ברדה
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
ברדה
לא יודע מה איתכם אותי זה ריגש לראות אותו צורח על הצוות המקצועי , זה רק מראה עד כמה הוא שחקן נשמה ורוצה לטובת הקבוצה ,
אגב.. אני מאמין שהוא גם ידע בחימום שהוא לא כשיר, והרגיש את הכאבים,אך בכל זאת נכנס ורצה להשפיע והשפיע.
שחקן פשוט ווינר! חושב קודם כל לטובת הקבוצה. אגב גם בעונה שעברה בחצי נגמר למרות הפציעה הוא עשה הכל כדאי לעלות לשחק
אגב.. אני מאמין שהוא גם ידע בחימום שהוא לא כשיר, והרגיש את הכאבים,אך בכל זאת נכנס ורצה להשפיע והשפיע.
שחקן פשוט ווינר! חושב קודם כל לטובת הקבוצה. אגב גם בעונה שעברה בחצי נגמר למרות הפציעה הוא עשה הכל כדאי לעלות לשחק
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
- ForeverRed
Re: ברדה
לא בטוח שאנשים הבינו נכון את הארוע הזה.
ברדה לא צעק על הצוות, אלא מתוך תסכול.
זאת לפחות הבנתי.
זאת לפחות הבנתי.
גם לדעתי זה מה שהיה וככה זה נראה.ForeverRed כתב:לא בטוח שאנשים הבינו נכון את הארוע הזה.
זאת לפחות הבנתי.
אנשים מבלבלים את השכל, אחריי שצפיתי בשידור חוזר הוא צרח "אלכסס" יעני לפיזיוטרפיסט.
צעקה של תסכול ועצבים, לא מאמין שהוא האשים מישהו.
בלי קשר ברדה- אל.
צעקה של תסכול ועצבים, לא מאמין שהוא האשים מישהו.
בלי קשר ברדה- אל.
לא זכור לי שחקנים בגילו שמורים כל כך פיזית.
אני מתערב על עיוור שהוא מהיר וחזק יותר מ-90% משחקני הליגה ולא עושה רושם שזה הולך להשתנות בקרוב.
פשוט סמל ומופת לאיך כדורגלן צריך להיראות ולחיות.
ההשוואה הזו תמיד מובילה אותי לבניון-דירק קאוט.
שניהם פחות או יותר בני אותו הגיל, הם שיחקו יחד בליברפול. ראינו בקיץ את קויט עולה ב-11 של נבחרת הולנד כקשר-מגן במערך ה-3-5-2 של ואן חאל. איש לא יכול היה להבחין שהוא כבר בן 34. בניון לעומתו, "מבוגר" כבר 8 שנים.
ברדה זה קאוט.
קאוט אגב עוד משחק ברמות הגבוהות(פנרבחצה)
אני מתערב על עיוור שהוא מהיר וחזק יותר מ-90% משחקני הליגה ולא עושה רושם שזה הולך להשתנות בקרוב.
פשוט סמל ומופת לאיך כדורגלן צריך להיראות ולחיות.
ההשוואה הזו תמיד מובילה אותי לבניון-דירק קאוט.
שניהם פחות או יותר בני אותו הגיל, הם שיחקו יחד בליברפול. ראינו בקיץ את קויט עולה ב-11 של נבחרת הולנד כקשר-מגן במערך ה-3-5-2 של ואן חאל. איש לא יכול היה להבחין שהוא כבר בן 34. בניון לעומתו, "מבוגר" כבר 8 שנים.
ברדה זה קאוט.
קאוט אגב עוד משחק ברמות הגבוהות(פנרבחצה)
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
ראיתי את זה בשידור חוזר, הוא ב-100% צעק "אלכס" ולא חלאס.
וכן, ברדה מלך. גם בגיל שלו הוא פיזי מאוד, ראשון לכל כדור גובה, מהיר עם יציאה מטורפת מהמקום, מלא ניסיון... כיף שהוא איפס את הרגל וחזר להבקיע גם אחרי תקופה של חוסר מזל. לדעתי? החלוץ הכי טוב בסגל שלנו כרגע ואחד מהטובים בליגה.
וכן, ברדה מלך. גם בגיל שלו הוא פיזי מאוד, ראשון לכל כדור גובה, מהיר עם יציאה מטורפת מהמקום, מלא ניסיון... כיף שהוא איפס את הרגל וחזר להבקיע גם אחרי תקופה של חוסר מזל. לדעתי? החלוץ הכי טוב בסגל שלנו כרגע ואחד מהטובים בליגה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
התכוונת עם הצוות הרפואי ומאמן הכושר לבתי ספר יסודייםהראל כתב:עם הצוות הרפואי שיש לנו כרגע ברדה יפרוש שנה הבאה לצערנו בגלל פציעות .

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
את הערצתי לברדה רשמתי פה אין ספור פעמים. הרנסנס שעובר על הקבוצה בשנתיים האחרונות רשום על שמו.
ײלצעריײ אני כמעט בטוח שהוא יהיה לבוש לפחות ביום רביעי.
אליניב מעל כל מי שקילל אותו.
ײלצעריײ אני כמעט בטוח שהוא יהיה לבוש לפחות ביום רביעי.
אליניב מעל כל מי שקילל אותו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- yanivnew91
איך עדיין אין פסל שלו מחוץ לאיצטדיון החדש?
yanivnew91 כתב:איך עדיין אין פסל שלו מחוץ לאיצטדיון החדש?
גם זה צריך יהיה לקרות מתישהו!