעפולה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
חח יהיה מגניב אם מכבי יקחו אליפות בוסרמיל
ואז ינצחו אותנו גם בגמר גביע
מגניב?!yakar כתב:חח יהיה מגניב אם מכבי יקחו אליפות בוסרמיל
אני עשוי לתלות את עצמי מהגג של סמי עופר!
אני באמת לא מבין על מה כל ההתלהמות והתלונות?
זה לא אתם שאמרתם עד לפני חודש שזה מה יש? שצריך להתמודד עם אלישע , ושאם אין מאמנים בחוץ אין מה לצאת להרפתקאות?
זה לא אתם שאמרתם שמכבי גדולה על הליגה כולל על ב"ש ואין מה לעשות?
זה לא אתם שעומדים מאחורי אלונה עם האנטי כדורגל הזה ואומרים "תן לי רק אליפות גם אם לא יהיה בכלל כדורגל" כמו קופים?
תאכלו את מה שבישלתם.
רוצים קבוצת כדורגל , רק צוות מקצועי חדש לגמרי , שום באר שבעי , שום קומבינטור , שום מקורב ושום פוליטיקאי.
רוצה קבוצה שלא תביא תארים ,שתראה כדורגל כמה שנים התארים יגיעו לבד , רוצה שחקני נוער אמיתיים ולא כאלה שאני יכול למצוא בגולטיים מאה ילדים יותר כשרוניים מהם.
לא כאלה שחותמים כי הם הבן של.. או כאלה שלא מסוגלים לשבת דקה אחת אחרי כולם באימון ולהתאמן על הגבהות , למרות שרוב התפקיד שלהם זה להגבייה אז מה הם בכלל עושים?
אלונה עמוק בתוך זה , לצערי היא לא רואה מה שילד בן 5 שהתחיל אתמול לאהוד את הקבוצה רואה.
ולראייה , תוך שבוע מהיום מודיעים על החתמתו של אלישע לעונה הבאה , ובמקרה כזה מי יתן ולא נעבור את ה3000 מנוים עונה הבאה - הלוואי ואתבדה.
בושה ותעודת עניות לליגה שקבוצה כמו שלנו במקום השני
אני אצטט את טל בן חיים "בלוף תמיד מתגלה בסוף".
40 מיליון שקל תקציב , וכל קבוצה עם חצי תקציב באה לעשות עלינו סיבוב , רעננה ,הפועל ת"א , הפועל חיפה , עכו , ק"ש ואני עוד יכול להמשיך לספור איפה איבדנו נקודות ונראינו כמו הצל של עצמנו.
עכשיו תגידו שלחיפה יש 80 מיליון והם מקום 5 , זה בטח ינקה לכם את המצפון.
זה לא אתם שאמרתם עד לפני חודש שזה מה יש? שצריך להתמודד עם אלישע , ושאם אין מאמנים בחוץ אין מה לצאת להרפתקאות?
זה לא אתם שעומדים מאחורי אלונה עם האנטי כדורגל הזה ואומרים "תן לי רק אליפות גם אם לא יהיה בכלל כדורגל" כמו קופים?
תאכלו את מה שבישלתם.
רוצים קבוצת כדורגל , רק צוות מקצועי חדש לגמרי , שום באר שבעי , שום קומבינטור , שום מקורב ושום פוליטיקאי.
רוצה קבוצה שלא תביא תארים ,שתראה כדורגל כמה שנים התארים יגיעו לבד , רוצה שחקני נוער אמיתיים ולא כאלה שאני יכול למצוא בגולטיים מאה ילדים יותר כשרוניים מהם.
לא כאלה שחותמים כי הם הבן של.. או כאלה שלא מסוגלים לשבת דקה אחת אחרי כולם באימון ולהתאמן על הגבהות , למרות שרוב התפקיד שלהם זה להגבייה אז מה הם בכלל עושים?
אלונה עמוק בתוך זה , לצערי היא לא רואה מה שילד בן 5 שהתחיל אתמול לאהוד את הקבוצה רואה.
ולראייה , תוך שבוע מהיום מודיעים על החתמתו של אלישע לעונה הבאה , ובמקרה כזה מי יתן ולא נעבור את ה3000 מנוים עונה הבאה - הלוואי ואתבדה.
40 מיליון שקל תקציב , וכל קבוצה עם חצי תקציב באה לעשות עלינו סיבוב , רעננה ,הפועל ת"א , הפועל חיפה , עכו , ק"ש ואני עוד יכול להמשיך לספור איפה איבדנו נקודות ונראינו כמו הצל של עצמנו.
נערך לאחרונה על ידי UncleAD ב 27 אפריל 2015, 09:56, נערך 2 פעמים בסך הכל.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
כל מילה ומילה.doctorslayer כתב:אני באמת לא מבין על מה כל ההתלהמות והתלונות?
תאכלו את מה שבישלתם.
ולראייה , תוך שבוע מהיום מודיעים על החתמתו של אלישע לעונה הבאה , ובמקרה כזה מי יתן ולא נעבור את ה3000 מנוים עונה הבאה.
סתם מציין תרחיש שיכול לקרות בסבירות גבוההסניור כתב:
מגניב?!
אני עשוי לתלות את עצמי מהגג של סמי עופר!
חייב להתעכב איתך רגע על המשפט הזה, בהתחלה אתה רושם מי ייתן- משמע אתה מייחל לזה מצד שני בסוף אתה רושם הלוואי ואתבדה אז אולי תחליט?doctorslayer כתב:
ואם אתה באמת מקווה ל-3000 אז אני מאוד מקווה שאלישע יחתום לעוד עונה רק כדי שאתה וכמוך לא תיהיו ביציע, אין לנו צורך בכם חבורה של חצופים כפויי טובה שוכחים את כל הטוב שיש בזכות אלונה.
מבלי לפגוע, אתה סגור על זה שאתה אוהד של הפועל באר שבע?doctorslayer כתב:אני באמת לא מבין על מה כל ההתלהמות והתלונות?
תאכלו את מה שבישלתם.
כל מילה שלך נוטפת ארס ושינאה פוסט אחרי פוסט.
מה זה ײתוכלו את מה שבישלתםײ? למה אנחנו קובעים? אני אוהד. לא יודע מה אתה.
לא רוצה שאלישע ימשיך אבל זה לא תפקידי להחליט. תרשום ארבעה מנויים שנה הבאה למשפחה שלי גם אם שמעון ביטון יהיה מאמן.
מוכן ללכת איתך לברדה ולשאול אותו מי פה האוהד של באר שבע ומי אוהד של עצמו?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
תלמד קצת הבנת הנקרא אז אולי תבין ,RedHell כתב:
חייב להתעכב איתך רגע על המשפט הזה, בהתחלה אתה רושם מי ייתן- משמע אתה מייחל לזה מצד שני בסוף אתה רושם הלוואי ואתבדה אז אולי תחליט?
ואם אתה באמת מקווה ל-3000 אז אני מאוד מקווה שאלישע יחתום לעוד עונה רק כדי שאתה וכמוך לא תיהיו ביציע, אין לנו צורך בכם חבורה של חצופים כפויי טובה שוכחים את כל הטוב שיש בזכות אלונה.
במקרה ויודיעו על החתמתו של אלישע - מי יתן ולא נעבור את ה3000 מנוים.
הלוואי ואתבדה זה לגבי החתמתו של אלישע.
ואין בעיה , אין צורך "בנו" , תשב ביציע עם כל הטוב שקיבלנו ,הכדורגל האטרקטיבי והנוטף כשרון , האצטדיון הרעוע , וכמובן שהתארים שלא מפסיקים להגיע.
יאללה לך תישן על האף , נראה לי אתה מאוהב באלונה יותר מאשר אוהד קבוצת כדורגל , כי שאיפות אין לך באמת מהקבוצה שלך
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
ו - 4 אצלי - ביחד כבר כ - 3 פרומיל...גדי כתב:
מבלי לפגוע, אתה סגור על זה שאתה אוהד של הפועל באר שבע?
כל מילה שלך נוטפת ארס ושינאה פוסט אחרי פוסט.
מה זה ײתוכלו את מה שבישלתםײ? למה אנחנו קובעים? אני אוהד. לא יודע מה אתה.
לא רוצה שאלישע ימשיך אבל זה לא תפקידי להחליט. תרשום ארבעה מנויים שנה הבאה למשפחה שלי גם אם שמעון ביטון יהיה מאמן.
מוכן ללכת איתך לברדה ולשאול אותו מי פה האוהד של באר שבע ומי אוהד של עצמו?